Baba evine dönüş..

Bakın bu bayan erkek gibi küfür etmiş makas çekmiş bunlar hos şeyler de ? Benim dediğim mi yanlış ? Elin bekar oğlu 18 yaşında da küçük değil ki onun yüzünden bir de siz olsanz eşiniz almcm ben istmyrm dese tepkiniz n olurdu ??
kişilerin bir birine saygısızlığı yada saygısız karakterleri olabilir kimse kimseyle aynı fikirde olmayada bilir de "kız kısmısı baba evinde misafirdir" nedir ya erkek kısmısı ne oluyor acep?para ettiği için baş köşede mi? tüm kızlar kurban olsun mu?size empoze edilen bu değerler yüzünden kadınlar kendi pisliğini profesyonelce saklayan yada saklama gereği duymayan erkeklerden dayak işkence görüp kaçıp sonra anne baba eliyle evlerine geri yollanıyorlar tabi ölümü bekliyorlar evlerinde:KK12:

Bakın sizde ne güzel demişsiniz toplumsal hayatta demişsiniz normal bir zamn diliminde belli ki adam işten yorgun gelmiş saatte 10 olmuş o saatte o kişiyi evine almaması çok normal kendim den örnek vrym ben esimle otryrm ki zaten aksamlari gòreblyrm normal de hep clsyo ben neden bu kişinin gelmesine müsade edeyim o saat olmuş ev hali yani

BakiN hanimefendi çocuk gelin ailesi trfndn evlendrlms zorla evlilik yapmış biri değil bu bayan görüşünüz öyle biri için geçerli olblr ama bayan 4 yıl sevgili imiş bir yıldır evli 5 yılda nerdydi o zaman bu aklı ki yazdklrnn hepsinde ağır pismanlik gryrm ailesnn teselli sözleri bile anlamını yitirmiş lütfen sizde konuyu farklı yöne cekmyn

Pardon yanlışlk oldu yazamdm söyle ki hanimefendicim dinimiz eşinize ve arabaya karşı da nasıl davrnLMS konusunda çok güzel açıklama yapmış ben dini kullanrkt knsmk istmyrm ya sizin eşiniz 10 olmuş saat kabul edermi dielim etmedi sırf o yüzden siz surat yapıp tartışma ckrrmsnz bence bu bayann çok hatası var hoş oda erkekle aynı seviyeye gelmiş ağır küfür etmiş ne şekil hareket etmiş
Bir sürü mesajiniz var hepsini alintilayamiyirum amaciniz nedir acaba dini kotulemekmi zira yaptığınız kasitli yada degil kotulemekten baska bir ise yaramiyor.
Siz cok yanlış anlamissiniz dinimizde eşe aileye nasıl davraniliri falan.
İNŞALLAH KIZINIZ YOKTUR. Benim var elin adami dovse sovse evimde misafirsin git kocana diyeyemm.
Daha cok sey var aklimda ama neyse..

Bakın sizde ne güzel demişsiniz toplumsal hayatta demişsiniz normal bir zamn diliminde belli ki adam işten yorgun gelmiş saatte 10 olmuş o saatte o kişiyi evine almaması çok normal kendim den örnek vrym ben esimle otryrm ki zaten aksamlari gòreblyrm normal de hep clsyo ben neden bu kişinin gelmesine müsade edeyim o saat olmuş ev hali yani
Bir gün ihtiyaci olmus komsunun her aksam geliyor olsa dediginiz dogru olurdu

Konu Sahibi nişanlıykende bir konu açmış ben tarihine dikkat etmeden şu yorumu yazmıştım demek ki doğru görmüşüm artık bunlar yeni evleneceklere örnek olsun nişanlılık birbirini tanıma sürece lütfen dikkatli olun
Çok haklısınız ben şok oldum onca küfürü yiyip evlenmek ne biliyim 6 senelik evliyim daha eşimin ağzından hakaret küfür asla duymadım çok şükür bende aynı şekilde hassasım evli olsamda tahammül edemem hele ki nisalisin adam resmen ağır küfür etmiş ailesine insan nasıl evlenir şaştım kaldım ama sonu beliymiş bak ona fazla şaşırmadım

Bu baYan Nisanllk sevgililik artık neyse evlilikte dahil 5 yıldır bu adamla birlikte onca zaman diliminden sonra bu halde ise hakszlga ugrdgn hiç düşünmüyorum nice mazlum bayanlar var ki bu bayan eşi gibi küfür eden saygısı olmyn biri az çok yazdklrndn ckyo ortaya hersey ve çokta pişman ama bazı şeyler geçtikten sonra geriye dönüşü yok siz kayinvaldnz o...ç dermsnz yada gelininiz var abiniZn eşi annenize dayanan iğrenç küfür etmiş ne yaprdnz ya kadın hakkı die bişey var yok şiddet grms demeyin hiç bir suçu yokken o küfür ü yiyen de bir bayan unutmyn

Bakın hanimefendi adam yapısı belli nişanlıyknde evliykende böyle karakterde Birinin gözüne gözüne de sokulmaz bazı şeyler ve şunu unutmyn kayinvaalideye o.. ç küfürü etmis oda bir bayan bir anne ki o masum ortada yok konu dışı ama küfrü yemiş

Ayrıca yorum yazan arkadaslr bu bayan direk çıkış kapısı gösterin dememis sizde ateşle yaklaşmyn lütfen adam buna bi demiş ama o... ç küfürü çok ağır anlamı çok ağır ayrıca babana mesaj atmış diosun sen onun babasn aramsYDn oda senin babana mesaj atmickt burda da yanlış sende nefret ediyorum zaten böyle yetişkin kişiler her sorunu oldumu aileyi araya sokmaya en sağlıksız ilişki biçim hersey senin elinde valla o adamı mumda ederdin diosun ki gelen giden yok nasıl gelinim varmış bana ne küfür etmiş birde ayağınamı beklydr diodur. Taş yerinde ağırdır sen saygılı sevgili iyi huylu biri olsaydn bence kimse bu denli cephe almzdi sana tatlı dil yılanı deligindn çıkarır derler öyle de zaten sen ne yap ne et yuvani kurtar kayinvalideninde yanına git Özür dile o kelime için bosanack bile olsan helallik al ne biçim kelime o ana be ana yazık valla ... adam küfür etmiş vurmuş ama sende hiç altta kalmamssn neler demiş neler yapmışsın dava bile acsn kaybdrsn adam hakli bulunur gecenin 10 nu ben 18 lik oğlan evimize almam dedim die ne tepkiler gösterdi dese napcn
Bu kadinin karsisinda hatasini anlayip telafi edecek kabiliyette bir adam yok geri dönerse dayak yemeyi kabullenmis olur .Sürekli itilip kakilin deger görmeyen bir kadın olur .
Siz geri geldi özür diledi ne erdemli kadınmış deyip el üstünde tutulacakmi saniyorsunuz

Size söyle söyliyim o zaman bu bayan da iyi bi halt değil ağzının bozuklugundn 5 yıldır bu karakterde biriyle birlikte olmsndn belli ve söyle de ekliyim devam ediyim sen nasıl insansn allah a havale ediyorum seni deyip gidip davayı açmış olsa belki adam kapisna köpek olck bu hala pismanlik dolu yazı paylsms ama bende edep yönünden zayfm dediği aleni ortda o küfür bana göre yeter zaten kendini müdafaa etmek küfretmek değildir biri olayı yanlış anlams

Bakın hanimefendi adam yapısı belli nişanlıyknde evliykende böyle karakterde Birinin gözüne gözüne de sokulmaz bazı şeyler ve şunu unutmyn kayinvaalideye o.. ç küfürü etmis oda bir bayan bir anne ki o masum ortada yok konu dışı ama küfrü yemiş
kimse konu sahibinin bile bile lades olduğunu görmediniz demiyor size empoze edilen "gelinlikle giren kefenle çıkar" anlayışına tepkili herkes.siz o açıdan bakıyorsunuz.

BakiN kelimlrnz dikkat edin lütfen bu bayan mazlum gariban zavallı bi tip değil ve boşanmak istyrm nasıl bir yol izlyblrmde demio ağzı bozuk ahlaki yönü zayıf biriyle evli ama kendi de ondan kalır yanı yok küfür ettiği anne de bir bayan ve ayrıca bunun ailesi de biz senin arkndyz kızım gitme dio o zaman neden yine de Evimi özledim kelimrn yazıyo siz söyleyin burdan şunu anlrm bu bayan da adam dan daha beter hakszlga ugrms gibi de durmuyo yoksa adama brkmz kendi her yerden engeller siler dava açardı ama bakın adam nasıl bi bikmissa bunu o yapmış çok şükür ki kızınız var ama eminim siz ona doğruyu yanlısı iyi aşılarsnz ama bu bayan 5 yıldır o adamla birliktys ve hala bunları yzysa haketmis

Tabi benim o dediğim kelime kendi kendine edenler için buna adam küfür sevgili iken etmiş Nisanlykn etmiş evlykn etmiş dayak yemiş ailesine küfür etmiş hala çıkış kapısı Evimi özledim diosa buna böyle denir kusura bakyn

Herşeyden önce siz kendinize ne kadar değer veriyorsunuz? Karşılıklı haraketler, sizin uğradığınız darp ve kocanızın gördüğü makaslı tehditten sonra, tekrar eve dönseniz bu durumlarla yine karşılaşmayacağınızı düşünüyor musunuz? Baba evinde saygı gördüğünüz için ailenize minnettar olun. Yuvanızı özlediğiniz için, eşinizin ayaklarına mı kapanmayı planlıyorsunuz? Saygı olmayan bir evililik, boşanmaktan daha iyiyse barışın. Kendinize saygınız varsa, boşanın.

Darp raporu alamadim cunku bende onu darp ettim cizdim heryerini ve de kendisi polis ve kucuk bi sehirde yasiyoruz hemen duyulacak bi yer, daha sonra olurda barisirsak diye o an dusunmedim raporu, cunku 15 gun hapis cezasi varmis ve devlet memurlari meslekten men edilebiliyomus.. Nasil alisicam nasil toparlanicam bilmiyorum :KK43:

İyi de bundan sanane. Kovulursa kovulsun ne güzel işte yaptığı yanına kalmamış olur.

Adam seni dövmüş şoktasın hala herhalde. Elinde kalacakmışsın neredeyse. Hala nasıl evim yuvam diyebiliyorsun? Tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak için mi? Şükret çocuk yokmuş.

Kalk git darp raporunu al. Sana karşı darp raporu sunarsa "orantısız güç sonuçta kendimi savuundum" dersin.. Hakimler salak mı anlamayacak?

Darp raporu alamadim cunku bende onu darp ettim cizdim heryerini ve de kendisi polis ve kucuk bi sehirde yasiyoruz hemen duyulacak bi yer, daha sonra olurda barisirsak diye o an dusunmedim raporu, cunku 15 gun hapis cezasi varmis ve devlet memurlari meslekten men edilebiliyomus.. Nasil alisicam nasil toparlanicam bilmiyorum :KK43:
seni bu hale getiren adamla barışma umudun var yani. diğer yorumlarını okumaya gerek bile yok.barış sen kocişinle bi kaç tanede çocuk yapın mutlu mutlu yaşayın

Şimdi kardeşim madem yeni evliymissin ne ara komsucunla o kadar samimi oldun ne ara 18 lik oğluna kapı da kaldı diye acır oldun ? Bazı adamlar kıskanır karısını dile getirmez çocuk 5 yaşında değil ki adam sana hadi ac yazık yavrucuğa gelsin desin bence esin haklı sende babanın oğlu gibi onun yüzünden huzurunun içine etmişsin hem madem oģlann annesi hastyms defolsun gitsin annesinin yanına 18 inde birde ayrıca sizin aranzda saygı yok bi kere hadi esin o kelime yi dedi sn nasıl o küfür ü ettin sen susacaktn erkek milleti zaten çocuk gibi gelir özrünü dilerdi gerekirse süründrrdn affedene kadar böyle olmsndn iyidir be kızım çünkü şimdi de bin pismansn eşini evini özlüysn unutma şunu kız kısmı baba evinde misafirdir lafı çok çok doğru senin o misafrlgn kocana gttgn gün bitti ne die kendini bu duruma düşürdn kadın dediğin çekip çevirir kocasını şahsen adam bekar birini gtrsyd neymiş zor durum da deseydi sen neler yapmazdn ne işi vardan girerdin elli trip atmaya
Şaka dmi bu yorum?? Şaka olmali zira..

Ne demek ya adam dayak atmış küfretmiş üstüne üstelik ailesiyle beraber dafol git demişler birazcık gururlu olun çocuğu yokmuş gitsin çalışsın dönerse birde çocuk olacak ondan sonra sürekli dayağını yiyip oturacak.Lütfen dini tek yöne yorumlamayın Hadisi Şerifte wşleriniz size Allahın emanetidir yazıyor
Kocam da kocam, canımı da cikarsa hakkidir kafasi iste..
Elbette bosanma son secenek olmali, elbette insan yeri gelince alttan almali, kadin bazen daha toparlayıcı olmali..
Ama bu uyenin dedikleri bunlarla asla ayni seyler degil..
Bu erkeklerin kimlerin ellerinden yetisip karilarina zulmettigi ortada iste..
Sinirim zipladi dediklerini okuyunca.. Kiz adiyla ciktigi babaevine dul adiyla dönmek çok eziyetliymis de, verdikleri ekmek zehirmis de, dusunce yapisina bakar misin.. Sanki insanlar oynaya oynaya aliyor bosanma kararini..
Bi de hadislerden ornek vermis kendince, Allah'in emaneti oldugumuzu soyleyen, erkeklere hanimlarina iyi muamele etmelerini öğütleyen, eşlerine en guzel muameleyi yapan kişi Efendimiz(sav)..
Adamin taa nisan doneminden ne olduğu belli.. 2 yildir ne oldugu da.. Komsunun ogluna bile dili uzamis sayin uyenin, annesi hastaymis da o orda ne arıyormuş da, laf olurmus da.. Kadin iceri gecsin o zaman, kocasi alsin oturma odasina, o ilgilensin.. Sanki kadin delikanlinin boynuna sarilacakti eve gelince..
Tövbe estağfurullah..
Komşu için yuvani bozma, 4 elle saril demesi yok mu bi de : )
Gerçekten hayret ediyorum bu zihniyetlere..

Bence boşuna yorum yazıyoruz konu sahibi barışma taraftarı insan yediği dayağı küfürü düşünür hanfendi evini düşünüyor(ev dediğin eşya dediğin nedir önemli olan huzur) eşini düşünüyor kocişinle mutluluklar.bari döneceksende iyice Özür dilesin pişman olsunda öyle dön sakın kendiliğinden arama gitme

Back
X