• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

B Kan Grubu Diyetiyle Blackseea nın diyet günlüğü

Saglıklı, mutlu,huzurlu bir gün diliyorum.Diyetin nasıl gidiyor,tartıldın mı hiç?:16::16::16:

merhabalar.Sevgi-liebe;
bimukabele.
şimdilik iyii,çok şükür.bugün 7.gün olacak.sabah 78.3 çıktım.ama diyetten mi koşuşturmacadan mı,fazla terlemeden mi,regl bitimi yaklaştı ondan mı bilmem. 900gr gitmiş.
senin kilo durumun nedir? :16: :16::16::16:ilaca da alıştım çok şükür(psikiyatrın verdiği)

merhabalar.Sevgi-liebe;
bimukabele.
şimdilik iyii,çok şükür.bugün 7.gün olacak.sabah 78.3 çıktım.ama diyetten mi koşuşturmacadan mı,fazla terlemeden mi,regl bitimi yaklaştı ondan mı bilmem. 900gr gitmiş.
senin kilo durumun nedir? :16: :16::16::16:ilaca da alıştım çok şükür(psikiyatrın verdiği)

Gözün aydın canım.İlaca alışmana sevindim.Ben geçiş dönemini bitirdikten sonra tartılacağım.:16::16::16::16:

2 gündür yazamadım.ama herşey yolunda. sadece yoğundum.

misafir,işler falan iştee.

iştahım çok az.bu hoşuma gidiyor.

Günaydın Blackseea,yoksun....bir yaramazlık yok inşallah?sevgiler:16::16::16:

merhabalar;
gelicem birkaç günee.:16: :16:.yaramazlık yok çok şükür:nazar: :nazar: :nazar:
Canım Dr'a gittin mi,sonuç ne?Girmiyorsun önemli bir şey yoktur inşAllah......:16::16::16::16::16::16::16:

merabalarr;

evt gitmiştim. ama sonuçları almadan karadeniz e uçtum. ani bir durumdu. önce süpriz düğün,sonra böylesi daha hayırlı olan bir ölüm. uzun bir tatil,anne yemekleri,yöre yemekleri:17: :17:...

gelince sonuçları aldım. dr. yoktu. ama sonuçlarda dr. gösterecek bir durum da yoktu zaten. maşallah herşey tam da olması gerektiği gibi çıkmıştı.bende göstermedim. herşeyin iyi olmasıyla ,can boğazdan çıkar dedim.yedimm. ama kan grubuna göre yemeye devam ettim. ilginçtir hala 79 um.yani kilom değişmedi.çok şükür.:16: :16: :16: :16:

umarım sizlerde iyisinizdir.:nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

merhabalar;
gelicem birkaç günee.:16: :16:.yaramazlık yok çok şükür:nazar: :nazar: :nazar:

merabalarr;

evt gitmiştim. ama sonuçları almadan karadeniz e uçtum. ani bir durumdu. önce süpriz düğün,sonra böylesi daha hayırlı olan bir ölüm. uzun bir tatil,anne yemekleri,yöre yemekleri:17: :17:...

gelince sonuçları aldım. dr. yoktu. ama sonuçlarda dr. gösterecek bir durum da yoktu zaten. maşallah herşey tam da olması gerektiği gibi çıkmıştı.bende göstermedim. herşeyin iyi olmasıyla ,can boğazdan çıkar dedim.yedimm. ama kan grubuna göre yemeye devam ettim. ilginçtir hala 79 um.yani kilom değişmedi.çok şükür.:16: :16: :16: :16:

umarım sizlerde iyisinizdir.:nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hoş geldin Blackseea:16:çok merak ettim,neyse ki iyisin çok şükür:16::16:
Başınız sağ olsun...düğününüz da hayırlı olsun :nazar::nazar:
Sağlığınız iyi çok şükür:nazar::nazar:artık burdan devam edersiniz:34:
Ben karatay yapıyorum...gram gram gidiyor...bayramdan sonra isveç yapacağım,belki daha hızlı kilo veririm:34:siz hiç kilo almadınız,maşallah:nazar::nazar:
Görüşmek üzere:16::16:kendinize iyi bakın:29:

Back
X