babadan dayak yemek

babana bela mı okudun? döner dolanır seni bulur yavrum söyleyeyim. madem babanı bu kadar istemiyorsun nişanını da kendin yap bir zahmet. ha şunu da unutma "Baba Hakkı Allah Hakkıdır" aklının bir kenarına yaz

çocuğu sadece yapmayı bilip bir daha ilgilenmeyen
okutmayan
psikolojik işkence eden
çalıştırıp kazandığı emeği cebine atan
mutluluğunun önüne taş koymaya çalışan bir "baba müsveddesi" varsa bence de Allah onun cezasını versin.
Evlat sahibi olmak, evlat yetiştirmek bu değil.
Herkes üreyebiliyor.
Ama herkes ebeveyn olamıyor işte.
Koca dövünce kadına şiddet, ama baba dövünce değil mi???
Erkek evladı bunu dese kalkıp dövemezdi bence baba.
Herkesin gücü kadınlara yetiyor.

Ben sizi zerre suclu bulmuyorum, kimse nisan üstü boyle gerginlik ciksin istemez ve durup dururken de bela okumaz. Muhtemelen artik sabriniz tasmis o sinir aninda agzinizdan cikmis, hadi diyelim siz hata ettiniz dovmesi mi gerekiyor kocaman kizi? Hemde nisan arifesinde ? Hic öyle o babayi savunmayin ne olursa olsun siddetin sebebi olamaz
Bence hazir boyle bi kavga olmusken alisverislerinize falan dahil etmeyin giderken haber vermeyin zaten muhtemelen bu kavgadan sonra o da sormaz, nisani da madem cebinden para ciksin istemiyo evde yapsanız ? Geri kalan ne varsa da siz odeseniz ? Bence bu saatten sonra babanizdan bi gram bisey istemeyin hatta durumunuz varsa nisani da baska yerde kendi cebinizden yapin

İşte senin bu saygısız ve fevri durumlarını bildiği için anlaşamazsın kaynananla diyordur. Annen yok mu hiç söz etmemişsin annen varken alışverişe neden baban gelsin ki sıkılır zaten. Ama sen tutup babana bela okuyacaksın baban da sesini çıkarmayacak öyle mi. Ben babama bunu desem beni dövmekle kalmaz evden bile kovar git nişanlının yanına ne yaparsan yap artık senin gibi bir kızım yok der kapatır kapıyı. Yazık çok yazık bu yaşa getirmiş büyütmüş yetiştirmiş beddua duysun diye mi.

Olan olmus, baba hakkidir deyip bela okumayacaktin, ama yapmissin. Dayak da hic affedilir degil, ama o da olmus.
Sakin ola kalkip da benim babam yok falan deme, sonra hic bi kiymetin kalmaz, seni sahipsiz sanirlar. Ya babanla konus nisani yapmayin, ya da cok inat ederse kredi cekip oyle yap nisani, babam yapti dersin. Babandan gormedigin sefkati kocandan goremezsin, uyma sen herkesin dedigine. Bu arada bana konusma tarzin da cok dikbasli gibi geldi, sen bu tarzinla kaynananla gecinemezsin dogru soyluyo baban. Biraz dikkat et agzindan cikan lafa. Evlenince isler daha da zorlasacak, hele bi de boyle konusursan yazik olur sana.

Babam annem dahil kimseyi dinlemedigi için söz hakkı vermez kimseye. Çünkü biz ona göre hiç birşey bilmiyoruz anlamıyoruz. Nisan alışverişinde de aklı altınlarda onun dediğinden az gram yada kötü bişey alırlarsa bu işi bozup bizi ayıracakmis

Zaten ben çalışıyorum paranın hepsini 4 yıldan beri babama veriyorum. Ve hiç mutlu olduğumuz gün yok sürekli bu yemeğin tuzu niye yok diye kavga çıkaran bi adam

Kendinde hak mı görüyorsun yani babana bela okumayı şimdi bu yazdıklarınla ?

Zaten ben çalışıyorum paranın hepsini 4 yıldan beri babama veriyorum. Ve hiç mutlu olduğumuz gün yok sürekli bu yemeğin tuzu niye yok diye kavga çıkaran bi adam

Arkasından söyleyeceğime yüzüne dedim daha iyi oldu.

Senin bu yazdiklarini bozulan psikolojini maasini babana vermeni kenarda bes kurusun kalmamasini ancak ceken bilir cekmeyen bilemez.Sirf allah belani versin deyince bela mi oluyor dovmek mi lazim dovme olayina karsiyim.dovecegine seni reddettim dese daha iyi yada kusse vs.dovmenin asla bir aciklamasi olamaz.baba gezmene karisir maasina karisir vs vs eee ne kaldi psikolojisi bozulmus biri kufur edebilir onu bu hale getiren kim.psikologa gitmek lazim ama para olmasi gerek.sevdigin biri ise durma evlen ama guvenmiyorsan yagmurdan kacarken doluya tutulma..nisanda yapma ben kendi paramla yaptm karsi taraf beter cikti attim..nisan degil onemli olan mutlu olacagini bilmek görmek inanmak guvenmek lazim

Son düzenleme:
Ne ekersen onu bicersin evt.ornek vericem aakjabi boyasi ve iccamisiri kalmamis diye babm soylendi hakaret carparim vs dedi.bende dedim ki eve geliren sen alsan sorun kavga cikmasa herkez idare etse sonra sandalyeyi carpmalar neler neler simdi benim agzim bozulsa beddua etsem burda herkez beni yadirgar ancak degil mi

Oyle dokunakli yazmissinz ki bir yandan baban sevmek ister yuregin ama boyle olursa nefret edersin birine anlatsan reklam olursun herkez elestirir

Babaya bela mi okudun aman yarabbi :0 siddeti elbette tasvip etmiyorum... ama kusura bakmayin hatalisiniz bide nisani yokusa suruyorsa ailen el elden yapin erkek tarafiyla...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yorumları yapan herkes kendini ve babasını düşünerek yorum yapıyo o yüzden hepiniz haklısınız. Hiç kimse bilemez kimin ne yaşadığıni

O değil de şimdi bu kız kocaya "Belanı versin." dedi diye dayak yemiş olsaydı, hepimiz ben de dahil "BOŞAN" derdik.
Şimdi bu adam babası olunca mı, kız hatalı oldu?
Yapmayın ama, şiddet şiddettir. tekmelemiş yani, hangi durumda şiddetin hakedileceğine siz mi karar veriyorsunuz? Pes vallahi...

yorumları şaşkınlıkla okudum. şidetin nesi haklı hanımlar.... o yaştaki bir insan en yaparsa yapsın dayağı haketmez.... hele ki bir baba... baba olmaya yakışır şekilde davranır konuşmaz, küser, kızını uyarır vs.vs. ama dövemez. kocası dövse boşan diyen hanımlar, o çocuğunu döven baba eşini dövmüyor mudur sanıyosunuz... şakamısınız siz yaaaa

arkadaşım sende bir an evvel güzellikle o evden kurtulmaya bak.... sonrası sana kalmış..ama hayatının en güzel günlerini biraz sabırla, az zararla atlatmaya bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…