- 28 Haziran 2017
- 237
- 253
- 103
- Konu Sahibi Papatyamutlusu
-
Çok teşekkür ederim, umarım dediğiniz gibi olur...Şuana kadar çok mantıklı adımlar atmışsınız. Biliyorum boşanacağız diyorsunuz. Uzatıp kendinize acı çektirmeyin o zaman. Biraz dinlenip, sakinleşip anlatırsınız ailenize. Kendinize yeni bir hayat kurmak için adımlar atın. Kafanız dağılır hem. Umarım bundan sonrası kolay ve güzel olur sizin için.
Ben yine de onun adı çıkmasın diye kimseye bir şey demedim sessizce geldim. Ama tam tersi o resimleri silmiş, bize ait herşeyi değiştirmiş. Ne yapmaya çalıştığını gerçekten anlamıyorum, sadece sessiz kalmaya çalışıyorum şuan.Maalesef bu alkol/madde bağımlılığı sigara gibi değil. İnsanlar sigarayı bile ne kadar zor bırakıyor. Tedavi olsa, başarılı olsa, alkolü bıraksa dahi hep bir tetikleyen olacak hayatında. Ve 1 dubleden bir şey olmaz dediği anda eski haline geri dönecek. Bunu bilin ve kararlarınızı buna göre alın. Çook geçmiş olsun. Keşke darp raporu alıp kendisini de bir güzel süründürseydiniz. Esnaf adammış, adı bir çıksa bir daha da toplayamazdı.
Zaten saygı duymadığı için bu haldeyiz sanırım. İnsanlar içmediği zaman gördükleri için bizim hep be kadar mutlu olduğumuzdan, hep Yanyana olduğumuzdan bahsediyor, herkes bıkmadınız mı hep birliktesiniz bu ne sevgi filan diyor ama içince adam canavara dönüyor. Ailemden yana sıkıntı YOK, onlar zaten eşimi başta istemedikleri için, benim de uzakta yaşamama hala alışamadıklrı için, hemen beni sahiplenirler ama işte biz çok zor kurduk o yuvayı, adam hala çocuk gibi fotoğraf silme derdinde...Mantıklı davranmışsın,olması gereken ne ise onu yapmışsın.
Şimdi kendini daha fazla yıpratma,hem suçlu hem güçlülerin sonu malum...
Ailende mecburen kabullenecek, yok saymak;saygı duyulmayan zamanlarda başvurulan son çaredir...
Evlenirken de boşanırken de saygı duymalılardı,şimdi yine yok sayın....
Haklısınız kabus gibiydi. İşin kötüsü adamda pişmanlıkta YOK, içince yapmışım olmuş özür dilerim diyor sadece. Ben gidiyorum diye beni boşanmayla daha dönmemeyle tehdit ediyor bi de üstüne. Ne arıyor ne özür diliyor 2 gündür, fotoğrafları silip beni kışkırtmaya yazmaya zorluyor aklınca. Çocuk gibi, evliliği sevgililikle karıştırıyor hala. Hiçbir şeyin düzelme ihtimali kalmadı gerçekten...keşke hemen darp raporu alsaydınız!
bence affedilecek bir şeyi kalmamış. alkollü haliyle sizi öldürebilirdi de Allah korusun!
şimdi rest çekip kaçan kovalanır taktiği yapıyor. ama bin pişmandır eminim. kim ne yapsın alkolik bir adamı!
bence geri adım atmayın. sizde durumu kabullenip hayatınıza bir yön çizin.
hani adam darp etmese, sadece içki içip hatalıyım tedavi olacağım dese neyse. ama gecenin bir yarısı savunmasız bir insanı hayat arkadaşını sokaklarda kovalamak nedir yahu!
Bakın şu ana kadar çok makul davrandınız,sonrasını da getirin derim.Zaten saygı duymadığı için bu haldeyiz sanırım. İnsanlar içmediği zaman gördükleri için bizim hep be kadar mutlu olduğumuzdan, hep Yanyana olduğumuzdan bahsediyor, herkes bıkmadınız mı hep birliktesiniz bu ne sevgi filan diyor ama içince adam canavara dönüyor. Ailemden yana sıkıntı YOK, onlar zaten eşimi başta istemedikleri için, benim de uzakta yaşamama hala alışamadıklrı için, hemen beni sahiplenirler ama işte biz çok zor kurduk o yuvayı, adam hala çocuk gibi fotoğraf silme derdinde...
Evet şuan hiç mantıklı düşünemiyorum, dondum sanki hiç bir tepki veremiyorum , sadece etrafa gülümsemeye çalışıyorumMantikli davranip ailenizee donmussunuz ama simdi mantikli dusunemiyorsunuz. Sizi doven bir adamla evli kalmaya devam etmeyin. Bosayin.
Darp raporu aldiniz insallah.Evet şuan hiç mantıklı düşünemiyorum, dondum sanki hiç bir tepki veremiyorum , sadece etrafa gülümsemeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?