Baba evine donmek

Yüz kere dedik gözü kör olmuş görmüyor hâlâ adama cevap veriyor. Ben de buraya yazıyorum bak 99% değil 100% geri dönecek.

Bu arada hamileymişsin o kadar yorumunu okuyorum ilk defa gördüm
İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın

Keşke annen olsaydım ağzını burnunu kırsaydım senin.
Yahu sen bu adamla 15-16 senedir mutlu olmayı denedin. Olmadı. Bırak adamın değişmesini daha beter oldu.
Yaklaşık 20 yıldır, 1/5 asırdır değişmeyen adam 2 günde değişmez.
Vallahi ben yıldım. Allah ailene sabır versin. Ne hayırsız evlat çıktın.

Ben varim. Baba ocagina dondum. Valla geldigim yerden daha huzurlu oldugu kesindi. Ha eski duzenimi aramadim mi, tabi ki. Bosanma travmasi illa ki yasiyorsun ama annemle babam bana kucaklarini sonuna kadar acti. Onlar olmasaydi belki de zor toparlardim. Kendi duzenin degil tabi ki. Ilk donem bocaliyorsun. Yine de babanin golgesi yeter. Rabbim onlari basimizdan eksik etmesin. 1.5 yil yasadim baba evinde. Sonra oglumla baska sehirde kendimize ait yeni bir duzen kurduk.

aminnnn insallah sende öyle saglikla sihatle alirsin yavrunu kucagina.

öyle haklisin dünyanin dönmemesi konu sahibinin kocasina dönmesinden daha yüksek bi ihtimal

Donersen yine ayni seyleri yasayacaksin. Doneyim en fazla 1 ay iyi davransin sonra yine kufur tehdit hakaret duyayim diyorsan don tabi ki.

Ailemin haberi yok pek boyle seyler dusundugumden onlarla boyle konusamiyorum. Aslinda sadece kkda konusabiliyorum. Bu hafta sonu evden ayrilmasi gerek cunku evi topliycaz bir ay daha kira odenmesin diye. O evden gitmeden bize zaman vericegimi belli edersem kul kole kopek olurmus ugruma, ev verilince bile savasirmis benim icin. Bende ben bisey yapmak zorunda degilim felan diye kizdim artik cevapte vermiycem dedim ve vermiyorumda. Kendisi surekli bana beni nekadar ozledigini felan yaziyor ve sabahtan beri ariyor gizli numarayla ama acmiyorum bunlari yaparken onun cektigi aciyi dusununce uzuluyorum resmen onun icin cok pisman oldugunu felan soyluyor, dogrudurda eminim ama sans verdigimde yine aynisi olma ihtimali cok buyuk geliyor cunku cok sans verdim. Ben aslinda bide sans vermekten korkuyorum pisman olurum diye ama sans vermeyipte pisman olmaktanda korkuyorum. Iyice sIkIstim. Daha oncekilerde kormusum degerini bilmemisim, seni busefer gercekten kaybedince anladim felan dedi. Bide isi birakmis benim istedigim gibi kendi isyeri olmiycakmis artik. Ve sigarayida birakirim herseyi yaparim annenlerin onunde senden ozur dilerim felan dedi. Ama ben hic birine guzel bir donus yapmadim yapmam gerekeni yapiyorum ama cok uzuluyorum. Keske boyle seyler yasanmasaydi, suan cocugumuz olurdu mutlu olurdum. Nerden nereye

Donersen yine ayni seyleri yasayacaksin. Doneyim en fazla 1 ay iyi davransin sonra yine kufur tehdit hakaret duyayim diyorsan don tabi ki.
Bugune kadar hemen kufur bilmem ne olmasada kavga oldu 1/2 ay gectikten sonra. Ilk senelerimizde baya iyi gidiyordu kavga etmis olsakta mesela bir sene hic (kucuk seyler olsada) kotu bisey olmamisti. Ama su abimin kayinpederinin olayindan sonra felan cok kotu oldu. Ama bana gore beni kIsItliyamaz yengemle gorusmeme felan. Yengem onunla konusmuyo diye ben yengeme soguk davranacakmisim bilmem ne. Yok ailelerinden kimseyle gorusmiycekmisim, sanki tum aile kazik attida. Bilmiyorum degisirmi ama suan icin degismez galiba bilmiyorum iste ben erkek olsam bosansam bile duzeltmeye calisirdim esimin durumunda olsaydim. Borclarimi azda olsa duzene sokardim, piskologa giderdim, kendime ceki duzen verirdim yani. Ondan sonra aileden, esimden ozur dilerdim ve o sekilde sans isterdim. Ama kendini hayata kusermis, yasiyamazmis, beni unutmak icin caba gosterecekmis felan. Bunlarda beni uzuyor. Ben sanki o kendini duzeltsin tedavi olsun borclari bi yola koysun ve sonra yine birleselim gibide dusunuyorum bazen. Aklimdan gecen bu yanlis olsada durduramiyorum bu dusunceleri

Allah sizi dahada mutlu etsin insallah. Benim ailemde saolsunlar cok iyiler masallah. Ama evet kendi duzenimi evimi herseyimi ozluyorum. Siz neden bosandiniz? Esiniz dondurmeye calismismiydi sizi?

Allah sizi dahada mutlu etsin insallah. Benim ailemde saolsunlar cok iyiler masallah. Ama evet kendi duzenimi evimi herseyimi ozluyorum. Siz neden bosandiniz? Esiniz dondurmeye calismismiydi sizi?
Terk edilip aldatilma nedeniyle bosandim.

Siz neden baba evine dondunuz?
Soyle bir baktim da konunuza bu adamla tekrar dusunmuyorsunuzdur umarim. Neden tekefondan heryerden engellemiyorsunuz? 15 yilda degismeyen adam bir anda mi degisti? Oyle bir sihirli degnek var mi? Cocuk gibi kanmayin onun laflarina ya. Azicik yurekli olun.

Ne yaptin dondun mu?
Hayir donmedim. Esim hala yalvariyor duzeltmeye calisiyor ama donmedim. Hem zaten lafla, sozlu olarak soz vererek degismis seyleri soyliyerek beni dondurmeye calisiyor, mesela isi biraktim, sukadar maasi olan biyere girip isci olarak calisicam bidaha asla sirket kurmiycam, sigarayi birakicam. Bidaha kufur kavga bagirma yok felan. Ama gercekten isteseydi gelip kapima dayanirdi, once ailemden ozur dilerdi. Sizcede oyle degilim? Bunu yaparsan sansin olurmu bilemem ama yapman gerekenlerden biri bu demistim kendisinede

İşe girer, sigarayı da belki bırakır ama küfür bağırma yok kısmına çok inanamıyorum nedense. İlk başlarda olmaz ama sonradan yine aynı olaylar yaşanır. Bu hep böyle, kimse değişmiyor. Ama tabi ki kapınıza gelip çok ısrarcı olur, bir şans verebilirsiniz isterseniz, son bir şans. Ama o sırada sakın çocuk yapmayın.

Aileden aileye illaki değişiklik olur ama ben olayı baba evine dönmek değil de kendi evime dönmek diye düşünürdüm. Evlenene kadar benim evim, yuvam orasıydı. Neden hayatıma biri girdi diye yabancı birinin eviymiş gibi davranayım ki orası için. Bende hala anahtarlarım durur. Ki aynı şehirde bile değiliz ailemle. Memlekete gidince anahtarla açarım kapıyı.

Aileniz sizi destekliyormuş zaten. Mutsuz bir evliliğin sürdüğü bir evi özlemezsiniz emin olun. Bir süre bocalasanız bile çok daha mutlu olursunuz eminim.

Bilemiyorumki. Artik korkuyorum sans vermekten ve ettigi hakaretlerini felan dusununce sanki sogudum gibi ama sonra dusunup uzuluyorum geri. Cok karma karisigim

Bilemiyorumki. Artik korkuyorum sans vermekten ve ettigi hakaretlerini felan dusununce sanki sogudum gibi ama sonra dusunup uzuluyorum geri. Cok karma karisigim
Üzülürsün çok normal, gel gitler olur duygu durumunda. Ben de 2 hafta önce boşandım. Ondan önce 2 ay ayrıydım, tabi ki ara ara üzüldüm, dönmek istedim, ara ara iyi yaptım dedim, değişiyor insan. Bunları hissetmen çok normal. Her şey sana kalmış ama değişeceğini sanmıyorum hiç. Hemen dava açman da gerekmiyor, gerekirse 2 3 ay böyle kal, iyice düşün.

Insallah hayirlisi olur tesekur ederim. Evet benimde anantarim hep durmustur ve cok yakin oturuyordum aileme. Ailem cok sukur cok iyi allahim onlari basimdan eksik etmesin. 15 seneme uzuluyorum ama son 4 senedir asagi yukari esim coo hircinlasti. Iyiyken cok iyi gercekten melek gibi ama erkekligine takildimi gozu donuyo. Siddey yoktu yani fiziksel. Kufur vardi ama. Dun evden ayridigini soyledi ve evinin sicakligini dun cok iyi anladigini ama artik gec oldugunu (ben istemiyorum artik demistim) ve hakkini helal et askim yazmisti. Dun gorusmekte istemisti yuz yuze ama kabul etmedim cok sert bir sekilde. Cunku yuz yuzeyken ne degisecekki degilmi? Kendimi daha cok uzmekten ona aciyip uzulmekten korktum Bosanma gerceklesirse eger hayirlisiyla 1/2 sene sonra kendime ev almayida dusunuyorum veya kira. Ailemde o sekilde daha rahat edicegimi dusunuyor ama istedigim kadar kalip para biriktir dediler.

Cok saolun konusmak iyi geliyor. Siz neden bosandiniz ve kac sene iliskiniz vardi? Bende belki subat basi felan bosanma islerimleriyle ugrasmayi dusunuyorum. Abim o tarihlerde acariz dedi. Esime kendin ac davayi dedim ama yanasmiyor o acamazmis. Belki bugun evimi toplamaya basliycaz. 2 haftayi gecti evimi gormuyeli, cok kotu olurmuyum gorunce acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…