Baba evine dönüs :(( mutsuzum cok

@zuzuzuu dogru soyluyosunuz insanlara guven yok ama iste annem babam birak alsin neticede bakamaz zaten dedi ama ben soylicem yatili olmaz diye
Annen baban belli ki çok pasif insanlar, onların lafıyla iş yapmayın.

Beni öyle kucağımda babamın arabasına bırakacaktı da, babam hiç bişey demeden alıp gidecekti.

Bu arada yasaları falan dert etmeyin şu aşamada. Adam pisliğin önde gideni, ben olsam telefonunu bile açmazdım, bırak evladımı bizi sepetleyene vermeyii.

Sakın verme çocuğu ailenin yaninda oturuyorsun ama illa her dediklerini yapmak zorunda değilsin, 17 aylik emen bebek annesiz hiçbir yerde kalamaz. Gündüzde Üçünüz parka gidin ya götürürse getirmeyecek gibi geliyor ... o çocuk senin , annen -baban senin kadar sevemez, düşünemez lütfen ailem böyle diyor diye davranmanmayin

çocuğun için bütün pençelerini çıkartmak zorundasın, onlar kötüyse sen daha da kötü olacaksın çocuğunu annesiz bırakmamak için..
baştan göndermiştir çocuğunla birlikte,sonra doldurmuşlardır çocuğunu niye gönderdin almanın yolunu bul demişlerdir bilemezsin..
kaçırır yüzünü göstermez olan çocuğa olur anneye muhtaç o şu anda
güzellikle tatlı dille konuş,babasısın sen tabiki her zaman görebilirsin,gel gör ama yatılı veremem de

Bu çocuk senin çocuğun değil mi o zaman annen baban ver görsünler başımıza bela etme diyince hayır göstermicem diyemiyor musun.! Bu kadar korkak olmayın lütfen sizin hayatınız kimse sizin hatanızın bedelini sizinle yaşamaz. Eşini arama sadece msj at görmek istiyorsan buraya gelirsin götürmene izin vermiyorum diye. Bir akrabamızın kızını aynı bu şekil babası çaldı bir gece bende kalsın diye tam 4 yıl oldu çocuğu yurtdışına kaçırmış falan filan. Burası türkiye bir pislik yaparlarsa çekin kameraya alın ses kayıtlarını gidin dava açın bu kadar korkmayın lütfen..

bence cocugunu verme sutu içmezse sutum kesılır bana ates yapar falan de . bir de cocugu kacırırı falan insanın aklına bi sürü şey geliyor.ac davayı de bakalım ne yapacak mahkeme sana verır zaten o yastaki çocugu. seni istemeyen adama sende itibar etme bu kadar, 10 senelik evlisin eşine cok sasırdım bırakmak bu kadar kolay olmamalı. bence bıraz burnu sürtsün davayı sende acabılırsın .benım yakın bı tanıdığım kızı döverek baba evıne gönderdıler boşanma davası acıldı hemen , adam sok oldu nasıl benden vazgecebılıyor dıye yalvar yakar 1 sene mahkemeyı uzattı şimdi adam kuzu gibi hizaya geldi ama o kadar yapılanlar unutulmuyor malesef. karar senın ama kendine bu kadar ezıyet etme güçlü ol baba evınde muhtemel bır sürü sıkıntı yasabılırsın ama üstesinden gelinmeyecek gibi değildir.hem kocanın davranışı da cok gurur kırıcı bu adamla birleşmeyı bıle düşünme ama karar senın ne dıyelim.

neden veriyorsun ortada mahkeme kararı felan yok.seni bindirip gonderirken dusunseydi çocugu

10 yıl kahrını cek,cok afedersiniz kirli donunu yıka yemegini yap gönlünü eğlendir, anasını ebesini cek,sonra? Valizle bebekle kapının önüne koy..erkeklikmi bu babalıkmı bu???

Var böyle karaktersizler, yine sakin gördüm sizi agzınızı bozmamıssınız hiç. Ben tutamam eşim demem yerine cok güzel sıfatlar kullanırım

Annen baban arkandaysa ne güzel olur insallah öyledir

Kaynana bozuntusu kp bozuntusu 15 gündür aramamıs galiba aramazlar zafer kutluyorlar meşguller tabi.böyle insanlar can veremesin öleyim diye dua etsin ölemesin

Kurban olduğum Allah haklarından gelsin.cok üzüldüm bi kadın bebekle kapıyamı konur

Benimde emen kizim var geceleri uyanir uyanir emer beni gormesse aglar durur.gecen gece lavoboya kalktim.arkamdan uyanmis nasil agliyor babasi sesine uyandi gel kizim diye oni hic istemiyor cunku emip uyuycak anne kucaginda..kizimi benden alacak adam daha anasinin karnindan dogmadi.ailenize bu konuda yorum yaptirmayin bile.o senin evladin
Cocugun psikolojisi bozulur.esin olacak adama bunu izah et.seni evden gondermeden once dusunseydi bunlari..

Öncelikle adınıza çok üzüldüm. Rabbim sabır versin.. Biz eşimle 7 Eylül'de boşandık. anlaşmalı ve gayet iyi bitirdik hala konuşuyoruz 9 aylık oğlumuz için. Gözüm kapalı emanet de ederim oğlumuzu ona.. Ama çocuk küçük olduğundan her hafta gelip evimde görüyor. Saatlerce kalıyor erkek kardeşim ya da annem de yanımızda oluyor hatta ben arkadaşlarımla çıkıyorum işlerimi hallediyorum falan. Yani ne olursa olsun evde görsün, yavrunuz çok küçük yatılı asla vermeyin güvenseniz bile.

Şimdi anlaşıldı kocanın derdi. Senin babanın sana aldığı evin tapusu onu hiç ilgilendirmez bence onun tek derdi evin üstüne konmak. Sakın üstüne alma bu adam çok iğrenç paragözün teki.

verme çocuğu . çok küçük ve emiyor. verme bence. konuş anlat

aaa o kim köpek seni kapıya koymus sen kovsaydın ya defolsun gitsın evinden.ya su kocalarınızla kavga ederken kapı dısarı atılmayın atın atın onları keyfinize bakın.10 yılını verdın eee sonuc elde var sıfır.utanmaz adama bak bide bebegın var yüzünü bile gösterme güclü olsana bıraz senın acıgın namussuzlugunmu varda saf saf oluyosun.

@duham cok ustune dusuyomus gibi yapmicam sadece simdilik kizim memede uyudugu icin ve geceleride meme istedigi icin yatili imksnsiz oldunu soylicem onun disinda ayrilip ayrilmamssi onu ilgilendirir ben hafta sonuna kadar silerim gonlumden

Ayrılıp ayrılmaması sadece onu ilgilendirmez.Öncelikle seni ilgilendiriyor.

Şu yazıya kadar sana üzülüyordum ama senin şu cümlenden sonra adam evine dön dese koşa koşa döneceksin izlenimi aldım.

Neden tüm kaderini onun belirlemesine izin veriyorsun ki?

Sen böyle olursan,bu adam tarafından kapıya konman ne ilk ne de son olur .

Böyle adama şeref..Siz denir.
Bebeğini verme ve sakin korkma sinme evladın için savaş.
Annen ve babanı dinleme gördüğüm kadarı ile pasif insanlar.
Onların evinde kalıyorsun diye dediklerini yapmak zorunda değilsin. Senin evladın hakkında sen karar verirsin onları dinleme nedemek onunda hakkiymiş! Elini çabuk tut dava aç ve çocuğumu kacirmasi dan korkuyorum diye dilekçe ver.
Korkan insanin herzaman üstüne giderler cesur ol kendini topla. Emen bir çocuğu almak isteyen adama hicbirsey hak değil. Kaldıki daha çok küçük. Bu öküz seni nasıl öyle arabaya bindirip gönderir?
Herkes beni taşlayacak belki ama böyle düşüncesiz öküz adama mahkeme kararı verilse bile gösterilmemeli.
Sizin burnunuzu sürtmeye çalışıyo aklınca.
Bunlar erkek karşısında pasif korkak ,kadınlar karşısında cesur güya. Allah bin belasını versin bu hayvanın. Sinirim bozuldu üzülüyorum böyle şeyler duyunca !

Ayy yeni okudum evı sakın üstüne yaptırma yaptırdın an boşanma olduğunda herşey yarı yarıya. Eve göz koymuş galiba ay cildiricam bunun sağlam bir dayağa ihtiyacı var!
Baban sana evde almış kendine hayat kurabilirsin boşan kurtul . İlk defa birine direk boşan diyebiliyorum gerçekten bu adamla yaşanmaz. Bu adam seni yaslanincada koyar kapıya. Çocukla kapıya koyan yaslanınca kimbilir ne yapar merhametsiz insanlardan uzak durun.hayatini güzelce kur planlar yap kurtul bundan .yaşadığın hayat değil çile çekmek istiyorsan dön. Aynılarını yine yaşarsın. Çünkü bu manyak tiyniyetsiz.

Sapık midir nedir napacak cocugu yatılı alıp emmio mu daha kendi pis memesini mi dayayacakmis gece. Şu hanzolari adam yerine koymayin ya. Ailen de ne korkakmis. Cocugu o kadar dusunuosan getirmeseydin bizi buraya desene.

Bu adamdan biran önce kurtulun, babanız ev aldı madem orada çocugunuzla oturun, böyle asalaklara mal yedirmeyin, anneniz çocuga baksın, bir iş bulup ayaklarınız üzerinde durun, daha mutlu olursunuz inanın.

S Sensesense Lütfennn biraz akıllı olun ve kesinlikle vermeyin çocuğu onun o çocuğu görme hakkı yok şu an
terbiyesiz ahlaksız şerefsizz adam baba olduğu yenimi aklına gelmiş ayrıca neden bu kadar pasifsiniz siz ve aileniz dağ başımı burası devletin polisi jandarması var sizi sindirmiş işte böyle her istediğini yaptırıyor bırakın böyle bir adamdan ne koca ne baba olmaz cocuğunuzla önünüze bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…