B.kunda boğulmak

Şuan sadece bela okumak istiyorum ona , evet o herşey benden bekliyor , neden üstüme yük oluyor anlamıyorum ? Ben de o da ben kadar olmada da baya baya yapacak moduna girdim o bana yüklenince , yalapşap yapıyor , süpürge tutarsa sinir krizi geçiriyor resmen

Reactions: Z P
Canım calısıyormussun da bir yardımcı alsan bu kadar yorulmazsın hem.
Eşine diyecek söz bulamıyorum.
Sadece evişi de değil anlattığın kadarıyla.
Ayrılmayı düşünmüyorsan sabır diliyorum.

Düşünüyorum ama yapamıyorum
Pandemi dolayısı ile haftada iki gidiyorum şuan , ayrıca kimseyi alamam ki eve , çok zorlandığım bi durum oldu bu
Sadece ev işi olsa belki daha da gücüm olurdu
Güzelliğim bunun travmalarını iyileştirmeye çalışmakla soldu

Sakin ol kuzum. Bu da ayrı bi model. Hem yapıyor hem söyleniyor. Benim eşim yapmaz mesela ondan bişey beklemeyi ben çoktan bıraktım. Bende elimden geldiğince yapıyorum. Hep bunlar annelerin çocuklarına küçüklükten beri iş yaptirmamasindan kaynaklaniyor

İmkanjn yok , çalışıyorum hem de pandemi
Öyleyse onu umursamamayi öğrenin derim. Bi robot süpürge alın ben xaiomi V3 kullanıyorum çok memnunum. Benim de 14 aylık bi oğlum var sizi çok iyi anlıyorum. Bazen evi toplamaya bile artık gücüm olmuyo sırf yerleri temizlesin diye her şeyi koltukların üzerine koyup evi temizletiyorum. Bana baya ciddi seviyede faydası oluyo. Çocuk olduktan sonra hayat yeterince zorlaşıyo anneler için insan hayat arkadaşı destek olsun istiyo hadi fiziksel olarak olamıyo manen destek olsa yeter diyo ama o da olmayınca valla ortada bok olsa kafasını kırk kere içine sokasiniz geliyo. Öncelikle sakin olmak zorundayız . karşımızda bizi anlamamakta ısrar eden biri varken bile biz sakin kalmakta ısrarcı olmalıyız. Eşinize gelince o da evet gerekiyo eş olarak görevini yapıp evdeki herhangi birinin kendi bokunda bogulmasini engelleyecek. Bunu hobi olsun diye değil eş olduğu için yapacak

Bunu anlaşa zaten sorun yaşamazdık
Robot süpürge yi ben de çok düşündüm , ama emin olamadım bi türlü ...

Garip yaratıklar
E tüm ev işini sen mi yapıyorsun peki ?

Kendi b.. bogul ben böyleyim isine geliyorsa tarzinda konusmanin bitirmedigi bir evlilik tanimiyorum. Illa kagit üzerinde olmasi gerekmiyor saygi sevgi tamamen bitmis oluyor. Bence oturup ciddi ciddi konusmanin zamani gelmis.

Kendi b.. bogul ben böyleyim isine geliyorsa tarzinda konusmanin bitirmedigi bir evlilik tanimiyorum. Illa kagit üzerinde olmasi gerekmiyor saygi sevgi tamamen bitmis oluyor. Bence oturup ciddi ciddi konusmanin zamani gelmis.
Evet aynen öyle , saygım kalmadı zaten, saygı olmayınca sevgi de olmuyor ,
Ben de herkes kendi bokunda boğulsun , sana yallah , ben bebekle bi yere gidemem yazdım , sabah da bu konuda ciddi olduğumu yazdım ,
Yeter lan çalışamıyorum yazıyor , işine gelmeyince cevap yok tabi ,
Allah’ın cezası saygısız terbiyesiz , Allah’ından bulsun , öfkeden başka birşey yok içimde , sözlerini asla ama asla haketmiyorum , ben bu kadar ağır yazmazdım ama yazdım artık , sktrsin gitsin pislik

Garip yaratıklar
E tüm ev işini sen mi yapıyorsun peki ?
benim etrafımda sizin eşiniz kadar ev işi yapan erkek yok
sil, süpür, bulaşık topla, banyo sil. bunların hepsini birden yapan erkek ilk defa duyuyorum

Dün gece izlediğimiz film Hindistan’da ped üretme makinesi geliştiren bir adamı anlatıyordu. Bir yerinde “erkekler yarım saat kanasalar doğruca ölürler.” dediğinde gülmekten yarıldık. Doğru söze ne denir...

Burda ayni sikayetle bin tane konu actim. Bizimki de totosunu serip yatar. Hicbir konuda bana yardimci degildir. Su ictigi bardagi yikamaz. Camasir bulasik yemek bebegimizin bakimi hep bende. Ben de calisiyorum, ogretmenim. Online derslerim oluyor, hic bos vaktim yok. Cok bitkinim. Halimi gormuyor, anlamiyor. Her yolu denedim bagirdim cagirdim olmadi, kustum olmadi. Iyilikle anlattim olmadi. Ruhu tembel. Cinsellige bile hali yok. Tum yuk bende ama yorulan o. Sayfalarca yazabilirim. Ben cozum bulamadim. Bazi a0rkadaslar evlilik terapisi onerdi ama tembel adama terapist napsin. 30 kusur yil annesinin kuzusu olarak yasamis oglan cocugunu ben adam edemiyorum.

Çocuk oldu mu bazı konforlarımızdan ödün vermemiz gerekiyor galiba. Temizlik ve düzen gibi. Sizin önceliğiniz çocuk. Evin sürekli temiz olmasını istiyorsa size haftalık yardımcı tutabilir.
onu da şöyle anlıyorum bütün gün dışarıda çalışıp akşam ev işiyle ilgilenmek gerçekten çok zor.
ama yapacak bir şey yok. Çocuk okula kreşe gidene kadar zor bir dönemden geçiyorsunuz çok sıkılmışsınız bunalmışsınız. Yardımcı olmuyorsa bile sözle tahrik etmemeli. Çok çirkin yaptığı şey.

Gunluk yapacagi isleri ve sizin yapacaklarinizi buzdolabi ustune liste olarak yazin. Her is yapildiginda bir tik atin. Kendisi de ayni sekilde. Bir duzene girebilir belki bu sekilde. Yapmiyorsa yardimci aldirin odesin uvretini. Bebeginiz var cidden rahatlatir sizi

Ben aldim mop ozellikli. Cok rahat sen otururken o supuruyor ortaligi. Sarji bitince sarj alanina gidiyor. Roborock mu ne onun iyisinden alin ben de xiomi var isimi goruyor ama obur marka daha iyiymis sanirim.

Sanki ev düzeninden daha fazla problem var kilosu ve ereksiyon problemi demişsin. Ama bütün bunların sebebi tembellik. Eşimde de vardı üşendikçe kilo aldı kilo aldıkça daha çok üşendi. Fiziksel olarak problemleri başladı hiç bişey yapamaz hale geldi. En sonda kalp yetersizliği. Yatak odası problemini saymıyorum bile. O devede kulak kaldı çünkü. Allah yardımcın olsun. Zararın neresinden dönerse kar. Eşinin bir an önce kendine çeki düzen vermesi lazım.

İnanın ilk kullanımdan sonra dedim ki çamaşır makinesi kadar elzem bi alet. O kadar soyliyeyim. Eskiden basit bi robot ne kadar kullanışlı olabilir ne kadar iyi temizleyebilir ki diyodum . Şimdi Allah icat edenden Allah razı olsun diyorum. Ekonomik durumunuz el veriyorsa hiç düşünmeyin. Oğlumu parka götürüyorum eve geliyorum tertemiz daha ne olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…