Babam Anneme Küfür Ediyor

labfaresi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
2.671
5.301
158
Kızlar ellerim titriyor sinirden mi üzüntüden mi bilmiyorum. Ne yapacağımı şaşırmış haldeyim.

Bu adam baba ya, hani yıllardır bize bakan, bizi herşeyin üzerinde tutan baba! Çok sinirlendiği bağırdığı olmuştur ama bu denli çirkinleştiğine hiç şahit olmamıştım. Daha önce annem bir kez ağlayarak yanıma geldi 35 senelik evliliğimde ilk defa bugün bana küfretti diye. Yanlış anlamışsındır, sinirle olmuştur diye geçiştirmeye çalıştım ama ilk şoku o zaman yaşadım.

Bu akşam şahit olmamam gereken bir şeye şahit oldum. Ya babam ya, benim babam, abimle birbirimize salak dedik diye ağzınız bunlara mı alışacak diye günlerce kızan adam bu. Sırf çöp atmaya git dedi diye anneme buraya sansürle bile yazamayacağım bir küfür salladı. Ben öteki odada oturuyordum. Buz kestim, ruhum kesildi. Yakasına yapışmak istedim ulan kimsin sen anneme böyle konuşuyorsun diye. Ben kızıyım o eşi.. Benim anneme, sana hergün yemek pişiren ,afedersiniz, uçkurunun peşindeyken bile hergün gönlünü etmeye çalışan kadına o lafı nasıl edersin sen!

Bekledim... Dışarıdan gelince annem mutfaktaydı sessizce salonun kapısını kapattım. "Bak baba sana çok saygı duyuyorum aranızdaki ilişkiye bugüne kadar hiç karışmadım. Ama birkez daha anneme küfrettiğini duyarsam sana olan saygımı koruyamam." diyebildim sadece. Ne dedim lan kötü bişey mi dedim diye bağırmaya başladı. "Önce sesinin tonunu ayarla sessizce konuşmaya çalışıyoruz baba, bir de bana lan deme. Senin söylediğin lafı tekrar etmeye bana verdiğin terbiye müsaade etmiyor" deyip odama geçtim. Arkamdan bağırıp durdu kes sesini sen bana karışamazsın bilmem ne diye..

Kızlar ellerim titriyor, kalbim paramparça oldu. Ben ne yapacağım, nasıl davranacağım. Annem ne olacak... Bişeyler deyin, canım yanıyor...

Ilk defa mı bu tip şeyler oldu yani durup dururken bunca yıl sonra olması çok saçma değil mi acaba sorun ne bu adama ne oldu?

Sonradan sapıtmak bu olsa gerek.
Acaba hayatında biri mi var? Böyle ani değişimler pek hayra alamet değil, altında mutlaka bir şey yatıyordur.
Şu an küfretmesi değil, neden küfretmeye başladığı daha önemli. Bunu öğrenmeniz lazım.

Asabi bozulmustur babanizin her zaman yaptigi sey degilmis sonucta keske hic duymasaydiniz yada duymazliktan gelseydiniz bazen esler arasinda tasvif etmesem de olabilir boyle seyler

evi terket diyen olmus hasbinAllaaahhhh

Babamin rahmetli anneme karsi davranislari geldi gozumun önune. Cani gibi severdi kiyamazdi sonradan ayni bu sekilde kotu davranmaya basladi. Sonradan ogrendik ki o siralarda zaten aldatiyormus. Erkekler birden degisiyorsa altinda baska sey ararim ben.

Asabi bozulmustur babanizin her zaman yaptigi sey degilmis sonucta keske hic duymasaydiniz yada duymazliktan gelseydiniz bazen esler arasinda tasvif etmesem de olabilir boyle seyler

evi terket diyen olmus hasbinAllaaahhhh

Bence ne olursa olsun küfür edilmemeli ki küfür ne olursa olsun duymamazlıktan gelmekte o kişiyi haklı çıkartabilir en azından kendine güveni olur tepkisiz kaldıkça

Suçluluk duygsunu öyle bastırıyorlar saçma bir dürtü

Annene allah rahmet eylesin

Sürekli elinde facebook açık. Ama biz hep şifrelerini filan biliriz. Ben çaktırmadan düzenli olarak kontrol ediyorum kimlerle yazışıyor ne yapıyor diye ama öyle birşey değil. Sürekli evde arada bir evden camiye filan gidiyor başka yaptığı birşey de yok.

Geçtiğimiz yıl prostat ameliyatı oldu. Ben de sağlıkçıyım dosyalarını filan yakından takip ediyorum. Benim tahminim cinsel problemleri var. Ama bu şekilde değildi... Son 6 aydır sürekli anneme bu şekilde davrandığını öğrendim. Ufak tefek herşeye küfrediyormuş annem artık dayanamayıp anlattı. Gururu çok incinmiş, ben de çok fena oldum.

Birşeyler yapabilmek istiyorum...

Psikolojisi bozulmustur belki. Seker hastaligi filan var mi? Onlar da cok agresif ve sinirli olurlar. Annenize Allah sabir versin. Zordur heran bagiran kufur eden bir adama katlanmak.

O zaman mesele anlaşıldı eksikliğini annenden çıkartıyor

Valla super tepki vermissin zaten, helal. Kac yasinda baban , andropoz otesi erkekler cekilmiyor, bir baska bencil oluyorlar sanki.

Sen yalniz yasamiyor muydun? Yanlis mi hatirliyorum?

Valla super tepki vermissin zaten, helal. Kac yasinda baban , andropoz otesi erkekler cekilmiyor, bir baska bencil oluyorlar sanki.

Sen yalniz yasamiyor muydun? Yanlis mi hatirliyorum?

56 yaşında şu an. insanlar yaşlandıkça durulur bu gittikçe sapıtıyor. ama gerçekten tekrarlarsa bu kez ciddi bir tepki vermeyi planlıyorum.

yalnızdım doğru hatırlıyorsun, ailemi yanıma aldım. birlikteyiz artık.

Sorununu bu şekilde bastırmaya çalışıyo demekki. Babanın desteğe ihtiyacı var. Geçmiş olsun.

Mesela ben şuan hastanede yatıyorum. Ağzım bozuk olsa çoktan küfrü basmıştım. Psikolojim bozuldu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…