Babaannemle yıllar sonra karşılaştım ve..

hic sanmam öyle diyeceklerini :) öyle bir düsünceye sahip olmus olsaydilar coktan basta annenden helalik alirlardi...
(bosanma sebebini bilmiyom ama)
bence fazla bulasma tabi git ama arada bir mesafe birak birde eski konulari acmaya calisirlarsa bastan sustur,
ben buraya gecmisi konusmaya gelmedim babaannemsin ziyaretine geldim deyip konuyu degistir hic mi hic firsat verme...

Ben olsam görüşmem. Vaktimi enerjimi bana değer verenlere, hakedenlere harcamak varken böylelerine vermek kul hakkı diye düşünüyorum.

Arkadaşlar herkese teker teker teşekkür ediyorum :)
Herkes benzer şeyleri söyledi zaten :)
Benimde kararım görüşmemek yönünde :)

ben olsam gitmezdim herhalde. sen bu güne kadar iyi veya kötü şeyler yaşayıp kendine bir düzen kurmuşsn sonuçta. bu saaatten sonra görüşürsen her şey güllük gülistanlık olmayacak bu bir gerçek. moralini bozacak şeyler olacak. durduk yere kendine sıkıntı yaratmanın anlamı yok bence. seni istemeyeni sen ne diye isteyeceksin ki. hem karşılaşınca çağırıyor baksana. önceden bilmiyormuydu bir torunu olduğunu sanki...

boswer onlar utansn bence
genede dugunde bayramda gorus
anneenı sevmıyorlar bunu dyıstıemessın senı ıyı anlıyorum bende bayramdan bayrama bı gorusuom o kadar
en son gıttımde cocuk gbı olmustu bı hatırlıyor bı hatırlamıyordu amannnnn ole ıste

Hemen hemen aynı kaderi paylaşıyoruz
Benim babaannemde (büyü muska işleri olduğunu sanmıyorum) vakti zamanında annemle babamın ayrılığında en büyük payı olan insandır... yapıcı olsaydı belkide böyle olmazdı ama her şerde bir hayır vardır derler hep bende çok inanıım buna..
Babaannenizle ilgili birşeyler hatırlıyormusunuz bilmiyorum ama benim aklımdan annemle beraber evi terk ederken "sürüneceksiniz" lafı hiç çıkmıyor... çocukluğumdan kalan o kadının bir hatırası bu bana...
Ben asla ve asla görüşmemmm...içim kaldırmaz iğreniyorum o insanlardan babam dahil
17 yaşıma kadar babam 1-2 senede bir arardı görmek isterdi beni 17. yaş günümde resti çektim arama beni dedim ve şuanda 22 yaşındayım... mutluyum huzurluyumm

Son düzenleme:
ben olsam 1-2 defa gider bi de onların açısından bakardım geçmişe.
büyük ihtimalle de aklımda soru işareti kalmadan anneme dönerdim ve ona bi kere daha sarılırdım bu kadar güçlü, iyi kalpli ve sevgi dolu bir kadın olduğu için.

Bu yasina kadar sevgi ilgi hakgetire dediler senden bundan sonrasi icin de bosver baksana simdiden aklini karistirdilar gerek yok guzel bir hayatin vardi aynen oyle devam et

Eğer babaannen ve baban bir adım atsaydı sana ve görüşelim kızım deselerdi tamam git görüş derdim.
Ama bu durumda terkedilen ve ilgilenilmeyen sensin ve adım atan da sen olacaksın.
Şahsi fikrim gitme ve görüşme.
Geçmişin acılarını telafi edip seni bağırlarına basacak insanlar zaten sana doğru bir adım atarlardı.
Bu haliyle sen zorlama bir şekilde aralarına karışacak ve kendini kabul ettirmeye çalışıyor gibi olacaksın.
Bence gitme ve görüşme.Bu insanların seni üzeceğini düşünüyorum

bugüne kadar arayıp sormamışlar bundan sonrada arayıp sormasınlar ben olsam gitmezdim asla görüşmezdim...

Annen ne iyi niyetli bir kadınmış çok şanslısın böyle cici bir annen olduğu için. Ben olsam kesinlikle görüşmezdim. Bunca yıl görmemişsin bundan sonra da kaybedeceğin bir şey yok bence. Valla ben kızıma hayatta git selam ver bile demezdim ne yalan söyleyeyim. Sen de kararını vermişsin zaten.

zaten soğuk oldukları anlatımlarından belli ,öyle bir aileye gitsen konuşsan elden ne farkları var ben olsam uzak dururdum.

bugüne kadar sana maddi manevi bi faydaları olmamış. bundan sonra da olmasa bi kaybın olmamış olur :) senin bu yaşına kadar ki özel anların? okuma bayramın, doğum günlerin, mezuniyetlerin bla bla onlar için yoktu. şimdi de seninde onlarla bayramın olmasın bence. tabi son karar senin :)

Sizler olmasaydınız bana yaptıklarına rağmen salak gibi gidecektim kapılarına :)
Aklımı başıma getirdiniz gerçekten

zaten soğuk oldukları anlatımlarından belli ,öyle bir aileye gitsen konuşsan elden ne farkları var ben olsam uzak dururdum.

Ayyyy özür dilerim yanlışlıkla negatif verdim yaaaa
Çok haklısınız katılıyorum yorumunuza

Boşver Bu saatten sonra yabancıdan öteye gitmez zaten

Evet dün konuştuğum kadın babaannem değildi sanki . Babamla konuşsam da aynı şekilde hissederim yabancılar artık dediğin gibi

torun torun diye ölürler, torun olunca da umurlarında olmaz
Bence iyi yapmışsınız, bayramda 1saat oturur, "Allah rızası için" el öpmeye gidersiniz..
zorunda değilsiniz ama yine de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…