B Kan Grubu Diyetiyle Blackseea nın diyet günlüğü

tokluk şeker ölçümü için sadece meyve suyu içmek yeterli olu mu acaba?yok sa gitmesem mi?

Canım ben,mde şu anda iyi gidiyor,bence kan vermeye daha sonra git.Bu sistem zaten şekeride ortadan kaldırıyormuş.Bir kaç günlük gecikmeyle bir şey olmaz diye düşünüyorum. Beraber olunca birbirimizi motive ederiz.Tokluk kan şekerinde karnını doyuruyorsun.Önce aç sonra karnı doyurduktan 2 saat sonra kan veriyorsun.Ben daha önce yaptırmıştım.BU GÜN BİRAZ UZAN VE DİNLEN ,DAHA FAZLA KENDİNİ YORMA,ŞEKERİN DÜŞMESİN.bEN HAMD OLSUN KENDİMİ ÇOK ZİNDE HİSSEDİYORUM,EVİ DİP KÖŞE SÜPÜRÜP SİDİM.sUYUN İÇİNE AZ ZEMZEM VARDI ONDAN KATIYORUM VE BENİ ACIKTIRMAMASI VE ŞİFA OLUP AĞRILARIMA İYİ GELMESİ YÖNÜNDE KODLUYORUM.zATEN YAPILAN DENEYLER ZEMZEMİN ÇOK AZININ BİLE DİĞER SUYU ZEMZEME ÇEVİRDİĞİNİ GÖSTERİYOR.Bağırsak temizleyici eczane ve aktarlarda bulunuyor galiba.kolay gelsin,şimdi farkettim bğyğk harfle yazmışım,kusura bakma,silmeye üşendim,zaten çok ağır yazıyorum.:16::16::16::16::16:

Bağırsak boşaltımından sora zeytinyağlı limon karaciğer ve safra kesesini temizliyormuş.Oradaki çamurları,taşları dışarı atıyormuş,duyurulur...:16::16::16::16::16:

slm kızlar
ilgiyle takip ediyorum sizi
ama ben oruca başlayamadım ne yazık ki
ahh şu erteleme huyum ufff
şevval ayını bile oruçlu geçiremedim
ramazanda nasıl tuttum bilmiyorum
allah kolaylık versin size
ben de 3 günlük orucu istiyorum aslında ama hala daha nefsimi alıştıramadım
önce normal orucu oturtucam sahursuz
sonra 3 günlük oruca geçerim insallah
gelecek ayda denemek istiyorum o zaman sigarayı da bırakıcam
sayenizde sifa orucunun faydalarını da okuma imkanım oldu
sigarayı bıraktıktan sonra sırf toksinlerden arınmak için uyguluycam insallah
sonuçlarınızı merakla bekliyorum

slm kızlar
ilgiyle takip ediyorum sizi
ama ben oruca başlayamadım ne yazık ki
ahh şu erteleme huyum ufff
şevval ayını bile oruçlu geçiremedim
ramazanda nasıl tuttum bilmiyorum
allah kolaylık versin size
ben de 3 günlük orucu istiyorum aslında ama hala daha nefsimi alıştıramadım
önce normal orucu oturtucam sahursuz
sonra 3 günlük oruca geçerim insallah
gelecek ayda denemek istiyorum o zaman sigarayı da bırakıcam
sayenizde sifa orucunun faydalarını da okuma imkanım oldu
sigarayı bıraktıktan sonra sırf toksinlerden arınmak için uyguluycam insallah
sonuçlarınızı merakla bekliyorum[/QUATO

Bende ilk defa bu kadar kararlıyım.Her şeyde bir hayır vardır,geç olsun güç olmasın.:16::16::16::16:

Blackseea kan vermeye mi gittin,ses seda yok senden.:16::16::16::16:

ben dün çok fazla dışarda vakit geçirdim. akşam üzeride aktara diye çıkınca 1-2 saatte öyle gezdim.7 gibi eve zor attım kendimi.o trafiği nasıl geçtim. naptım bilmem. tüm enerjim bitmişti. öyleki başımı kaldıramadım. evdekiler kendi yemeklerini kendileri hallettiler. benim iyice sesim düştü. boğuluyorum sandım. eşim ısrarla şekerli bişeyler vermek istedi. bende zararı olur diye içmedim.tansiyonum 6-9 olmuştu.(hep8-12 idi) acile götürdü. açlık şekerim düşmüşş. galiba bende annem gibi şeker hastası olma eşiğindeyim.
2 saat kaldık. biraz azar işittim. endokrine gidin.dedi. bugün gittik. randevulu çalışırmış. pazartesi gelin gün alın dedi.
bakalım hayırlısı.
ben sık sık tahlil yaptırıyordum. açlık şekerim hep 90-97 olurdu. doktorda iyii derdi.tokluk yaptırmadım hiç.
en son ramazan öncesi yaptırdığımda 105 çıkmıştı ilk olduğu için o aralar yediğim karpuza falan bağlamıştık doktorla birlikte. önemsememiştik.
neyse benim oruç güme gitti.ama her işte bir hayır vardır. belkide hiç endokrine gitmeyecektim. dahiliyeden halledecek,geçiştirecektim. şimdi en azından bu yönde inceleyeceğiz.varsa saklı birşeyler belli olacak.:44:
:14::16::16:

aslında çok istiyordum.olmadı.başaramadım.
aslında yanlışı ,dışarda fazla vakit geçirerek yaptım galiba. ama hiç açlık olmadı. su zaten içiyordum.ama ben çokk fazla terlerim :17::17:.dün de yine fazlaca terlemiştim.
ama şu doktor işini halledeyim. birde Sevgi-liebe tecrübelerini anlatsın.tekrar deneyeceğim. inanıyorum çünkü.
yani onca insan memnun. şifa bulmuş.
benim hatam ilk günden fazla zorladım kendimi(aslında zorlanmamıştım ama demekki bu kadar faal olmamak gerekecekmiş)

aslında çok istiyordum.olmadı.başaramadım.
aslında yanlışı ,dışarda fazla vakit geçirerek yaptım galiba. ama hiç açlık olmadı. su zaten içiyordum.ama ben çokk fazla terlerim :17::17:.dün de yine fazlaca terlemiştim.
ama şu doktor işini halledeyim. birde Sevgi-liebe tecrübelerini anlatsın.tekrar deneyeceğim. inanıyorum çünkü.
yani onca insan memnun. şifa bulmuş.
benim hatam ilk günden fazla zorladım kendimi(aslında zorlanmamıştım ama demekki bu kadar faal olmamak gerekecekmiş)

Canın sağ olsun ,önce kendini bir toparla,doktoruna bir git.Sonra kendini hazır hissedersen,yaparsın.:16::16::16::16:

Canın sağ olsun ,önce kendini bir toparla,doktoruna bir git.Sonra kendini hazır hissedersen,yaparsın.:16::16::16::16:

teşekkür ederim.:16: :16: :16:
pazartesine randevu alma gunu verildi. o günde doktoru görme günü verilir uzarrr gider bakalımmm:9::9::9:

siz ilaç kullanıyormuydunuz? şimdi bu süreçte ilaç almamak gerekir?

şu tuzu bulamadım. aktarlardan biri şey dedi;genellikle safra vede karaçiğer kanallarını-taş,kum dan temizlemek için kullanılıyor. bir yakınım kullandı.ama kolestrolü yükselmişti.belki tesadüfte olabilirdi bilemedik,dedi...sonrada kolesrol düşürücü çaylar hazırlamışlarr.
elimde yok,bulamazsan getirtelim dedi.:16:
siz nerden nasıl aldınız. tuzuda tarif edebilirmisiniz?ince mi,limontuzu gibi irimi?fiyatı nedir?:16::16::16::16:

dikkat etiniz mi yazdığımız mesajlar 1 saat geri kaydediliyor.

yoksa benim pc den mi kaynaklanıyor.ama değill.

birde anasayfa kişi sayısı listesi azaltılmış mı nedir.

teşekkür ederim.:16: :16: :16:
pazartesine randevu alma gunu verildi. o günde doktoru görme günü verilir uzarrr gider bakalımmm:9::9::9:

siz ilaç kullanıyormuydunuz? şimdi bu süreçte ilaç almamak gerekir?

şu tuzu bulamadım. aktarlardan biri şey dedi;genellikle safra vede karaçiğer kanallarını-taş,kum dan temizlemek için kullanılıyor. bir yakınım kullandı.ama kolestrolü yükselmişti.belki tesadüfte olabilirdi bilemedik,dedi...sonrada kolesrol düşürücü çaylar hazırlamışlarr.
elimde yok,bulamazsan getirtelim dedi.:16:
siz nerden nasıl aldınız. tuzuda tarif edebilirmisiniz?ince mi,limontuzu gibi irimi?fiyatı nedir?:16::16::16::16:

İlaç şimdilik kullanmıyorum,zayıflamamı önerdi ve diyet listesi verdiler.O tuzlu suyu bir tanıdık hazırlamıştı.Bugün aldırdımiri tuz taneleri gibi.Aktardan aldırdım.Bir paketini 7tl .Kullanışını öğrenir yazarım.Senin yaşadığın problemler birazda bağırsak boşaltımı tam olmayınca oluyormuş.Pazartesi muayene ol bakalım,sonra bakarsın.:16::16:

İlaç şimdilik kullanmıyorum,zayıflamamı önerdi ve diyet listesi verdiler.O tuzlu suyu bir tanıdık hazırlamıştı.Bugün aldırdımiri tuz taneleri gibi.Aktardan aldırdım.Bir paketini 7tl .Kullanışını öğrenir yazarım.Senin yaşadığın problemler birazda bağırsak boşaltımı tam olmayınca oluyormuş.Pazartesi muayene ol bakalım,sonra bakarsın.:16::16:

ilaç kullanma aşamasında olmadığına çok sevindim.:16: tamam.sadece bu oruçta mı kullanacaksın?yoksa normalde de devam edebilinirmi?
evtt,olabilir sanırım. ama en çokta o günkü sıcakta vede açık havada olan hareketli faaliyetlerimdi.ama barsaklar tam boşaltılmadıysa sorun olurmuydu bilmiyorum?
ahh ahh pazartesi imkansızz. sadece, o gün muayene olabilme günü verilecekmiş.bayanın dediğine göre bu ayın listesi dolmuş. eylül ayı listesi de pazartesine açılacakmış.bir de bu doktor çok tutuluyormuş.iyimiş.bu hastanede de zaten birtane var. başka hastanelede de vardır heralde.ama ben şimdilik en yakındaki hastaneden başladımm.

ilaç kullanma aşamasında olmadığına çok sevindim.:16: tamam.sadece bu oruçta mı kullanacaksın?yoksa normalde de devam edebilinirmi?
evtt,olabilir sanırım. ama en çokta o günkü sıcakta vede açık havada olan hareketli faaliyetlerimdi.ama barsaklar tam boşaltılmadıysa sorun olurmuydu bilmiyorum?
ahh ahh pazartesi imkansızz. sadece, o gün muayene olabilme günü verilecekmiş.bayanın dediğine göre bu ayın listesi dolmuş. eylül ayı listesi de pazartesine açılacakmış.bir de bu doktor çok tutuluyormuş.iyimiş.bu hastanede de zaten birtane var. başka hastanelede de vardır heralde.ama ben şimdilik en yakındaki hastaneden başladımm.

Sadece bu diyeti bitirene kadar kullanacağım.Alman VE Türk sitelerinde gördüğüm bağırsak temizliğinin hem acıkmamak hemde sıkıntı çekmemek için gerekli olduğu yazıyor.Tabii sen kendini çok yordun,o da başka bir sebep.
En azından gelecek ay muayene olursun.Geç olsun güç olmasın.Yapmak istediğinde ben yaptığım şekli yazarım.Günlükyağ -limon karışımı da içiyorum.Uzman iyiyse ve yakınsa baklemek en doğrusu.:16::16:

Sadece bu diyeti bitirene kadar kullanacağım.Alman VE Türk sitelerinde gördüğüm bağırsak temizliğinin hem acıkmamak hemde sıkıntı çekmemek için gerekli olduğu yazıyor.Tabii sen kendini çok yordun,o da başka bir sebep.
En azından gelecek ay muayene olursun.Geç olsun güç olmasın.Yapmak istediğinde ben yaptığım şekli yazarım.Günlükyağ -limon karışımı da içiyorum.Uzman iyiyse ve yakınsa baklemek en doğrusu.:16::16:

:nazar::nazar: :nazar::nazar:maşallahh. ne güzel. özendim valla.inşallah şifa olmuşturrr.:nazar::nazar: :nazar::16::16::16:

kilo kaybın ne kadar oldu?
devam edecek misin?
nasip olursa önümüzdeki ay bize koçluk yaparsın inşallahh.:16::16::16:

:nazar:evt dotorun methini duydum. iyimiş.bekleyeceğim.

sen hiç birşey yenmediği halde hergün barsaklarını boşaltabildin mi?:53: öyleyse gerçekten mucize gibii.
birde kusma olayı gerçekleşti mi?(başkalarının yorumlarında okumuştum)

haa birde eğer dayanabiliyorsan vede iştah açıklığı henüz başlamadıysa devam edebilirmişsin. diye okumuştumm.

:nazar::nazar: :nazar::nazar:maşallahh. ne güzel. özendim valla.inşallah şifa olmuşturrr.:nazar::nazar: :nazar::16::16::16:

kilo kaybın ne kadar oldu?
devam edecek misin?
nasip olursa önümüzdeki ay bize koçluk yaparsın inşallahh.:16::16::16:
Devam etmeyi düşünüyorum,kilom89 la başlamıştım,bugün 84,9 kg geliyorum.Elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
:nazar:evt dotorun methini duydum. iyimiş.bekleyeceğim.

sen hiç birşey yenmediği halde hergün barsaklarını boşaltabildin mi?:53: öyleyse gerçekten mucize gibii.
birde kusma olayı gerçekleşti mi?(başkalarının yorumlarında okumuştum)

haa birde eğer dayanabiliyorsan vede iştah açıklığı henüz başlamadıysa devam edebilirmişsin. diye okumuştumm.
Evet ilk gün boyunca yiyecekler, daha sonra,kireç ve taşa benzer şekildegeldi. Bugün rengi koyubir şey geldi.Kusma dün iki defa safra çıkarttım.Şu anda iyi gidiyor çok şükür.:16::16::16::16::16::16:

Devam etmeyi düşünüyorum,kilom89 la başlamıştım,bugün 84,9 kg geliyorum.Elimden geldiği kadar yardımcı olurum.

Evet ilk gün boyunca yiyecekler, daha sonra,kireç ve taşa benzer şekildegeldi. Bugün rengi koyubir şey geldi.Kusma dün iki defa safra çıkarttım.Şu anda iyi gidiyor çok şükür.:16::16::16::16::16::16:

kizlar su orucu mu yapiyorsunuz bana mi öyle geldi?

Evet canım,seni de ilgiyle takip ediyorum:16::16::16:

canim eger kilo vermek icin yapiyorsan söyle diyim ben bundan 3 sene önce 15 gün yaptim ve 8 kilo vermistim ama sonuc 16 kilo geri aldim :) ve metobolizmanin sifira iniyor, normal yeme sistemine gecerken de birden gecersek bagirsak dügümlenmesine neden oluyor ve sonucu Allah korusun ölüme kadar gidiyor. cok uzun süre yapma derim 36 saatlik olanlar dinen ve saglik acisindan tavsiye ediliyor fakat fazlasi zarar denemis biri olarak söyliyim dedim :)

canim eger kilo vermek icin yapiyorsan söyle diyim ben bundan 3 sene önce 15 gün yaptim ve 8 kilo vermistim ama sonuc 16 kilo geri aldim :) ve metobolizmanin sifira iniyor, normal yeme sistemine gecerken de birden gecersek bagirsak dügümlenmesine neden oluyor ve sonucu Allah korusun ölüme kadar gidiyor. cok uzun süre yapma derim 36 saatlik olanlar dinen ve saglik acisindan tavsiye ediliyor fakat fazlasi zarar denemis biri olarak söyliyim dedim :)

Canım beslenmeye kademeli geçmedin mi?Ne kadar zamanda geri aldın?Bazı rahatsızlıklarım var,onlar için yapıyorum.15 gün tam mı yaptın,yoksa geçişle beraber mi?Çevremde yapanlar var,onlar geri almadı,aşırımı yedin?Cevaplarsan sevinirim..:16::16::16::16::16::16:

Canım beslenmeye kademeli geçmedin mi?Ne kadar zamanda geri aldın?Bazı rahatsızlıklarım var,onlar için yapıyorum.15 gün tam mı yaptın,yoksa geçişle beraber mi?Çevremde yapanlar var,onlar geri almadı,aşırımı yedin?Cevaplarsan sevinirim..:16::16::16::16::16::16:

direk gecmistim, yemeye de asamali derken söyle diyim 2 gün falan yemek yemege calissan da canin istemiyor ama sonra bi istah acikligi basliyor emin ol :) ve ben ne kadar sürede geri aldigimi hatirlamiyorum ama kisa sürede almistim geri ve sonrasinda önceden diyet yapmadan kilo verebilirken onu yaptiktan sonra kilo vermem zorlasmisti :)

Back
X