• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baba evine dönüş..

Koca olmaktan önce insan olmak diye bir kavram var. Eşiniz insan olmayı becerememiş ki koca olmayı becersin. İnsan birine hele hele hayat arkadaşına nasıl acımasızca vurur? Bence bundan sonrası diye birşey olmamalı sizin evliliğiniz için. Kendinizi sevin,saygı duyun ve böyle davranan birini asla affetmeyin derim. Üstelik adam pişman bile değil.

Aynı hesapla hem nisan atıp hem nasıl baba evine dönüyorsunuz anlamadım

Meraba arkadaslar, 2 yildir evliyim cocugum henuz yok, esimle cok severek 4 yilin sonunda evlendik ve isi dolayisiyla ailelerimizden farkli bi sehirdeyiz..
inisli cikisli bi evliligimiz vardi daha oncede bikac konu acmistim benim aileme vs karsi cok soguktu ama idare ediyodum her seferinde ben.. Gecen persembe aksami cok sacma bi sebeple kavga ettik, alt komsunla cok samimiyizdir, o aksam kadin hastalanmis hastaneye gitmis 18 yasindada bi oglu var dersaneden gelince kapida kalmis, aksam 10 civari msj atti bana kapida kalmis oglum size gelsinmi diye, gelsin dedim kapiyi caldi cocuk esim actirmadi, kendi evinde rahat edemiyomusta anahtarini tasisaymista vs vs diye, bende tavir yaptim yarin birgunde bizim birine ihtiyacimiz dustugunde kimse donup bize bakmiycak bende gülerek seni izliycem dedim.. Ben oyle deyince kufretti kahpe soyu dedi bana, bende ona cok afedersiniz o... Cocugusun sende o zaman dedim ama tamamen sinir aninda agizdan cikmis bisey yoksa daha salak demisligim yoktur.. Geldi tokat atti bana bende yanimda kagit makasi vardi onu aldim elime yaklasma yanima sakin polisi ariyorum diye telefonumu aldim. İyice sinirlendi vurdu savurdu beni yerden yere, bi taraftan halen kufurler savuruyo bi taraftan s.. Ol git bi gidemedin vs vs diyo, heryerim morardi tirnaklarim kirildi, odaya kendimi kilitleyip babasini aradim, ben gidiyorum haberiniz olsun dedm kendi hatamida soyledim o bana kufredince dayanamadim bende ona soyledim tek hatam bu dedim.. Ardindan oda benim babama msj atmis alin kizinizi gidin basa cikamiyorum ben diye. O arada kredi kartini falan aldi benden, babama biletimi aldirdim hemen gece 12.30da binip butun esyalarimi toplayip sabaha geldim baba evine.. Acim cok taze evimi yuvami cok ozluyorum ama en ufak bi hareket yok, ne anasi ne babasi, ne hergun bende yiyip icip evine yatmaya giden kizkardesi hicbisekilde sormadi bile nasil oldun naptin diye.. Cok zoruma gidiyo icime sindiremiyorum.. Esim heryerden engellemis silmis beni, butun akrabalarimi silmis hesaplarindan.. Baba evindede olmuyo 2. Kez gelince.. Allah var bisey hissettirmiyolar senin evin burasi biz arkandayiz diyolara ama aklim evimde, ne zorluklarla ne emeklerle yuva yaptim ben orayi.. Canim cok yaniyo kizlar bana bi yol gosterin..

Eski konulariniz birbirinden trajik, zaten bu evliligin saglikli ilerlemesi imkansizmis.
Adam rengini nisan ertesinde belli etmis, sizde sonrasinda gonullu evlenmemissiniz zaten.

Siz sinirle de olsa o lafi etmemeliydiniz o ayri.
Bence cok uzatmayin, hazir bebek filan yokken kendi yolunuza gidin.

Adamin ağzı lağım çukuru gibi.. Ettigi laflar igrenc.. Ustune bu kadar küfrü etmeyi kendine hak gorup kendi küfür duydugunda kudurmasi, insanliktan çıkması daha da iğrenç..
Nisanliykenki hali de mevcut eski konunda..
Yuva diye bi sey yok ortada.. O kısmı kendin abartip dramatize ediyosun şu an..

Eski konularinizi yeni gordum,
Sizi bu adamdan ancak ölüm ayirir,
Sayfalarca dil dokulmus size, yapmayın etmeyin, evlenmeyin bununla diye, evlenmis, dayak yemis hala barışma beklentisi icindesiniz, şaka gibi...

Nasil bir aşkmış arkadas, gururundan, ailenden, hayatindan kiymetli olmayi hakedecek ne gordun bu adamda?
Ask derken ironi yapiyorum cidden, bunun adı aşk degil, bu kendine secilmis yavas ve acili bir intihar yontemi.

Kusura bakmayın da siz hak etmişsiniz. Bu adam nişan ertesi belli etmiş zaten nasıl bir pislik olduğunu ailenize hakaretler küfürler yağdırmış ve siz sineye çekip evlenmişsiniz. Şimdi de sineye çekip otursaydınız. Gurur zaten sizin için önemsiz bir şey belli ki. Yarın gelir iki güzel söz söyler barışırsınız dert etmeyin siz alışmışsınız bu muameleye

Meraba arkadaslar, 2 yildir evliyim cocugum henuz yok, esimle cok severek 4 yilin sonunda evlendik ve isi dolayisiyla ailelerimizden farkli bi sehirdeyiz..
inisli cikisli bi evliligimiz vardi daha oncede bikac konu acmistim benim aileme vs karsi cok soguktu ama idare ediyodum her seferinde ben.. Gecen persembe aksami cok sacma bi sebeple kavga ettik, alt komsunla cok samimiyizdir, o aksam kadin hastalanmis hastaneye gitmis 18 yasindada bi oglu var dersaneden gelince kapida kalmis, aksam 10 civari msj atti bana kapida kalmis oglum size gelsinmi diye, gelsin dedim kapiyi caldi cocuk esim actirmadi, kendi evinde rahat edemiyomusta anahtarini tasisaymista vs vs diye, bende tavir yaptim yarin birgunde bizim birine ihtiyacimiz dustugunde kimse donup bize bakmiycak bende gülerek seni izliycem dedim.. Ben oyle deyince kufretti kahpe soyu dedi bana, bende ona cok afedersiniz o... Cocugusun sende o zaman dedim ama tamamen sinir aninda agizdan cikmis bisey yoksa daha salak demisligim yoktur.. Geldi tokat atti bana bende yanimda kagit makasi vardi onu aldim elime yaklasma yanima sakin polisi ariyorum diye telefonumu aldim. İyice sinirlendi vurdu savurdu beni yerden yere, bi taraftan halen kufurler savuruyo bi taraftan s.. Ol git bi gidemedin vs vs diyo, heryerim morardi tirnaklarim kirildi, odaya kendimi kilitleyip babasini aradim, ben gidiyorum haberiniz olsun dedm kendi hatamida soyledim o bana kufredince dayanamadim bende ona soyledim tek hatam bu dedim.. Ardindan oda benim babama msj atmis alin kizinizi gidin basa cikamiyorum ben diye. O arada kredi kartini falan aldi benden, babama biletimi aldirdim hemen gece 12.30da binip butun esyalarimi toplayip sabaha geldim baba evine.. Acim cok taze evimi yuvami cok ozluyorum ama en ufak bi hareket yok, ne anasi ne babasi, ne hergun bende yiyip icip evine yatmaya giden kizkardesi hicbisekilde sormadi bile nasil oldun naptin diye.. Cok zoruma gidiyo icime sindiremiyorum.. Esim heryerden engellemis silmis beni, butun akrabalarimi silmis hesaplarindan.. Baba evindede olmuyo 2. Kez gelince.. Allah var bisey hissettirmiyolar senin evin burasi biz arkandayiz diyolara ama aklim evimde, ne zorluklarla ne emeklerle yuva yaptim ben orayi.. Canim cok yaniyo kizlar bana bi yol gosterin..
Oncelikle cok gecmis olsun.Eski konunuza bakiyordum Aman iyi enazindan yol yakınken donmus uye sahibi dedim .Dedim ama malesef evlenmissiniz.Tatlim evet kufurleri varmis esinizin.Ama sunu anlamıyorsunuz.Ofke kontrolunu saglayamayan insanlarin bir adim sonrasinin sinyalini veriyorlar.Biz gormek istemiyoruz.Belki diyeceksiniz 1 kufur icin ayrilinilirmi.Iste mesele bir hakaretle kalmıyor.Biz gormek istemiyoruz.Bu tarz insanlar siddet potansiyeli taşıyor.Daha evlenmeden ailenize etmediği hakaret kalmamış siz suan aileme soguk diyorsunuz.Yani kirmakta istemiyorum Allah yardımcınız olsun ne diyim.Ama lutfen genc kizlarimiz nisanliyken Boyle değildi evlendi degisti demesin.Ben görmedim gormek istemedim desin.

Eski konulariniz birbirinden trajik, zaten bu evliligin saglikli ilerlemesi imkansizmis.
Adam rengini nisan ertesinde belli etmis, sizde sonrasinda gonullu evlenmemissiniz zaten.

Siz sinirle de olsa o lafi etmemeliydiniz o ayri.
Bence cok uzatmayin, hazir bebek filan yokken kendi yolunuza gidin.
Bana o lafı söyleyen adama ne desem az olurdu. Çok daha agar konuşmuş adam bence

Şimdi kardeşim madem yeni evliymissin ne ara komsucunla o kadar samimi oldun ne ara 18 lik oğluna kapı da kaldı diye acır oldun ? Bazı adamlar kıskanır karısını dile getirmez çocuk 5 yaşında değil ki adam sana hadi ac yazık yavrucuğa gelsin desin bence esin haklı sende babanın oğlu gibi onun yüzünden huzurunun içine etmişsin hem madem oģlann annesi hastyms defolsun gitsin annesinin yanına 18 inde birde ayrıca sizin aranzda saygı yok bi kere hadi esin o kelime yi dedi sn nasıl o küfür ü ettin sen susacaktn erkek milleti zaten çocuk gibi gelir özrünü dilerdi gerekirse süründrrdn affedene kadar böyle olmsndn iyidir be kızım çünkü şimdi de bin pismansn eşini evini özlüysn unutma şunu kız kısmı baba evinde misafirdir lafı çok çok doğru senin o misafrlgn kocana gttgn gün bitti ne die kendini bu duruma düşürdn kadın dediğin çekip çevirir kocasını şahsen adam bekar birini gtrsyd neymiş zor durum da deseydi sen neler yapmazdn ne işi vardan girerdin elli trip atmaya

Eşine ulaş konuşmak için çağır yada sen git is yerine v.s belli ki öfke ile edilmiş kelimeler ailendn hoslanmysa hoşlansn die de gözüne sokma kendin gt gel ailen sonuçta onunkleride sevmyn dielim saygı duymak zorundsn ama ona göre davranrsn bi yuva zor kurulur ama kolay yıkılır enkazı büyük olur kız adınla cktgn baba evinden dul adınla geldiğin baba kapısı verdiği karın tokluguna ekmek zehir olur şartını koyarsn eşine dayak küfür yok Dersin sende edebinle durur komsuculuk oynmy brkr eşine evine dört elle sarlrsn annelerimizi hatrlylm annelrmz yokluğu görmüş görmce kaynanayi görmüş ne acılar çekmiş eşinden de grmstr onlar da o zaman pes deselrdi onlar dan örnek alalım hadis bile ne dior sen eşine Huri ol o sana zaten köle olur bir diğeri ise ne dior evlilikte biriniz ateş ise diğeriniz su olun ... benden bu kadar

Şimdi kardeşim madem yeni evliymissin ne ara komsucunla o kadar samimi oldun ne ara 18 lik oğluna kapı da kaldı diye acır oldun ? Bazı adamlar kıskanır karısını dile getirmez çocuk 5 yaşında değil ki adam sana hadi ac yazık yavrucuğa gelsin desin bence esin haklı sende babanın oğlu gibi onun yüzünden huzurunun içine etmişsin hem madem oģlann annesi hastyms defolsun gitsin annesinin yanına 18 inde birde ayrıca sizin aranzda saygı yok bi kere hadi esin o kelime yi dedi sn nasıl o küfür ü ettin sen susacaktn erkek milleti zaten çocuk gibi gelir özrünü dilerdi gerekirse süründrrdn affedene kadar böyle olmsndn iyidir be kızım çünkü şimdi de bin pismansn eşini evini özlüysn unutma şunu kız kısmı baba evinde misafirdir lafı çok çok doğru senin o misafrlgn kocana gttgn gün bitti ne die kendini bu duruma düşürdn kadın dediğin çekip çevirir kocasını şahsen adam bekar birini gtrsyd neymiş zor durum da deseydi sen neler yapmazdn ne işi vardan girerdin elli trip atmaya

Bir kadın olarak utandım şu sözlerinizden.

Ayrıca yorum yazan arkadaslr bu bayan direk çıkış kapısı gösterin dememis sizde ateşle yaklaşmyn lütfen adam buna bi demiş ama o... ç küfürü çok ağır anlamı çok ağır ayrıca babana mesaj atmış diosun sen onun babasn aramsYDn oda senin babana mesaj atmickt burda da yanlış sende nefret ediyorum zaten böyle yetişkin kişiler her sorunu oldumu aileyi araya sokmaya en sağlıksız ilişki biçim hersey senin elinde valla o adamı mumda ederdin diosun ki gelen giden yok nasıl gelinim varmış bana ne küfür etmiş birde ayağınamı beklydr diodur. Taş yerinde ağırdır sen saygılı sevgili iyi huylu biri olsaydn bence kimse bu denli cephe almzdi sana tatlı dil yılanı deligindn çıkarır derler öyle de zaten sen ne yap ne et yuvani kurtar kayinvalideninde yanına git Özür dile o kelime için bosanack bile olsan helallik al ne biçim kelime o ana be ana yazık valla ... adam küfür etmiş vurmuş ama sende hiç altta kalmamssn neler demiş neler yapmışsın dava bile acsn kaybdrsn adam hakli bulunur gecenin 10 nu ben 18 lik oğlan evimize almam dedim die ne tepkiler gösterdi dese napcn

Bakın bu bayan erkek gibi küfür etmiş makas çekmiş bunlar hos şeyler de ? Benim dediğim mi yanlış ? Elin bekar oğlu 18 yaşında da küçük değil ki onun yüzünden bir de siz olsanz eşiniz almcm ben istmyrm dese tepkiniz n olurdu ??

Eşine ulaş konuşmak için çağır yada sen git is yerine v.s belli ki öfke ile edilmiş kelimeler ailendn hoslanmysa hoşlansn die de gözüne sokma kendin gt gel ailen sonuçta onunkleride sevmyn dielim saygı duymak zorundsn ama ona göre davranrsn bi yuva zor kurulur ama kolay yıkılır enkazı büyük olur kız adınla cktgn baba evinden dul adınla geldiğin baba kapısı verdiği karın tokluguna ekmek zehir olur şartını koyarsn eşine dayak küfür yok Dersin sende edebinle durur komsuculuk oynmy brkr eşine evine dört elle sarlrsn annelerimizi hatrlylm annelrmz yokluğu görmüş görmce kaynanayi görmüş ne acılar çekmiş eşinden de grmstr onlar da o zaman pes deselrdi onlar dan örnek alalım hadis bile ne dior sen eşine Huri ol o sana zaten köle olur bir diğeri ise ne dior evlilikte biriniz ateş ise diğeriniz su olun ... benden bu kadar
Ne demek ya adam dayak atmış küfretmiş üstüne üstelik ailesiyle beraber dafol git demişler birazcık gururlu olun çocuğu yokmuş gitsin çalışsın dönerse birde çocuk olacak ondan sonra sürekli dayağını yiyip oturacak.Lütfen dini tek yöne yorumlamayın Hadisi Şerifte wşleriniz size Allahın emanetidir yazıyor

Hanimefensici
Ne demek ya adam dayak atmış küfretmiş üstüne üstelik ailesiyle beraber dafol git demişler birazcık gururlu olun çocuğu yokmuş gitsin çalışsın dönerse birde çocuk olacak ondan sonra sürekli dayağını yiyip oturacak.Lütfen dini tek yöne yorumlamayın Hadisi Şerifte wşlerini size Allahın emanetidir yazıyor

Bakın bu bayan erkek gibi küfür etmiş makas çekmiş bunlar hos şeyler de ? Benim dediğim mi yanlış ? Elin bekar oğlu 18 yaşında da küçük değil ki onun yüzünden bir de siz olsanz eşiniz almcm ben istmyrm dese tepkiniz n olurdu ??
Toplumsal hayatta insanlar Yanyana gelebilir iletişim kurabilir illa ki aklınıza kötü şeyler getirmek zorunda değilsiniz. Ve ayrıca eşiniz size tokat attığında küfrettiğinde susmamalısınız çünkü kendine saygısı olan insan susmaz kabullenmez böyle bir muameleyi

Pardon yanlışlk oldu yazamdm söyle ki hanimefendicim dinimiz eşinize ve arabaya karşı da nasıl davrnLMS konusunda çok güzel açıklama yapmış ben dini kullanrkt knsmk istmyrm ya sizin eşiniz 10 olmuş saat kabul edermi dielim etmedi sırf o yüzden siz surat yapıp tartışma ckrrmsnz bence bu bayann çok hatası var hoş oda erkekle aynı seviyeye gelmiş ağır küfür etmiş ne şekil hareket etmiş

Dinde kadına nasıl davranılacağı da söylenmiş ona niye itibar etmiyorsunuz? Yoksa siz sadece kadınlar sizin tarlanızdır kısmını mı ciddiye alıyorsunuz?
Pardon yanlışlk oldu yazamdm söyle ki hanimefendicim dinimiz eşinize ve arabaya karşı da nasıl davrnLMS konusunda çok güzel açıklama yapmış ben dini kullanrkt knsmk istmyrm ya sizin eşiniz 10 olmuş saat kabul edermi dielim etmedi sırf o yüzden siz surat yapıp tartışma ckrrmsnz bence bu bayann çok hatası var hoş oda erkekle aynı seviyeye gelmiş ağır küfür etmiş ne şekil hareket etmiş

bilmiyorum ama nişanlınız şimdiden ortada hiç birşey yokken bukadar laf sayıp tehdit ediyorsa iyice düşünün ilerde sözel fiziksel psikolojik tüm şiďdetleri görebilirsiniz.
Konu Sahibi nişanlıykende bir konu açmış ben tarihine dikkat etmeden şu yorumu yazmıştım demek ki doğru görmüşüm artık bunlar yeni evleneceklere örnek olsun nişanlılık birbirini tanıma sürece lütfen dikkatli olun

Back
X