Babam annemi aldatıyor buna katlanamıyorum artık

şuan ablam yanımda değil o yanımda olsaydı daha güçlü olurdum.. ablam 6 aylığına ingiltereye dil eğitimine gitti mart ayında gelecek.. babana ablamın kesin ve net söylediği şey "eğer o kadın oraya gelir işe başlamak niyetiyle aramıza kadar sokarsan seni asla affetmem" dedi.. işte hafta ofise bir bayan alacağız ama nedense form doldurmaya gelen 1 tane bile bayan yok.. aklıma sürekli işe o kadını alacakmış gibi geliyor.. sürekli gözümün önünde canlandırıyorum eğer onı getirirse ne yapmalıyım diye

ben annemin yerinde olsam bende bu duruma katlanamazdım.. gerçekten verirdim eline bavulu hadi naş derdim..
ama annem 2 genç kızım var onların sorumlukları isteklerini karşılayamam diye düşünüyor heralde.. ailesi tam olarak destek vermedi, hiç bi geliri yok, bi işe girip çalışayım paramı kazanayım dese onu da yapamaz.. bi de küçük kardeşim annemin durumu öğrendiği zaman kendisini kaybetti çok içine kapandı.. annem benm üniversitemin bitmesini ablamın işe başlamasını bekliyor heralde annem çok fedakar onun hakkını asla ödeyemeyiz

ya böyle kadınları varya tutucaksın saçından bir güzel yolucaksın tekme tokat giriceksin... para yiyici bu kadınlar, buluyolar böyle zengin adamları yapışıyolar.. adamlarda saf tabi, iki güzel tatlı söze, cilveye kapılıyolar... allahım yarabbim ya sinir oldum şimdi...

konunun hepsini okuyamadım çünkü dayanamadım ve hemen içimden bişiler yazmak geldi çok sinirlendim çok moralim bozuldu bunlar herkesin başına gelebilecek olaylar.bir tarafta baban diğer taraf annen..ne yapılır ne yapılmaz çok karışık bir durum..ama en kızdığım şey babanın dürüst olmadan bu ilişkiye devam etmesi.karar verme zamanı çoktan gelmiş vede geçmiş neredeyse....

ben babamı o fırsatçı kadına kaptırmayı asla düşünmüyorum.. kadının amacı zaten babamı annemden ayırmak pislik şey.. herşey yoluna girebilir babam herşeyin farkına varabilirim..
kanıma dokunan bi başka şey babamla annem ümreye gitti yaşı yaklaştı 50 ye yakında ablamı istemeye bile gelebilirler.. yani bi başkasında karşılaştığı bi zaman babam yapan insanlara nasıl kızıyor anlatamam size.. ailemizde birisi vardı hatta bu şekilde sürekli başka kadınlarla takılıyordu karısını evden kovmuştu ozaman o adama yaptıklarını düşünüyorum bunları yapan kişi benim babam olamaz diyorum.. gerçekten uyuşmayan o kadar çok şey vardı neden bu şekilde neden bu şekilde hiç anlamıyorum

erkeklerin aldatma sebebi herbirisine göre değişkenlik gösteriyor söylediklerimin yanlış anlanmasını istemem ama biz kadınlarda ilk baştaki suç..kendimizle yeteri kadar ilgilenmiyoruz çoğunluk kadınlar genelde evlendikten bir müddet sonra eşleriyle eskisi kadar heyecanlı ilgilenmiyolar kendilerine pek dikkat etmiyolar onlara bütün benlikleriyle samimi olup neyi var neyi yoksa açıyolar yüreklerini.karşıdaki insan eğer birlikte olduğu kişinin kendine çok bağlandığını ve asla onu bırakamayacağını anladığı anda dahada rahat davranıyor..bizler kaçanı kovalamayı seven tabiata ait insanlarız meraklı insanlarız...dolayısıyla bazı gizemler ortadan kalktığında eski heyecan kalmıyor...yalnız şunu belirtmek isterimki erkek adama dürüstlük mertlik yakışır ya annen yada o kadın tercihini yapmalı bi diğeride baban elden ayaktan düşünce eşşek gibi gelicek annenin ayağına göreceksin ama sorun belkide iş işten geçmiş olacak....allah onu islah etsin vede tez zamanda onu doğru yola sevketsin ellerini ayaklarını bağlasında gidemesin o kadına...

babanı kaptırmamak adına sakın onu o kadından uzaklaştırmaya çalışma canım dikkatini topla ve de adımları ona göre at çünkü yasaklar hep tatlı gelir insana,daha da çok yapışır o kadına...ayrıca şunu da söylemek istiyorum sorun yada sıkıntı kadında diil babanda ...unutma o kadın gider tam oh kurtulduk dersin başka kadın buluverir ona göre davranın...öyle bişeyler yapınki babanın en hassas damarında girin en tiz noktasından ...ve birdaha o haltı yemeye bile kalkamaz olsun

haklısınız anneme dolaylı yollardan kendine bak hayat akıp gidiyor bak biz nasıl para harcıyoruz sende git harca saçlarını tara parfümünü sık gözlerine kalem sür bir sürü elbisen kıyafetin var değişik değişik giy dedim kendine bak neden böyle bırakıyorsun kendini dedim oda ben hayattan bıkmışım kızım ne parfümü falan dedi bende böyle kendini bırakırsan tabi hayattan bıkarsın dedim elinden tuttum götürdüm elbise dolabına güzel güzel giydirdim bak kendine yaşamak güzeldir dedim bişeyler yapmaya çalışıyorum kendimce ama hiç bişey değişmiyor galbia

bu konuyla aklıma sadece biz yani 2 kızı geliyor direk.. babamın bizim konumuzda çok hassasdır hiç bi şekilde toz kondurmaz bize.. ama ne gibi bi oyun oynayabilir yada ders verebiliriz aklıam gelmiyor zaten sinirden başım kazan gibi oldu gün geçtkçe içimdeki nefret büyüyor

babamı o kadına bağlayan ne olabilir sizce

anneni analiz et vede aynı anda o kadını da...aralarında ne farklar var...ve eğer yapabilirsen annenin dış imajında bikaç değişiklik yaptır hareketlerindede...geldiğinde eskiden babana nasıl davranıyorsa daha bi farklı davransın...bunu ilk gün belki tam farkedemez baban ama devam ettir davranışları..eksik neleri varsa diğerine göre onları annene uygulatmaya çalıştır vede şu sözü asla unutma peygamber efendimiz sav in hadisi şerifidir "bir kadın kocasının her ihtiyacını güzellikle görmek zorundadır" bundaki hisseyi sen anlamışsındır umarım tatlı söz temizlik hoşgörü gizem ...ama asla üzgün vede bitirmiş gözükmesin ama aynı zamanda babansız olamayacak kadar aciz de gözükmesin dik vede erkeksi ..çünkü babanın durumu iyiymiş bundan kendine pay çıkarabilir baban

babandan asla nefret etme ne olursa olsun o senin büyüğün vede baban.aynısını annende yapmış olabilirdi,öyle olanda çok..insanlar mutlaka eksikleri olunca giderler başkalarına..sizi tanısaydım daha rahat söyleyebilirdim belkide annen biraz babana ilgisizdir veyahut sert veya ters konuşuyordur bunlar sadece varsayımlarım bunları en iyi sen gözlemleyebilirsin..bi düşün bakalım aralarındaki geçen diyalogları nasıl?

ben onların hiç bi zaman kendileriyle ilgili bişey konuştuklarına şahit olmadım kısa ve öz konuşurlar annem ev içinde kendisine hiç bakmaz çok bırakır kendisini geçen gün söyledim biraz daha kendisiyle ilgilenmesini.. analiz etme konusunda o kadını gördüğümde katırladığım kadarıyla Allahın gücüne gitmesin ama çok çirkin bi kadındı hani insanın kalbi yüzüne yansır ya öyle bi yüzü vardı kanının yani güzellik konusunda annemn tırnağı olamaz. bu arada cinsel hayatlarını tabi ki bilmiyorum ben. sadece dürüst olmak gerekirse heralde yeterli bulmuyor ki sokaktaki kadınlardan ilgi bekliyor diye düşünüyorum sadece

bu arada kızlar 40 yaş sendromu olabilir mi

cünkü geçenlerde babamın bilgisayarına da bir el attım bazı hayat kadınları sitesine falan girmişti.. gerçekten bunları yazarken bile kendimi çok mahcup hissediyorum sonuçta o adam benim babam ve ben babamı gerçekten seviyorum bu durumlar ona karşı beni çok soğutuyor içimden ona baba demek hiç gelmiyor

daimi 7 yıllık olan bi kadın var ama başka şeylerinde peşinde heralde ki böyle sitelere girmiş

anneme yine uygun dille kendisine gelmesini söyleyeceğim ama kendine gelmesi gereken babam ona bi şekilde bu durumun iyiye gitmediğini fark ettirmeliyim.. ama benim tahminmcee babam bildiğimi biliyor bugün biraz daha fark ettirdim

benimde aklıma gelen oydu canım..çünkü bizim türk erkekleri cinsellikteki bazı durumları eşleriyle yaşamazlar yada yaşamak istemezler dışardakilerse onun hiç bişeyini bilmediğinden her istediğini yapabilir yani daha özgürdür

ama öyle bir şey olsa kendi elleriyle niye telefonunu versin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…