- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #7.761
insan çok kırılıyo böyle durumlara cnm yaa ama bundan sonra sen de hakettiği değeri verirsin olur biter.offf kafama takmiyim diyorum ama duramiyorum takmadan yaaaaaaaa .
Allah analı babalı büyütsün inşallah(AMİN)bende napim kızkardeşim dodum nyaptı erkek kardeşim evleniyor bu ayın 24 trbzda dügün telaşimız var onlara kosturuyom kendimi unuttum valla
kıs her güne ayrı şey mioh bir günde hepsini atlatmissiniz
annemler öyle olsun istemiyorlar kesinlikle. istemeye bir gün tanismaya 1 gün ve yüzük takma 1 gün yani ayri olsun hersey istiyorlar
biz firma iflaz etmeye yakinken baska bir firma burasini satin aldi. biz her sabah bankaya gidiyoruz biliyorsunama kendi arabalarimizla gidiyoruz benzin mazot masraflarini da patron karsiliyor.
fakat dün patron yeni araba almis sirket icin, bizim icin ki bundan sonra o arabayla bankaya gidicekmissiz.
bende bunu necoya anlattim kizdi bana "hayir gitmiceksin" dedi. sirketin arabasi oldugu icin.
bunda benim sucum ne? anlatiyorum anlamiyor :26:
bende onu düsündüm baska biri benim yerime bankaya gitsin bende onun icin baska bir görevi üstenirimbaska carem yok gibi gözüküyor. sevgilimi kiricama buradakileri kirarim daha iyi
eee sende ne var en yok? enisteyle aran nasil
insan çok kırılıyo böyle durumlara cnm yaa ama bundan sonra sen de hakettiği değeri verirsin olur biter
Allah analı babalı büyütsün inşallah(AMİN)
oohhh Allah mesut etsin onları da
kıs her güne ayrı şey mi
yazık necoya
bunda senin suçun yok da sanırım şirket arbası olduğu için
inen binen daha çok olacak haliyle
eee erkek fln da binecek
belki neco da şirket arabası olduğu için patronun erkeklerle bi yere yollayacağını fln mı düşündü de kızdı olabilir mi :26:
tam olarak sebebini açıklamasını yapmadı mı :26:
eğer öyle bir şey yapabilme şansın varsa süper olur canım
ne olsun biz de pazar günü sapancaya yazlığa gittik, ben, benimki, onun arkadaşı, arkadaşının eşi olarak
mangal falan yaptık güzel bir gün geçirdik cnm
bu cumartesi de ben yine endoskopi olucam da şimdi onun telaşındayız :18:
eğer öyle bir şey yapabilme şansın varsa süper olur canım
ne olsun biz de pazar günü sapancaya yazlığa gittik, ben, benimki, onun arkadaşı, arkadaşının eşi olarak
mangal falan yaptık güzel bir gün geçirdik cnm
bu cumartesi de ben yine endoskopi olucam da şimdi onun telaşındayız :18:
ben de k.v. burda genelde onun yanında ya da o bizde oluyo pek giremiyorumöyle yapicam zaten cnm
evet her güne ayri seytadini cikaralim hemen olup bitmesin yani
olabilir kuzu ama bende cikmamaya bakarim bundan sonra napiyim artik
sen neler yapiyorsun ?
havalr güzel orada mangal yapiyorsun ne güzel valla burasi cok soguk ben kazak giydim bugün
:18: hadi bakalim hayirlisi haber ver ama bizede olurmu :18:
havalr güzel orada mangal yapiyorsun ne güzel valla burasi cok soguk ben kazak giydim bugün
:18: hadi bakalim hayirlisi haber ver ama bizede olurmu :18:
sizin yazlık mı bi de ailen nasıl izin verdi sevgilinle orda bulunmana yatılı mı gittiniz
geçmiş olsun cnm midenden mi olucaksın endoskopi :18::18::18:
burada havalar çok sıcak cnm ya sorma pişiyoruz resmen
yok canım bizim değil onların yazlığıyok yatılı gitmedik günübirlik gittik zaten 1,5 saat mesafede, arabayla gittik.
annemin haberi vardı kuzu, zaten gittiğimizde benimkinin annesi babası da ordaydı
sağol estoş evet midemden
ben de k.v. burda genelde onun yanında ya da o bizde oluyo pek giremiyorum
çocuklar fln öyle işte
kazak mı
bizim burda çoktan deniz sezonunu açtılar bile
burada havalar çok sıcak cnm ya sorma pişiyoruz resmen
yok canım bizim değil onların yazlığıyok yatılı gitmedik günübirlik gittik zaten 1,5 saat mesafede, arabayla gittik.
annemin haberi vardı kuzu, zaten gittiğimizde benimkinin annesi babası da ordaydı
sağol estoş evet midemden
heee ben de yatılı gittin sandımdı
yara mı var cnm midende sorun ne :26:
cok sanslisinizzzzzzzbizim burada hem soguk hava var hemde yagmur
tadini cikarin hem benim icinde gezin bol bol
cok sanslisinizzzzzzzbizim burada hem soguk hava var hemde yagmur
tadini cikarin hem benim icinde gezin bol bol
yok tatlım ne yatılısı
ödem var canım ilaç kullanıyorum 1,5 aydır, cumartesi tekrar bakıcak doktor sorun düzelmiş mi diye. inşallah iyileşmiştir :18:
soğuk havayı hiç sevmiyorum kuzu ya
gezeriz canım merak etme
kuzu sen hiç silivri de bulundun mu
yok tatlım ne yatılısı
ödem var canım ilaç kullanıyorum 1,5 aydır, cumartesi tekrar bakıcak doktor sorun düzelmiş mi diye. inşallah iyileşmiştir :18:
soğuk havayı hiç sevmiyorum kuzu ya
gezeriz canım merak etme
yok bulunmadin cnm neden sordun :26:
ayyy cnm yaa inşallah iyileşmiştir
neden oluşuyomuş ki ödem :26:
silivri yi biliyo musun diye
kale park diye biyer var geçen oraya gittik kahvaltıya çok güzel olmuş değiştirmişler
onu diyecektim
inşallah kuzu ya
doktor direk stres mi var diye sordu, üzüldüğünüz bir şey mi var dedi
stres kaynaklı yani cnm
yok hic gitmedim cnm ama benim sevdicegim orada calisti biliyordur kesin
evlenince gideriz artik
cocuklar nasil bu arada?
stresten oluyor cnm benim o nisanlanan "arkadasim"da da stresten olmustu sevgilisi ondanayrildiginda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?