Azospermia,Sperm Bulundu Ve 15 Tane Embriyo Döllendi

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Arkadaşlar bir konu actırmıştım bi arkadaşıma lucrinde adet gecikmesi olmuştu benim eşimde azo var
dün ameliyatı yapıldı epey çok spermi bulundu
24 tane yumurta toplandı toplama sırasında kızlık zarım yırtılmış
dikişim var şuan
herneyse
20 tanesi işlem görmüş
15 tanesi döllenmiş
cuma günü 11:00 arıcaklar beni kızlar
hayırlısı olsun

benim eşimde de aynı problem var.teseyle bulundu.bulunmayacak diye biz de çok endişelenmiştik.çok şükür bulunmasına sevindim.embriyo sayınız da çok güzel.hayırlı olsun.İnşallah embriyoların tutunur ve anne olursun.

yalnız gerisini anlamadım ben.nasıl yani kızlık zarın yırtılmış anlamadım.dikiş de neyin nesi???? kafamçokkarıştı

kızlık zarım ay şeklinde kalmış canım , yerleştirilen alette büyük gelince yırtmış kalan zarı dikiş atmışlar canım

inşallah tutunur canım
sizinkiler tutundumu?

gülencım çok sevindim canım ya bizde biliyorsun aynı dert var benimde aklıma gelıyor bulunmassa diye ama inşallah bizde de bulnur canım.allah hayırlısıyla yavrularınada kavuşmayı nasip etsin canım.hangi hastanede yaptırdınız canım doktorunuzun adı ne idi.böyle haberler bizleride ümitlendiriyor canım.

Ne güzel canım İnşallah gönlünün muradına erersin.Aysenacım bulunur endişelenme Allah inşallah tez zamanda bebeklerimize kavuşturur

aysena merhaba cnaım dün mucizemsin diğer foruma yazdı benim haberimi hatta bende hikaymi yazdım hatırladınmı bak nickimde aynı o kişi benim üyeliğimi kaybettim şifreyi falan bulamıyorum o zamanki mail adreside aktif değil inşallah bulunur canm canını sıkma

evet hatırladım gülencim öbür formada açmış mucızemsın senin adına başka nik al gel istersen oraya inşallah canım rabbim hakkımızda hayırlı olan ne ise on u nasip etsın.senin inşallah hamılelık haberlerını de alırız canım.

Çokk güzel hadi hayırlı olsun inşallah Allah yardımcın olsun

Canım çok güzel allaha gönlüne göre versin.İnşallah bebeğin gelicek allah izin ederse

gülencim,hayırlı olsun şimdiden.SANA SORUM ŞU CEVAP VEREBİLİRSEN eşinden hangi işlemle sperm bulundu.tese mi mikro tese mi.?benim eşime tese yapılmıştı ama bulunmadı.ama peşini bırakmadık her hocayı araştırıyoruz bütün yenilikleri araştırıyoruz.pes etmek yok!!!!umudunuzu asla yitirmeyin gün doğmadan neler doğar!!!!!:enbuyukkk::enbuyukkk:a.s.

Arkadaşlar teşekkür ederim
Maşallah doktorum bana %80 gebelik şansı veriyor yaşım çünkü cidden çok küçük 20 yi doldurdum 21 gün aldım rahim içi falan çok temiz diyor ama genede Allah'ın takdiri.
Ben çok umutsuzdum ama bir anda büyük bir süpriz oldu.
diğer foruma üye olmaıyorum bir türlü onaylanmıyor işlem .
doktorum burcak erzik&mustafa bahceci
eşimin doktoru tansel kaplancan
mikrotese ameliyatında bulundu sperm
tese mesa falan da önceden yapılmadı
ama salı günü eşimden önce mesa yaptı tansel bey , onlardada spemr bulunmuş
mesa olan adamın eşi toplama işleminde yanımdaydı sperm çıktı dedi
Hayırlısı olsun inşallah

gülencım inşallah canım inanıyorum ki hamıle olucaksın.siz de sorun tam olarak neydı varıkosel mı inmemiş testıs mı neydı tam olarak bırde canım siizin için sperm bulmaya ne kadar şans vermişti doktorlar.ya kusura bakma araştırıyo gibi gelmesın aynı dertten olduğum için araştırma yapıyorum.

hayırlı olsun canım inş. saglıklı olarakta annelerine tutunurlar ve hayırlısından kucagınada alırsın.........

canim gözünüz aydin insallah rabbim tamamina erdirir,benimde esim azosperm ama birde kromozon 47 xxy esimde benim,esimede tese yapilcak ama kromozondon dolayi sperm bulunmama ihtimali cok yüksek ve ben bundan cok korkuyorum,rabbim hepimizin gönlüne göre versin,bizleri evlat hasretiyle birakmasin

slm arkadasim gözün aydin olsnyani bu günlerde dinleniyorsundur kuzucuklarinda sendedir cuma günü transfer olduysan yarin 1 haftalik olacaklar hayirli olsun gülüm rabbim ücüz nasip etsin hayirli evlatlar insallahSEVINMEK COK GÜZEL RABBIM KIMSEYI AGLATMASIN a.s.

eski konumu buldum ben ya

delikafadulden

yok değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…