kızlar nasıl başlıyacağım bilmiyorum ama çok doluyum başlıkta da belirttim babam annemi aldatıyor ve ben bunu 13 yaşımdan beri biliyorum..
kızlar nasıl başlıyacağım bilmiyorum ama çok doluyum başlıkta da belirttim babam annemi aldatıyor ve ben bunu 13 yaşımdan beri biliyorum..
Şuan kaç yaşındasın canım,bi de baban bildiğini biliyor mu?
Bende dün öğrendim,benim annemin haberi yok ama babam eski sevgilisi ile görüşüyor. Nefret ettim.
Hakikaten zor bir durum, benim babam annemi kıskandırmak için bişey ima etse bile ben tahammül edemezdim. Sen sanırım anneni düşünüdüğün için kimseye belli etmedin. Babanın bilidiğini bilmesinde fayda var bana göre.. Ama birşey kafama takıldı,neden babanın intihar etmesinden korkuyorsun?:26:
Annen boşanmayı düşünmüyor mu canım ?
bide kızlar söylemeyi unuttum.. yaptığım izlenimlere göre ben sürekli olarak babamın yanında duruyorum yani gündüzleri de..
babam arkadaş çevresiyle çok şen şakrak konuşuyor gülüyor muhabbet ediyor ama evin kapısından girdiği anda suskunlaşıyor annem arada bi soru soruyor bazen kısa cevaplar bazen hiç ses yok.. ya katlanamıyorum ofisi biraz karıştım odasını falan o kadına şiirler yazmış çok kanıma dokundu ya.. kadını görmemiş olsam neyse dicem ama annemin kesip attığı tırnak olamaz:95:
bence babanla konuşmalısın.
fakat konuşmadan önce kendinde bi öfke kontrolu yapman gerekecek.
yıkıcı olmamaya çalış madem intihar eder diyorsan.
açıkça bildiğini ve bu durumdan rahatsız olduğunu belirt.
size karşı nasıl davranıyor ? buda önemli.
ama madem aldatıyor boşansın annen babanda rahat rahat yaşasın ilişkisini, annene de yazık. bunu bildiği halde hala o adamla aynı evde kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?