- 12 Ocak 2009
- 4.050
- 1.089
- 698
- Konu Sahibi Sensesense
-
Vijdansız, gaddar, iğrenç herif cok üzüldüm canım değmez be güzelim değmez ama geçecek inan bana bu acıda geçecek.Nerden baslasamki oncelikle telefonumun klavyesinde problem oldugu icin yazin yanlisliklari icin kusura bakmayin . Cok uzatip kimseyi okurken sikmak istemiyorum basliktanda anlasildigi gibi 15 gun oldu babamin evine degilde yari yolda babamin arabasina kucagimda kizim ve bir valiz esyamla hadi hoscakal bile demeden bindirilisim esim dedigim insan tarafindan. Kavga ettik hersey aslinda 10 senelik birikim sanirim.. 10 senemi verdim ona ve ailesine cok aci ve agir ithamlarda bulundular herseyi yuttum Sevdigim icin. 10 sene ayni binada oturduktan sonra artik ailemden olan eve gecmek istedimi soyleyince ilk basta kabul edildi sonra esim dedigim insan iste 15 gun once pazar sabahi kahvalti yaaprken tasinalim artik bizi baglayan birsey yok dedim ve ben bunu dedikten sonra esyalarimi topladi ve arabaya bindirdi ayriliyoruz dedi beddualar hakaretler sonucuda bu iste. kafami toparlayip istedigim gibi yaZamiyorum her sabah kalktigimda gogsumde bir aci cok cok uzgunum surekli aglama istegi bu arada bazen ariyo kizini sorup kapatiyo kizimiz 17 aylik anne sutu aliyo ve bu hafta babasi yatili alcakmis buda normalmi ben inanin kendimi toparliyamiyorum napicami bilmiyorum
+1 sakın vermeyin çocuğunuzu2 yasindan ufak cocuklar icin yatili gorus yok ,gelsin sizin yaninizda 2 saat gorsun,ayrica resmen sizi evden atmis ,
Once bosanma davasini acsin ,
Sonrasinda gecici velayet verilir ona gore devam edersiniz
aynen adam tıyniyetsiz pisliğin teki kadının babasının evinin tapusuna konacak ondan sonra belki satacak sonra boşanma davası evden olduğuyla parasını da bu köpeğe yedirdiğiyle kalacak kadınAyy yeni okudum evı sakın üstüne yaptırma yaptırdın an boşanma olduğunda herşey yarı yarıya. Eve göz koymuş galiba ay cildiricam bunun sağlam bir dayağa ihtiyacı var!
Baban sana evde almış kendine hayat kurabilirsin boşan kurtul . İlk defa birine direk boşan diyebiliyorum gerçekten bu adamla yaşanmaz. Bu adam seni yaslanincada koyar kapıya. Çocukla kapıya koyan yaslanınca kimbilir ne yapar merhametsiz insanlardan uzak durun.hayatini güzelce kur planlar yap kurtul bundan .yaşadığın hayat değil çile çekmek istiyorsan dön. Aynılarını yine yaşarsın. Çünkü bu manyak tiyniyetsiz.
+1Sizi öyle kapı dışına atan adamla görüşmeyin bile, mahkemeden sonra ancak görebilirsin de. Çocuğunu düşünmeden sanki mobilya almış da beğenmemiş iade eder gibi babasına gönderen adam çocuğum demesin. Haftasonu gelmesini de kabul etmeyin. Dava açmasını sonucunda boşanırız, çocuğunu da mahkemenin izin verdiği kadar görebilirsin deyin.
Bence öncelikle sakinliğiNizi korumaya çalışın.
Ayrıca bir avukatla görüşüp haklarınızı öğrenin. Yok öyle 10 yıllık evlilikte , insanı bir valizle kapının önüne koymak
O evde ne varsa yarısı sizin. Paşa keyif yapacağını sanmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?