babaevine döndüm, çocuklarım babasında ve ben ölüyorum galiba.

Boşanma davası aç canım.Hakim o çocukları zaten sana verecektir.O mikroba dönmeyi sakın aklında geçirme.Karısının boğazına bıçak çekecek kadar gözü dönmüş adam bir dahakinde neler yapar.O evde yokken çiftlikteyken ailenizle çocukları almaya gitseniz

Bencede affetmeye dönmeye kalkma sakın..
Zaten anladığım kadarıyla başka problemler ve anlaşamamazlıklar da olmuş.. Davayı aç ama çocukları almak için mahkeme sonucunu bekleme..

Fırsat ayağına gelmiş kayınvaldeye durumu izah et artık yapamıyoruz de çocuklarını da al git annenin evine.

Şu ana kadar size hak veriyordum, "ne yani kadın cami avlusuna mı bırakmış, fazla üstüne gitmişler" diye ama şu mesajınızla benim de kafamı karıştırdınız.

Kayınvalidenize kadar gidip eşiniz gelene kadar çocuklarınıza sarılıp sonra bırakıp tekrar dönecek misiniz??

Senin alttan almani bekliyor. Senden ayrılma dusuncesi yok. Sende üzülme. Sana blöf yapmış. Fazla uzatma çocukların da etkilenmesin. Git evine barisirsin.

Yalniz oyle koynunuza almis olmuyorsunuz.
Goren de komsuya bi tahiyyat miktari oturmaya gidiyorsunuz sanacak.
Alin ya hu cocuklarinizi.
Bir sarilip gelmeyle olmaz bu is.
Ölecekseniz bile beraber ölün.

eşini seviyormusun seviyorsan çocukların için dön evine...sonra ayrilacaksan bile konuşarak kavgasız ne yapacaksanız yaparsınız.şimdi onlar evde anne diye agliyorlardir..evde dönersen eşine senin için degil cocuklarim için dondum dersin.sevmiyorsan esini yüzünde soylersin sevmediğini...ben olsam heralde böyle yapardım.dön eve dön yazık bebislere..

Anne pisman oldum eve dönüyorum de al çocukları ve toz ol bence. Olurmu öyle sey ya 2 koklayip yine babane eline mibirakicaksiniz bebekleri firsat bu fırsat adam birakmamis o zaman dogru karar vermissiniz ama vakit gelmiş alin bebeklerinizi

+1
Ben olsam da barışıcam havası verir sonra da bebekleri kapar sıvışırdım

Ya kadın oğlum gelmeden hiçbir şey yapamam derse. Çocukları vermeyebilir.

Kadın neye tav oluyorsa o şekilde tavlayıp koca gelmeden tüymek lazım.

Cocuklarini birakip niye dondun onu atsaydin evden sen niye cikip gidiyorsun toplanip gidiyorsun bir de bende dogulu biriyle evlenecektim bana sartlar sununca vazgectim sabah 8 de kalcakmisim tek basima disari cikmauacakmisim falan filen ben anlasamazdm evlenmedjm kultur catismasi cok onemli ya neyse cocuklarini birakma ya baslarina bisi gelir sözü gecen biriyleriyle konus gerekirse ailesyle sana yaptiklarini anlat cocuklarini al yada eve don o nu gondersinler

+1
Ben olsam da barışıcam havası verir sonra da bebekleri kapar sıvışırdım

Aynen hatta derdim ki anne aksam yemek hazırlıcam sizi de bekliyorum herseye yeniden basliyalim cocuklar icin alttan alicam artik erimdir erkegimdir yalanmi yok al çocukları sonra ah gorurler yuzlerini

Dimi genellemek gibi olmasin da her yörenin iyisi kötüsü var. Ama bir Balıkesir İzmir erkeği gibi olmadiklari kesin

Ya kadın oğlum gelmeden hiçbir şey yapamam derse. Çocukları vermeyebilir.

Kadın neye tav oluyorsa o şekilde tavlayıp koca gelmeden tüymek lazım.

Valla kadın tuvalete gittiğinde sıvışırım en kötü. İnsanın tüyesi geldiğinde kafası daha yaratıcı çalışıyor bir şeyler buluyor.

Bence o kadar büyütülecek birsey yok. İnat yüzünden olaylar bu noktaya gelmiş. Siniri ani geçen biriyse biraz bekleseydiniz keşke... Bence o da bu noktalara gelsin istemedi

Valla kadın tuvalete gittiğinde sıvışırım en kötü. İnsanın tüyesi geldiğinde kafası daha yaratıcı çalışıyor bir şeyler buluyor.
Biri 1 biri 2.5 yas. O kadinin oradan cocuklari habersiz cikarabilmesi icin yalniz olmamasi lazim. Iki adim gitmeden gelirler arkasindan.
Bebek kacirmaya benzemez. Evden acele cikmak istesem en erken 10 dkyi buluyor. Bir de merdiven varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…