Babam 1 aydır benimle konuşmuyor :(

minegg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
436
1
0
33
İstanbul
Evet 1 aydır babam benimle konuşmuyor.. Nedeni ise bana göre çok saçma...
1 ay önce Samsun'a diploma almaya gittim.. İzin alarak.. Sözde 2 gün kalacaktım..
Ama babanem, arkadaşlarım vs hep orada.. Hepsi ''biraz daha kal'' diye ısrar ettiler..
Bende 2 günlük süreyi 1 hafta yaptım ve anneme de söyledim bunu..
Haberleri vardı yani hepsinin...
Ama benim yokluğumda babam hiç aramadı beni ve annemlere sürekli bağırıp, çağırmış..
''artık gelmiyor mu'' diye..
Ben geldim herkezi öptüm onuda öpecekken kendini geri çekti hiç birşey anlamadım..
Sonra anneme sordum ''bilmiyorum'' dedi...
Konuşmaya çalıştıysam da benimle hiç konuşmadı hala da konuşmuyor..
Annem ''çok kaldın'' diye kızdı dedi..
Ben ne yapayım şimdi... Bunda kızacak ne var Allah aşkına? Sonuçta babanemin yanında kaldım..
Evde yok muşum gibi davranıyor.. Ama trip fln atmak değil bu.. Bildiğiniz konuşmuyor..
Acaba diyorum başka birşey mi var.. Ama yok yani.. Yanlış birşey yapmadım ki ben..
Ne var yani 1 hafta kaldıysam.. Haksız mıyım ya... Babalar günü diye hediye alayım diyorum..
Ama biliyorum yine konuşmayacak.. Babam sert yapılı biridir.. Önceleri herşeyden kavga ediyorduk..
Haklı da olsa haksız da olsa bağırıp, çağırıyordu.. Ama ben alttan almayı öğrendim..
Ama bunda ne var ki benimle konuşmuyor ya!!!
Sizce ne yapmalıyım bu durumla ilgili?
Zamana bıraksam faydası olur mu ki....

hakikaten saçma sonuçta kendi annesinde falan kaldın heralde anasının yanındaysan gözü arkada kalmamalıydı yani

yani.. babanem ısrar etti üstelik imkanın varsa ''kal'' diye..
konuşmaya çalıştığımda çekip gitmese açıklayacağım durumu...
ki annem kaç defa açıklama yaptı.. ama yok anlamıyor..

aynı benım babam ! benım babam da böyle herşeye küser.ya biz onların evlatlarıyız küsmek yerine dertleri neyse konuşmaları,doğruyu yanlışıı ögretmeleri gerekmezmi...hiç anlamıyorum bunları.

ya mantıklı birşey olsa da küsseler tmm dicem ama ortada mantık yok!!!

ya mantıklı birşey olsa da küsseler tmm dicem ama ortada mantık yok!!!

bende babama böyle söyleyince.gönül umduguna küsermiş diyo :) baban senı çok seviyor sanırım o yüzden küsüyor :) onların gerekçeleri bu,özledi senı bellıki gelmeyincede küserek naz yapıyor.

bende babama böyle söyleyince.gönül umduguna küsermiş diyo :) baban senı çok seviyor sanırım o yüzden küsüyor :) onların gerekçeleri bu,özledi senı bellıki gelmeyincede küserek naz yapıyor.

canım naz yapan adamın nazı da bir süre olur değil mi?
1 aydır konuşmuyor ya..
konuşmaya çalışıyorum yok!!!
dinlemiyor, çekip gidiyor..
nasıl naz bu anlamadım...

bana sanki baban haksız da olsa bunu kabul etmek istemeyen illa üste çıkmaya çalışan bir tip geldi kendi babam gibi yani.

istersen babaanneni ara aranızı düzeltmesini söyle. babaanne sen ısrar ettin falan desene de işte. arasın babanı konuşsun

babamın benle aylarca küs kaldıgını bilirim canım.neden yok denecek kadar kücükken..hatan yok ama git özür dile egoları tatmın olsun..

babanemi sokmadım aslında araya.. çünkü babanemi hiç dinlemez babam.. kendi bildiğini yapar.. he der geçer yanii...
anneme diyorum ''ne yapayım'' diye.. ''boşver,suçun yok kendi bilir'' diyo.. ama babadır yani.. yine de dayanamıyorum..
bu kadar soğuk olacak ne var bunda? off offf... ablamla, kardeşimle konuşmaları vs çok hoşuma gidiyo..
benimle konuşmayınca cidden koyuyo bana ya!!

senin suçun yok.

babalar gününde hediyesini al, konuşursa konuşur... konuşmazsa akışına bırak...

babanda da ne inat varmışşşşşşşşşşş... pes doğrusu...

senin suçun yok.

babalar gününde hediyesini al, konuşursa konuşur... konuşmazsa akışına bırak...

babanda da ne inat varmışşşşşşşşşşş... pes doğrusu...

normalde hiç babalar günü kutlamadık yaa ama alayım bu sefer bakalım ne olacakk

benim babamda herseye bagirir cagirir !!! ama kusmez...
seninki cok inatçiymis canim... ins barisirsiniz ...
bir yere gidincede kalmaya ne zaman geliyo diye sorarr ayni senin baban gibi ! neden hep boyleler ki ??? hâla kafalarinda o kucuk kizlarimiyiz neyiz ?

valla küçük kızımıyız bilemicem ama çok saçma ya!! hala konuşmuyor benimle çok üzülüyorum.. hergün yatarken aklıma takılıyo.. düşün düşün kafayı yiyorum ya..

Son düzenleme:
konuştursa dileyeceğim özür de ama tam başlıyorum söze çekip gidiyo vs vs fayda etmyo yani hiç bişey

canım kalacağını annene söyleyip onu hiçe saydığını düşünmüş olabilir.

babalar gününde hediyeni al, sakin bir şekilde özür dile ve sonrasını ona bırak sen küçüksün üstüne düşeni yap.

baba seni arayıp izin almalıydım haklısın kusura bakma, anneme söylemenin yeterli olacağını düşünmüştüm de, elini öp.

not:sen konuşmadan önce annen biraz yumuşatsın onu, merak etme barışacaksınız.

ama ben normal de de babamdan bire bir izin almam ki hep anneme söylerdim annem de ona derdi.. o şekilde gerçekleşirdi herşey.. evet ben üstüme düşeni yapacağım bakalım ne olacak.. ama ya yine dinlemezse çekip giderse yada kabul etmezse??

haklısın genelde öyle olur, bende bekarken anneme söylerdim babamı arayıp izin almazdım ama ne diyeyim şimdi
belkide başka birşeye bozuldu da seni bahane ediyor, çok üstüne gitme zamana bırak, sen kendinden eminsen yanlış birşey yapmamışsan dert etme.
zamanla düzelir olur böyle şeyler canım.

Keşke babanada danışsaydın canım bazen sayılmak ıstediklerinden bazende büyüdüğünüzü kabullenemeyip hala onun kontrolunde olduğunuzu bilmek istediklerinden kapris yapıyorlar. psikolojık bir durum. Ünv. de mezun oldunuz yuvadan uçacaksınız diye korkuyodur. Babalar işte Allah yokluklarını göstermesin Aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…