Babam 1 aydır benimle konuşmuyor :(

amin.. normalde suçlu olmadığımda asla kabullenmem,özür dilemem.. babamlada pek aram iyi değildir zaten.. ama ne bilm zoruma gitti böyle konuşmaması durup dururken.. herkezle çok iyiyken beni yok sayması çok dokundu cidden.. zamana bırakacağım artık ne yapayım...

babalar annelere göre daha duygusaldır bilir misiniz?
anlattığın sebep için bile küsmüş olabilir fakat başka bi sebep olmadığına emin misiniz
onlar anlatmaz içinde tutarlar sen yinede konusmaya calıs yada anneni konustrmayı dene canım

ben 1 yıldır konuşmuyorum babamla...
konuşmayıda düşünmüyorum...
neyse bence babalar gününde bi hediye al sarıl boynuna gerekirse özür dile..
konuşmama sebebi gerçekten anlattığın gibiyse cidden saçma...

Bir babanın onuda geç yetişkin bir bireyin çocukça davranıp küsmesinden nefret ederim..ALLAH SABIR VERSİN:)

Babalar gününde hediye aldım,kutladım...
O an sarıldı azıcık.. Ondan sonra yine aynı oldu..
Ben anlamadım birsey bu isten..
Ben de vazgeçtim....

tabiki babanı arayıp kalmak için izin istemeni beklemiştir.,anneni arayıp haber vermen olmamış.
baba olarak biraz adam yerine konmak istiyor olabilir.
buna benzer şeyler birikmiş demek ki.
sen farkında olmayabilirsin ama biraz hafife alınıyor sanki evde.
annen de az kurnaz değil hani. bilmiyormuş.

yaşlandıkça huysuz oluyor şu babalar <3
benimki de yaz okuluna kalacağımı eveledim geveledim son saniye söyledim diye trip atıyordu,üç dört saat önce anca barıştık:)

Valla böle şaçma bi sebepten küsenide ilkkez görüyorum, baban heralde sana ya cok düşkün yada kimseye güveni yok
yani babannedesin ne var bunda.. neyse sen gene altdan ve konusmaya calıs bakalım

belki de babanı küçüük prensesinin yuvadan uçması paniği sarmıştır..tatilini uzatmanın sebebi babannen değilde damat adayı olabileceğini bu yüzden baban yerine anneni aramış olabilirsin diye düşünmüşte olabilir.babalr belli etmez ama küçükprensesleri evden uçacak diye çok korkarlar..inşallah barışır ve konuşursunuz..sevginizi saklamayın,babanıza sımsıkı sarılın "benimle konuşmadığın sürece,bana gülmediğin,sıkı sıkı sarılmadığın sürece seni bırakmayacağım,özledim seni baba" diyin..buna hayır diyen baba çok azdır herhalde..

Gerçekten babanın bu tavrı çok ilginç öz annesi dimi babannen? Babannenle ilgi bi sorunu mu var acaba sen bilmiyosun canım??

ya değer mi şu 3 günlük dünyada birbirini üzmeye,küslüğe??
ah babalar,biraz daha yumuşak olun nolur

Barıştınız mı ?
Cidden zor bir durum.Bizimkiler de 1 gün konuşmasalar gaip oluyorum.
Çok ciddi bir şey değilmiş ama alındı galiba babanız

Barıştınız mı ?
Cidden zor bir durum.Bizimkiler de 1 gün konuşmasalar gaip oluyorum.
Çok ciddi bir şey değilmiş ama alındı galiba babanız

Hala barışmadık. Sorun ne bilmiyorum ki. Açıkçası artık sormayada çekiniyorum. Kendi haline bıraktım. Bilemiyorum En kötüsü de eylül de erkek arkadaşımla söz düşünüyoruz o zamana kadar barışmamız grek ya

Anladım.İnşallah aranız düzelir.Çok büyütecek bir sorun gibi durmuyor ama durumun şiddetini bilmiyoruz tabi.
Kız babaları kızlarının başka biriyle evlenecek olmalarını evden uzaklaşacakları fikrini pek kabul etmiyor.Benim babam da öyle.Üniversiteye yakın yerde gitmememi istiyor.
O istemese de öyle olacak galiba.Hele ileride evlenme konusunu açmıyor bile.
Kız babası olmak zormuş öyle diyor.Babanız da artık zamanın geçtigini kızının büyüdüğünü,belki bir gün evden gideceğini siz yokken farketti galiba.Üzüntüsü de kızgınlıgı da bundandır diye düşünüyorum.Çok zor bir durum çok.Hakkınızda hayırlısı olsun Allah tamamına erdirir inşallah.

benimde tam tersi annem böle hatta bi kere bi konuda annem bana kızdı ama benim ağzımdan gık die bişey çıkmadı yani fırçayı yiyiroum o an yani nese babam kızdı anenem kıza ne söleniyorsun die beni savundu sonuç annem benimle uzuuuunn zaman konuşmadı ne diller döktüm barışmak için en son gittim gözlerim dolu dolu bi sarıldım elini öptüm falan barıştık öle . bi de şöle bi durum var annem ile babam arasında konuşma olsun ben babamın tarafına geçim annem hemen küser bana konuşmaz babamın tarafında duruyorum savunuyorum die tabi bunu kendisi sölemiyor ben fark ediyorum bi kaç gün yüzüme bakmaz bişey sorarım ters cvp verir sonra hemen düzelir tabi kıskançlık yani ilginç ama öle .

Ben bu büyüklerin küsme durumlarini bir türlü anlayamiyorum.cocugunu bir dinlesene..bu küsmek icin bir sebep mi yani.neyse eninde sonunda barisacaktir,adam asmadin ya.

Son 2 gündür kendi kendine konuşuyor benimle. Çünkü iş yerine yardıma gelsin dedi anneme. Bende gittim. İşi düşünce konuşmaya başladı benimle şok oldum. Ama geçen gün bir konu oldu ve bana hiç birşey yapmamışken çok ağır bir laf kullandı. Ben odadaydım. Ama bağıra bağıra söyledi ve bende duydum. O yüzden o konuşsada ben konuşmuyorum. Çünkü bir baba evladına [telafuz bile edemiyorum] öyle bir kelime kullanamaz! Ve işi düşünce de konuşamaz! Sıra bende yani. Hadi bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…