Baba evine dönüs :(( mutsuzum cok

kayra12 aynen oyle kesinliklr ailesi soylemistir ordayken torununu her dk gormek isteyen kadin 15 gundur 1 kere aramadi ne o ne kizi nede kocasi

ulasimiz sagol canim taniyamamisim esim dedigim adami beni cocugum ve valizimle evden cikaran adam herseyi yapar ama iyi bildigim bisey var ne o nede ailesi maddi manevi cocuga bakmazlar asla

Bence de cocugu vermeyin
bence de cocugu yatili olarak vermeyin.birkac saat gorsun yeter.. cocugunu cok dusunseydi sizi oylece baba evine gondermezdi

İnsallah cani gonulden bende kurtulmak istiyorum bunlardan

A aygull

A ayygull tam da hayatimi anlatmissiniz ne kadar dogru soyledikleriniz bu soylediklerinizin 1000 mislini yasattilar

Asla cok buyuk konusuyorum o ev ve icindeki 3 parca esya onlarin olsun hicbisey gormek istemiyorum sadece bnden uzak olsunlar o eve donmicem

Cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin dediklerinizi yapicam haftasonu bi olsun cikicak kokusu

evlilik hayatim boyunca baski nefret sozlu siddet hakaret her tuy kotulugu yasadim niye sacma sapan seviyorum diye kosturdum hepsi aptalligim adam beni surekli sucsuz dahi olsam ki % 90 sucsuzdum beni surekli asagilardiki susayim ozur dileyim diye giden gunlerime yaniyorun

Abi noluyo bu adamlara, içlerinden canavar cikiyor.
Tabiki yatıli verme. Eger terslesmeye cesaret edemiyosan guzellikle halletmeye calis. Cocugu arada yipratmayalim de. Off offf

Konuma msj yazip destek olan tum arkadaslardan Allah razi olsun esim demiyorum artik kizimin babasi ne zaman gelirse buraya o zaman aramizda gecen diyalogu yazicam size evet aileside oda cok kotu insanlar iyiki konu actim yatili kesinlikle kesinlikle gondermicem gerekirse bunun icin savasirim o kaybetti o lanet evden tasinip maddi manevi huzur bulabilecegimiz bi evdi ama ne yazikki ana baba akli onda galip geldi bu hafta zaten yanimdan ayiramaz kizim hasta cunku o yuzden geldinde sadece kapisa gorur ama aramizda gecen bi konusma olursa mutlaka yazicam hepinizi opuyorum simdilik

Merhaba esime bosanma davasi actim ve 2 aylik oglumu gorme bahanesiyle gelip oglumu kacirdi ustelik anne sutuyle beslenen ufacik bi bebek bunun uzerine bebegimin tedbiren velayetini aldim fakat bebegimi geri getirmediler bebegimi bna vrmiceklerini soylediler bn heryere bswurdum buna ragmen 2 aylik bebegimi geri alamadim bna yrdimci oln ne ypmam gerekiyo serefsiz adam oglumu sutten kesti yrdim edin ltfen

2 aylık çocuğu yanınızdan nasıl kaçırıyor velayet sendeyse git polise ev akraba neresi varsa aranır

Bebegimi kacirdiktan snra velayeti aldim bu yuzden poliste savcida bisey yapmiyolar mahkemeyi beklemem gerekiyormus sozde 18 gun ihlallerinden dolayi hapis cezasi aldi esim ama hala yakalanip iceri tikmadilar bebekyen hbr alamiyorum bska nereye bswurmam lazim 1 ay olacak bebegimi kacirali

Bebeğimi benden alacaklar o evi basarım sülalede kapılarına dikmediğim adam kalmaz ben böyle adaletin bebek anneden ayrı mahkeme bekle deniyor yazıklar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…