Baba evine dönüs :(( mutsuzum cok

Gerçekten şöyle pis heriflerden kurtulun bir an önce babnızın aldığı eve geçin annenizde çocuğunuza baksın işe girin çalışın ohh miss ne minnet ediceksin kocaya çok daha mutlu huzurlu bir hayatın olur emin ol ezdirmeyinn kendinizi bu adama ihtiyacın yok ne senin ne evladının.

çocuğu vermeyin.
boşanma davası açın.

ayrıca erkeklerin size çuval muamelesi yapmasına izin vermeyin. ne deme evden çıkardı ne demek arabaya bindirdi. sizin eliniz kolunuz yok mu? ben çıkmıyorum sen çık deyin, çıkmayın oturun. aileniz gelsin. ne öyle sokak çocuğu gibi sizi kapı dışarı etmeler.

6 yaşına kadar çocuğu hakim bile yatılı vermiyor. O zaman siz de yatılı vermeyin. Sizin yanınızda görsün çocuğu görmek isterse. Çok duyuyoruz böyle çocuk kaçırma olaylarını falan.

Allah yardimciniz olsun boyle bir adamdan kurtulacaginiza sukredin yatili kesinlikle vermeyin en kisa surede dava acin

Sütü varsa memesinde alsın yatılı? Bunu sorun bence. Hala süt emiyor yavrucak yemek düzenini bozmayın nasıl bakacakmış

17 aylık çocuk yatılı mı alınırmış ?Bunların niyeti iyi değil kaçırmayı bile düşünüyor olabilirler.
Çocuk sizi emmeden nasıl uyuyacak ayrıca bunlarda hiç mi akıl fikir yok?
Yakınlarınızda bi karakol varsa bi gidip danışın çocuğumu geri getirmezlerse napabilirim falan diye.
Ayrıca pislik yaparlar derken napabilirler mafya falan mı bu aile ?
Yani en kötüyü düşünün ona göre önleminizi alın derim.
Savcılıktan uzaklaştırma kararı bile çıkarabilirsiniz.
Ayrıca davayı açın nafakanızı da alın böyle bi adam için değmez üzülmeye.

Vijdansız, gaddar, iğrenç herif cok üzüldüm canım değmez be güzelim değmez ama geçecek inan bana bu acıda geçecek.

sakın cocugu verme
mahkeme karar verene kadar gelsın annenın babanın senın yanında suan bulundugun yerde sevsın
mahkeme zaten sana verır cocugu

guclu dur
bu yuzden bosanıyorsa bosansın defolsun gıtsın kocan olacak o adam
resmen terbıyesızlık yapıyor

cok sınırlendım

Bu kişiye boşanma davasını aç
sakın arama
seni arayacak yalvarack
Her dedğini de yapacak.

Konu sahibi siz de kararinizi yazin bence. Merak ettik.
Benim cocugum 19 aylik emen bebek ben olmadan gece uyuyamaz. Uyusa kalkar beni ister. Sizin cocgunuz boyle degil mi? Ya babasi alip kacirirsa? Anneniz babaniz belli ki tirsmis karsi taraftan. Onlari bile sindiren insanlara cocugunuzu emanet edebilecek misiniz? Biraz cesaretli olun en azindan cocugunuz icin.

aynen adam tıyniyetsiz pisliğin teki kadının babasının evinin tapusuna konacak ondan sonra belki satacak sonra boşanma davası evden olduğuyla parasını da bu köpeğe yedirdiğiyle kalacak kadın

Evi torun üstüne yapsın. Kullanım hakkı senin olsun. Bebeği babaya teslim edersen muhtemelen bu daha goremiyceksin bence de.

Sizi öyle kapı dışına atan adamla görüşmeyin bile, mahkemeden sonra ancak görebilirsin de. Çocuğunu düşünmeden sanki mobilya almış da beğenmemiş iade eder gibi babasına gönderen adam çocuğum demesin. Haftasonu gelmesini de kabul etmeyin. Dava açmasını sonucunda boşanırız, çocuğunu da mahkemenin izin verdiği kadar görebilirsin deyin.

+1

Erkek milleti ne halr gelmiş ya inanamıyorum delircem.. Bukadar da adilik fazla kimseye güven kalmadı. Allah islah etsin.
Dedikleri oldu oldu yoksa hadi güle güle nerde ar namus şeref.. Emek vermeden evlilikmi olur
Kimseyi babasının evinden alıp rezil etmiceksin güvenmiyosan kendine! Ne kadar ucuz oldu herşey.
Kusura bakma bu sökediklerim genel bende yeni yasadım boşanmayı ve atlatamadım henüz. Kimseyi adam yerine koymaya gelmiyo. Korkma Allah var verme yatılı cocugunu

KarincaKadin o ve ailesi o kadar kotulerki asla benim olan benim aldigim ev esyalarimi almama musade etmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…