Ben babamı 1 yaşımda kaybettim.baba nedir bilmem pek.....bazen yanımda babam böyle babam şöyle diyen oluyor içimden ah baba keşke yaşasan bende senden söz etsem diyorum kayınbababama bile baba demek zor geliyo......seni çok özlüyorum babacığım şu an 1 yaşında bir kızım var akşama kadar baba diyip duruyo allahım sen onun babasını ona bağışla benim yaşadığımı kızım yaşamasın.........arkadaşlar babanızdan söz eder misiniz ?babanızın hangi özelliğini çok seviyorsunuz.
Ben babamı 1 yaşımda kaybettim.baba nedir bilmem pek.....bazen yanımda babam böyle babam şöyle diyen oluyor içimden ah baba keşke yaşasan bende senden söz etsem diyorum kayınbababama bile baba demek zor geliyo......seni çok özlüyorum babacığım şu an 1 yaşında bir kızım var akşama kadar baba diyip duruyo allahım sen onun babasını ona bağışla benim yaşadığımı kızım yaşamasın.........arkadaşlar babanızdan söz eder misiniz ?babanızın hangi özelliğini çok seviyorsunuz.
Kıyamam sana:)
Ama babalarimizin özelliklerini duymak seni pek mutlu edeceğini sanmıyorum canım.
Eyer çok bilmek istiyorsan, bir gün çocuğun büyüdüğünde ona sorsan?:)
Allah herkese bir dert vermiş işte. ...
İnşallah bundan başka dert vermez size!
kıyamam sana:)
ama babalarimizin özelliklerini duymak seni pek mutlu edeceğini sanmıyorum canım.
Eyer çok bilmek istiyorsan, bir gün çocuğun büyüdüğünde ona sorsan?:)
allah herkese bir dert vermiş işte. ...
Inşallah bundan başka dert vermez size!
Herkesin farklı bir yaşantısı işte. Kiminin babacığı erkenden gitmiş, hasret kalmış ona. Kimisine çok iyi baba vermiş ömür boyu kıymetini bilmemiş, kimisine de öyle kötü bir baba denk gelmiş ki hayatı zehir olmuş...
herkesin bir hayatı, bir acısı, bir mutluluğu var bu yaşamda...
herkesin farklı bir yaşantısı işte. Kiminin babacığı erkenden gitmiş, hasret kalmış ona. Kimisine çok iyi baba vermiş ömür boyu kıymetini bilmemiş, kimisine de öyle kötü bir baba denk gelmiş ki hayatı zehir olmuş...
Herkesin bir hayatı, bir acısı, bir mutluluğu var bu yaşamda...