- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
Evet babanı tanımıyoruz ama yine de öyle denmez ki. Madem sevmiyorsun babanı, sabret, huyuna suyuna git, tatsızlık çıkmadan evlen git. Adam döver tabi. Benim babam iyi adamdır, ben öyle desem döver mi döver yani.
Zaten ben çalışıyorum paranın hepsini 4 yıldan beri babama veriyorum. Ve hiç mutlu olduğumuz gün yok sürekli bu yemeğin tuzu niye yok diye kavga çıkaran bi adam
Merhaba. Nerden başlayacağımi bilmiyorum o kadar kötüyüm ki. Sözlüyüm yakinda nişan olacak herkes bilir nişanı kız tarafı yapar ama babama göre herseyi erkek tarafı yapar onun cebinden hiç bişey çıkmaması lazim. Neyse konu nişandan açıldı bizim iş nişan alışverişinde bozulur ya bilmiyorum dedi. Bende vazgeçmem dedim. Kendi de gelecekmis nişan alışverişine kızın babası alışverişe gider mi ? Bende sende mi gelecen dedim sen hiç bişey bilmezsin bilmiyon dedi. Hiç bişeye karıştırmiyo. Sen kaynananla geçinemezsin falan gibi şeyler söyledi. Onun dışında işte benimle tartışıyon falanlar. Bende Allah belanı versin dedim. Kalktı tekmëledi dövdü. Çok mutsuzum sırf kendi istediğim kişiyle evleniyorum sırf cebinden para çıkıyo diye böyle yapıyo ne yapacam hiç bilmiyorum.
Arkadaşlar kim haklı bilmiyorum ama bilin ki bazılarının sadece adı baba. Ben babamı ölü biliyorum inanın bana. Aynı odada oturmuyorum bile. Beddua edilmez evet ama babaya edilmez. Şu mübarek gün yemin ederim ki kendi babam babammış gibi değil. Allah ananın babanın kötüsünü kimseye vermesin. O kadar zor ki. Hem bu duruma nası geldik diyosunuz hem nefret ediyorsunuz. Allah yardımcın olsun arkadaşım. Ama yine de vicdanen suçlu hisssrdeceğin bişey yapma. Kısa cevaplar ver araya anneni sok ama yine de keşke demeseydim diyeceğin şeyleri deme..
Annem de babam da çok büyük hatalar yaptı, ikisine de bu üslupla bir laf etmedim. Onları başka türlü cezalandırdım. Annen baban dövse de sövse de böyle konuşmamalı bence. Yazdıklarında fazla bir şey yok. Dediklerinin çoğunu o kadar çok kişi yaşıyor ki, bunlar Allah belanı versin demeni haklı çıkarmıyor. Ben babama bunu desem bana da bi tane indirirdi sanırım.
Aileni beğenmiyor sevmiyorsan uzaklaşırsın, çözüm budur. Ellerine bakmazsın. Sevgi veya başka şey göstermez beklemezsin. Ama sövmek seviyeyi düşürüyor.
Konu sahibine önerdiğim çözümü uyguladım.onları nasıl cezalandırdınız merak ettim doğrusu?
tuzu kuru olan konusur bakma sen. karşı tarafa babam yok ona gore yapalim her seyi de calgisiz cengisiz bi nişanla halledersiniz. her sey gonlunce olsun canim. babadan bahtin gulmemis kocadan guler insallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?