- Konu Sahibi maharetcan
-
O lafları sayarken siz susarsanız daha çok laf duyarsınız. Siz de ne eksiği varsa söyleyin, bu halinle alıcın varsa ben hiç meşgul etmiyim deyin.O olmazsa b.kumda pisliğimde boğulurmuşum !!
Ev düzeni konusunda sürekli tartışma halindeyiz , onun düzen Temzilik anlayışı ile benimki bambaşka , bir yaşında bebeğim var gece boyu kollarımda , ve evi üstümde yük gibi görüyorum , hele de koca olacak evde iken !! Sanki ev işini sürekli bana yıkmaya çalışıyor , üşengeç tembel mıymıy, kendi işini bile sürekli erteleyen bir tip , ama lafa gelince çok iş yapmış gibi , tek birşey yapar ve ben yaptım der , ev tek bir oda ile tek bir bulaşık makinasını boşaltmak ile dönmüyor , bebeğin yemeği Bakımı uykusu çamaşırları , evin çamaşırları yıkanması kurutması kutlanması, banyo temizliği , mutfak zaten başlı başına bir olay , biz bu konuda psikologla bile görüştük , mutfağı nöbete koyun dedi falan bi ara biraz düzelmişti ama şimdi yine kavga sebebi , mutfağı temizlicem diyo ama işine geldiği kadarını yapıyor , ben de diğer odaları mesela ama sanki bana yığmak içim kaytarmak için bahane kolluyor , be aşırı ağır kanlı aşırı , kalkış birley almak ona zulüm gibi . Ölüm gibi , ben kırk kere kalkar gelir giderim dönerim evin içinde , o ocağa koyduğu çay suyunu takip etmez kürk kere söylerim ,anlatırken basit gibi görünüyor ama beni çileden çıkarttınartık bu ev işi paylaşımları , zaten uykusuz ve yorgunum
Bu gün de bana dediği o olmazsa kendi bkumda pisliğimde boğulurmuşjm , benim gibi dağınık birine o çökmüş bile , beğenmiyorsam hadi yallah Mış!!
Evlendiğimizden beti kilosu horlaması ereksiyon problemi ailesi ev düzeni vs derken artık beni delirttyi , bugün kü sözleri de gece gece beynimi yiyor resmen !!
Anlasilan artik konusamiyorsunuz.O zaman anlayacagi dili iyi bilirsiniz.Yillardir her isi ben yaparim mesela.Ama ne bileyim yorulup bezdigimi anladiginda bi el atar.Yoksa hepsi ayni lutfen yapma daha cok batiriyosun der kovarim mutfaktan.O evreleri çoktan geçtik canım
Allah belasını versin şuan ona karşı başka hissim yok
Hadi hadi Hadi dedirtiyor sürekli bana , her işte her konuda
Ben de aşırı gerginim aşırı , umarsız gevşek
Çalışıyorum çok şükürEşinizin üslubu çok çirkin evet ama çalıştığı halde yardım ediyor size el işi de hiç kolay değil işten gelip bulaşıkları topluyorsa bence bu bile iyi bir yardımdır biliyorum şimdi taşlanıcam ama eğer çalışmıyorsanız ev işinden size daha çok pay düşer ama çalışıyorsanız sonuna kadar haklısınız bişey diyemem
Haklısın gibime geldi. Hani en azından birşey yapmadığı gibi çenesini de kapatsa, bu kdr sinirlendirmez belki ama bi de bilmiş bilmiş konuşması çok ayıp. Hadsiz işte.Çok soğudum
O halde yerden göğe kadar haklısınızÇalışıyorum çok şükür
Çalışmasam da bebek bakımı zaten başlı başına bambaşka birşey , çok ama çok zorlu ,
Eşim olacak o hafta evde idi zaten , işe gitmedi
Üslubu yaptıklarından beter , sonra da sen sinirlendirdin ben ev işi yapıyorum moduna Giriyor , yarım yamalak işler , istersengüxle yapıyor , ben ondan çok şey bekliyormuşum !! Ya mutfak odalar Dağınık, banyo Heryer ıslak , bana yığıp defoldu gitti şehir dışına , bebek kucağımdan inmiyor , yürüme öncesi en ağır dönemleri , kol boyun bel kalmadı , gece uykusu desen hal getire .. vs vsEşinizin üslubu çok çirkin evet ama çalıştığı halde yardım ediyor size el işi de hiç kolay değil işten gelip bulaşıkları topluyorsa bence bu bile iyi bir yardımdır biliyorum şimdi taşlanıcam ama eğer çalışmıyorsanız ev işinden size daha çok pay düşer ama çalışıyorsanız sonuna kadar haklısınız bişey diyemem
HadsizH
Haklısın gibime geldi. Hani en azından birşey yapmadığı gibi çenesini de kapatsa, bu kdr sinirlendirmez belki ama bi de bilmiş bilmiş konuşması çok ayıp. Hadsiz işte.
Bari söyleyin de ereksiyon sorununu halletsin.Üslubu yaptıklarından beter , sonra da sen sinirlendirdin ben ev işi yapıyorum moduna Giriyor , yarım yamalak işler , istersengüxle yapıyor , ben ondan çok şey bekliyormuşum !! Ya mutfak odalar Dağınık, banyo Heryer ıslak , bana yığıp defoldu gitti şehir dışına , bebek kucağımdan inmiyor , yürüme öncesi en ağır dönemleri , kol boyun bel kalmadı , gece uykusu desen hal getire .. vs vs
Kendim anne olmak içinCanim böyle bir adami niye baba yapiyorsun birde. Vallaha böyleleri iyilikten zor anlar
İlaçla halletmeye çalışıyor o da ben isyan ettikçeBari söyleyin de ereksiyon sorununu halletsin.Bu kadar stres ile nasıl başa çıkacam deyin. Kutu kutu antidepresan yutamam senin yüzünden deyin.
Ordan yürü ordan. Yumuşak karınları. Ben yaptım, ama sadece cinsellik sorunumuz vardı. İşe yaradı.İlaçla halletmeye çalışıyor o da ben isyan ettikçe
Kendim anne olmak için
Nasıl yaptınOrdan yürü ordan. Yumuşak karınları. Ben yaptım, ama sadece cinsellik sorunumuz vardı. İşe yaradı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?