Babam Anneme Küfür Ediyor

sana da çok geçmiş olsun canım. Umarım çok önemli birşey değildir. Bir an önce toparlanırsın.

biz sürekli ona destek olmaya çalışıyoruz. sırf kendisini iyi hissetsin bişeyi eksik olmasın diye gırtlağa kadar borca giriyorum gezdiriyorum bir istediği iki olmuyor. sürekli güler yüzlüyüz hepimiz... daha ne yapabiliriz ki...

Tepki yerine sağlık sorununa odaklanın. Annenin desteği ile düzelir. Oda çok sıkıntıda anlaşılan.

Menopozlu kadınlar da neler yapıyor. Yada pmsli kadınlar...

Desteğe ihtiyacı var. Kızından azar işitmeye değil.

Verdiğiniz tepki çok güzel ama ben babanızın utanacağını düşünmüştüm.

Psikiyatriste falan götürün.

Psikolojisi bozuktur gerekçesini kesinlikle kabul etmem de en azından sakinleştirici falan küfrü bırakır belki.

Tabii giderse.

Psikoloğa ihtiyacı var. Yada üroloğa

küfürden nefret ederim. ben olsam ben de aynısını yaşardım.

Cok kafani bozarsa babayi geri gonder

Yok guzel arkadasim, o senin sandigin gibi degil. Hani orta yas krizi diyorlar ya, yabanci memleketlerde fiziklerine iyi bakan adamlar, yeni sevgililer ediniyor, pahali arabalar aliyor; iste bizim turk versiyonlarinda da ya çeneye vuruyor, ya kadina eziyet etmeye basliyor.
Oyle dedigin gibi durulmasi icin cok saglam bir background lazim. Erdem insanlik daimi ön planda yasamis olmak gerek. 10 adamdan 1 i anca oyle yaslaniyor malesef.

annem de menapozda şu an onun da en ufak ir gerginliğe gerçekten tahammülü yok. öyle bağırıp çağıran bir kadın da değil içine atıyor sürekli. haliyle ciddi sağlık problemleri olarak geri dönüyor. yukarıda da yazdım biz zaten sürekli iyi yaklaşıyoruz ona ben ne istediğini henüz anlayamadım...

Psikoloğa ihtiyacı var. Yada üroloğa

düzenli ürolog kontrolüne gidiyor aslında ama sanırım ya sıkıntılarını paylaşmıyor ya da çözümsüz bir durum var. ben de açık açık soramıyorum anne ve baba olunca...

psikolog konusuna ise ikna edemiyoruz...

Walla masumiyetiniz ne tatli geldi bana. Ben babamin anneme ettigi kufurlerle buyumus biriyim. Buyudukten sonar artik kufurler bana da edilmeye basladi. Sonraso kavgalar, biten sevgi, saygi, evlilik, aile. Derken sekerim, 1 seneye yakindir artik gorusmuyoruz.

Babam benim icin artik yasamiyor gibi bisey.

Maalesef. Insanin ruhuna acilan yara kapanmiyor. Hele ki benimki gibi senelerrrrceeee olan birseyse. Oyle ofkeye kapildi da agzindan kaciverdi diyemiyor insan artik :)

çok üzüldüm yaşadığınız duruma. ama en çok annenize üzüldüm. bir kadının sevdiği adam tarafından bu denli aşağılık bir muamele görmesi çok zor...

çok üzüldüm yaşadığınız duruma. ama en çok annenize üzüldüm. bir kadının sevdiği adam tarafından bu denli aşağılık bir muamele görmesi çok zor...

Senin ki yeni baslamis. Benim annemin kendisi de hatali. Durum oyle oldugu halde senelerce evil kaldi onunla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…