BABA SIKINTISI... KONUŞALIM LÜTFEN

geleneksel ailede bunlar olmaz kadın sonuna kadar çeker onunla birlikte çocukta çeker o yazdığın ancak pembe dizilerde olur çünkü kadına kocaya itaat etmesi emir edilmiştir karşı çıkmayı değil

Annende çok garip neyini seviyor bu adamın?
Kocamı seviyorum diye insan çocuklarına yapılana göz yumar mı?
Seviyosan al kocanı başına çal.
Allah böyle kadınlara doğurganlık özelliği vermemeli.

Annende çok garip neyini seviyor bu adamın?
Kocamı seviyorum diye insan çocuklarına yapılana göz yumar mı?
Seviyosan al kocanı başına çal.
Allah böyle kadınlara doğurganlık özelliği vermemeli.
bence kadınlar çoğu kocasının kötü insan olduğunu anladığı halde 3 veya 4 çocuk doğurmaya devam ediyor sonra çocuklar büyüyünce bu defa yumruk evin babasına dönüyor

istemedi yıllar önce ben söyledimm yok gitmiyor yok kardeşleri de istemiyor babamı çünkü ne zmana görse onları hemen borç para istiyor kimsede babamın bu huyunu sevmiyor bu sefer babam beni kimse takmıyor diyor
takmazlar tabı devamlı borc ısteyen adamı. hasta ınsanlar zaten asla kabul edipte doktora gıtmezler

Benim babamında çok saçma sapan hareketleri vardı ben annemin arkasında durdum tam 2 yıl konuşmadık babamla. Kendi sonra süründü, hastalandı annem dayanamadı döndü.
Şimdi iyi bize karşı bi yanlış hareketi yok.
Ses çıkarmamak asla çözüm değil.

Ne olursa olsun kardeşinin yaptığı şey çok çirkin. Hoş görülebilir hiçbir tarafı yok. Babaya el kaldırmak ne demek? Kanım dondu resmen. Tahammülü kalmadıysa, babayla yaşamak işkence gibi geliyosa çalış didin kendi hayatını kur. Yanlış içinde yanlış.

ananem kanser birde düşünün eminim bizi düşünmekten olduuu

ben gittim psikoloğa sonrasında bıraktım ta ki babamla alakalı konulara gelince direk ağlamaya başlıyorum anlatamıyorum konuşamıyorum kelimeleri bir araya getiremiyorum

aynen çok şükür babamın annemi dövdüğüne şahit olmadım ama bize yelteniyor hep araya ananem ve annem girip durduurur bizde giderizz

kenidisi için değildiii annem için ananem içindi savunulur tarafı yok doğruu

annem le ananem çok üzülür kahrolurlar dayanamamm yoksa giderim kendimizi düşünüyoruz gibime geliyor öyle olunca
Evet düşüneceksiniz tabi ki kendinizi anneniz sizi düşünmüyor açıkça belli artık erkek kardeşinle olay yumruklaşmaya gitmiş. Babanızın size el kaldırmayacağı ne malum?
Anneannen ne diyor? Sizin mutsuzluğunuza?

biz nasıl istersek uyuyor gitsek gelir ayrılsalar tamam der ayrılsınlar gidelim buralardan ama annemmm tek nokta annem annemi anlayamıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…