Yok artık daha neler...Evi terk et
Evi terk et
Şaka mı?
Asabi bozulmustur babanizin her zaman yaptigi sey degilmis sonucta keske hic duymasaydiniz yada duymazliktan gelseydiniz bazen esler arasinda tasvif etmesem de olabilir boyle seyler
evi terket diyen olmus hasbinAllaaahhhh
Babamin rahmetli anneme karsi davranislari geldi gozumun önune. Cani gibi severdi kiyamazdi sonradan ayni bu sekilde kotu davranmaya basladi. Sonradan ogrendik ki o siralarda zaten aldatiyormus. Erkekler birden degisiyorsa altinda baska sey ararim ben.
Amin canim. Aynen öyle ya çok iyi davraniyorlar ya da tam tersi.Suçluluk duygsunu öyle bastırıyorlar saçma bir dürtü
Annene allah rahmet eylesin
Psikolojisi bozulmustur belki. Seker hastaligi filan var mi? Onlar da cok agresif ve sinirli olurlar. Annenize Allah sabir versin. Zordur heran bagiran kufur eden bir adama katlanmak.Sürekli elinde facebook açık. Ama biz hep şifrelerini filan biliriz. Ben çaktırmadan düzenli olarak kontrol ediyorum kimlerle yazışıyor ne yapıyor diye ama öyle birşey değil. Sürekli evde arada bir evden camiye filan gidiyor başka yaptığı birşey de yok.
Geçtiğimiz yıl prostat ameliyatı oldu. Ben de sağlıkçıyım dosyalarını filan yakından takip ediyorum. Benim tahminim cinsel problemleri var. Ama bu şekilde değildi... Son 6 aydır sürekli anneme bu şekilde davrandığını öğrendim. Ufak tefek herşeye küfrediyormuş annem artık dayanamayıp anlattı. Gururu çok incinmiş, ben de çok fena oldum.
Birşeyler yapabilmek istiyorum...
Sürekli elinde facebook açık. Ama biz hep şifrelerini filan biliriz. Ben çaktırmadan düzenli olarak kontrol ediyorum kimlerle yazışıyor ne yapıyor diye ama öyle birşey değil. Sürekli evde arada bir evden camiye filan gidiyor başka yaptığı birşey de yok.
Geçtiğimiz yıl prostat ameliyatı oldu. Ben de sağlıkçıyım dosyalarını filan yakından takip ediyorum. Benim tahminim cinsel problemleri var. Ama bu şekilde değildi... Son 6 aydır sürekli anneme bu şekilde davrandığını öğrendim. Ufak tefek herşeye küfrediyormuş annem artık dayanamayıp anlattı. Gururu çok incinmiş, ben de çok fena oldum.
Valla super tepki vermissin zaten, helal. Kac yasinda baban , andropoz otesi erkekler cekilmiyor, bir baska bencil oluyorlar sanki.
Sen yalniz yasamiyor muydun? Yanlis mi hatirliyorum?
Sürekli elinde facebook açık. Ama biz hep şifrelerini filan biliriz. Ben çaktırmadan düzenli olarak kontrol ediyorum kimlerle yazışıyor ne yapıyor diye ama öyle birşey değil. Sürekli evde arada bir evden camiye filan gidiyor başka yaptığı birşey de yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?