Baba olmayi beceremeyen koca

Olaylara bu kadar fevri yaklaşmayin belki bakmış ilgilenmistir tesadüfen yine yatağın sağ tarafina bırakmış olabilir yargısız infaz değilde .dialog gerçekleştirilebilirse hem siz de kendinizi kurmamiş ve yipratmamis olursunuz. Ama ciddi duygusal bir durum manevi yönden kendinize haksızlık etmeyin zorunluklarinizi birakmayin

Yazık 5 buçuk saat çocuk aç susuz Allah akıl fikir versin.

Reactions: KV_
Ah be kuzum sen nasıl bir insanın evladı oldun biliyorum insan ebeveynini kendi seçemiyor senin de kaderine böylesi düşmüş. Çok üzüldüm sana ve senin gibi olan masum yavrulara. Konu sahibi bunu melek evladına oku benim için. İçim parçalandı.

Böyle bir insana yaşlanınca kesinlikle kimse bakmamali. İnsan evladına hiç mi dönüp bakmaz. Hiç mi endişe etmez düşer başını vurur diye. Konu sahibi bu olayın kapanmasına asla izin verme. Çünkü bugün susarsan yarın o oda da çocuğunun ölüsünü görürsün Allah korusun.

Çünkü boğazına ağzına birşey atar düşer kalır başını vurur bu sorun çok çok ciddiye alınmalı. O yüzden ortalığı ayağa kaldırmalısın.

Ay kendimi yerinize koydum. Esimi parcalardim herhalde. Ben isten gelince altini degistirmeye gocununca bile sinir küpü oluyorum. Ne sorumsuzluk. Siddet yanlisi bi insan degilim ama esinizi dovmek istedim.

1.çocuktan sonra anlamadın mi? Ki şimdi şaşırıyorsun adam hep aynıymış sen sadece fark etmen zaman almış

Çocuk sıkılmış olsa acıksa bi derdi olsa ağlardı babası da bakardı herhalde
Belki birlikte uyumuşlardır
Çocuk ağladıysa da kalkmamazlık yapmamıştır di mi?
Yine de sinir bozucu bi durum

Ben bir seye kızınca ya da kırılınca esim der ki neden moralin bozuk. Bende yooo iyiyim derim. Neyse yarın anlatirsin ne de olsa der. Yarın olur anlatırım kizginken konusmamaya gayret ederim. Çünkü kendini iyi ifade edemiyor insan. Kavgacı dille soyledigin her sey karsi taraf gozunde saldırı olarak görülüyor ve anlaşılmıyor. Tavsiyem sakinladince al kocani karşına konuş kirmadan dökmeden. Etkekler kolay baba olamıyor bazen. Duzeltmek zor. Normal hayatinda da sorumsuz bir insan degilse cabuk duzelir. Üzülme. Hepimiz hata yapıyoruz.

aynen iskele babası.
de ki sen 5 saat aç susuz. ve pis bir bezle kal başında da biri dikilsin sadece baktım desin sana olur mu öyle?zaten sen evladına bakmazsan yaşlanıp yatalak kalırsan seni böyle bir son bekliyor de belki uyanır azıcık

Ben bebekken babama emanet etmişler beni. Gün boyu beşiğimde kalmışım. Hiç bakmamış aklına bile gelmemişim. Şimdi de aynı. Hicbir zaman ilgilenmedi benimle. Hiç sohbet etmedi hiç okula götürmedi. Veli toplantilarina hiç gitmedi. Hep kavga etti hep aşağıladı baskıladı. Ondan nefret ediyorum. Umarım gelecekte çocuğunuz ben gibi düşünmez. Ama balık baştan kokuyor.

Ayyy ne cengaverler varmış, dünyayı dar ederim, dünyayı başına yıkarım, onu oracıkta boğarım hepinize yavaş diyorum. Bu söylediklerinizi yaparsanız siz o babadan daha aşalıksınız çünkü adam çocuğa ağlamadı diye bakmamış belli ki ama siz göz göre göre dünyayı başına yıkacakmışsınız. Keşke konuşmayı dene gibi önerilerde bulunsaydınız. Konu sahibi siz bence sakin olun eşinizle düzgünce konuşun vereceği cvba göre tavır takınırsınız.

Cocuk cok uysal herhalde...1.5 yas diyorsun
Benim ki benden once uyandiysa uyandirmak icin elinden geleni yapardi...
Parmagini gozume sokar sacimi basimi yolardi...ayni yerde saatlerce hangi 1.5 yasinda ki cocuk durur mizmizlanmadan...mumkun degil
Bence esinle konus o arada ilgilenmistir
Bezini degistirmeyi akil edememis olabilir sadece

Sizde de hata var.. erkek sonuçta bu kadar beklenti içinde olmanız başlı başına saçmalık.. bir zahmet evinizde oturunda çocuğunuzu buyutun.. sonra calisiomusunuz ne yapıosunuz orasını o zaman dusunun...

şaka galiba

babasına da bırakamayacaksak kime bırakacağız bu çocukları

Bizim bir tanidik vardi .Babaya birakiyordu cocugu donusumlu bakiyorlardi.Cocuga kolayi verip yatiyormus .Kiz litrelerce kola iciomus .Cocuk aksama dek sade kola iciomus bazi gunler hastalandi da oyle fark ettiler

benim eşim 1 bucuk yıl işe gitmeden ikizlerime baktı.Eşinize gelince suçlamak kolay önce bir konuşun belki siz gelmeye yakın uykuya daldı.

Kuzum kizsan bagirsan kavga cikacak sinirin iyice artacak ofkende tabiki....bence guzellikle nasil bakmasi gerektigini cocugun bundan etklenecegini agladigi vs soyle ama guzellikle soyleki kafasina yerlessin

Hic cikti gitti ise 2 saat sonra gelicek ama ya gecistircek yada bilmiyorum konusmak gormek.bile icimden gelmiyo

Acaba yedirdiğinizi falan mı düşündü ?
Giderken şunu şunu yapacaksın diye program yapsaydınız keşke.
Neticede erkek bu pek bir şey demeden yapmaz dürtüklenmesi gerekiyor.

Kusura bakmayın ama babası kadar sizi de hatalı buldum benim de kızım 20 aylık zorunlu zamanlar dısında hiç kimseye bırakıp gidemem kızımı kursu falan gectim iş dısındaki zamanlarda tuvalete bile göndermiyo cocuk beni özlediği için kusura bakmayın da kursunuza 1 sene sonra gitseniz bişey mi eksilir ayrıca kocanızın tavrı da igrenç.

Kurs zorunlu bi kurs yoksa issizlik maasimi kesicekler yani.hic gelirim olmicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…