- Konu Sahibi Sensesense
-
Öncelikle çok üzgünüm Rabbim yar ve yardımcın olsun. Bebeğin 17 aylık ve 10 yıldır evlisin.sanırım bebek hasretine çektiniz. Başka çoçuğun yok anladığım kadarıyla.ya insan buyüzden karısını evladını atarmı? ailesi de gelip, arayamazmı ? sonuçta çoçuk var ya ne kadar sorumsuzluk. Evin gerçekten üstüne olsaydı boşanırken yarıya düşen payından utanmadan alırdı iyiki üstünde değil ev.
Bebeğinize verme ilerde kaçırınca annen seni bıraktı diyebilir...
doldursalar o çoçuğu vayyy senin haline kardeşim((( Rabbim saklasın bol bol oku dua et. Ama çocuğunu görmeden önce bence git bi beyanda bulun durum aşamam henüz bu yalnız çocuğumu kaçırma korkum var diye.çünki daha boşanma aşamasındaki başlamamış hala rahatlıkla herşeyi yapabilir. Dualarım seninle....kardeşim..
Annen baban belli ki çok pasif insanlar, onların lafıyla iş yapmayın.@zuzuzuu dogru soyluyosunuz insanlara guven yok ama iste annem babam birak alsin neticede bakamaz zaten dedi ama ben soylicem yatili olmaz diye
bence cocugunu verme sutu içmezse sutum kesılır bana ates yapar falan de . bir de cocugu kacırırı falan insanın aklına bi sürü şey geliyor.ac davayı de bakalım ne yapacak mahkeme sana verır zaten o yastaki çocugu. seni istemeyen adama sende itibar etme bu kadar, 10 senelik evlisin eşine cok sasırdım bırakmak bu kadar kolay olmamalı. bence bıraz burnu sürtsün davayı sende acabılırsın .benım yakın bı tanıdığım kızı döverek baba evıne gönderdıler boşanma davası acıldı hemen , adam sok oldu nasıl benden vazgecebılıyor dıye yalvar yakar 1 sene mahkemeyı uzattı şimdi adam kuzu gibi hizaya geldi ama o kadar yapılanlar unutulmuyor malesef. karar senın ama kendine bu kadar ezıyet etme güçlü ol baba evınde muhtemel bır sürü sıkıntı yasabılırsın ama üstesinden gelinmeyecek gibi değildir.hem kocanın davranışı da cok gurur kırıcı bu adamla birleşmeyı bıle düşünme ama karar senın ne dıyelim.Nerden baslasamki oncelikle telefonumun klavyesinde problem oldugu icin yazin yanlisliklari icin kusura bakmayin . Cok uzatip kimseyi okurken sikmak istemiyorum basliktanda anlasildigi gibi 15 gun oldu babamin evine degilde yari yolda babamin arabasina kucagimda kizim ve bir valiz esyamla hadi hoscakal bile demeden bindirilisim esim dedigim insan tarafindan. Kavga ettik hersey aslinda 10 senelik birikim sanirim.. 10 senemi verdim ona ve ailesine cok aci ve agir ithamlarda bulundular herseyi yuttum Sevdigim icin. 10 sene ayni binada oturduktan sonra artik ailemden olan eve gecmek istedimi soyleyince ilk basta kabul edildi sonra esim dedigim insan iste 15 gun once pazar sabahi kahvalti yaaprken tasinalim artik bizi baglayan birsey yok dedim ve ben bunu dedikten sonra esyalarimi topladi ve arabaya bindirdi ayriliyoruz dedi beddualar hakaretler sonucuda bu iste. kafami toparlayip istedigim gibi yaZamiyorum her sabah kalktigimda gogsumde bir aci cok cok uzgunum surekli aglama istegi bu arada bazen ariyo kizini sorup kapatiyo kizimiz 17 aylik anne sutu aliyo ve bu hafta babasi yatili alcakmis buda normalmi ben inanin kendimi toparliyamiyorum napicami bilmiyorum
neden veriyorsun ortada mahkeme kararı felan yok.seni bindirip gonderirken dusunseydi çocuguNerden baslasamki oncelikle telefonumun klavyesinde problem oldugu icin yazin yanlisliklari icin kusura bakmayin . Cok uzatip kimseyi okurken sikmak istemiyorum basliktanda anlasildigi gibi 15 gun oldu babamin evine degilde yari yolda babamin arabasina kucagimda kizim ve bir valiz esyamla hadi hoscakal bile demeden bindirilisim esim dedigim insan tarafindan. Kavga ettik hersey aslinda 10 senelik birikim sanirim.. 10 senemi verdim ona ve ailesine cok aci ve agir ithamlarda bulundular herseyi yuttum Sevdigim icin. 10 sene ayni binada oturduktan sonra artik ailemden olan eve gecmek istedimi soyleyince ilk basta kabul edildi sonra esim dedigim insan iste 15 gun once pazar sabahi kahvalti yaaprken tasinalim artik bizi baglayan birsey yok dedim ve ben bunu dedikten sonra esyalarimi topladi ve arabaya bindirdi ayriliyoruz dedi beddualar hakaretler sonucuda bu iste. kafami toparlayip istedigim gibi yaZamiyorum her sabah kalktigimda gogsumde bir aci cok cok uzgunum surekli aglama istegi bu arada bazen ariyo kizini sorup kapatiyo kizimiz 17 aylik anne sutu aliyo ve bu hafta babasi yatili alcakmis buda normalmi ben inanin kendimi toparliyamiyorum napicami bilmiyorum
kötülük derken? size ne yapabilirler ki?@turuncupijama ailemde onlar bize kotuluk yapmasin diye ver kalsin cocuk bisey olmaz diyolar
Şimdi anlaşıldı kocanın derdi. Senin babanın sana aldığı evin tapusu onu hiç ilgilendirmez bence onun tek derdi evin üstüne konmak. Sakın üstüne alma bu adam çok iğrenç paragözün teki.@Quixx dogru soyluyosunuz bunlar kotu insanlar herseyi yaparlar iste cok kotu olduklari icin pislikleri sicramadin diye babasi gorsun dedi ailem ama bu dusuncelerden sonra yatili kusura bakmasin ancak pazar gunu gorur sonra teslim eder bu arada butun kavga evin tapusu benim uzerime degil diye cikti
aaa o kim köpek seni kapıya koymus sen kovsaydın ya defolsun gitsın evinden.ya su kocalarınızla kavga ederken kapı dısarı atılmayın atın atın onları keyfinize bakın.10 yılını verdın eee sonuc elde var sıfır.utanmaz adama bak bide bebegın var yüzünü bile gösterme güclü olsana bıraz senın acıgın namussuzlugunmu varda saf saf oluyosun.Nerden baslasamki oncelikle telefonumun klavyesinde problem oldugu icin yazin yanlisliklari icin kusura bakmayin . Cok uzatip kimseyi okurken sikmak istemiyorum basliktanda anlasildigi gibi 15 gun oldu babamin evine degilde yari yolda babamin arabasina kucagimda kizim ve bir valiz esyamla hadi hoscakal bile demeden bindirilisim esim dedigim insan tarafindan. Kavga ettik hersey aslinda 10 senelik birikim sanirim.. 10 senemi verdim ona ve ailesine cok aci ve agir ithamlarda bulundular herseyi yuttum Sevdigim icin. 10 sene ayni binada oturduktan sonra artik ailemden olan eve gecmek istedimi soyleyince ilk basta kabul edildi sonra esim dedigim insan iste 15 gun once pazar sabahi kahvalti yaaprken tasinalim artik bizi baglayan birsey yok dedim ve ben bunu dedikten sonra esyalarimi topladi ve arabaya bindirdi ayriliyoruz dedi beddualar hakaretler sonucuda bu iste. kafami toparlayip istedigim gibi yaZamiyorum her sabah kalktigimda gogsumde bir aci cok cok uzgunum surekli aglama istegi bu arada bazen ariyo kizini sorup kapatiyo kizimiz 17 aylik anne sutu aliyo ve bu hafta babasi yatili alcakmis buda normalmi ben inanin kendimi toparliyamiyorum napicami bilmiyorum
@duham cok ustune dusuyomus gibi yapmicam sadece simdilik kizim memede uyudugu icin ve geceleride meme istedigi icin yatili imksnsiz oldunu soylicem onun disinda ayrilip ayrilmamssi onu ilgilendirir ben hafta sonuna kadar silerim gonlumden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?