geleneksel ailede bunlar olmaz kadın sonuna kadar çeker onunla birlikte çocukta çeker o yazdığın ancak pembe dizilerde olur çünkü kadına kocaya itaat etmesi emir edilmiştir karşı çıkmayı değilananenizle konuşun o zaman. konuşsun annenizle ben evimde huzur istiyorum desin. yollasın babanızı. annen de gidebilir onunla belki başbaşa kalmak onlara da iyi gelir kimbilir? bütün kardeşler birleşip ikna edin ananenizi. hep kavga gürültü içinde yaşamaktansa ayrı yaşamak yeğdir.
buna sebep olan çocuğunu düzgün yetişmesini becerememiş baba onun eseri, siz konuyu ve olayları anlamamışsınızBana göre hiçbir durum babayı yumruklamayi haklı çıkarmaz. ...
bence kadınlar çoğu kocasının kötü insan olduğunu anladığı halde 3 veya 4 çocuk doğurmaya devam ediyor sonra çocuklar büyüyünce bu defa yumruk evin babasına dönüyorAnnende çok garip neyini seviyor bu adamın?
Kocamı seviyorum diye insan çocuklarına yapılana göz yumar mı?
Seviyosan al kocanı başına çal.
Allah böyle kadınlara doğurganlık özelliği vermemeli.
Bence buna sebep olan anne.buna sebep olan çocuğunu düzgün yetişmesini becerememiş baba onun eseri, siz konuyu ve olayları anlamamışsınız
takmazlar tabı devamlı borc ısteyen adamı. hasta ınsanlar zaten asla kabul edipte doktora gıtmezleristemedi yıllar önce ben söyledimm yok gitmiyor yok kardeşleri de istemiyor babamı çünkü ne zmana görse onları hemen borç para istiyor kimsede babamın bu huyunu sevmiyor bu sefer babam beni kimse takmıyor diyor
kadınların yetiştirilme tarzındanBence buna sebep olan anne.
Babanın sorunlu bi tip olduğu ortada , anne neden çekmiş ki bunca yıl. ..
Çocuklarını böyle şeylere maruz bırakmış ?
ananenizle konuşun o zaman. konuşsun annenizle ben evimde huzur istiyorum desin. yollasın babanızı. annen de gidebilir onunla belki başbaşa kalmak onlara da iyi gelir kimbilir? bütün kardeşler birleşip ikna edin ananenizi. hep kavga gürültü içinde yaşamaktansa ayrı yaşamak yeğdir.
İcimi yaktiniz. Lutfen siz böyle olmayin kimse olmasin. Bir adami tek liman olarak gormesin kimse. Bosanmak hic güzel bisey degil allah kimseye vermesin ama kadinlae bosanmak istemeyince erkekler artirarak devam ediyor bu durumlara. Ve en azindan siz terapi alsaniz?
Genel olarak erkek evladı büyüyünce annesini korumaya alıyor eğer ki anne babadan şiddet görüyorsa birde bu tür ailelerde var gözlemlediğim ama günümüzde dayakçı kocaya tahammül göstermeden ve yıllarca çekmek istemediğinden daha çabuk boşanıyor
Kardeşlerinizle ayrı eve çıkın?
Bana göre hiçbir durum babayı yumruklamayi haklı çıkarmaz. ...
Ne olursa olsun kardeşinin yaptığı şey çok çirkin. Hoş görülebilir hiçbir tarafı yok. Babaya el kaldırmak ne demek? Kanım dondu resmen. Tahammülü kalmadıysa, babayla yaşamak işkence gibi geliyosa çalış didin kendi hayatını kur. Yanlış içinde yanlış.
Evet düşüneceksiniz tabi ki kendinizi anneniz sizi düşünmüyor açıkça belli artık erkek kardeşinle olay yumruklaşmaya gitmiş. Babanızın size el kaldırmayacağı ne malum?annem le ananem çok üzülür kahrolurlar dayanamamm yoksa giderim kendimizi düşünüyoruz gibime geliyor öyle olunca
Evet düşüneceksiniz tabi ki kendinizi anneniz sizi düşünmüyor açıkça belli artık erkek kardeşinle olay yumruklaşmaya gitmiş. Babanızın size el kaldırmayacağı ne malum?
Anneannen ne diyor? Sizin mutsuzluğunuza?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?