B.kunda boğulmak

Önce biraz sakin ol lütfen. Adam seni delirtmiş haklısın da çok içerlemişsin. Konuş onunla sen bebekle ilgilen o da temizliği yapsın madem seni beğenmiyor kendi yapsın. Çözümü var herşeyin ama birbirinize konuşmalarınız çok kaba ve uslupsuzca.

Allah belasını versin onun , bilmediğimi kıymetimi sokak taşlarında arasın

Evet o üslupsuzlukbbeni mahvediyor zaten , beni aldığında da bok içindeymişim, o olmazsa yine öyle okurmuşum , mesajlarını tekrar okuyunca deliritorum evde bebekle , sen kimsin ya , ben kimseye muhtaç olmadım bugüne kadar , herşeyimi kendim hallettim , iyi bir işim var
Çok öfkeliyim ya kendimi bu şahsın yanında sürekli haksızlpa uğramış hissediyorum

Tik atma olayı iyiymiş ama bilmiyorum , bununla düzen oturtamıyorum sanki
Şuan çok da öfkeliyim , fazlası ile

seni öyle iyi anliyorum ki aynisi bende var, oglum 3 yasinda dede köpek ben bakiyorum ev isi. birsey düzensiz olsun saatlerce kavga ederiz birde yarim gün calisiyorum.

utanmadan sen yarim gün calisiyorsun diyor. kendi tüm gün calissin masa basi passm cok yoruluyormus o hafta ici saat 9 gibi uyurken ben 12-1 e kadar temizlik yapip sabah 5-6 kalkip kahvaltilarini hazirliyorum bide hergün kendime ise gec kalip o kahvaltidan bi lokma agzima atamiyorum

Ya bu ev işi yapıyor ite kaka, ama lafları tavırları beni deli ediyor, bişeyden rahatsız olunca beni eleştiriyor , Yapmak istemeyip yaptığı zamanlarda da ben üstünden geçmek zorunda kalıyorum , bazınşeyleri asla yapmaz ama , süpürge tutarken krizlere girer bin tane söylenir falan ,
Sürekli beni geren tavırlar
Sen nasıl sabrediyorsun
İnsnalık dışı durumlar

Eşinizin uslubu kadar sizinkide yanlış. Biz ne eşinizi ne sizi tanımayız ama ereksiton problemi var şöyle böyle diye rencide edilmez çok stresli olduğunuz için İnşaAllah böyle davranıyorsunuz dur. Sürekli Allah belasını versin tarzı şeyler söylüyorsunuz. Ona karşı da böyle iseniz vermiş zaten

Bizim su ana kadar girtlak girtlaga gelmeme sebebimiz esimin genel mizacinin cok sakin olmasi. Bagirip cagirdigim anlarda , ofkem tepemdeyken benimkinadeta sagirlasir. Ha o zmn da kaale alinmiyor gibi oluyorum ama o da kirici laflar etse iyice cikmaza giricez. Hic bir is yapmuyor, yapsa da beceremiyor. Su saatten sonra yapsa da senin gibi arkasindan ben toplarim.zaten. yalniz gene de kendini cok is yapiyor saniyor. H.sonu copleri disari atmayi ( h.ici unuttum ayagina almaz cunku) , ben is yaparken cocukla 10 dk oynamayi,sadece kendi utusunu yapmayi isten sayiyor. Ona gore ben her seyi cok abartiyorum. O bana cok yardimci. Bi de ofke kontrol.sorunun var senin diye uste cikar. Kavga aninda bana karsilik vermez pek.ama sonradan hatirlatir onume cikarir. Bu da boyle bi cins. Aslinda ben kendimi de sucluuorum biraz bu hale gelmesinde. Cocuk yokken onu is bolumune alistirsaydim.belki su an bu kdr yorulmazdim.

Allah belasını versin onun , bilmediğimi kıymetimi sokak taşlarında arasın
Ay ama sakin ol niye kendini sinir ediyorsun bebeğinde gerilecek. İnan onun umru değildir git bak ya uyur ya yer. Ben kıyamadım zamanla dedim idare ettim ama olmadı. Ya düzelicek yada sen olmayacaksın karar onun. Bunu onunla konuş

Allahım çalışmayan pipisi ile neler diyor ya! Bence özgüven sorunu yaşayan erkeklerin genel tepkisi bu. Allah size sabır versin bir çözümü yok bence bunca sorunun. Bir de bu kadar sorun varken bir de bebeğin sorumluluğu işleri iyice zorlaştırıyor

Biz de çocuk yokken de aynı kavgalar vardı

Keşke ona karşı da böyle olsaydım
O bana böyle
Ben yine kapıyı sert kapatmamaya çalışıyorum , yine yüz yüze bakmak zorunda kalırız diye
Erkesiyın vs onun yüzüne asla vurmadım , hep güzellikle yaklaştım ama o sinirlendiğinde herşeyi ortaya dökmeye çalışır olmayan kusurlar ortaya çıkartır vs vs
Allah brlanı versin diye de o yazdı bana dün, ondan öğrendim herşeyi , zaten Öyle yakıl yıkan aklıma geleni sayan olsaydım o konu açardı burda

Çocuğunuzu alın bir hafta kadar annenize gidin epey dinlenin. Yazık yıpratmayın evliliğnizi. İkinizde streslisiniz. Dinlenin biraz

Çocuğunuzu alın bir hafta kadar annenize gidin epey dinlenin. Yazık yıpratmayın evliliğnizi. İkinizde streslisiniz. Dinlenin biraz
Annem başka ilde , oraya gitsem nasıl olacak pandemide , kardeşim de da aynı binada , onun da çocukları var , virüsten korkuyorum ... keşke gidebilsem

Garip yaratıklar
E tüm ev işini sen mi yapıyorsun peki ?
Yok, ama söylersem yapar.Bir de hakkını yemek istemem,ben yapmadığımda evin bu hali ne demez.İşten gelip ev süpürüyorsam,hiç mi üşenmiyorsun boşver,yorgunsun zaten der.Ama dediğim gibi kendi yaptığını da çok abartir.

Tüm bu saydıkların çocuktan önce yok muydu? Madem kendisi bu kadar temiz ve maharetli hepsini kendisi yapsın

Sizinki artik beklentiye girmis ve beklentiler insani fazlasiyla yorar. Mesajlarinizi okurken ofkenizi hissetmemek mumkun deil. Esinizin sizin yaptiginiz isleri begenmedigini soyluyosunuz ama, sizde onunkileri begenmiyosunuz. Ne yapsa uzerinden gecmek zorundayim diosunuz. Itelesmeyle biyere varamazsiniz. Adam ztn siz isteyken cocuga yalniz bakiosa ev isleri de onda. Bunu dillendire dillendire adami biktirmayin ki yapasi gelsin. Erkekler soyleneni anlamaz. Uslubunu duzelterek yaklasmaya calis. Olmuyosa da zorlama, adamdan daha fazla tiksinmenin alemi yok.

Bu ne yahu.
Ne hayır bekliyorsunuz böyle evlilikten? Zaten her şey baştan beri kötüymüş. Ailesi, cinsel hayatınız vs.
Bugün ne değişti? beklentilerinizin ne kadarını karşılar bu adam, buradan belli, siz nasıl gözden kaçırdınız?
çocugunuzdan önce, işler bu noktaya gelene kadar neyi beklediniz?

Boşanın madem, herkes kendi işini kendi yapar o zaman görürsünüz hanginiz neyde boğulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…