- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- 658
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ailemden en fazla 15 gün ayrı kaldım, hep birlikteydik, ben de evimi çok beğenerek seçtim, yani aşırı çok seviyorum, eşim de ona bağlıyor, evi sevdin o yüzden gitmek istemiyorsun başka bir yere diyor, bu kadar kısa sürede alışmamı açıklayamıyorum çünkü, belki yaşın da etkisi vardır tabii.
bende evden çıkmak istemiyorum ,misafir gelince bile gözlerinin içine bakıyorum bazen ne zaman gidecekler diye ,ama misafiri de severim :)) annemler de 2 gün zor kalırım .Eşim çok şaşırır hiç mi sıkılmıyorsun evde diye
Aynı şeyi bende yaşadım yaşıyorum bende vicdan azabı çekiyordum demek ki olabiliyormuş böyle şeyler. Konuya gelen yorumları da okuyarak içim rahatladı.![]()
Ne güzel severek evlenmişsiniz, içinize sinerek evinizi döşemiş mutlu, huzurlu yaşıyorsunuz. Bence hiç anaormallik aramayın asıl anormallik evlenip yeni evine alışmakta zorluk çekmekte bence, 2 güne bir ana-baba evine gitmek zorunda hissetmekte. Bir de insanın kendi düzeni nerdeyse orda rahat orası bir gerçek.
ben memnunum halimden kocamla da alakalı değil evi seviyorum :)eşim de bana şaşırıyor, istediğin zaman annenlerde kalabilirsin özleyince diyor ben de "yoo niye kalayım ki sen buradayken" diyorumhatta banzen haftasonları işe gidiyor, geçerken seni de annenlere bırakayım yalnız kalma diyor, yahu diyorum işim gücüm var benim, sen işe gidiyorsun diye ben niye evden çıkayım diyorum
ama daha yeni evli olduğum için herkes bu halime çok şaşırıyor
![]()
ben memnunum halimden kocamla da alakalı değil evi seviyorum :)
insanlar hazır cevaptır fazla takmayın , eşim her haftasonu işte oluyor evde olmaz hafta içi izin kullanır.işten cuma akşamı gelip pazartesi işe gitmek için evden çıktığımı bilirimevet işte ben de öyleyim, biri demiş ya görmemişin kocası olmuş diye, eşim evde olmayınca da ben evde kalmak istiyorum, hatta onunla bazen hiç muhattap olmasak da ben evimde mutluyum, sıkılmıyorum. eşimden bağımsız evi seviyorum sizin gibi :)
Bence çalıştığınız için zaten tüm gün evinizde değilsiniz biraz da ondan kaynaklanıyor tam evinizin tadını çıkaramadığınız için geriye haftasonu kalıyor sadece, tüm gün evde olsanız farklı olurdu belki.ablam çok geç alıştı mesela ki 10 senelik evli kendisi, arkadaşları soruyormuş Meral evliliğe alışabildi mi diye, ablamda bizden daha çok alıştı o diye aralarında dalga geçiyorlarmışevet evimde huzurluyum vede çalışıyorum, kendimize bir haftasonumuz kalıyor, onda da ya evde dinlenmek yada arkadaşlarla eğlenerek geçirmek istiyorum
kendimi kötü hissediyorum diye sizlere sormak istedim, vicdan azabı yapıyordum çünkü.
Bence çalıştığınız için zaten tüm gün evinizde değilsiniz biraz da ondan kaynaklanıyor tam evinizin tadını çıkaramadığınız için geriye haftasonu kalıyor sadece, tüm gün evde olsanız farklı olurdu belki.
Aynen cnm bende 4 bucuk aylik evliyim ve senin gibiyim evime cok alistim benimsedim gitsem bile annemlere misafir gibiyim sanki
Bende öyleyim ilk yıllarımdan beri :) hiç çıkasım gelmez evimden hatta evinde huzuru olmayanların daha çok kendilerini dışarıya attığını düşünüyorum kendi çevremden gözlemlediğim kadarıyla..
Ev candır yaz gelse de balkondaki çiçekler açsa sulasam filan![]()
Kızlar evliliğim 5.ayına girmek üzere, ve ben eşime evime alıştım hatta fazla alıştım, öyle ki aile evime gitmek istemiyorum, sıkılıyorum orada, gideyim göreyim istyorum annemleri ama gittikten yarım saat sonra bana basıyorlar evime gitmek istiyorum. ve daha kötüsü dün annemler bize geldi, bide ben zorla çağırdım, ama uzun uzun oturunca bunaldım, rahat etmek istedim biraz da rahatsızdım, onlar da bozuldu sanırım, bilmiyorum gerçi hasta olduğumu biliyorlardı.
burada başkalarının yazdıklarını okuyorum, ailelerinden kopamıyorlar bende sanki 10 senelik evli gibi evimden kopamıyorum, eşim evde bile olmasa evimde oturasım geliyor, yengem (abimin karısı) her haftasonu aileme gider, ben gitmiyorum mesela, gerçi ben çalışıyorum o ev hanımı. dün akşamdan sonra iyice içime dert oldu, bende sorun mu var kızlar? niye böyleyim? normal mi bu durum? bu arada annemi babamı çok severim asla bir sorunumuz yok.
E maşallah nE güzel işteohh bee kendim gibi hisseden birilerini bulmak çok güzelhep karşıma çok zor alıştım, ilk sene hep annemlere gidiyordum insanlar çıkıyordu ben de hep kendi duygularımı sorguluyordum ben niye böyle değilim diye
sank 10 senedir bu evimde yaşıyor gibi hissediyorum ve evimi gerçekten çok seviyorum
![]()
ben de sizin gibiyimKızlar evliliğim 5.ayına girmek üzere, ve ben eşime evime alıştım hatta fazla alıştım, öyle ki aile evime gitmek istemiyorum, sıkılıyorum orada, gideyim göreyim istyorum annemleri ama gittikten yarım saat sonra bana basıyorlar evime gitmek istiyorum. ve daha kötüsü dün annemler bize geldi, bide ben zorla çağırdım, ama uzun uzun oturunca bunaldım, rahat etmek istedim biraz da rahatsızdım, onlar da bozuldu sanırım, bilmiyorum gerçi hasta olduğumu biliyorlardı.
burada başkalarının yazdıklarını okuyorum, ailelerinden kopamıyorlar bende sanki 10 senelik evli gibi evimden kopamıyorum, eşim evde bile olmasa evimde oturasım geliyor, yengem (abimin karısı) her haftasonu aileme gider, ben gitmiyorum mesela, gerçi ben çalışıyorum o ev hanımı. dün akşamdan sonra iyice içime dert oldu, bende sorun mu var kızlar? niye böyleyim? normal mi bu durum? bu arada annemi babamı çok severim asla bir sorunumuz yok.