- 31 Mayıs 2015
- 1.511
- 1.555
- 133
Sizde de hata var.. erkek sonuçta bu kadar beklenti içinde olmanız başlı başına saçmalık.. bir zahmet evinizde oturunda çocuğunuzu buyutun.. sonra calisiomusunuz ne yapıosunuz orasını o zaman dusunun...
Hic cikti gitti ise 2 saat sonra gelicek ama ya gecistircek yada bilmiyorum konusmak gormek.bile icimden gelmiyo
Kusura bakmayın ama babası kadar sizi de hatalı buldum benim de kızım 20 aylık zorunlu zamanlar dısında hiç kimseye bırakıp gidemem kızımı kursu falan gectim iş dısındaki zamanlarda tuvalete bile göndermiyo cocuk beni özlediği için kusura bakmayın da kursunuza 1 sene sonra gitseniz bişey mi eksilir ayrıca kocanızın tavrı da igrenç.Sinirden catlamak uzereyim bosanmayi bile dusunuyorum
Bugun kursum vardi 7de evden cikip 12bucukta geldim
1.5 yasinda cocuguma babasi bakti. Tabi bakmak denirse sorunda tam burda.
Giderken yatak odasina babasinin yanina yatirdim kapiyi cektimki disari cikmasin
5.5 saat sonra eve geldigimse hala odadaydilar kapi kapaliydi.
Esimin telefonu surekli kapaliydi tahminimce uyuyordu
Cocugumu yanliz birakmis
Ne bezini degistirmis ne karnini doyurmus nede oyuncak vermis kapatmis odaya tek yaptigi sey onun yaninda uyumak
Ya 1.5 yasindaki cocuk yanliz birakilirmi ya bisey olaydi
Yavrum beni gorunce hemen agladi hic ayrilmak istemedi gun boyu ara ara agladi he
Cok sinirlyim bilmiyorum baba bile olamayan adamdan daha ne kadar koca olur
Kurs zorunlu bi kurs yoksa issizlik maasimi kesicekler yani.hic gelirim olmicakKusura bakmayın ama babası kadar sizi de hatalı buldum benim de kızım 20 aylık zorunlu zamanlar dısında hiç kimseye bırakıp gidemem kızımı kursu falan gectim iş dısındaki zamanlarda tuvalete bile göndermiyo cocuk beni özlediği için kusura bakmayın da kursunuza 1 sene sonra gitseniz bişey mi eksilir ayrıca kocanızın tavrı da igrenç.
Konuştun mu eşinle ne dedi?Kurs zorunlu bi kurs yoksa issizlik maasimi kesicekler yani.hic gelirim olmicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?