- 26 Haziran 2021
- 39
- 55
- 38
- 41
- Konu Sahibi laraenve11
-
Kızlar merhaba. Ben ailemle beraber yaşıyorum. Dedemin vefatı sonucunda babam babaannemi yanımıza aldı. Birlikte şimdi yaşıyoruz. Ama sürekli diken üstündeyim. Sürekli odama giriyor, eşyalarımı karıştırıyor. Sürekli beni eleştiriyor. “Şu niye burda, bu niye burda.” Sürekli açığımı bulup beni anneme babama şikayet ediyor. “Kaç yaşına gelmiş, hala şunu şuraya atıyor, bunu böyle koyuyor.” Gibi. 2 ay oldu geçrekten artık eve gitmek istemez oldum. Yani ayrı eve çıkmak istiyorum ama bu sefer de olayı duygusala bağlıyorlar. Sen olmasan biz ne yaparız filan. Ne yapacağımı şaşırdım. Bir akıl verin lütfen.
Yaşlılar çocuklaşıyor yaş ilerledikçe.Alın karşınıza konuşun diyeceğim ama işe yarayacağını da pek sanmam. Odanızı mümkün mertebe kilitli tutun. Yani saçma gelebilir ama başka bir şey gelmedi aklıma.Kızlar merhaba. Ben ailemle beraber yaşıyorum. Dedemin vefatı sonucunda babam babaannemi yanımıza aldı. Birlikte şimdi yaşıyoruz. Ama sürekli diken üstündeyim. Sürekli odama giriyor, eşyalarımı karıştırıyor. Sürekli beni eleştiriyor. “Şu niye burda, bu niye burda.” Sürekli açığımı bulup beni anneme babama şikayet ediyor. “Kaç yaşına gelmiş, hala şunu şuraya atıyor, bunu böyle koyuyor.” Gibi. 2 ay oldu geçrekten artık eve gitmek istemez oldum. Yani ayrı eve çıkmak istiyorum ama bu sefer de olayı duygusala bağlıyorlar. Sen olmasan biz ne yaparız filan. Ne yapacağımı şaşırdım. Bir akıl verin lütfen.
Kızlar merhaba. Ben ailemle beraber yaşıyorum. Dedemin vefatı sonucunda babam babaannemi yanımıza aldı. Birlikte şimdi yaşıyoruz. Ama sürekli diken üstündeyim. Sürekli odama giriyor, eşyalarımı karıştırıyor. Sürekli beni eleştiriyor. “Şu niye burda, bu niye burda.” Sürekli açığımı bulup beni anneme babama şikayet ediyor. “Kaç yaşına gelmiş, hala şunu şuraya atıyor, bunu böyle koyuyor.” Gibi. 2 ay oldu geçrekten artık eve gitmek istemez oldum. Yani ayrı eve çıkmak istiyorum ama bu sefer de olayı duygusala bağlıyorlar. Sen olmasan biz ne yaparız filan. Ne yapacağımı şaşırdım. Bir akıl verin lütfen.
Annemle babamın benden başka kimsesi yok. Onları bırakamıyorum.Profilinizdeki yaşınız doğru mu,39 yaşındaysanız zatennhala aile evinde yaşamanız anlamsız,babaanne olmasa bile. Yetişkin her insan kendi ayakları üzerinde durmalı ve ailesnden ayrı yaşamalı bana göre.
Yarın birgün evlenseniz yeni evinize de mi hepsini götüreceksiniz? Evin çocuğu olacak yaşı çoktan geçmişsiniz. Eğer ayrı ev asla olmaz diyorsanız bir dublekse yerleşin. Hiç değilse kendinize ait bir katınız olur, babaanne de merdiven çıkıp karıştırmaz herhalde.Annemle babamın benden başka kimsesi yok. Onları bırakamıyorum.
E birbirleri var? Anneniz veya babanız iki kişi,tek biri hayatta olsa haklısınız ama. 39 yaşındayken de aile ile yaşamak çok zor bence.Annemle babamın benden başka kimsesi yok. Onları bırakamıyorum.
Yaparlar,yapıyorlar,yaptılarYarın birgün evlenseniz yeni evinize de mi hepsini götüreceksiniz? Evin çocuğu olacak yaşı çoktan geçmişsiniz. Eğer ayrı ev asla olmaz diyorsanız bir dublekse yerleşin. Hiç değilse kendinize ait bir katınız olur, babaanne de merdiven çıkıp karıştırmaz herhalde.
Yarın birgün evlenseniz yeni evinize de mi hepsini götüreceksiniz? Evin çocuğu olacak yaşı çoktan geçmişsiniz. Eğer ayrı ev asla olmaz diyorsanız bir dublekse yerleşin. Hiç değilse kendinize ait bir katınız olur, babaanne de merdiven çıkıp karıştırmaz herhalde.
Annemle babamın benden başka kimsesi yok. Onları bırakamıyorum.
Off resmen çocuğun hayatına ipotek koyma. Tabii bu sözlerle büyüyen çocuk kendi için en doğal şeyi yapmak istese bile vicdan azabı çekiyor.Öyle aileler genelde "sensiz ne yapariz" diye diye manipulasyonlari ile cocuklarinin evlenmelerini de engeller. Kendi ailemde de var böyleleri. Kizlari hepsine bakti ölene kadar, ama kendisi aile kuramadi.
Bazı insanlar güzellikle anlatmaktan anlamıyor galiba. İlla kötü olacaksın.Yaparlar,yapıyorlar,yaptılar
MaalesefBazı insanlar güzellikle anlatmaktan anlamıyor galiba. İlla kötü olacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?