B.kunda boğulmak

Allahtan benimki öyle demiyor ya. Ahah. Seksi çamaşır falan bi şeye yaramaz, isteyen adama nene donu da giysen fark etmez diyor.

Almıyor
Neden sordun alkolü

Şuan bi mesaj daha attım
Bebekle pandemide bi yere gidemem, sen yallahla yazdım , Hangi bokmuş bahsettiğin görelim dedim
Okuyunca yine saydıracak biliyorum
Bunları yazarken korkuyorum aslında

Şuan bi mesaj daha attım
Bebekle pandemide bi yere gidemem, sen yallahla yazdım , Hangi bokmuş bahsettiğin görelim dedim
Korkanın çocuğu olmazmış. Yürü gitsin.

Şuan bi mesaj daha attım
Ozel olucak ama hafta sonuna denk gelen bu is nedir yani bir de yasaklar varken? Hep gidermi sehir disina.

bir yazı okumuştum aklıma o geldi şimdi.
kocası kadına demiş ki "ben bütün gün çalışıyorum sen evde ne yapıyorsun sanki yardım istiyorsun." iki çocuğu varmış. ertesi gün adam işten gelmiş eve bir girmiş ev savaş alanı gibi her yer oyuncak, mutfak bulaşık içinde, çamaşırlar katlanmamış yerlerde, çocuklar içeride. adam görünce eşine bir şey olmuş zannetmiş koşa koşa odaya girmiş. eşi dağınık yatakta kitap okuyor. görünce önce bir şok olmuş sonra da noldu böyle deyince eşi de sen ne yapıyorsun diyince bugun yapmadım böyle nasıl yaşayacağız bakalım demiş
bu da biraz o muhabbet gibi olmuş. bir de bebek bakıyorsunuz, şu an stresli döneminizdesiniz.
sakince düşünmekte fayda var, çözüm odaklı olalım. erkekler malesef ki bizim kadar ince düşünemiyor çoğu yaptım dediği şeyleri bile hakkıyla yapamıyor. bence kendinin bir şey yapmadığını göstermek adına bu tarz bir şey yapabilirsiniz. yalnız şu olaya çok sinir oluyorum yaptığınız halde ev dağınık diyen ev işine sen yapmıyormuşsun gibi laf söyleyen kocalara.. biraz elinizi eteğinizi çekseniz kimin b*kunda boğulacağı zaten belli

Bu akıllı bıdıklar bal gibi biliyor kadınların sırtındaki yükü. İşlerine gelmiyor.

Ne biçim sözler bunlar. Bir kere adam olan eşiyle bu şekilde konuşmaz.
Sadece çocuğunla ilgilen, kendi yediğin tabağı temizle. Madem çok hamarat bir kocan var, bırak bütün işleri o yapsın.
O zaman belki kafasına dank eder, yaptığının büyük bir terbiyesizlik olduğu

O evreleri çoktan geçtik canım
Allah belasını versin şuan ona karşı başka hissim yok
Hadi hadi Hadi dedirtiyor sürekli bana , her işte her konuda
Ben de aşırı gerginim aşırı , umarsız gevşek
Ekimde de ayni seyleri yazmissiniz dejavu neredeyse.
Sürekli isyan halindesiniz peki ne yaomayi düşünüyorsunuz ?

Ozel olucak ama hafta sonuna denk gelen bu is nedir yani bir de yasaklar varken? Hep gidermi sehir disina.
Şantiyede kalmak zorunda hafta sonu çıkmayacaklar orda çalışacaklar , evet sık sık gider zaten, benim iş nöbet günlerimde gelmek zorunda , Geliyor geri gidiyor falan .::bebeği kimseye bırakamıyorum pandemiden dolayı

Asla dank etmez , bak yapmıyorsun işte der daha da kendini haklı çıkarır

Çalışan bir kadın hem bebek bakıp hem evle ilgilenirken şu üslubu ve sözleri asla hak etmemeli! Siz sıkmayın canınızı, süper kahramansınız, eşiniz densiz! Kalksın da donunu katlasın. Hıh!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…