Kocasını whatsapp webden takip edeni duydum da babasını takip edeni ilk defa duyuyorum. Her şey iyi gidiyorsa böyle bir şeyi neden yaparsınız, sonucunda hiç bir şey yapamayacaksanız kendinizden başka kime ettiniz bu durumda.
Dün yeni telefon aldık kendisine almaz olaydık. Telefonu kurarken yabancı bi numaradan pist diye mesaj geldi bi panik oldu ondan sonra aklıma geldi benimde . Şimdi diyorum zaten hiç indirmesemiydim keşke diyeBabanız ne yaptı da whatsapp web işine girdiniz? Belki anneniz de supheleniyordur.
Annemin ağzını aradım ve şu an söylememem daha iyi sanki zaten nasıl söylerim bilmiyorum ama babamla konuşucam . O kadınla da konuşmak içimdekileri söylemek istiyorum bizden haberi var mı bilmek istiyorum sizce konuşmalı mıyım peki?
Yok malesef aşkım demiş karşıda ki bayanBir evladın buna şahit olması gerçekten çok kötü ama siz yine de karışmayın, annenize bir şey söylemeyin. Babanızla konuşun. Mesaj içeriği neydi, yanlış anlama yok değil mi?
En mantıklı hareket bu olucak sanırım . Sakin kalmak çok zor aklımda konuşma provası yaparken bile tutamıyorum kendimi gözlerim doluyor direk. Teşekkür ederim yorumunuz içinBabanızı alın karşınıza ve bunu bildiğinizi söyleyin. Ama buraya yazdığınız gibi telaşla ya da sinirle değil sakince. Bir öğrenin bakalım nedir ne değildir. Ona göre annenize anlatacaginizi anlatmak istediginizi söyleyin. Ne demek bilmiyormuş gibi yapmak ya da ortalığı ayağa kaldırmak. Babanız o sizin büyük evladisiniz söyleyin ona. Sonra ne yapacaginiza bakarsınız.
En mantıklı hareket bu olucak sanırım . Sakin kalmak çok zor aklımda konuşma provası yaparken bile tutamıyorum kendimi gözlerim doluyor direk. Teşekkür ederim yorumunuz için
Eminsin değil mi? Yıllar önce benim babamın da telefonuna mesaj gelmişti, babam seni aldatıyor diye anneme göstermiştim. Babam mesaj atmamıştı ama birinden aşkımlı falan mesaj gelmişti. Annem de büyükbabama söylemişti boşancam diye çağırmıştı. Sonra meğerse babam telefonunu başkasına vermiş, adam babamdan birini aramış kadın da mesaj atmıştı. Babam kendine değil başkasına atıldığını ispatlamıştı ve bunu benden nasıl beklersin diye annemle günlerce konuşmamıştı. 30 Yıllık evlilik hayatlarında anneme küstüğü tek an olarak tarihe geçti o olay. Sonra çok utanmıştım ortalığı karıştırdığım için. Önce babana sorsan bu ne diye... Belki o yazmamıştır.Merhaba herkese şu an napıcağımı bilemiyorum. Dün whatsapp webden öğrendim.İğreniyorum kendisinden şu an beynim durdu iki kardeşim var. Annem böyle bişeyi kaldıramaz takıntılı bi insan ayrılsalar sürekli naptı etti kendi kendini yer 25 yıllık evliler nerdeyse.Ben anneme de kardeşlerime de bakarım işim gücüm var çok şükür ama bilmiyorum şu an anneme söylemeli miyim yoksa babamla mı konuşuyım?yoksa ölü taklidi mi yapıyım ki mümkün değil bilmiyorum lütfen bi akıl verin
Bu arada babam şimdiye kadar bizle çok ilgiliydi bişeyimizi eksik etmez annemle de mutlu gözüküyorlar şu an dışardan ama neyimiz yetemediyse nefret ediyorum kendisinden napıyım lütfen bişey diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?