Babalar günü?

Bumuduur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mart 2020
132
93
18
35
Sevgili anneler merhaba. Bir sorum olacak. Kayınvalideniz eşinizi yani oğlunu aradı mı babalar günü olduğu için? Ben hamileyim eşimin ilk babalar günü ve arayan soran yok. Olmaması çok çok daha iyi orası ayrı ama merak ettim. Sizde durumlar nasıl?

Eşiniz kayınvalidenizin babası olmadığına göre aramasını beklemek saçma değil mi?

Kırk yıl düşünsem böyle bişey aklıma gelmez, gelse de yanlışlıkla falan gelir başlık açmam. Ben de hamileyim, eşimi kimse aramadı, biz babasını aradık, aramışken de annesiyle de konuştuk. Hata mı ettik ki acep?

Olmaması çok daha iyiyse neden merak ediyorsunuz? Kayinvadenin bir eksiğini daha bulsam derdi bu sanırım.

Eşinizi neden arasın kayinvadeniz babalar günü için ayrıca, konunun muhattapları aranır benim bildiğim bugünlerde yani sadece babalar, evlatlar değil.

Son düzenleme:
Soyle soyliyim anneler gununde annemin beni arayip anneler gunumu kutlamasi nasil sacmaysa
Kayinvalidemin de esimi arayip babalar günunu kutlaması o kadar sacma
Ben annemi ararim anneler gununde o da bana der senin de anneler gunun kutlu olsun kizim diye
Mesela bugun de babami aradik esimle , babam konusmanin sonunda esime oglum seninde babalar gunun kutlu olsun dedi
Ama onlarin aramasi gercekten sacma

Benim eşim babasını aradı nasılsın falan diye, babalar günün kutlu olsun diyemedi, bak numnumk bişey diyecek sana diyip bana verdi telefonu cidden çok da şey yapmamak lazım.

Kıskanıyor bence, fesatlıktan aramıyor. Arasa bile sadece aranmaz ki, bir hediye alınır en azından. Hatta oğlunu baba yaptığınız için sizede arayıp teşekkür etmesi lazım, ufak bir bileziktir, yarımlıktır takması gerek. Oğlun bu sonuçta!

Anlıyorum hamilesiniz, çok özel bir şey.
Ancak henüz hamilesiniz. Bebeğiniz dünyaya gelince anne baba olacaksınız. Allah hayırlısıyla o günü göstersin.
Şu an kutlamak biraz doğmamış bebeğe don biçmek. Mesela ben anneler gününde hamile arkadaşımı kutlamadım anne olanlara mesaj attım.
Ayrıca hadi diyelim bozulunacak bir şey bu babalar günü, siz niye bozuldunuz eşiniz yerine?

Son düzenleme:
14senelik evliyim hiç aramadı eşimi,daha doğrusu hiçbir olayında arayıp sormadı, işi düşerse anca arar

Hiç öyle bir beklentimiz olmadı aklımıza bile gelmedi aramasını da beklemezdik açıkçası sonuçta onun babası değil oğlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…