- 5 Ekim 2016
- 36
- 23
- 3
- 37
- Konu Sahibi Sensesense
-
Adamın derdi belli oldu eve göz koymuş yok millet ne demişte evi uzerinize alın da hepsi yalan millete ne başkasının evinden o millet ailesi oluyo herhalde sakın evi üstüne yapma kızıda verme , çakala bak sen (Özür )
Canım çok geçmiş olsun . Üzülmeni istemem ama çocuğu gündüz dahi babaya verme. İstedikleri kadar kötü olsunlar zaten ipleri koparmışlar. Seni böyle eve gönderen adam çocuğu da alır bir dahada vermez..tabi ki yinede sen eşini daha iyi tanırsın.
bence de cocugu yatili olarak vermeyin.birkac saat gorsun yeter.. cocugunu cok dusunseydi sizi oylece baba evine gondermezdiNerden baslasamki oncelikle telefonumun klavyesinde problem oldugu icin yazin yanlisliklari icin kusura bakmayin . Cok uzatip kimseyi okurken sikmak istemiyorum basliktanda anlasildigi gibi 15 gun oldu babamin evine degilde yari yolda babamin arabasina kucagimda kizim ve bir valiz esyamla hadi hoscakal bile demeden bindirilisim esim dedigim insan tarafindan. Kavga ettik hersey aslinda 10 senelik birikim sanirim.. 10 senemi verdim ona ve ailesine cok aci ve agir ithamlarda bulundular herseyi yuttum Sevdigim icin. 10 sene ayni binada oturduktan sonra artik ailemden olan eve gecmek istedimi soyleyince ilk basta kabul edildi sonra esim dedigim insan iste 15 gun once pazar sabahi kahvalti yaaprken tasinalim artik bizi baglayan birsey yok dedim ve ben bunu dedikten sonra esyalarimi topladi ve arabaya bindirdi ayriliyoruz dedi beddualar hakaretler sonucuda bu iste. kafami toparlayip istedigim gibi yaZamiyorum her sabah kalktigimda gogsumde bir aci cok cok uzgunum surekli aglama istegi bu arada bazen ariyo kizini sorup kapatiyo kizimiz 17 aylik anne sutu aliyo ve bu hafta babasi yatili alcakmis buda normalmi ben inanin kendimi toparliyamiyorum napicami bilmiyorum
Ah o eşinde akıl olsa 10 yıl sonra size bunu yapmazdı. Aile nasıl bir aile ki birşey dememişler .Bak kardeşım ailen yanındaysan bırak bu adamı yok bunalmış ta seni göndermiş bu çok onur kırıcı.
Kızını sakın verme o hatalı,sakın dönme canım mis gibi otur evinde,işe başla düzenini kur.
İnsallah cani gonulden bende kurtulmak istiyorum bunlardanBebegi babasına bırakma götürür getirmez ayrica yatili kalmasiyla gündüz alıp götürmesi arasında fark yok senin gözetiminde bir kac saat görür gider su durumda zaten sen haklısın seni evden gönderen kendisi lütfen biraz ketum olun eşinize karşı hiçbir şey yapamaz istedikleri kadar pislik olsunlar sen daha fazlasını ol hem yuvamı dağıt hem çocuğumu almayla sina beni,yok oyle yağma boylelerine pabuç bırakmayacaksın biran önce davani ac kurtul su pisliklerden
A aygullSizin halen oturduğunuz ev eşinizin üzerine mi sanki ,aile apartmanı dediğinize göre kayınpederinizin üzerinedir kesin.acayip insanlar ,birlikteyken rahat huzur vermezler ,gitmeye kalkınca da türlü entrikalarla gitmenize engel olmaya kalkarlar.evin tapusu bahane ,maksat kendi hayatınız düzeniniz olmaması için tüm çaba,üzerinizde ki otoriteleri kalkmış olur ailenizin evine yerleşirseniz,yoksa onlarda biliyor tapusunu eşinizin üzerne verilmeyeceğini, kim vermiş damadının üzerine ev.kızınızı yatılı alıp vermeyecek böylece sizinde eve dönmenizi sağlayacak aklınca ,asla kızınızı yalnız bırakmayın eşinizle.
A ayygull tam da hayatimi anlatmissiniz ne kadar dogru soyledikleriniz bu soylediklerinizin 1000 mislini yasattilarSizin halen oturduğunuz ev eşinizin üzerine mi sanki ,aile apartmanı dediğinize göre kayınpederinizin üzerinedir kesin.acayip insanlar ,birlikteyken rahat huzur vermezler ,gitmeye kalkınca da türlü entrikalarla gitmenize engel olmaya kalkarlar.evin tapusu bahane ,maksat kendi hayatınız düzeniniz olmaması için tüm çaba,üzerinizde ki otoriteleri kalkmış olur ailenizin evine yerleşirseniz,yoksa onlarda biliyor tapusunu eşinizin üzerne verilmeyeceğini, kim vermiş damadının üzerine ev.kızınızı yatılı alıp vermeyecek böylece sizinde eve dönmenizi sağlayacak aklınca ,asla kızınızı yalnız bırakmayın eşinizle.
Asla cok buyuk konusuyorum o ev ve icindeki 3 parca esya onlarin olsun hicbisey gormek istemiyorum sadece bnden uzak olsunlar o eve donmicemAh canim ne gereksiz bir sebepten 15 gundur evinden ayrisin kadini evden atmak nedir yaa şerefli insan kendi gider.gozdagi vermis bidaha bu mevzuyu acmaman icin.o mutlaka seni alacaktir.çunku ortada yuva yikacak sebep yok.cocugu sakin verme.aradigindada tlfnu acma az merak etsin ozlesin. Madem bu aşamaya geldi evini ayirmadan o eve geri donme canim.sanada yazik bak nasil arayi duzeltmek icin hepsi seferber olacak.
Cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin dediklerinizi yapicam haftasonu bi olsun cikicak kokusuGerekirse anne babana karsi da direneceksin. Ates olsa curmu kadar yer yakarlar, cocugunu bir daha gorememe ihtimalinden kotu daha ne olabilir acaba? Bir zahmet ailen de torunlarini dusunsunler. Dusunmuyorlarsa sen dusundurteceksin. 2 yas alti cocugu gorme suresi diye bir sure siniri yok. Anne sutu alan cocuk yatili kalmaz hicbir hakim buna izin vermez. Bosanma davasi acilsin, gorus talep ederler. Siz de cocugun hala anne sutu aldigini yatili birakilmamasini soylersiniz gun icinde bir sure ayarlar hakim. Hatta cocugu kacirma ihtimali varsa seni tehdit ederse, cocugun pedagog esliginde Aile ve sosyal politikalar il mudurlugunde gorusturulmesini talep edebilirsiniz. Yilma arkadasim ya simdiye kadar boyun egmissin cocugun icin dik durma vakti gelmis.
evlilik hayatim boyunca baski nefret sozlu siddet hakaret her tuy kotulugu yasadim niye sacma sapan seviyorum diye kosturdum hepsi aptalligim adam beni surekli sucsuz dahi olsam ki % 90 sucsuzdum beni surekli asagilardiki susayim ozur dileyim diye giden gunlerime yaniyorunBu adamın her dediğini yapmak zorunda mısınız ?
Git diyor gidiyorsunuz ,17 aylık bebeği yatılı alacağım diyor vereceğim diyorsunuz.
Sizin hiç söz hakkınız yok mu ?
Böyle tek kişinin kararı ile taşınma mevzusu yüzünden evlilik biter mi ?
Farkındamısınız ne kadar sindirilmişsiniz ?
Lütfen toparlayın kendinizi ve hayır demeyi öğrenin ve korkmayın ..Ne yaparsa cezasını ödeyecektir .
2 aylık çocuğu yanınızdan nasıl kaçırıyor velayet sendeyse git polise ev akraba neresi varsa aranırMerhaba esime bosanma davasi actim ve 2 aylik oglumu gorme bahanesiyle gelip oglumu kacirdi ustelik anne sutuyle beslenen ufacik bi bebek bunun uzerine bebegimin tedbiren velayetini aldim fakat bebegimi geri getirmediler bebegimi bna vrmiceklerini soylediler bn heryere bswurdum buna ragmen 2 aylik bebegimi geri alamadim bna yrdimci oln ne ypmam gerekiyo serefsiz adam oglumu sutten kesti yrdim edin ltfen
Bebeğimi benden alacaklar o evi basarım sülalede kapılarına dikmediğim adam kalmaz ben böyle adaletin bebek anneden ayrı mahkeme bekle deniyor yazıklar olsunBebegimi kacirdiktan snra velayeti aldim bu yuzden poliste savcida bisey yapmiyolar mahkemeyi beklemem gerekiyormus sozde 18 gun ihlallerinden dolayi hapis cezasi aldi esim ama hala yakalanip iceri tikmadilar bebekyen hbr alamiyorum bska nereye bswurmam lazim 1 ay olacak bebegimi kacirali
Oyle pislik insanlar bebek nerde blmiyorum nereye goturduler bi fkrim yk.gidip nereye basicam
Avukatin demesi medyaya tasimak saglikli olmaz baska bi fikriniz var mi polisin savcinin ilglenmedi yapamadigi islemi bska km yapabilirtelevizyona çık..müge anlıya falan başvur..
bak o zaman polis nasıl buluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?