B.kunda boğulmak

Küçükken kardeşimle deli gibi ev işleri konusunda bu şekilde kavga ederdik. Her zaman en son işi o yaptığını sıranın bende olduğunu söyleyip dururdu. Öyle delicesine kavga ederdi ki hafızamdan şüphe ederdim. Sonra buzdolabına bı kağıt yapistirip not almayı önerdim. Böylece kimin ne kadar iş yaptığı belli olucakti. Bunu da yapmamak için büyük kavga ettiğinde kimin en çok iş yaptığını farkettik. Şaka yapmıyorum not alin

O lafları sayarken siz susarsanız daha çok laf duyarsınız. Siz de ne eksiği varsa söyleyin, bu halinle alıcın varsa ben hiç meşgul etmiyim deyin.

O evreleri çoktan geçtik canım
Allah belasını versin şuan ona karşı başka hissim yok
Hadi hadi Hadi dedirtiyor sürekli bana , her işte her konuda
Ben de aşırı gerginim aşırı , umarsız gevşek
Anlasilan artik konusamiyorsunuz.O zaman anlayacagi dili iyi bilirsiniz.Yillardir her isi ben yaparim mesela.Ama ne bileyim yorulup bezdigimi anladiginda bi el atar.Yoksa hepsi ayni lutfen yapma daha cok batiriyosun der kovarim mutfaktan.
Ama suan senin durumdayken ki hallerimde yerden masadan bi parca bisey kaldirsa sevinirdim.Yukum hafiflerdi.Tepkini anlayacagi dilden ver bakalim.Hic konusma ayni dilden konustugumuzda konusalim de.

Eşinizin üslubu çok çirkin evet ama çalıştığı halde yardım ediyor size el işi de hiç kolay değil işten gelip bulaşıkları topluyorsa bence bu bile iyi bir yardımdır biliyorum şimdi taşlanıcam ama eğer çalışmıyorsanız ev işinden size daha çok pay düşer ama çalışıyorsanız sonuna kadar haklısınız bişey diyemem

Çalışıyorum çok şükür
Çalışmasam da bebek bakımı zaten başlı başına bambaşka birşey , çok ama çok zorlu ,
Eşim olacak o hafta evde idi zaten , işe gitmedi

Üslubu yaptıklarından beter , sonra da sen sinirlendirdin ben ev işi yapıyorum moduna Giriyor , yarım yamalak işler , istersengüxle yapıyor , ben ondan çok şey bekliyormuşum !! Ya mutfak odalar Dağınık, banyo Heryer ıslak , bana yığıp defoldu gitti şehir dışına , bebek kucağımdan inmiyor , yürüme öncesi en ağır dönemleri , kol boyun bel kalmadı , gece uykusu desen hal getire .. vs vs

Aslında alın karşınıza güzellikle konuşun.
Madem sen olmasan ben pisliğimde boğulurum,madem bu kadar kötüyüm,sana bırakıyorum herşeyi senden öğreneyim seni takip edeyim biraz deyin.
Bunu kavga ederek değil de bilakis sakince normal söyleyin ve salın işleri birkaç gün.
Bakalım boğulacak olan kimmiş.
Ha bu günlerin sonunda ev ne hale gelir veya o ne cevap verir bilemeyiz ama bunu bir deneyin.

Kavga etmeyin ki üste çıkıp amacından saptırmasın. Sakince derseniz kendi de şaşırır.

H

Haklısın gibime geldi. Hani en azından birşey yapmadığı gibi çenesini de kapatsa, bu kdr sinirlendirmez belki ama bi de bilmiş bilmiş konuşması çok ayıp. Hadsiz işte.
Hadsiz
Ben sinirlenip söylenince o da bunaleı söyleyince ben haketmiş oluyorum
Haksızlığa gelemiyorum neden ben yapmak zorundayım ? O yapınca bunu bunu yaptım diyo , bana yığıldığını hissettikçe daha da yapmayasıM geliyo
Ben sayamıyorum onun gibi bunu bunu yaptım diye
Çünkü sürekli bişeyler yapıyorum

Bari söyleyin de ereksiyon sorununu halletsin. Bu kadar stres ile nasıl başa çıkacam deyin. Kutu kutu antidepresan yutamam senin yüzünden deyin.

Yallahsa madem o kapıdan çıkma imkanınız var mı? Varsa çıkın da güzel bi burnu surtsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…