Baba olmak ne demek? Soruyorum...

Evlenme kriterlerimiz sorumluluk sahibi olması, baba vasfına uygun olması vs değil ki maalesef. Yanıma yakışıyor mu? Annem beğendi mi? Arkadaşlarım ne dedi? Eh işi gücü parası iyi mi? Bunlara bakarsak sonra çooook ağlanırız tabi..

Madem öyle hem iş hem ev işi vermeyeceksin maaşını bunlara.

Ara ara sevgilimle kaliyorum. Ben yemek yaptiysam bulasiklara asla elimi surmem. O yemek yaptiysa ben toplarim. Tek basima asla bi tisort bile kaldirmam. İsterse ev cöp dolsun, koksun. Beraber kirletiyosak beraber toplamaliyiz. Esiniz giyecek tisort, yiyecek yemek bulamadiginda belki yardim etmesi gerektigini anlar.

Türk erkeklerin çoğu öyle çünkü onları anaları böyle yetiştiriyor hepsi paşa çocukları hep su ayaklarına götürülür kalk kendin al iç denmez aynısını evlenince hanımdan bekliyorlar zaten istediğin düzeye getirince yaşlanmış oluyorsun ,ölüm yakın oluyor çoğu kadında gün yüzü görmeden ölüyor zaten çoğuda ölümü bekliyor gezme tozma yok anlayacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…