- 21 Ekim 2017
- 528
- 475
- 53
- Konu Sahibi Zamazingoo
Öyle bir durum yok. Sadece Türk kültüründe kabul gören bir durum. Türk kültüründe erkekten beklenti sifirdir. Yani iyi es beklentisi bile "seni vurmuyorsa, kumar oynamiyorsa, kariya kiza gitmiyorsa". Yani yeter ki nefes alsin durumu var.
Babalik duygusu gayet dogumdan sonra geliyor. Birçogunda hamilelikte bile geliyor. Baba olmazsan bile, bir minik ile evi paylasirsan, kalbin tastan yapilmaz ise o minige baglanirsin. Zaman geçirmek istersin.
Ancak baze erkekler odun. Cidden kalbi tastan yapili. Insan kendi çoçuklari ile zaman geçirmek istemezmi?
Ben olsam bosanirdim. Cocuklarim için. En azindan ilgisiz baba ile büyümezler. Baba mecburen hafta sonu görüsmek zorunda kaldigi için, mecburen ilgi gösterir bosandiktan sonra.
Konu sahibide kendini yanliz his etmez. Insan eti agirdir. Evde hiçbirsey yapmayan fakat herseyi isteyen insandan kurtulmus olur konu sahibi.
İnanın boşanmak kaç gündür aklımda ölçüp tartiyorum acaba geçerli bir sebep mi aslında büyük bir sebep. Ama ardını arkasını düşününce korkuyorum yoksa inanın artık bazen soğudumu bile hissediyorum bu sebepten ötürü .
Bana karşı aslinda iyidir yani sevdiğini gösterir kirildigimda üstüme titrer. Ev işlerinde de yardım eder . Ama babalık ... Yani tek eksik yani bu gibi . İstiyorum ki çocuklarıyla oynasın ilgilensin TV telefon bıraksın artık .çocuğun ödevi vs hep ben yaptırıyorum bu sefer babasıyla bir bağı olmuyor uzuluyorum