- 4 Mayıs 2020
- 506
- 265
- 23
- 41
- Konu Sahibi maharetcan
-
Nasıl yani ?benim etrafımda sizin eşiniz kadar ev işi yapan erkek yok
sil, süpür, bulaşık topla, banyo sil. bunların hepsini birden yapan erkek ilk defa duyuyorum
O olmazsa b.kumda pisliğimde boğulurmuşum !!
Ev düzeni konusunda sürekli tartışma halindeyiz , onun düzen Temzilik anlayışı ile benimki bambaşka , bir yaşında bebeğim var gece boyu kollarımda , ve evi üstümde yük gibi görüyorum , hele de koca olacak evde iken !! Sanki ev işini sürekli bana yıkmaya çalışıyor , üşengeç tembel mıymıy, kendi işini bile sürekli erteleyen bir tip , ama lafa gelince çok iş yapmış gibi , tek birşey yapar ve ben yaptım der , ev tek bir oda ile tek bir bulaşık makinasını boşaltmak ile dönmüyor , bebeğin yemeği Bakımı uykusu çamaşırları , evin çamaşırları yıkanması kurutması kutlanması, banyo temizliği , mutfak zaten başlı başına bir olay , biz bu konuda psikologla bile görüştük , mutfağı nöbete koyun dedi falan bi ara biraz düzelmişti ama şimdi yine kavga sebebi , mutfağı temizlicem diyo ama işine geldiği kadarını yapıyor , ben de diğer odaları mesela ama sanki bana yığmak içim kaytarmak için bahane kolluyor , be aşırı ağır kanlı aşırı , kalkış birley almak ona zulüm gibi . Ölüm gibi , ben kırk kere kalkar gelir giderim dönerim evin içinde , o ocağa koyduğu çay suyunu takip etmez kürk kere söylerim ,anlatırken basit gibi görünüyor ama beni çileden çıkarttınartık bu ev işi paylaşımları , zaten uykusuz ve yorgunum
Bu gün de bana dediği o olmazsa kendi bkumda pisliğimde boğulurmuşjm , benim gibi dağınık birine o çökmüş bile , beğenmiyorsam hadi yallah Mış!!
Evlendiğimizden beti kilosu horlaması ereksiyon problemi ailesi ev düzeni vs derken artık beni delirttyi , bugün kü sözleri de gece gece beynimi yiyor resmen !!
Nasıl yani ?
HastaAllah yardımcın olsun. Çok ilginç bir karakter iş eşin
Aslında kabullenmiyorsizin eşinizden beklediğniz kadar iş yapan erkek yok .
yani ikisi de çalışıyor karı koca ama eve gelince genelde kadınlar yapıyor malesef işleri erkeklerin de büyük çoğunluğu hala böyle yaşıyor.
en azından sizin eşiniz bunları yapması gerektiğini kabulleniyor ama eksik yapıyor sorun ordaymış
Ev işi meselesi bence buz dagının görünen kısmı. Birbirinin hayatında yer edinemeyen, hayata bakıs acısı uyuşmayan iki insanın içlerinde biriktirdikleri öfkeyi, mutsuzluğu ortaya dökmek için seçtikleri savaş meydanının görünürdeki adı olmuş ev işleri.O olmazsa b.kumda pisliğimde boğulurmuşum !!
Ev düzeni konusunda sürekli tartışma halindeyiz , onun düzen Temzilik anlayışı ile benimki bambaşka , bir yaşında bebeğim var gece boyu kollarımda , ve evi üstümde yük gibi görüyorum , hele de koca olacak evde iken !! Sanki ev işini sürekli bana yıkmaya çalışıyor , üşengeç tembel mıymıy, kendi işini bile sürekli erteleyen bir tip , ama lafa gelince çok iş yapmış gibi , tek birşey yapar ve ben yaptım der , ev tek bir oda ile tek bir bulaşık makinasını boşaltmak ile dönmüyor , bebeğin yemeği Bakımı uykusu çamaşırları , evin çamaşırları yıkanması kurutması kutlanması, banyo temizliği , mutfak zaten başlı başına bir olay , biz bu konuda psikologla bile görüştük , mutfağı nöbete koyun dedi falan bi ara biraz düzelmişti ama şimdi yine kavga sebebi , mutfağı temizlicem diyo ama işine geldiği kadarını yapıyor , ben de diğer odaları mesela ama sanki bana yığmak içim kaytarmak için bahane kolluyor , be aşırı ağır kanlı aşırı , kalkış birley almak ona zulüm gibi . Ölüm gibi , ben kırk kere kalkar gelir giderim dönerim evin içinde , o ocağa koyduğu çay suyunu takip etmez kürk kere söylerim ,anlatırken basit gibi görünüyor ama beni çileden çıkarttınartık bu ev işi paylaşımları , zaten uykusuz ve yorgunum
Bu gün de bana dediği o olmazsa kendi bkumda pisliğimde boğulurmuşjm , benim gibi dağınık birine o çökmüş bile , beğenmiyorsam hadi yallah Mış!!
Evlendiğimizden beti kilosu horlaması ereksiyon problemi ailesi ev düzeni vs derken artık beni delirttyi , bugün kü sözleri de gece gece beynimi yiyor resmen !!
Siz de susuyor musunuz?O olmazsa b.kumda pisliğimde boğulurmuşum !!
Bir de lanli mi konusuyor? En sevmedigim igrenc erkek tarziEvet aynen öyle , saygım kalmadı zaten, saygı olmayınca sevgi de olmuyor ,
Ben de herkes kendi bokunda boğulsun , sana yallah , ben bebekle bi yere gidemem yazdım , sabah da bu konuda ciddi olduğumu yazdım ,
Yeter lan çalışamıyorum yazıyor , işine gelmeyince cevap yok tabi ,
Allah’ın cezası saygısız terbiyesiz , Allah’ından bulsun , öfkeden başka birşey yok içimde , sözlerini asla ama asla haketmiyorum , ben bu kadar ağır yazmazdım ama yazdım artık , sktrsin gitsin pislik
Herkes kendi bokunda boğulsun bebekle bi yere gidemem sana yallah dedim , şuan şehir dışında zaten , bişey olmamış gibi arıyor bi deSiz de susuyor musunuz?
On numara yorumEv işi meselesi bence buz dagının görünen kısmı. Birbirinin hayatında yer edinemeyen, hayata bakıs acısı uyuşmayan iki insanın içlerinde biriktirdikleri öfkeyi, mutsuzluğu ortaya dökmek için seçtikleri savaş meydanının görünürdeki adı olmuş ev işleri.
Son 3 satır konunun tamamından daha fazla bilgi içeriyor.
Ereksiyon problemi demissiniz mesela. Yani zaten ortada sorunlu bi cinsel hayat var. Koy bi de bu temelin üstüne hamilelik + lohusalık süreci. Hormonlar, fiziksel ve duygusal degisimler, uykusuz saatler, stres, gerginlik, adamın karım anne oldu psikozları... Geçmiş olsun zaten ondan sonra.
Ailesi demişsiniz sonra. Kim bilir orada ne sıkıntılar var.
Zaten yazdıklarınız adamın varlığı bile batıyor bana diye bagırıyor, belli ki sizin varlıgınız da ona. Birbirinizin varlığını reddetmenin bi yolu bi ev işleri kavgası sanki.
Yanlış anlamayın nolur ama magaradan birbirini kovalamaya calısan tas devrinin ilk bebekli cifti gibi canlandı resmen gözümde.Eniste beyin neandertal e baglamıs olması yüksek ihtimal, siz de asıl sorunları örtüp, sinir stres yüklenip ona ayak uydurmussunuz sanki. O yüzden eniste beye uymayın, kendi kendine medeniyetin yolunu bulması uzun sürebileceginden insiyatif alın, kendisini asıl sorunları konusmaya ve cözmeye davet edin. Bu saatte cozulmuyorsa zaten zaman gectikce iyice dügüm olacaktır, ki onun da sonu genelde mecburen kesip atmakla bitiyo.
Düşünüyorum ciddi ciddi napacağımıBu hödükle evli kalmayı ciddi ciddi düşünmelisin bence.
Düşünüyorum ciddi ciddi napacağımı
Onun bir gerizekali olduğunu farkedip onu bu konuda muhatap almadığınızı hissettirseniz rahatlarsınız benceBana yıkma modunda hissim beni çok geriyor
Beben yokken de bu konuda sıkıntı vardı
Neden yani ben bu kadar dönmek zorundayım evde
Nasıl söyliim yanş böyle mecburum gibi hissettiriyor söylüyor ev dağınık diyo mesela , e topla ? Ben mi yaşıyorum sadece , onca şey yaparım mesela bardağımı salonda bıraksam bak elin arkaya dönmüyor Bundan dağınık ev diyo , ben tezgahı mutfağı tertemiz yaparım , o an gelir tezgaha bardak bırakır gider , e makinaya koysana yeni temizlemişim mesela , böyle yük yük üstüme her hareketi , bi de süper düzenli temiz çok iş yapar modunda ve buna gerçekten inanıyor
Haksızlığa uğramışlkık hissi beni deli edityor
3 aylik bebeğim okadar sessizdiki. Ev toplu heryer tertemiz yemekler yapılmış. Şimdi 2.5 yaşında işin içinden çıkamıyorum bazen. Ağlaması hircinlasmasi cok zorBebeğiniz daha küçük,daha diş cıkaracak,aşı olacak,huyları uykusu değişecek.
Dikkat edin de sizde o dramatik hale gelmeyin
Sınanmadığınız sınavın birincisi olmuşsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?