- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
- Konu Sahibi sersemsinem
-
Fırsat ayağına gelmiş kayınvaldeye durumu izah et artık yapamıyoruz de çocuklarını da al git annenin evine.Az önce kayınvalidem aradı, esim cocukları annesine bırakıp işe gitmiş.
Cocuklardan yana sorun yok gözüm gibi bakarım biliyorsun ama böyle olmaz dedi, hüngür hüngür agladık telefonda karşılıklı.
Gel cocuklarinin yanina bende kal sakinlesince dönersin evine dedi.
Tabiki orda kalmicam ama esim isten gelene kadar cocuklarimin yanina gidicem koynuma alicam ikisinide.
Az önce kayınvalidem aradı, esim cocukları annesine bırakıp işe gitmiş.
Cocuklardan yana sorun yok gözüm gibi bakarım biliyorsun ama böyle olmaz dedi, hüngür hüngür agladık telefonda karşılıklı.
Tabiki orda kalmicam ama esim isten gelene kadar cocuklarimin yanina gidicem koynuma alicam ikisinide.
Az önce kayınvalidem aradı, esim cocukları annesine bırakıp işe gitmiş.
barışılacak durum kalmamışSenin alttan almani bekliyor. Senden ayrılma dusuncesi yok. Sende üzülme. Sana blöf yapmış. Fazla uzatma çocukların da etkilenmesin. Git evine barisirsin.
Anne pisman oldum eve dönüyorum de al çocukları ve toz ol bence. Olurmu öyle sey ya 2 koklayip yine babane eline mibirakicaksiniz bebekleri firsat bu fırsat adam birakmamis o zaman dogru karar vermissiniz ama vakit gelmiş alin bebeklerinizi
+1
Ben olsam da barışıcam havası verir sonra da bebekleri kapar sıvışırdım
Cocuklarini birakip niye dondun onu atsaydin evden sen niye cikip gidiyorsun toplanip gidiyorsun bir de bende dogulu biriyle evlenecektim bana sartlar sununca vazgectim sabah 8 de kalcakmisim tek basima disari cikmauacakmisim falan filen ben anlasamazdm evlenmedjm kultur catismasi cok onemli ya neyse cocuklarini birakma ya baslarina bisi gelir sözü gecen biriyleriyle konus gerekirse ailesyle sana yaptiklarini anlat cocuklarini al yada eve don o nu gondersinler
Ya kadın oğlum gelmeden hiçbir şey yapamam derse. Çocukları vermeyebilir.
Kadın neye tav oluyorsa o şekilde tavlayıp koca gelmeden tüymek lazım.
Bence o kadar büyütülecek birsey yok. İnat yüzünden olaylar bu noktaya gelmiş. Siniri ani geçen biriyse biraz bekleseydiniz keşke... Bence o da bu noktalara gelsin istemediCocuklarin önunde sesimi bile yukseltmedim kizlar, yaparmiyim yavrularima o kötülügü? Cikarken kolundan cekistirince sakince sacmaliyorsun birak cocugu dedim, baktim cirkinlesecek yavasca ikisinide iceri birakip, calismaya gittigimi yarin mutlaka gelecegi ozmo alacagimi söyledim.onlarin bisey anladigini sanmiyorum inanilamayacak kadar cok sakindim.
Biri 2.5 biri 1 yasinda cocuklarimin.
Esim yapi olarakta sinirlenince yakip yikan, sonra sönen bi adam.
Bi kac gun sonra cocuklari kendi eliyle getirecegine eminim, o getirmese kayinvalidem getirir.
Ama bosanma asamasinda insanlar o kadar degisiyor ki korkuyorum, ya bana zarar vermek geri döndürmek icin cocuklarimi bana karsi kullanirsa??
Yaşlari küçük, mahkemenin her halde bana verecegini umuyorum.
Biri 1 biri 2.5 yas. O kadinin oradan cocuklari habersiz cikarabilmesi icin yalniz olmamasi lazim. Iki adim gitmeden gelirler arkasindan.Valla kadın tuvalete gittiğinde sıvışırım en kötü. İnsanın tüyesi geldiğinde kafası daha yaratıcı çalışıyor bir şeyler buluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?