Sevgili anneler merhaba. Bir sorum olacak. Kayınvalideniz eşinizi yani oğlunu aradı mı babalar günü olduğu için? Ben hamileyim eşimin ilk babalar günü ve arayan soran yok. Olmaması çok çok daha iyi orası ayrı ama merak ettim. Sizde durumlar nasıl?
Kırk yıl düşünsem böyle bişey aklıma gelmez, gelse de yanlışlıkla falan gelir başlık açmam. Ben de hamileyim, eşimi kimse aramadı, biz babasını aradık, aramışken de annesiyle de konuştuk. Hata mı ettik ki acep?Sevgili anneler merhaba. Bir sorum olacak. Kayınvalideniz eşinizi yani oğlunu aradı mı babalar günü olduğu için? Ben hamileyim eşimin ilk babalar günü ve arayan soran yok. Olmaması çok çok daha iyi orası ayrı ama merak ettim. Sizde durumlar nasıl?
14senelik evliyim hiç aramadı eşimi,daha doğrusu hiçbir olayında arayıp sormadı, işi düşerse anca ararSevgili anneler merhaba. Bir sorum olacak. Kayınvalideniz eşinizi yani oğlunu aradı mı babalar günü olduğu için? Ben hamileyim eşimin ilk babalar günü ve arayan soran yok. Olmaması çok çok daha iyi orası ayrı ama merak ettim. Sizde durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?