babadan siddet ve baski

Yorumlardan anladığım kadarıyla maddi sıkıntı yüzünden okulu bırakmak zorunda kaldınız. Aslında okulu bırakmak yerine kaydınızı dondurup belli bir müddet çalışıp para kazanıp o parayla okula devam edebilirdiniz? Ya da bu tip bir şey yapmazsanız da kendi yaşadığınız şehirde okuyabilmek için sınava tekrar girip kendi şehrinizde okul kazanabilirsiniz. Babanızın arkadaşınıza müdahale etmesindeki sebebi anlayamadım? Onun müdahalesini gerektirecek bir olay mı yaşadınız? Eski konularınızı bilmediğim için bunları sormak istedim kusura bakmayın. Ayrıca guclukadın28 e takılmayın.Nickte de tezatlık var zaten.Olgunluk Allah vergisi...

Yurt parasi kac lira? Partt time calisip odeyebilirdin. Hafta sonlari garsonluk yapabilirdin yasin 21miss guzel kardesim. Elin kolun tutuyordur

babam heo boyle birisi herkesin hayatina karisiyor arkadaslarimin bile hayatina karismaya calisiyor niye arkadasin oglene kadar uyuyor siz mahlukmusunuz domuzmusunuz diye laflar soyluyor kiz istedigi kadar uyur diyorum bu sefer de bana kiziyor psikolojisi bozuk bu sene sinava girip yasadigim yerde okumayi dusunuyorum insallah olursa

Kötü bir şey dememiş ki kızcağız haklı da. Ayrıca babasının bu şekilde fiziksel ve psikolojik baskı yapmaya hakkı yok kızı üzerinde. Keşke sizin babanız gibi olsaydı konu sahibinin babası da.

burs icin cok yere gittim kimse vermedi sandiginiz gibi heryer parq dahitmiyor para vermek icin annenin babanin issiz evsiz olmasi gerekiyor neredeyse

bu sene tekrae sinava girip yasadigim yerde ki uniye gitmek istiyorum evet cabuk pes ettim ama cok zor durumlar yasadim unide herkesin icinde yurttan atildim kalmak istemedim artik orada

keske. benim siddetten daha cok yakindigim konu psikolojik baski onu yapma bunu yapma evden cikman yasak teledonuna konum belirleyici uygulama indir bu laflari duymaktan kole gibi yasamaktan biktim

aranızda ne yaşandı da baban bu kadar katı davranmaya arkadaşını arayacak kadar takip etmeye başladı seni bunları bilmiyoruz. yada hep mi böyleydi diyeceğim ama hep böyle olan bir babanında kızının yurtta kalacğı şekilde şehir dışında okumasına bile karşı çıkacağını düşünüyorum. babanız sizi anlamıyorsa siz onu anlamayı dener misiniz? sorun ona baba ben sana ne yaptım hangi hatam yüzünden bana bu şekilde davrandın.... seni kızdıracak yaptığım yanlış nedir ben bunu çok düşündüm bulamadım bana bunu söyler misin? ben asla anne ve babamı üzmek istemem bunu biliyorsun dimi. eğer hatalarım varsa bilmediğim düzeltmeme yardım eder misin? bunu nasıl yapabiliceğimi anlatır mısın gibi bir üslup ile yaklaşırsanız bence sorunlarınız düzelmeye başlayacaktır. lütfen bunu deneyin bu akşam

babam kiz arkadaslarimla yakin olmaya calisiyor arkadasimi arama sebebi brn veya brnimle ilgili birsey degil

babam kiz arkadaslarimla yakin olmaya calisiyor arkadasimi arama sebebi brn veya brnimle ilgili birsey degil
nasıl yani nasıl bir yakınlık bu sizle ilgili olmayan. benimde kızım olsa bende arkadaşlarını tanımak bilmek yakın olmak isterdim. ama kızımın çevresindekiler kim nasıl insanlar diye. bunun dışında nasıl bir yakınlık bu?

Hakkınızda hayırlısı olsun, babanızla çok yüz göz olmayın daha iyi olur sizin için. Sınava hazırlanırsanız da başarılar dilerim :)

Kızınızın arkadaşlarını onları arayarak tanımak istemezdiniz sonuçta, normal olanı kızınızın arkadaşlarını sizinle tanıştırması. Konu sahibinin babasında ciddi bir sorun var o zaman...

evet tabi haklısınız arayarak bunu yapmazdım eğer söyleyecek birşeyim yoksa. ben yinede uygun bir dille konuşarak sorunun çözüleceğini düşünüyorum. zaten kavgaların çoğuda yanlış anlamaktan,anlaşılmamaktan çıkmıyor mu? yok eğer şiddet devam ediyorsa o zaman yardım istemekten başka bir yol kalmıyor demektir. sorundan kaçarak yada boyun eğerek yaşanılmaz bir hale sokmak kendine karşı acımasızca olur. ilk yaptığım yorum gibi konuşarak karşı tarafı anlayarak bir yol izlenmeli.

burs icin cok yere gittim kimse vermedi sandiginiz gibi heryer parq dahitmiyor para vermek icin annenin babanin issiz evsiz olmasi gerekiyor neredeyse

o sizin bahaneleriniz. bende üniversite okudum. bi sürü yerdende burs aldım. bi bildiğim var ki yazıyorum buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…