Merhaba Blackseea,size bir şey soracağım..acaba su diyeti sadece 20-21-22 sinde mi yapılır mı?yani o günlerde yapılmasını şart mı?
Ben Elazığ'a taşınıyorum....of...evde bir sürü işim var..ve eşim hala yatıyor...of..bu erkekler hiç büyümüyor mu?![]()
merhaba Dallida;
çabuk alışırsınız inşallahh.
allah kolaylık versin. evtt bazen çok zorluyorlar eşlerr. ama ben biraz daha şanslıyım. çerkez erkekleri (bir karadenizli olarak erkek oteritesini bilirim dedemler,babam,herkes işte)çok daha farklı bana göre. eşim o konuda iyidir. sebebini sorguladığımda kadın bize göre anne olduktan sonra ulvi bir varlıktır. demişti. çok etkilenmiştim.
su diyetini okuduğumda vücudun toksinlerden arınması vede depoya attığı yağları yakması için uygulandığını yazıyordu.
istendiği tarihte yapılabilirmiş. ama ay ın dolunay olduğu 13-14-15. günlerine denk getirilirse açlığa daha dayanıklı olunurmuş.diye yazıyordu. bunu sanırım senin elindeki kitabın yazarının bir yazısında okumuştum.ismi şimdi aklıma gelmedi.kitabın adı;can boğazdan gelir di sanırım.isimlerle ilgili bir hafıza sorunum vardır hep. olayları çok net hatırlarım. ama isimler vede simalar hep zorlamıştır beni.
birisi gelir selam verir.selamlaşırım. ama sanki ilk defa görüyorum. oysa daha önce tanışmışızdır çoğunlukla.
hatta geçenlerde market dönüşü bayanın biri selam verdi konuşmaya başladı. bende selamını aldım. ama kusura bakmayın dalmışım çıkaramadım dedim. kadında;zaten tanışmıyoruz ki
çokkk kötü bir durum. hayatımın zor anlarındandır bu tür karşılaşmalarr.
2-3 yaşındaki olaylarımı hatırlarım. annemler bile çok şaşırırlarr.nasıl olur bu diyee. ama işte yüz körlüğüm var maleseff.
bu arada iyi bayramlarrr