- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
Arkadaşım derken orada dur istersen önce olurmu,senin gıybet ettiğin arkadaşın hiç değilim.Arkadaşım ben eşimle bunu yapmaktan mutluyum demek ki. Seni ne ilgilendirir bu durum ? Konu bu mu ? Sen neden taktın buna bu kadar ? Sanane derler adama.
e ama iyide evlenmiişş ... kızı evli artık evlenirken evliliğin gerektirdiği herşeyin olacağını biliyor , kızı hamile de olacak doğuracakda kocasıyla aynı yatağa girecek çünkü evli. bu paylaşamamak değil ya babası korkunç düşünüyorBananız sizi paylaşmak istemediği için duygusal davranmış olabilir. İlk seferde gönlü kırılmasın diye tek gidip daha sonra aşabilirsiniz
evet had herkese lazım sadece bize değil size gelen yorumlara karşı da aynı hassasiyeti gösterirseniz güzel olurŞimdi mevzu şu ki benim sizden yorum istediğim yer babamla alakalı olan mevzu. Benim eşimle nereye nasıl gittiğim değil. Haddimizi bilelim biraz.
Bende 35 yıllık evliyim ilk evlendiğimde tek gitmiştim eşim çalışıyor izin durumu yok onu neden bekleyim demi.Doğru ama her insan bir değil,kendimden örnek vereyim ilk iki sene hep eşimle gitmek istedim ,sonra eşimin işi dolayısı ile bebeğimle tek gittim o oldu ,hoşuma gitti bagimsizligimi ilan ettim.18 senelik evliyim .
İnanın akıl yaşta değil başta oluyor. Madem yaşınız büyük görmüş geçirmişsiniz önce tanımadığınız birine yorum yaparken siz diye hitap etmeyi öğrenin. Yaşınız büyük diye herşeyin doğrusunu biliyorsunuz anlamına gelmiyor. Büyüklük kompleksi, küçük dağları ben yarattım edası sizi daha çok saygıdeğer birisi yapmıyor. Bu arada arkadaşım diye hitap şeklim karşıdakine saygıdır, özveridir, seviyedir. Ziraa sizin üslubunuza sahip biri ile asla arkadaşlık kurmam.Arkadaşım derken orada dur istersen önce olurmu,senin gıybet ettiğin arkadaşın hiç değilim.
O kadar genç ve tecrübesizsin ki biz sana yaşadıklarımızı ve tecrübelerimizi aktarmaya çalışıyoruz ister alırsın isteralmazsın o senin sorunundur.
Aynen öyle. Yorum istediğim konunun dışına çıkılarak yorum yapilirsa had aşılmış olunur ve bana cevap şansı doğar.evet had herkese lazım sadece bize değil size gelen yorumlara karşı da aynı hassasiyeti gösterirseniz güzel olur
Bence baba bu kadar tepkili ise bir neden veya iç güdüsü veya ruhsal hastalığı vardır...Henüz yolun çok başındasınız. Tek diyeceğim bu
Evet eşler duymasın :)onlar olmadan tatil çok keyifli oluyor tatile gittiğim zaman her gün disardayim kardeşlerimle gez dolaş offf özledimBende 35 yıllık evliyim ilk evlendiğimde tek gitmiştim eşim çalışıyor izin durumu yok onu neden bekleyim demi.
Artık evli kızımla tatile gidiyoruz keyfi anlatılmaz yaşanır ancak:))
Ya siz konu sahiplerine ifrit oluyorum aradaBoş konuşma ve daha fazla yorum yapma. Mevzu bu değil. Eleştiri yapmayınca karnınız ağrır biliyorum ama gerçekten konu ve sıkıntı bu değil. O yüzden ya ortadaki sıkıntıyla ilgili faydalı konus ya da sus. Kaos bekçileri sizi.
Kendisinin başka kadınlara karşı art niyet beslediğine yemin edebilirim ama ispat edemem.Yok maalesef böyle bir durum değil tamamen pis düşüncelerinden dolayı yapıyor bunu. Şahsi fikrim namus diye diye delirdiği yönünde. Yabancı erkeklere düşman gözüyle bakar oldu. Kendisi dışında herkes kötü adam.
Okudum sadece tebessüm ettim ne kadar egoluymuşum dedim kendime,yeşil çayımdan bir yudum aldım içtim.İnanın akıl yaşta değil başta oluyor. Madem yaşınız büyük görmüş geçirmişsiniz önce tanımadığınız birine yorum yaparken siz diye hitap etmeyi öğrenin. Yaşınız büyük diye herşeyin doğrusunu biliyorsunuz anlamına gelmiyor. Büyüklük kompleksi, küçük dağları ben yarattım edası sizi daha çok saygıdeğer birisi yapmıyor. Bu arada arkadaşım diye hitap şeklim karşıdakine saygıdır, özveridir, seviyedir. Ziraa sizin üslubunuza sahip biri ile asla arkadaşlık kurmam.
Özgür ruh ortaya çıkıyor geöen sene kızımla ve torunumla tatildeydk süper oldu ..Evet eşler duymasın :)onlar olmadan tatil çok keyifli oluyor tatile gittiğim zaman her gün disardayim kardeşlerimle gez dolaş offf özledim
O kadar gurursuz mu karşıdaki ben yorum yazma dediğim halde yazacak ? Ben hangi konuda yoruma danışmışım o gelmiş saçma sapan yorum yapiyor. Kusura bakmada bu tarz insanlar haddini aşıyor eleştirmek için yorum yapiyor ve tepkiyi hak ediyorlar. Ayrıca verdiğim tepkiyi babamin davranisindan dolayi sanman gerçekten acizce oldu. Allah sizin gibilerden korusun.Ya siz konu sahiplerine ifrit oluyorum aradaisine gelmiyorsa engelle konuya yazamasin kimse.. hakaret kufur yok bisey yok, bu kadar cikismak
Manasiz. Babana veremedigin tepkiyi verme bosuna.
Saygıyı sizden öğrenecek değilim. Büyük büyüklüğünü bilmeli ve sonra saygı beklemeli..Okudum sadece tebessüm ettim ne kadar egoluymuşum dedim kendime,yeşil çayımdan bir yudum aldım içtim.
Herşeyide ben bilirmişim ne kadar mükemmelim dedim,bel altı vurmam hakaret etmem mesela.
Beni ben yapan karakterimdir saygımdır karşımdaki kişiyi kırmamaktır.
Damarıma basan olursa inceden inceye nezakatle yazarım anlayana tabi o kısımda.
Arkadaşlık kurma çünkü tarzım değilsin benim saygısızsın..
Babanız muhtemelen gidişinizi sindirememiş damadı göresi gözü yok. Tavrınızı koyun, benim artık bir ailem daha var eşimi istemiyorsanız ben de gelemem de ve gitme. Yok namahrem falan ne alaka. Ailenizi özlediniz ama babanızın bu yaptığına cevap vermezseniz sonu hiç iyi gelmeyecek.Merhaba arkadaşlar, 7 aylık evliyim. Esimle 4 yıl birliktelikten sonra severek evlendik aileler gayet iyi anlaştı. Babam sinirli asabi huysuz bir adam olmasına rağmen hatta başka bir şehre gelin gitmeme rağmen eşimle, eşimin ailesiyle anlaştı sorunsuz bir şekilde evlendik elhamdülillah. Eşimin ailesi temiz düzgün kendi halinde insanlar. Eşim benden daha yumuşak huylu, saygılı, efendi, düzgün biri. Hiçbir şekilde bir sorun yaşamadı benim ailemle, anneme babama karşı hiçbir zaman bi saygısızlığı olmadı. Ailem nişan düğün sürecinde neyi nasıl istediyse eşim ona uygun davrandı. Evlendikten sonra başka bir şehire gelin gittim. Aradan 7 ay geçti ve ailemi ziyarete gitmek istiyorum. Eşimle birbirimize çok bağlıyız. Birbirimiz olmadan başka bir eve misafirliği gitmedik gitmeyizde. Bunu ne o ne ben istiyorum. Şimdide eşimle birlikte memleketime anne babami görmeye gitmek istiyorum. Babam izin vermiyor aralarında hiçbir sorun olmamasına rağmen eşimi istemiyor. Anneme kızın tek gelsin kocasını getirmesin demiş. Sebebide namahremmis ayipmis icap etmiyormus uygun doğru değilmiş. Allah aşkına böyle bir şeyin dinde yeri var mıdır ? Nikahlı eşim olduktan sonra nasıl namahrem oluyor. Orası benim babamin evi eşiminde babası annesi olmuyor mu ? Ne esim beni tek göndermek istiyor ne de ben onu birakip bir yere gidemem. Ayrı kalmak istemiyoruz. Babamın yaptığı söylediği doğru mudur ? Ne yapmam gerekiyor ? Babamin yüzünden annemle kardeşlerimle görüşemiyoruz onları çok özlüyorum. Eşimi burda tek bırakıp gidersem içim rahat etmiyor. O da yazık kimseye zararı yok zaten yaşımızda genç. Ben ne yapmalıyım bu durumda. Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.
Sen öğren bence evlat lazım olur gün gelir..Saygıyı sizden öğrenecek değilim. Büyük büyüklüğünü bilmeli ve sonra saygı beklemeli..
Haklısınız desteğiniz için teşekkür ederim. İnsanlar kırmak açık yakalamak eleştirmek için konuşuyor. Dediğiniz gibi eşime asla söyleyemem zaten çok üzülür ve düşman olur.Ne kadar sacma yorumla rvar yeni evli ve birlikte gitmek istiyor gayet normal. Siz esinizle mesela a yerine birlikte girmek istemediniz mi?
Benim esim mesela bensiz annesigilin oraya gitmez he gidelim dediignde de hep giderim ama adam biz aileyiz birlikte gideriz diyor.
Belki birlikte gezecekler yasadiklarj sehri belki evlendi hayati degisti.
Es sonucta adi ustunde. Biraz fikirlere saygi duyun.
Babana gelince dusuncesi defisene kadar gitme. Esinede soyleme ilerde sorun olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?