hakikaten saçma sonuçta kendi annesinde falan kaldın heralde anasının yanındaysan gözü arkada kalmamalıydı yani
aynı benım babam ! benım babam da böyle herşeye küser.ya biz onların evlatlarıyız küsmek yerine dertleri neyse konuşmaları,doğruyu yanlışıı ögretmeleri gerekmezmi...hiç anlamıyorum bunları.
ya mantıklı birşey olsa da küsseler tmm dicem ama ortada mantık yok!!!
bende babama böyle söyleyince.gönül umduguna küsermiş diyo :) baban senı çok seviyor sanırım o yüzden küsüyor :) onların gerekçeleri bu,özledi senı bellıki gelmeyincede küserek naz yapıyor.
bana sanki baban haksız da olsa bunu kabul etmek istemeyen illa üste çıkmaya çalışan bir tip geldi kendi babam gibi yani.
istersen babaanneni ara aranızı düzeltmesini söyle. babaanne sen ısrar ettin falan desene de işte. arasın babanı konuşsun
senin suçun yok.
babalar gününde hediyesini al, konuşursa konuşur... konuşmazsa akışına bırak...
babanda da ne inat varmışşşşşşşşşşş... pes doğrusu...
benim babamda herseye bagirir cagirir !!! ama kusmez...
seninki cok inatçiymis canim... ins barisirsiniz ...
bir yere gidincede kalmaya ne zaman geliyo diye sorarr ayni senin baban gibi ! neden hep boyleler ki ??? hâla kafalarinda o kucuk kizlarimiyiz neyiz ?
ama ben normal de de babamdan bire bir izin almam ki hep anneme söylerdim annem de ona derdi.. o şekilde gerçekleşirdi herşey.. evet ben üstüme düşeni yapacağım bakalım ne olacak.. ama ya yine dinlemezse çekip giderse yada kabul etmezse??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?