B.kunda boğulmak

Kıyamam sana ya ne kadar bunalmissin. Rabbim yardimcin olsun ama sen biraz sakin ol kuzum. Bak bebek emziriyomussun. O da sakinlessin. Söylediklerine pisman olacaktır.

Onu anlarim. Bende anneyim. Ama insan bu durumda tek basina olmak istemez ki. Cocuk icin de huzursuz ortam iyi degil. Profesyonel destel almaya razi olur mu acaba?
Bi araba parası yatırdık o desteklere biz ,
Bi de bebeğime kardeş çok ama çok istiyorum ama tükendim içimde çok kalacak ..

Yallahsa madem o kapıdan çıkma imkanınız var mı? Varsa çıkın da güzel bi burnu surtsun
Valla beğenmeyn evi terkeder. Ben bir kadinjn evini terk etmesi taraftarı değilim. Hosst yani. Bana git diyecek ben de gideceğim yok ya. Beğenmeyene kapı orda koca müsveddesi gitmeli o evdeb

Nasıl yaptın
Nasıl yapayım?
Yıllardır ereksiyon problemi var. Ama attığı adım yoktu. Üstüne beni suçlamaya başladı o normalmiş de ben kudurukmuşum. En sonunda patladım, erkekliğine kadar laf ettim. Bağırdı çağırdı küstü. 1 hafta bakmadım yüzüne, normalde küs kalamam, sarılmadan duramam. Öyle öyle anladı. Doktordan randevu alacağız.

Kıyamam sana ya ne kadar bunalmissin. Rabbim yardimcin olsun ama sen biraz sakin ol kuzum. Bak bebek emziriyomussun. O da sakinlessin. Söylediklerine pisman olacaktır.
Çok bunaldım ya
Çok
O olmazsa bokumda boğulurmuşjm lafa bak !! Benim ona maddi bir yüküm zaten yok , bebeğime de yaklaşık tüm ihtiyaçları ben aldım , bakımı da bende , hangi bokta boğulacakmışım aklım şaştı sinirden
Az önce mesaj attım, olma bakalım kim hangi bkta boğulacak diye

Reactions: Z P
Valla beğenmeyn evi terkeder. Ben bir kadinjn evini terk etmesi taraftarı değilim. Hosst yani. Bana git diyecek ben de gideceğim yok ya. Beğenmeyene kapı orda koca müsveddesi gitmeli o evdeb
Böyle yüzsüz adamlar gitmez ki. Gitse de karım beni evden kovdu diye kendini acindirir da acindirir, şu şartlarda konu sahibi gitse "beni kovdu ondan gittim" diyebilir, mağdur olan her zaman kazanir

O şuan ne söylediğini unutmuş, fosur fosur uyuyordur ya. Olan sana oluyor

Aynı şeyler
Ben de kurdurukmuşum, sapık karıymışım , ıslanıyormuşum !!
İnş siz çözersiniz biz kaç terapist üroloji değiştirdik ,
Çözüm çok kısa ve geçici oldu , ben de çok söylendim vs
Bana suç bulmaya çalıştı , ama onda sorun , net !!

İnsan gerçekten bazen çileden çıkıyor bu adamların boş sozlerinden dolayı. Haklısınız valla. B*k kelimesini benim eşimde kullanmıştı bı sebepten dolayı. Burnu surtene kadar affetmedim onu. Sizde öyle yapın

Böyle yüzsüz adamlar gitmez ki. Gitse de karım beni evden kovdu diye kendini acindirir da acindirir, şu şartlarda konu sahibi gitse "beni kovdu ondan gittim" diyebilir, mağdur olan her zaman kazanir
Ay bi de bu heriflere acıyorlar de mi? Çoluk çocuk anada, bi ceketleri var çıkıp gidiyorlar, ama acıyorlar heriflere çok şaşırıyorum.

Pandemide bebekle nereye giderim ki , defolsun gelmesin ama gelmesi de lazım , işe gittiğim günler bebeğe o bakıyor

Ay geldi sonra kendi miyavladı 1 haftada, sonra da diyor ki sen erkeğini aşağılıyon. Dua et yüzüne aşağılıyorum, millet beni mutluluktan ölecek sanıyor dedim.

Pandemide bebekle nereye giderim ki , defolsun gelmesin ama gelmesi de lazım , işe gittiğim günler bebeğe o bakıyor
Söyleyin o gelmesin o zaman, ayrılmak istediğinizin sinyalini verseniz ne yapar? İçinize ata ata patliycak noktaya gelmişsiniz şu adamın gözünü mu korkutsaniz biraz acaba?

Aksine onlarin erekte olmayisindan sexten sogur insan..Bir de erekte olamayislarini kadinlara baglamazlar mi? neymiş kadın kadın gibiyse vi.graya gerek yokmus demis bi tanidigi.. kahkahalarla guluyorum.Ulan sonuk seye kadinlik mı yapilir sinirimden guluyorum :) alkol aliyormu esin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…