babam bizimle böyle bir konuda yüz göz olmayı tabikide istemez ve ben kalkıp yüzüne karşı böyle bişey söyleyecek olsam kesinlikle gururna yediremez ablamla bu konuyu konuştuğumuzda da "kalkıp bişey söylemesine söyleriz ama kendine yapacaklarından korkuyorum" demişti.
bu arada söylemeyi unuttum babamın maddi durumu çok iyi Allaha şükür.. biz bu konuyu araştırırken tabi duramadık falcılara da gittik yani fala inanma falsız da kalma denir ya falcı da "büyü yapıldığını, kadının babamdan para çekmek amacıyla elinde tutmaya çalıştığını ama zamanla kadının bu amacını babamın fark edip ondan uzaklaştığını fakat kopamadığını" söylemşti..[/QUO
Hmm,fala ben de inanmam ama dediği doğru olabilir.. Burada okuduklarımdan sonra bir kadın olmama rağmen hemcinslerimden herşeyi bekler oldum malesefKötü karakterli insanlar her zaman var. Erkeklerin de suçu var tabi ki,evli barklı kocaman çocuğu olan insanlar niye karısını aldatır anlamıyorum.
Neyse senin yapabileceklerine gelelim. Ben olsam babama yğzyüze bu konuyu söylemeye cesaret edemezdim. Ama dokunaklı bir mektup yazardım. "Annemin bizi bırakıp gitmesinden korkuyorum,ben ailemizi hep bir arada görmek istiyorum" gibi,onun da onurunu kırmadan,yaptın bi hata vazgeç gibisinden,sonuçta biri annen biri baban.
Eğer kadının senin işyerinde çalışma ihtimali varsa beklemen de faydalı olabilir. Kadının hareketlerini gözlemlersin, eğer gerçekten babandan maddi bi beklentisi vs. kötü özellikleri varsa bunları babanın görmesine yardımcı olup, soğumasını sağlayabilrsin..Şimdili aklıma gelenler bunalar. Allah yardımcın olsun canım
bence bi an önce anneniz boşanma davası açmalı.. annenize kardeşleri sahip çıkmayabilir ama babanızın durumu iyiymiş... boşandıktan sonra ailesini mağdur etmez herhalde.. ablanızı da alın yanınıza, hep beraber annenizle konuşun bu konuyu bence... böyle yaşamak çok daha kötü...
Yasin daha cok genc canim etkilenmen tabiki cok normal, hepimiz bir mutlu yuva isteriz hayat`da ama baban 7 senedir bu kadinla beraber.
Ben olsam anneme söylerdim ve gizli birakmazdim bu olayi nerde inceyse orda kopsun artik, nereye kadar bu gizlilik?
Cünkü bazen kesip atmak gangren olmadan daha iyidir.
Ama yinede durumlara bak bakalim hangisi daha mantikli senin acindan.
Sabirli ol ve güclü olki dogru kararlar veresin.
babam bizimle böyle bir konuda yüz göz olmayı tabikide istemez ve ben kalkıp yüzüne karşı böyle bişey söyleyecek olsam kesinlikle gururna yediremez ablamla bu konuyu konuştuğumuzda da "kalkıp bişey söylemesine söyleriz ama kendine yapacaklarından korkuyorum" demişti.
bu arada söylemeyi unuttum babamın maddi durumu çok iyi Allaha şükür.. biz bu konuyu araştırırken tabi duramadık falcılara da gittik yani fala inanma falsız da kalma denir ya falcı da "büyü yapıldığını, kadının babamdan para çekmek amacıyla elinde tutmaya çalıştığını ama zamanla kadının bu amacını babamın fark edip ondan uzaklaştığını fakat kopamadığını" söylemşti..[/QUO
Hmm,fala ben de inanmam ama dediği doğru olabilir.. Burada okuduklarımdan sonra bir kadın olmama rağmen hemcinslerimden herşeyi bekler oldum malesefKötü karakterli insanlar her zaman var. Erkeklerin de suçu var tabi ki,evli barklı kocaman çocuğu olan insanlar niye karısını aldatır anlamıyorum.
Neyse senin yapabileceklerine gelelim. Ben olsam babama yğzyüze bu konuyu söylemeye cesaret edemezdim. Ama dokunaklı bir mektup yazardım. "Annemin bizi bırakıp gitmesinden korkuyorum,ben ailemizi hep bir arada görmek istiyorum" gibi,onun da onurunu kırmadan,yaptın bi hata vazgeç gibisinden,sonuçta biri annen biri baban.
Eğer kadının senin işyerinde çalışma ihtimali varsa beklemen de faydalı olabilir. Kadının hareketlerini gözlemlersin, eğer gerçekten babandan maddi bi beklentisi vs. kötü özellikleri varsa bunları babanın görmesine yardımcı olup, soğumasını sağlayabilrsin..Şimdili aklıma gelenler bunalar. Allah yardımcın olsun canım
mektup konusu olabilir aslında.. çünkü duygusal birisiyim böyle bi konu olduğunda kendimi tutamaya bilirim ağlayabilirim yani onun yüzüne karşı ama bazen aklıma da gelmiyor değil geç karşısına konuş aklını başına alsın yeter artık cocuk değilim 2 tane genç kızın var anneme yaptıklarını yarın bizim kocalarımıza bize yapacak olsa utanmayacak mısın diye bağırasım geliyor ama kendimi tutuyor 1 hafta sonra ofise alınacak sekreter kim olacak ona göre hareket edeceğim.. eğer o kadını getirecek olur tutcam sacından duvardan duvara vurucam babamın da yüzüne tükürüp çıkıcam oradan
ben babamı o fırsatçı kadına kaptırmayı asla düşünmüyorum.. kadının amacı zaten babamı annemden ayırmak pislik şey.. herşey yoluna girebilir babam herşeyin farkına varabilirim..
kanıma dokunan bi başka şey babamla annem ümreye gitti yaşı yaklaştı 50 ye yakında ablamı istemeye bile gelebilirler.. yani bi başkasında karşılaştığı bi zaman babam yapan insanlara nasıl kızıyor anlatamam size.. ailemizde birisi vardı hatta bu şekilde sürekli başka kadınlarla takılıyordu karısını evden kovmuştu ozaman o adama yaptıklarını düşünüyorum bunları yapan kişi benim babam olamaz diyorum.. gerçekten uyuşmayan o kadar çok şey vardı neden bu şekilde neden bu şekilde hiç anlamıyorum
erkeklerin aldatma sebebi herbirisine göre değişkenlik gösteriyor söylediklerimin yanlış anlanmasını istemem ama biz kadınlarda ilk baştaki suç..kendimizle yeteri kadar ilgilenmiyoruz çoğunluk kadınlar genelde evlendikten bir müddet sonra eşleriyle eskisi kadar heyecanlı ilgilenmiyolar kendilerine pek dikkat etmiyolar onlara bütün benlikleriyle samimi olup neyi var neyi yoksa açıyolar yüreklerini.karşıdaki insan eğer birlikte olduğu kişinin kendine çok bağlandığını ve asla onu bırakamayacağını anladığı anda dahada rahat davranıyor..bizler kaçanı kovalamayı seven tabiata ait insanlarız meraklı insanlarız...dolayısıyla bazı gizemler ortadan kalktığında eski heyecan kalmıyor...yalnız şunu belirtmek isterimki erkek adama dürüstlük mertlik yakışır ya annen yada o kadın tercihini yapmalı bi diğeride baban elden ayaktan düşünce eşşek gibi gelicek annenin ayağına göreceksin ama sorun belkide iş işten geçmiş olacak....allah onu islah etsin vede tez zamanda onu doğru yola sevketsin ellerini ayaklarını bağlasında gidemesin o kadına...
babanı kaptırmamak adına sakın onu o kadından uzaklaştırmaya çalışma canım dikkatini topla ve de adımları ona göre at çünkü yasaklar hep tatlı gelir insana,daha da çok yapışır o kadına...ayrıca şunu da söylemek istiyorum sorun yada sıkıntı kadında diil babanda ...unutma o kadın gider tam oh kurtulduk dersin başka kadın buluverir ona göre davranın...öyle bişeyler yapınki babanın en hassas damarında girin en tiz noktasından ...ve birdaha o haltı yemeye bile kalkamaz olsun
babamı o kadına bağlayan ne olabilir sizce
babandan asla nefret etme ne olursa olsun o senin büyüğün vede baban.aynısını annende yapmış olabilirdi,öyle olanda çok..insanlar mutlaka eksikleri olunca giderler başkalarına..sizi tanısaydım daha rahat söyleyebilirdim belkide annen biraz babana ilgisizdir veyahut sert veya ters konuşuyordur bunlar sadece varsayımlarım bunları en iyi sen gözlemleyebilirsin..bi düşün bakalım aralarındaki geçen diyalogları nasıl?
ben onların hiç bi zaman kendileriyle ilgili bişey konuştuklarına şahit olmadım kısa ve öz konuşurlar annem ev içinde kendisine hiç bakmaz çok bırakır kendisini geçen gün söyledim biraz daha kendisiyle ilgilenmesini.. analiz etme konusunda o kadını gördüğümde katırladığım kadarıyla Allahın gücüne gitmesin ama çok çirkin bi kadındı hani insanın kalbi yüzüne yansır ya öyle bi yüzü vardı kanının yani güzellik konusunda annemn tırnağı olamaz. bu arada cinsel hayatlarını tabi ki bilmiyorum ben. sadece dürüst olmak gerekirse heralde yeterli bulmuyor ki sokaktaki kadınlardan ilgi bekliyor diye düşünüyorum sadece
7 yıl önce babamın teleofnuna gelen mesajlardan öğrendim takip ettim ve bunları günlüğüme yazdım bu durumu anneme anlatamamıştım daha sonra annem günlüğümde yazılanları okudu ve olay patlak verdi.. tabi annem bişeyler olduğndan şüphe ediyordur ama kanıtı yoktu.. yazdıklarım tuz biber oldu..
biraz önce yeni aldığı telefona numaraları geçerken ona ait olan 2 numarayı bilerek sildim bakalım çağırıp da soracak mı diye bütün numraları ekledim sadece 2 numara yoktu. çağırdı bazı numaraları kaydetmemişssin kızım dedi yok baba hepsi kayıtlı dedim yok ama bazıları dedi yoksa arar tekrar kaydedersin dedim imalı bi şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?