Babaannemin canımı sıkmasııııııı

Babaannen zamanında bi yanlış yaptıysa sana aynı aynı muameleyi ona yaparsan ne farkın kalır ondan, halbuki sen ona kibar davransaydın o bugün anlamasa bile ilerde derdi ben bunlara böyle davrandım ama torunum benden büyük davrandı der utanırdı...

yaşlı insan çocuk gibidir filan diyorsunuz da kadın öyle çocuklaşacak kadar yaşlı filan da değilmiş zaten.ilk evlendiğimde eşimde 50 yaşındaki annesi için yaşlı o alttan almak lazım, yaşlı insanlar zaten kalp mi kıralım falan deyip benim kalbimin kırıldığını görmüyordu.neyseki artık kabul ettirdim yaşlı olmanın ki elli yaşında olmanın kişiye eziyet etmek için geçerli bir sebep olmadığını.

Bence gayet haklısın,yaşlı olmak demek haklı olmak demek değil,cam konusunda takıntılar da beni sinir ediyo.kullanılmayan odanın camını açmak bile yasak bana.tek dertleri patronluk,ego

hayır birde konuyu gelin açsaydı 67 yaşında kv dem diye, ooo şimdi saydırıyordu insanlar.babaanne deyince sekseninde yaşlı geldi sanırım akılllarına.
Bir konu daha var şu anda 45 yaşındaki k.valide gelinine yarın bende kal misafir agirlamama yardım et demiş,gelin de olmaz gibi bir şey söylemiş.konuya 10 kişi yorum yaptıysa 8 tanesi aferin iyi yapmışsın yazmış.

Yani konu k.valide olunca site kadınlarının duyarlılığı bir anda duruyor :)

Bana göre haklisin babaannen anlasilan aksi birisi. Ne denirki.. amcana da iyi demissin. Belki uygun dille söyleseydi kapatacakti pencereyi konu sahibi hem. Odasi zaten sicakmis babaannenin yani daha napsin ev koksunmu illaki havalanacak odalar

Dogumdan olume kadar herkes saygi hakeder ama baskasina saygisizlik yapip, hayatina mudahale eden, hakaret eden karsiligini alir. Bir daha sana ve annene boyle beddua ederse. Sana da zebaniler aynisini yapar insallah cayir cayir yanarsin de. Olum yaklasirken iyi amel biriktirmek yerine tam gaz egoistlesen yaslilara gicik oluyorum. Siz cocukken sizi soguk odaya koyup kendi sicak yerde oturan babanneye ben olsam su bile vermem. Cocuga sefkati olmayan bir insan hic bir sey haketmez.

Canım haklisin yani soğukta olsa elbette o ev havalanacak. Hele bir de o odada uyuyan olduysa of havalandırmadan oturulur mu hiç. Babaannen yaşından dolayı tolere edilebilirdi ama beddua etmiş,kosmus amcana yetiştirmiş. Çok ayıp bunlar, yaşlılıktan değil huyu böyle demekki.
Ben konusahibini haklı buldum. Her şeyi geçtim , beddua ne demek ya. Öztorunu bir de. Hadi diyelim tartistin beddua cikiverdi ağzından, hemen amcasına yetiştirmek ne demek. Pek de iyi niyetli gelmedi bana bu davranış.

Kesin utanırdı
Hayat sırlar dünyasından çok farklı

Bana burdan inat uğruna gibi yansıdı, yan oda da ki babaannenin de aynı şekilde algılaması kaçınılmaz...
Ama cidden çok havasız oluyor doğalgaz sobaları yüzünden, bende mecbur açıyorum ananem bizde kaldığında koku alamadığı için kızıyor ama dayanılacak gibi değil.

Babaanne 67 yaşındaymış çok yaşlı değil.yani ne cocuklasmis durumda ne de şuursuz davranacak yaşta.beddua ederken gayet bilinçli.

Abartmayın.
+1000
Ay bence de 67 yaş cokta yaşlı değil nedir ki yani benim kayinvAlidem de suan 68 yaşında size bize taş çıkartır kimse inanmaz o yaşta olduğuna.her işini kendi yapar ara sıra oturup keyif sigarası bile içer inanabiliyo musunuz.cok ta abartmayın arkadaslar.büyük büyüklüğünü bilecek,kucukte kucuklugünü

Baslarim oyle kv'ye. Gelinin hayatini, gencligini somurecek, ameliyatlik edecek, sinir hastasi edecek bir de yasli diye saygi gorecek. Oh ne guzel. 35 sene ne demek ya resmen bir omur. Yazik annenize niye hala cekiyor? Allah kurtarsin.

Haketmiss

65 ne dedigini bilmeyecek elden ayaktan dusecek bir yas degil. Alinacaksa soylediklerine dikkat edecek. Bir insanin ettigi muameleye karsilik vermek gunah degil kisas diye bir sey var. Konu sahibi babannenin ettiginin ceyregini bile yapmamis zaten babanneye. Iyiligin mukafatini veren yaradan akli basinda bireylerin yaptigi sirretligin de karsiligini verir. Babanne bunu dusunerek yasasin bence.

Benim babaannem daha huysuz daha zor bı kadındı kötü niyetli asla değildi
Ama onunla yaşamak çok zordu
Rahmetli olurken bitek benden helallik istedi.
Tercih meselesi

Bence gayet haklısın başka odadan kalkıp geliyorsa inattan geliyordun kapıyı kapatıp oturursun
Ki camı geri açtığında da üşüdüm flaan dememiş bana inadına yapıyorsun evde istemiyorsun diye de saldırıya geçmiş.Beddualarda cabası...

Sırf bizden büyük, kan bağımız var diye herkesin her şeyine katlanacağız diye bir kural yok.Saygı bekliyorsan saygı göstereceksin

67 yaşı da öyle elen ayaktan düşme yaşı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…