Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olsam ben de görüşmem resmen gözü varmış...Merhabalar annem 3 ay önce vefat etti 52 yasindaydi.bu süreçte babam halamlarin doldurusuyla ölen dayımın eşiyle yanı yengemle evlendi ve bize aniden oldu dedi ama bi kaç kere buluşmuşlar suan babamla konuşmuyoruz siz olsaydiniz napardiniz babama da cok düşkün biriydim
Merhabalar annem 3 ay önce vefat etti 52 yasindaydi.bu süreçte babam halamlarin doldurusuyla ölen dayımın eşiyle yanı yengemle evlendi ve bize aniden oldu dedi ama bi kaç kere buluşmuşlar suan babamla konuşmuyoruz siz olsaydiniz napardiniz babama da cok düşkün biriydim
Ananemlere perisan bizde oyleannenizin ailesi ne dedi![]()
Pek halanların dolduruşuna benzemiyor
Bu şaka mı? Ölmeden önce de gözü varmış ikisinin de birbirinde kesinlikle. Allah affetsin ve şaşırtmasın bizi de. Ben görüşmezdim size bir şey diyemiyorumMerhabalar annem 3 ay önce vefat etti 52 yasindaydi.bu süreçte babam halamlarin doldurusuyla ölen dayımın eşiyle yanı yengemle evlendi ve bize aniden oldu dedi ama bi kaç kere buluşmuşlar suan babamla konuşmuyoruz siz olsaydiniz napardiniz babama da cok düşkün biriydim
Peki annenın rahatsızlıgımı vardı? yengende onunla ılgılendı .. geldi gitti öylemi kaynaşmışlarAnanemlere perisan bizde oyle
Şok geçirirdim önce sonra da ikisinden soğurdum. Kadın mı kalmamış yahuMerhabalar annem 3 ay önce vefat etti 52 yasindaydi.bu süreçte babam halamlarin doldurusuyla ölen dayımın eşiyle yanı yengemle evlendi ve bize aniden oldu dedi ama bi kaç kere buluşmuşlar suan babamla konuşmuyoruz siz olsaydiniz napardiniz babama da cok düşkün biriydim
Dımı yoksa nasıl boyle olsun ve bu kadın annemin kuzeniydi bi ay hastanede yanında durdu benim kucuk çocuğum vardı anlamında oyle biz pek duramadık sadece yaşlı dedemijbyaninda durabildik babam bize siz anneniz bakmOha ya! Yengesinde gözü varmış ki yengenin de gözü varmış! bir de anneniz 3 ay olmuş! Ben de asla görüşmem!
Annem bi senedir hastaydi annemle bi ay ilgilendi ama yengeyi gectım kadın annemin kuzeniydi asla aklımıza gelmeyecek kisiydiPeki annenın rahatsızlıgımı vardı? yengende onunla ılgılendı .. geldi gitti öylemi kaynaşmışlar
Yanı cok abes duruyor ama ıkısıde tek kalmıssa bellı bır yastan sonra birbirimize kol kanat gerelım dıyemı yaptılarki ..
Ama 3 ayda yokya sacmalık
Annenız anıdenmı vefat ettı ,hastamıydı
Bu arada başınız saglsun
Cevabı burada verilmiş :)Dayınız hayatta mı? Ne zaman boşandılar ya da? Belki daha önce başlamıştır ilişki diye sordum
ölen dayımın eşiyle yanı yengemle evlendi
Dayım 8 sene önce 45 yasında vefat ettiDayınız hayatta mı? Ne zaman boşandılar ya da? Belki daha önce başlamıştır ilişki diye sordum
Evet dikkat etmemişimCevabı burada verilmiş :)