Babam annemi aldatıyor buna katlanamıyorum artık

4ever4get

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2011
388
1
0
İstanbul
kızlar nasıl başlıyacağım bilmiyorum ama çok doluyum başlıkta da belirttim babam annemi aldatıyor ve ben bunu 13 yaşımdan beri biliyorum..
şuan 20 yaşındayım bir ablam var oda 22 yaşında bir de küçük erkek kardeşim var 12 yaşında..
annemin öğrenmesi ise günlüğüme yazdıklarımı okumasıyla başladı bundan 5 yıl önceydi artık inceldiği yerden kopsun dedi ve evden çekip gideceği gün tamamen ayrılmayı düşündüğü gün annanem vefat etti yıkıldık annem mahvoldu..

annem 2 genç kızım var artık onlar için durmam gerekiyor dedi ama araştırmaktan geri durmadı.. bize bişeyleri belli etmeden herşeyi öğrenmeye çalıştı.. bir gün kadının anneme "karnı doyuyor daha ne istiyor" dediğini duydum çok kötü oldum. ablamı zapdetmek çok zordur.. Bunun için 1000 defa daha sustu annem

içimi acıtan bambaşka bişey ise babam bu kadını benmde içinde bulunduğum ofise getirdi gözlerimin içine baka baka beni o kadına hizmet ettirdi zaman zaman belli ediyorum babama herşeyi bildiğimi işine mi gelmiyor yada görmezden mi geliyor bilmiyorum ama artık tak etti ne yaapacağımı bilmiyorum. gururum inciniyor ona baba demeye utanıyorum.. evlensem cocugum olur bu yaşta bunlarla karşılaşmaktan bıktım usandım.. kızlar bana yol gösterin babama bişey söylesem intihar edeceğinden korkuyorum o kadından neden ayrılamıyor yıllardır hiç bilmiyorum acaba o kadından cocugu mu oldu diye bile düşündüm.. ama kadın bildiğimiz kadarıyla dul ve kaybettiği kocasından bi cocugu varmış.. artık midem bulanıyoor 20 yaşındayım uğraşmam gereken okadar güzel konular varken ben bu konuyla kafayı yemek üzereyim günden güne kalbimi kin bürüyor..

daha önce kadını ofise getirme amacı ofise sekreter almamız gerekiyordu.. ozaman farkına varmamıştım biraz küçüktüm galiba kadın ofise geldi ama form doldurmadı.. işi alacağı sekreter hiç insan arabasıyla getirir mi? arabayla getirdi o kadını arabayla da götürdü.. o kadın arabaya bindiğinde herşey dank etti anneme onları söyleyen kadın o gün ofise gelen kadındı.. önümüzdeki hafta sekreter işten çıktığı için ofise yeni bir kadın alınacak babamın tekrar o kadını ofise getireceğini tahmin ediyorum..

LÜTFEN BANA FİKİR VERİN NE YAPMALYIM UZUN OLMUŞ OLABİLİR OKUYUP TAVSİYEDE BULUNACAKLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Son düzenleme:
konuda düzenleme yaptım ellerim titriyordu entera basarken konu açıldı kusura bakmayın yaklaşık 7 yıldır biliyorum bu konuyu

7 yıl önce babamın teleofnuna gelen mesajlardan öğrendim takip ettim ve bunları günlüğüme yazdım bu durumu anneme anlatamamıştım daha sonra annem günlüğümde yazılanları okudu ve olay patlak verdi.. tabi annem bişeyler olduğndan şüphe ediyordur ama kanıtı yoktu.. yazdıklarım tuz biber oldu..

biraz önce yeni aldığı telefona numaraları geçerken ona ait olan 2 numarayı bilerek sildim bakalım çağırıp da soracak mı diye bütün numraları ekledim sadece 2 numara yoktu. çağırdı bazı numaraları kaydetmemişssin kızım dedi yok baba hepsi kayıtlı dedim yok ama bazıları dedi yoksa arar tekrar kaydedersin dedim imalı bi şekilde.

Hakikaten zor bir durum, benim babam annemi kıskandırmak için bişey ima etse bile ben tahammül edemezdim. Sen sanırım anneni düşünüdüğün için kimseye belli etmedin. Babanın bilidiğini bilmesinde fayda var bana göre.. Ama birşey kafama takıldı,neden babanın intihar etmesinden korkuyorsun?:26:

babam bizimle böyle bir konuda yüz göz olmayı tabikide istemez ve ben kalkıp yüzüne karşı böyle bişey söyleyecek olsam kesinlikle gururna yediremez ablamla bu konuyu konuştuğumuzda da "kalkıp bişey söylemesine söyleriz ama kendine yapacaklarından korkuyorum" demişti.

bu arada söylemeyi unuttum babamın maddi durumu çok iyi Allaha şükür.. biz bu konuyu araştırırken tabi duramadık falcılara da gittik yani fala inanma falsız da kalma denir ya falcı da "büyü yapıldığını, kadının babamdan para çekmek amacıyla elinde tutmaya çalıştığını ama zamanla kadının bu amacını babamın fark edip ondan uzaklaştığını fakat kopamadığını" söylemşti..

Valla benimde başıma 17 yaşındayken falan geldi aynı şey. Babamın telefonunda br mesaj yakalamıştım numarayı kendi telme kaydettim ve aradım kadını ağzıma geleni saydırdım bana kocana sahip çıksaydın dedi Annemede söyledim babamı bir güzel haşladı o gün bugündür çok değişti babam ve herşey çok daha güzel... Anneme söyleme sebebimse hiç bir kadın bunu haketmiyor ve bilmeye hakkı var bence ayrılmak bile istese arrkasında olurdum anneciğimin..

bide kızlar söylemeyi unuttum.. yaptığım izlenimlere göre ben sürekli olarak babamın yanında duruyorum yani gündüzleri de..

babam arkadaş çevresiyle çok şen şakrak konuşuyor gülüyor muhabbet ediyor ama evin kapısından girdiği anda suskunlaşıyor annem arada bi soru soruyor bazen kısa cevaplar bazen hiç ses yok.. ya katlanamıyorum ofisi biraz karıştım odasını falan o kadına şiirler yazmış çok kanıma dokundu ya.. kadını görmemiş olsam neyse dicem ama annemin kesip attığı tırnak olamaz:95:

Yasin daha cok genc canim etkilenmen tabiki cok normal, hepimiz bir mutlu yuva isteriz hayat`da ama baban 7 senedir bu kadinla beraber.
Ben olsam anneme söylerdim ve gizli birakmazdim bu olayi nerde inceyse orda kopsun artik, nereye kadar bu gizlilik?
Cünkü bazen kesip atmak gangren olmadan daha iyidir.
Ama yinede durumlara bak bakalim hangisi daha mantikli senin acindan.
Sabirli ol ve güclü olki dogru kararlar veresin.

bence babanla konuşmalısın.
fakat konuşmadan önce kendinde bi öfke kontrolu yapman gerekecek.
yıkıcı olmamaya çalış madem intihar eder diyorsan.
açıkça bildiğini ve bu durumdan rahatsız olduğunu belirt.
size karşı nasıl davranıyor ? buda önemli.
ama madem aldatıyor boşansın annen babanda rahat rahat yaşasın ilişkisini, annene de yazık. bunu bildiği halde hala o adamla aynı evde kalıyor.

bence bi an önce anneniz boşanma davası açmalı.. annenize kardeşleri sahip çıkmayabilir ama babanızın durumu iyiymiş... boşandıktan sonra ailesini mağdur etmez herhalde.. ablanızı da alın yanınıza, hep beraber annenizle konuşun bu konuyu bence... böyle yaşamak çok daha kötü...

Nefret ediyorum bu gibi insanlardan azda degil 7 yil olmus annen biliyor ama cesaret edemyir sanirim
sizde kücük degilsinizki neden sizin icin katlaniyor onuda anlamadim sizin desteginizle ayri bi yasam kurabilir yani kurabilirsiniz senle rahat konusuyor baban demekki haberi yok bildiginden ama intihar felan eder diyosun neden intihar eder karisini cocukölarini aldatirken sorun etmiyor ama resmen igrenclik nasil bakabiliyo karisinin ve cocuklarinin yüzüne erkek milleti iste köpek gibiler ama aynini kadin yapsa namus cinayetleri cikiyor

Aman canim falci malciya inanmayin, falci öyle herseyi bilseydi kendi gelecegini görürdü, falci olmazdi.
Yazik paraniza.
Babanla konusmakla hic bir sey degismez, cünkü hangi tarafda oldugu belli, 7 senedir anneni aldatiyor.
Bence annene herseyi acik acik anlat, kadincagiz nerde oldugunu bilsin bosuna fazla üzülmeden.
Ya iyilige dogru güclenip savassin, yada bosasin böyle hayirsiz insani.

babam bize karşı son derece iyi hiç bi zaman ilgi alakayı kesmesi .. aslında babam anneme karşı iyi bi dediğini dediğini 2 ettirmez ne isterse anında olur yani ama oturup konuşacak olsalar ya azarlar gibi konuşur ya hiç cevap vermez çok tuhaf

yani gönül eğlendirmek olsa derdi 7 sene sürmezdi ne bağlıyor bu adamı bu kadına diye düşünüyorum hiç bişey bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…