Baba evine donmek

2 sene ilişkim vardı, alkol yüzünden boşandık biz. Boşandıktan sonra insan daha iyi hissediyor çünkü daha netleşiyor olay. Dava açana kadar olan süreç sıkıntılı geçiyor.

son durum ne? iyimisin?
Bosanma davasini acmadim hala, onun acmasini bekledim ama acmak istemiyor. Hala barismaya calisiyor ama kabul etmiyorum. Busefer kalbimi degil aklimi dinliyorum. Iyimiyim kotumuyum inan hic bilmiyorum. Sanki yapmam gerekeni yapiyorum ve bir robot gibi hissediyorum. Hergun onu dusunuyorum ve ozluyorum ister istemez. Bu yasadiklarima inanamiyorum. 15 sene once nasildii ve simdi ne durumdayiz. Cok yazik oldu ama artik allahtan hayirlisini diliyorum ve geri adim atmiyorum. Insallah hersey cok guzel olur. Iyi olmaya calisiyorum, cok tesekur ederim

2 sene ilişkim vardı, alkol yüzünden boşandık biz. Boşandıktan sonra insan daha iyi hissediyor çünkü daha netleşiyor olay. Dava açana kadar olan süreç sıkıntılı geçiyor.
Ben hala acmadim. Siz nekadar sure sonra acmistiniz? Ve neler hissetiniz?

Ben hala acmadim. Siz nekadar sure sonra acmistiniz? Ve neler hissetiniz?
Ben evden ayrıldıktan 1 ay sonra dava açtım. Ama biz ikimiz de boşanmak istiyorduk. Kendisi de bana gel barışalım , düzeltelim demedi, hatta ben düzeleceksek deneyelim tekrar dedim, içimde bir keşke kalmasın yıllar sonra diye , çünkü 6 aylık evliydik daha ama o , olumlu bir adım atmadı bana karşı, hep beni suçlayıcı konuştu.
Tabi ki üzüldüm, dava açmaya giderken ağlayarak gittim. Ayrılalı 6 ay oldu, boşanalı 4 ay oldu, tabi ki hala aklıma geliyor düşünüyorum. Hele şuan dışarı da çıkmıyoruz, oyalandığımız bir şey yok, bu karantina günlerinde daha çok aklıma geliyor, olaylar , konuşmalar fakat üzülmüyorum artık tabi ki. İlk başlarda ben de çok ağladım çok üzüldüm. Zaman herşeyin ilacı

Neden onun açmasını bekliyorsunuz? Hatırlıyorum sizi.Adam boşanmak istemiyor diyorsunuz o zaman neden dava açsın.Siz açın.

Insallah bende iyi olurum. Hic birbirinizi goruyormusunuz peki? Benimki cok cektirdi ve sonunda gittim evden. Gittikten sonrada yalvarmalar basladi. Busefer ilkkez anladim seni kaybettigimi, son sans ver ne kaybedersinki felan birsuru sey soyluyor. Ben kabul etmiyorum ama kalbim agriyor resmen. Ama aklimla hareket ediyorum. Ben bide gercek normal degili bazen. Sanki ona ihanet etmisim gibi hissediyorum kendimi bazen sans vermiyorum diye. Sanki oylesine birakmisim onu onca yasadigimiz guzel seyler, yendigimiz zorlu seylerden sonra ona sanki tekmeyi basmisimda yari yolsa birakmisim gibi hissediyorum bazen. Bu normal degil ama oyle hissediyorum bazen. 14 gundur aramadi, mesaj atmadi. Onu gormiyeli 4 ay oldu. Cok tuhaf hissediyorum, hep o vardi cunku kucuklugumden beri, ama artik yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…