- 19 Mayıs 2020
- 47.423
- 213.095
- 598
- Konu Sahibi maharetcan
-
Allahtan benimki öyle demiyor ya. Ahah. Seksi çamaşır falan bi şeye yaramaz, isteyen adama nene donu da giysen fark etmez diyor.Aksine onlarin erekte olmayisindan sexten sogur insan..Bir de erekte olamayislarini kadinlara baglamazlar mi? neymiş kadın kadın gibiyse vi.graya gerek yokmus demis bi tanidigi.. kahkahalarla guluyorum.Ulan sonuk seye kadinlik mı yapilir sinirimden guluyorum :) alkol aliyormu esin ?
AlmıyorAksine onlarin erekte olmayisindan sexten sogur insan..Bir de erekte olamayislarini kadinlara baglamazlar mi? neymiş kadın kadın gibiyse vi.graya gerek yokmus demis bi tanidigi.. kahkahalarla guluyorum.Ulan sonuk seye kadinlik mı yapilir sinirimden guluyorum :) alkol aliyormu esin ?
Neden kimse sana sormuyor?Dışarda süper insan süper eş!!
Ben seksi giyinsem baskı hissediyormuşAllahtan benimki öyle demiyor ya. Ahah. Seksi çamaşır falan bi şeye yaramaz, isteyen adama nene donu da giysen fark etmez diyor.
Uzun süredir kullanıyorsa iktidarsızlık yapar.Almıyor
Neden sordun alkolü
Yatakta nasıl diye mi soracaklarNeden kimse sana sormuyor?
Hayır kullanmıyorUzun süredir kullanıyorsa iktidarsızlık yapar.
Kriko yükselmiyor. Kendini ezik hissediyor. Ondan.Ben seksi giyinsem baskı hissediyormuş
Yok. Ev işi konusunda. Saçma sapan tripleri konusunda.Yatakta nasıl diye mi soracaklar
Alkol etkiliyor yatak olayini kabul etmeseler deAlmıyor
Neden sordun alkolü
Korkanın çocuğu olmazmış. Yürü gitsin.Şuan bi mesaj daha attım
Bebekle pandemide bi yere gidemem, sen yallahla yazdım , Hangi bokmuş bahsettiğin görelim dedim
Okuyunca yine saydıracak biliyorum
Bunları yazarken korkuyorum aslında
Ozel olucak ama hafta sonuna denk gelen bu is nedir yani bir de yasaklar varken? Hep gidermi sehir disina.Şuan bi mesaj daha attım
Bebekle pandemide bi yere gidemem, sen yallahla yazdım , Hangi bokmuş bahsettiğin görelim dedim
Okuyunca yine saydıracak biliyorum
Bunları yazarken korkuyorum aslında
Bu akıllı bıdıklar bal gibi biliyor kadınların sırtındaki yükü. İşlerine gelmiyor.bir yazı okumuştum aklıma o geldi şimdi.
kocası kadına demiş ki "ben bütün gün çalışıyorum sen evde ne yapıyorsun sanki yardım istiyorsun." iki çocuğu varmış. ertesi gün adam işten gelmiş eve bir girmiş ev savaş alanı gibi her yer oyuncak, mutfak bulaşık içinde, çamaşırlar katlanmamış yerlerde, çocuklar içeride. adam görünce eşine bir şey olmuş zannetmiş koşa koşa odaya girmiş. eşi dağınık yatakta kitap okuyor. görünce önce bir şok olmuş sonra da noldu böyle deyince eşi de sen ne yapıyorsun diyince bugun yapmadım böyle nasıl yaşayacağız bakalım demiş
bu da biraz o muhabbet gibi olmuş. bir de bebek bakıyorsunuz, şu an stresli döneminizdesiniz.
sakince düşünmekte fayda var, çözüm odaklı olalım. erkekler malesef ki bizim kadar ince düşünemiyor çoğu yaptım dediği şeyleri bile hakkıyla yapamıyor. bence kendinin bir şey yapmadığını göstermek adına bu tarz bir şey yapabilirsiniz. yalnız şu olaya çok sinir oluyorum yaptığınız halde ev dağınık diyen ev işine sen yapmıyormuşsun gibi laf söyleyen kocalara.. biraz elinizi eteğinizi çekseniz kimin b*kunda boğulacağı zaten belli
Ekimde de ayni seyleri yazmissiniz dejavu neredeyse.O evreleri çoktan geçtik canım
Allah belasını versin şuan ona karşı başka hissim yok
Hadi hadi Hadi dedirtiyor sürekli bana , her işte her konuda
Ben de aşırı gerginim aşırı , umarsız gevşek
Şantiyede kalmak zorunda hafta sonu çıkmayacaklar orda çalışacaklar , evet sık sık gider zaten, benim iş nöbet günlerimde gelmek zorunda , Geliyor geri gidiyor falan .::bebeği kimseye bırakamıyorum pandemiden dolayıOzel olucak ama hafta sonuna denk gelen bu is nedir yani bir de yasaklar varken? Hep gidermi sehir disina.
Asla dank etmez , bak yapmıyorsun işte der daha da kendini haklı çıkarırNe biçim sözler bunlar. Bir kere adam olan eşiyle bu şekilde konuşmaz.
Sadece çocuğunla ilgilen, kendi yediğin tabağı temizle. Madem çok hamarat bir kocan var, bırak bütün işleri o yapsın.
O zaman belki kafasına dank eder, yaptığının büyük bir terbiyesizlik olduğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?