B.kunda boğulmak

maharetcan

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2020
506
265
23
41
O olmazsa b.kumda pisliğimde boğulurmuşum !!
Ev düzeni konusunda sürekli tartışma halindeyiz , onun düzen Temzilik anlayışı ile benimki bambaşka , bir yaşında bebeğim var gece boyu kollarımda , ve evi üstümde yük gibi görüyorum , hele de koca olacak evde iken !! Sanki ev işini sürekli bana yıkmaya çalışıyor , üşengeç tembel mıymıy, kendi işini bile sürekli erteleyen bir tip , ama lafa gelince çok iş yapmış gibi , tek birşey yapar ve ben yaptım der , ev tek bir oda ile tek bir bulaşık makinasını boşaltmak ile dönmüyor , bebeğin yemeği Bakımı uykusu çamaşırları , evin çamaşırları yıkanması kurutması kutlanması, banyo temizliği , mutfak zaten başlı başına bir olay , biz bu konuda psikologla bile görüştük , mutfağı nöbete koyun dedi falan bi ara biraz düzelmişti ama şimdi yine kavga sebebi , mutfağı temizlicem diyo ama işine geldiği kadarını yapıyor , ben de diğer odaları mesela ama sanki bana yığmak içim kaytarmak için bahane kolluyor , be aşırı ağır kanlı aşırı , kalkış birley almak ona zulüm gibi . Ölüm gibi , ben kırk kere kalkar gelir giderim dönerim evin içinde , o ocağa koyduğu çay suyunu takip etmez kürk kere söylerim ,anlatırken basit gibi görünüyor ama beni çileden çıkarttınartık bu ev işi paylaşımları , zaten uykusuz ve yorgunum
Bu gün de bana dediği o olmazsa kendi bkumda pisliğimde boğulurmuşjm , benim gibi dağınık birine o çökmüş bile , beğenmiyorsam hadi yallah Mış!!
Evlendiğimizden beti kilosu horlaması ereksiyon problemi ailesi ev düzeni vs derken artık beni delirttyi , bugün kü sözleri de gece gece beynimi yiyor resmen !!

Ben olsam söyle yapardim. Eşime derdim çocuk hariç hiçbirseye dokunmuyorum madem bütün işi eşiniz yapiyormus bir sorun olmaz dimi? Bende hem görmek istiyorum neler yaptığını de. 2 gune bikack hatta kaldiramayacak bence. Bari yaptığınız seyleri görür. Benim eşim hiç demedi ama hamileyim kanama alanim var dinlenmem gerek bütün ev işi eşime kaldı. Bana şimdi diyor meğer sen ne çok yoruluyormussun. Birak anlasin

Hayir ! Zaten eksikleri oldugundan bu dışa vurum...bebek bakımi ev isinden once gelmeli diyecegine...Eksiklerini kapatma yontemidir bu hırcınlık.

Böyle erkekler neden evlenip milletin kızının başını yakar ki
Allah belasını versin , psikolojimi aşt üst etti , üşengeç tembel saygısız
Benimle nasıl böyle konuşuyor aklım almıyor
Kıçını yırtıyormuş ev işinde yardım için !!! Nasıl büyütüyorsa yaptığı işi
Bebeğim dün çok ağladı banyoya küvetini koyduk içinde oynattık , banyo heryer su oldu , pasplaslar yerler , ben sonra bebeğimi yıkadım , emsirdim uyıtttum falan , beyinsiz herif de Banyoya ellemedi tabi , bana kaldı o iş de , mutfak desen öyle , makinaya saçma sapan bulaşık yerleştirmekle bitti sanıyor , tavalar vs kirli tezgahta , ama o makinaya bulaşık koydu ya ! Herşey halloldu sanıyor , ay yapacaktım diyo bi de işe gittikten sonra ,
Sen bir enayi ile evlendin o yapar deyince de olay çıkıyor

Evliliğinizdeki diğer sorunlar bence birbirinize karşı tahammülünüzü azaltmış, asıl çözmeniz gereken farklı problemler var, 2 ve 8 yaşında iki çocuğum var yıllardır ev işleri yetişmiyor, bazen mutfak savaş alanıyken beraber oturup tatil planı yapıyoruz bazen beraber topluyoruz evi, hiçbir zaman ikimizinde birinci önceliği olmadı ev işi. Bu yüzeysel bir problem bence.

Hayir ! Zaten eksikleri oldugundan bu dışa vurum...bebek bakımi ev isinden once gelmeli diyecegine...Eksiklerini kapatma yontemidir bu hırcınlık.
Biliyorum ben de farkındayım
Beğenmiyorsan yallah diyo bi de densiz ! Ayrılmak istiyorum ben bundan ya!! Allah’ından bulsun

Bana yıkma modunda hissim beni çok geriyor
Beben yokken de bu konuda sıkıntı vardı
Neden yani ben bu kadar dönmek zorundayım evde
Nasıl söyliim yanş böyle mecburum gibi hissettiriyor söylüyor ev dağınık diyo mesela , e topla ? Ben mi yaşıyorum sadece , onca şey yaparım mesela bardağımı salonda bıraksam bak elin arkaya dönmüyor Bundan dağınık ev diyo , ben tezgahı mutfağı tertemiz yaparım , o an gelir tezgaha bardak bırakır gider , e makinaya koysana yeni temizlemişim mesela , böyle yük yük üstüme her hareketi , bi de süper düzenli temiz çok iş yapar modunda ve buna gerçekten inanıyor
Haksızlığa uğramışlkık hissi beni deli edityor

Biliyorum ben de farkındayım
Beğenmiyorsan yallah diyo bi de densiz ! Ayrılmak istiyorum ben bundan ya!! Allah’ından bulsun
Ne diyeyim ki anneleri tarafindan paşazade gibi yetistirilen tipik yurdum erkegi.Bebegin var,zor bir donemden geciyorsun.Al karsina ve konus.Bu sartlar altinda bebegine verimli olamayacagini anlat.Kendini duzelt yoksa bizi kaybedeceksin de!

Ne diyeyim ki anneleri tarafindan paşazade gibi yetistirilen tipik yurdum erkegi.Bebegin var,zor bir donemden geciyorsun.Al karsina ve konus.Bu sartlar altinda bebegine verimli olamayacagini anlat.Kendini duzelt yoksa bizi kaybedeceksin de!
O evreleri çoktan geçtik canım
Allah belasını versin şuan ona karşı başka hissim yok
Hadi hadi Hadi dedirtiyor sürekli bana , her işte her konuda
Ben de aşırı gerginim aşırı , umarsız gevşek

Şuan evde değil iş için şehir dışına çıktı bugün uzaktan oldu kavgamız
Bana evi bu şekilde bırakınca dayanamadım mesaj attım ,
Dönmesi halinde nasıl davranacağımı kestiremiyorum
Aynı evde durmak istemiyorum , bebeğim var evden gidemem
O olmasın bakalım nasıl bir bkta boğulacakmışım
Aynı evde durmak istemiyorum asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…