Calisiyorum ama uzerime borc yikarsa diye ilk 1/2 sene annemlerle yasamayi dusunuyorum. Cocugunuz varmi yoksa tek basinizami yasiyorsunuz?Boşandım ama baba evine dönmedim.. imkanın varsa çalış sende dönme derim canım
insanin yinede aklina geliyor ve tecrubeli hanimlardan belki biraz bilgi alirim icin rahatlar diye sormak istedim. Baba evi tabi daha iyidir surekli kufur yemekten bide haksiz yereKendisini aldatmış, maddi manevi sömürmüş, sürekli küfür eden, iffetine laf eden eş denen mahlukla aynı evi paylaşmaktan çok daha iyidir baba evi.
Düşünecek birşey yok ama siz birkac yılda bunları düşünün tabi ki.
Evet haklisiniz. Benimkiler bi sure sona ayri eve cikmama sicak bakiyorlar gibi laf arasinda bikeresinde konusu gecmisti oylesine bi konudan. Baba evindeyken bide para yardimi teklif etmek nasil ve ayda en az nekadar bir yardim etmek gerekir yani yuk olmamak icin. Onlar icin yuk olmam diye dusunuyorum ama ben kendim rahat etmem bence yardim etmedenDönen bir tanıdıgım var. Hamileyken geldi baba evine. Kızı şimdi 6 yaşında. Anne babası gayet koruyucu ve sahiplenici olduğu için dışardan sorun yok, işe girip ayrı eve çıkmak gibi bir amaçlı olmadı. Sanırım anne babanın tutumu çok önemli
Tesekur ederim okuyup yorumldiginiz icin. Evet haklisiniz maddi manevi destek olmak daha iyi hissetirecek. Sizin adiniza uzuldum insallah ayaklarini keserler evinizden. Esinizle konustunuzmu bunu? Bizim eve 2 senedir kimse gelmiyor neredeyse surekli huzursuzluk oldugu icinNe desem bilemedim o kapidan ciktiktan sonra ayni olmaz diyorlar ama benim ailemden oyle bisey beklemem mesela. Aileden aileye degisir benim hala odam ayni sekilde duruyor dolabimda elbiselerim parfumlerim makyaj malzemelerim.bazen gidiyorm dan diye odama daliyorum hersey ayni. Donsem kocamin evini ozlemem cunku esimin ailesi hep bizde oldugu icin kendi evimi benimseyemedim.Allah sorsun bunun icin zaten hep beddua ediyorm onlara. Ama baba evine donsem kendimi o psikolojiye sokmam aileme maddi manevi yardim ederim yani onlarda mutlu olsn ben geliyorim diye. Bunun icin cabalayin.
Ilk bir iki sene ayri eve cikma ihtimalim yok bide hemen yanlizda kalmak istemiyorum galiba. Evde kendim kalamam cunku oduyemem uzun sureligine. Bir kac aydir es kisisi param yok diyor ve bisekilde idera ederek odiyebildim. O ben cikmadan cikmaz, neguzel bedava ev ne cikacam diyo terbiyesiz. Ailem sIkmaz heryere gidebilirim istedigimde tatile felanda tek basima gidebilirim. Baskici ailem yok cok sukur masallah. Ailemle yasarsam belki parada biriktirebilirim ilerde ev almak icin bilemiyorum birsuru sey geciyor aklimdan cok tuhaf bi duygu. Bide simdiki evim anemlere cok yakin nasil alisacam evimi gormeye surekli bilmiyorim. Insan oglu herseye aliyormus diyorlar insallah oyledirEvini tabi ki özlersin, neden sen gidiyorsun mesela?
Neden evini o adama bırakıyorsun o gitsin.
Birde illa gideceksen küçük ayrı eve çıkma ihtimaliniz yok mu, özgürlüğe çok alıştıysanız aile yapınıza bağlı olarak sıkılabilirsiniz, bir de gene aile yapısına bağlı olarak size üzülüp kötü davrananlar veya istenmeyenleri okuduk burada.
Yani aile yapına bağlı.
Sen boşanmayı başarırsan bunu da başarırsın.Ilk bir iki sene ayri eve cikma ihtimalim yok bide hemen yanlizda kalmak istemiyorum galiba. Evde kendim kalamam cunku oduyemem uzun sureligine. Bir kac aydir es kisisi param yok diyor ve bisekilde idera ederek odiyebildim. O ben cikmadan cikmaz, neguzel bedava ev ne cikacam diyo terbiyesiz. Ailem sIkmaz heryere gidebilirim istedigimde tatile felanda tek basima gidebilirim. Baskici ailem yok cok sukur masallah. Ailemle yasarsam belki parada biriktirebilirim ilerde ev almak icin bilemiyorum birsuru sey geciyor aklimdan cok tuhaf bi duygu. Bide simdiki evim anemlere cok yakin nasil alisacam evimi gormeye surekli bilmiyorim. Insan oglu herseye aliyormus diyorlar insallah oyledir
Tesekur ediyorum. Sizlerden guc aliyorum gercekten. Beni kiskandirmaya felan calisiyor sanki oyun oynuyoruz hic anlam veremiyorumSen boşanmayı başarırsan bunu da başarırsın.
Önemli olan o adımı atman.
Bak hala kocan görünümlü manyağın davranışlarını takıyorsun. Takma.Tesekur ediyorum. Sizlerden guc aliyorum gercekten. Beni kiskandirmaya felan calisiyor sanki oyun oynuyoruz hic anlam veremiyorum
Cok sacma ama kendimce ay sonuna kadar bekleyip esyalarimi toplayip gitmeyi dusunuyorum. Aileme ne diycem onuda cok dusunuyorumBak hala kocan görünümlü manyağın davranışlarını takıyorsun. Takma.
Hemen şimdi ailene git ve o eve dönme.
Sen kocanla aynı evde kaldıkça normalleşemezsin. O ev büyülü, senin sağlıklı düşünmeni engelliyor.
Topla valizini dön ailene. Orada aç davanı.
Neden hemen şu an yapmıyorsun bunu?
Yani ev arkadaşı değilsiniz ki. Alışveriş yaparsınız. Annenize ekmek parası bırakırsınız. Telefon faturalarini ödersiniz bu tarz şeyler yeterli olurEvet haklisiniz. Benimkiler bi sure sona ayri eve cikmama sicak bakiyorlar gibi laf arasinda bikeresinde konusu gecmisti oylesine bi konudan. Baba evindeyken bide para yardimi teklif etmek nasil ve ayda en az nekadar bir yardim etmek gerekir yani yuk olmamak icin. Onlar icin yuk olmam diye dusunuyorum ama ben kendim rahat etmem bence yardim etmeden
arkadasım döndü ama hıçde mutlu olamadı annesı ve babası bırsey demiyorlar ama her seyden alınır hale geldı gercekten cok zor bır durumSelam hanimlar. Bosandiktan sonra baba evine donenler nasil bir duygu yasadiniz? Nasil gecti ilk zamanlar? Evinizi ozlediginizde nasil bas ettiniz mesela? Ve baba evindeki gunler nasil gecti? Lutfen biraz bahsedermisiniz bosanmis ve baba evine donen hanimlar. Surekli bunlari dusunuyorum bana biraz yasadiklarinizdan bahsedermisiniz
Yani bisey teklif etmeden mesela aylik sabit bi miktat teklif etmeden bisey almak felan gibimi mesela? Yani alis veris felanYani ev arkadaşı değilsiniz ki. Alışveriş yaparsınız. Annenize ekmek parası bırakırsınız. Telefon faturalarini ödersiniz bu tarz şeyler yeterli olur
Bencede insan alinir bazi seylerden anne baba bisey demesede. Bunu yapmamam gerek yoksa kendime herseyi yok yere zorlastiririm. Kac senedir baba evinde arkadasiniz?arkadasım döndü ama hıçde mutlu olamadı annesı ve babası bırsey demiyorlar ama her seyden alınır hale geldı gercekten cok zor bır durum
Aile arasında olmaz ama dediğiniz gibi onu ev arkadaşları yapar. Mesela ben bazen suyu öderim bazen telefonları. Pazara giderim. Vs böyle şeyler yani.Yani bisey teklif etmeden mesela aylik sabit bi miktat teklif etmeden bisey almak felan gibimi mesela? Yani alis veris felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?