Babam annemi aldatıyor !

Babanız ne yaptı da whatsapp web işine girdiniz? Belki anneniz de supheleniyordur.

bu watsap web i öyle merak ettim ki. ben de takip etsem . ama nasıl yaparım. benim telefonum tuşlu . vatsahp yok.

Babanız ne yaptı da whatsapp web işine girdiniz? Belki anneniz de supheleniyordur.
Dün yeni telefon aldık kendisine almaz olaydık. Telefonu kurarken yabancı bi numaradan pist diye mesaj geldi bi panik oldu ondan sonra aklıma geldi benimde . Şimdi diyorum zaten hiç indirmesemiydim keşke diye

nasıl söylersiniz,ne yaparsınız o konuda birsey söyleyemem.
ama evlat olarak karışma diyenleri de anlayamıyorum.
bu babanın tek sorumluluğu anneye karşı mı?
evlatlara karşı da sorumluluğu var.bir halt yiyecekse boşansın ne yapacaksa yapsın.
hem çörek bütün dursun,hem karnım tok.öyle olmuyor maalesef.ya o çörek btecek,ya da aç kalacak.
kararını versin.
ama illa ki konuşulacaksa ben önce baba ile konuşmayı denerdim.
şunu da unutmayın;babanızı tanıyan sizsiniz.tepkilerini düşünün öyle karar verin

Annemin ağzını aradım ve şu an söylememem daha iyi sanki zaten nasıl söylerim bilmiyorum ama babamla konuşucam . O kadınla da konuşmak içimdekileri söylemek istiyorum bizden haberi var mı bilmek istiyorum sizce konuşmalı mıyım peki?

Kadınla değil de babanızla yüzgöz olmadan bir konuşun derim. Anneniz takıntılı biriyse hiç bahsetmeyin, olaylar çok büyür. Hoş normal şartlarda büyüse yeri ama çok hassas bir konu.

Bir evladın buna şahit olması gerçekten çok kötü ama siz yine de karışmayın, annenize bir şey söylemeyin. Babanızla konuşun. Mesaj içeriği neydi, yanlış anlama yok değil mi?

Babanızı alın karşınıza ve bunu bildiğinizi söyleyin. Ama buraya yazdığınız gibi telaşla ya da sinirle değil sakince. Bir öğrenin bakalım nedir ne değildir. Ona göre annenize anlatacaginizi anlatmak istediginizi söyleyin. Ne demek bilmiyormuş gibi yapmak ya da ortalığı ayağa kaldırmak. Babanız o sizin büyük evladisiniz söyleyin ona. Sonra ne yapacaginiza bakarsınız.

Bir evladın buna şahit olması gerçekten çok kötü ama siz yine de karışmayın, annenize bir şey söylemeyin. Babanızla konuşun. Mesaj içeriği neydi, yanlış anlama yok değil mi?
Yok malesef aşkım demiş karşıda ki bayan

En mantıklı hareket bu olucak sanırım . Sakin kalmak çok zor aklımda konuşma provası yaparken bile tutamıyorum kendimi gözlerim doluyor direk. Teşekkür ederim yorumunuz için

Duygusal olabilirsin konuşurken ağlayabilirsin de. Ama fevri olma sakın...
Rica ederim. Bize de haber ver.

En mantıklı hareket bu olucak sanırım . Sakin kalmak çok zor aklımda konuşma provası yaparken bile tutamıyorum kendimi gözlerim doluyor direk. Teşekkür ederim yorumunuz için

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama annenize bunu direk söylemeniz hiç mantıklı değil.Bir arkadaşta söylemiş başkasının konusunu anlatır gibi annenizin ağzından laf almaya çalışın eğer affedicek gibiyse annenize aöylemeden babanızı sakin bir dille uyarın. bu yaptığına devam etmemesi konusunda.Anneniz asla kabul etmem net bir tavrı varsa söyleyebilirsiniz.Affedicek gibiyse annenize babanızdan çok daha büyük kötülük etmiş olursunuz, ayrılsada ayrılmasada ölene kadar içinde bir yarayla yaşamasına sebep olursunuz.

Eminsin değil mi? Yıllar önce benim babamın da telefonuna mesaj gelmişti, babam seni aldatıyor diye anneme göstermiştim. Babam mesaj atmamıştı ama birinden aşkımlı falan mesaj gelmişti. Annem de büyükbabama söylemişti boşancam diye çağırmıştı. Sonra meğerse babam telefonunu başkasına vermiş, adam babamdan birini aramış kadın da mesaj atmıştı. Babam kendine değil başkasına atıldığını ispatlamıştı ve bunu benden nasıl beklersin diye annemle günlerce konuşmamıştı. 30 Yıllık evlilik hayatlarında anneme küstüğü tek an olarak tarihe geçti o olay. Sonra çok utanmıştım ortalığı karıştırdığım için. Önce babana sorsan bu ne diye... Belki o yazmamıştır.

Her evliligin kendi icinde dinamigi vardir ,cocugu bile olsan bilmedigin durumlari vardir ,ozel hayat adi ustunde ,
Belki annenle babanin evliligi disaridan gorundugu gibi mukemmel degil ,sonucta sen cocuklarin ,
Bosansalar ,aldatsalar ,baskalariyla evlenseler bile sadece rolun o kisinin evladi olmak ,
Uzerine vazife olmayan bir konuya karisma aksin gitsin ,ne babana ne annene soyleme ,
Whatupps web ide sil ,
Ust komsumuz esinin ustunde mahalle baskisi kurmak icin herkese kocam benim aldatiyor diye anlatiyor ,cocuklarini dolduruyor ama yillar beri bu olaylar yasanmadan once cinsellik yasamak icin karisina yalvardigini kadinin istemiyorum diyip kavga ettigini biz duyduk kac kere,herkesin icinde kimbilir neleer var

Annen aldatıldığını duyunca boşanır mı?Boşanır diyosan söyle. Yok boşanmaz diyosan kimseye bi şey söyleme,unut gitsin.Hoş ben inanmıyorum aldatılan bi kadının anlamadığına kendini kandırmak istesin insan yeter ki.

Annen belki farkında dır ama kuşku duyuyordur içi içini yiyordur ama ispatlayamıyordur. Ve insanın başına gelecek en kötü şeydir bu hatta insanı kanser eder ( malesef birebir yaşandı). Bundan dolayı kesinlikle babanla sonra annenle konuşmalısın ortaya çıkarmalısın. Alacakları kararı onlara bırak tabiki gerisine karışma. Ama insanın içini kemirten bu olayı ortaya çıkar benim tavsiyem budur. Ben çıkarmadım çok pişmanlığını yaşadım malesef...

Of ne zor
Babayla konuşsan dahi aldatmış olduğu gerçeğini değiştirecek mi
Anneyle konuşsan bu çok ağır bir vaka
Allah yardımcın olsun canım senin için de zor,

Babanla konuşmalısın hem de acilen mesajların görüntüsünü al göster....

Tabiki babanla konuş olgun bir şekilde herşeyin farkında olduğunu göster , suclamadan bunu anneme neden yaptığını merak ettim sadece de . Eğer annen bosanabilecek maddiyata ve dayanıklılığa sahipse annenlede konuş. Ama yıllardan sonra bosanmaz üzülür ama oturur evinde diyosan annene HC söyleme bosyere kendi hissediyodur belki ama evlatlarinada rezil olmak çok ağır bişey olsa gerek bir anne için. Annenin nasıl bir karakter olduğunu sen daha iyi biliyorsun nabza göre şerbet ver yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…