Babam aralarında hiç bir sorun olmamasina rağmen eşimi istemiyor

Arkadaşım ben eşimle bunu yapmaktan mutluyum demek ki. Seni ne ilgilendirir bu durum ? Konu bu mu ? Sen neden taktın buna bu kadar ? Sanane derler adama.
Arkadaşım derken orada dur istersen önce olurmu,senin gıybet ettiğin arkadaşın hiç değilim.

O kadar genç ve tecrübesizsin ki biz sana yaşadıklarımızı ve tecrübelerimizi aktarmaya çalışıyoruz ister alırsın isteralmazsın o senin sorunundur.

Bananız sizi paylaşmak istemediği için duygusal davranmış olabilir. İlk seferde gönlü kırılmasın diye tek gidip daha sonra aşabilirsiniz
e ama iyide evlenmiişş ... kızı evli artık evlenirken evliliğin gerektirdiği herşeyin olacağını biliyor , kızı hamile de olacak doğuracakda kocasıyla aynı yatağa girecek çünkü evli. bu paylaşamamak değil ya babası korkunç düşünüyor

Şimdi mevzu şu ki benim sizden yorum istediğim yer babamla alakalı olan mevzu. Benim eşimle nereye nasıl gittiğim değil. Haddimizi bilelim biraz.
evet had herkese lazım sadece bize değil size gelen yorumlara karşı da aynı hassasiyeti gösterirseniz güzel olur

Doğru ama her insan bir değil,kendimden örnek vereyim ilk iki sene hep eşimle gitmek istedim ,sonra eşimin işi dolayısı ile bebeğimle tek gittim o oldu ,hoşuma gitti bagimsizligimi ilan ettim.18 senelik evliyim .
Bende 35 yıllık evliyim ilk evlendiğimde tek gitmiştim eşim çalışıyor izin durumu yok onu neden bekleyim demi.
Artık evli kızımla tatile gidiyoruz keyfi anlatılmaz yaşanır ancak:))

İnanın akıl yaşta değil başta oluyor. Madem yaşınız büyük görmüş geçirmişsiniz önce tanımadığınız birine yorum yaparken siz diye hitap etmeyi öğrenin. Yaşınız büyük diye herşeyin doğrusunu biliyorsunuz anlamına gelmiyor. Büyüklük kompleksi, küçük dağları ben yarattım edası sizi daha çok saygıdeğer birisi yapmıyor. Bu arada arkadaşım diye hitap şeklim karşıdakine saygıdır, özveridir, seviyedir. Ziraa sizin üslubunuza sahip biri ile asla arkadaşlık kurmam.

evet had herkese lazım sadece bize değil size gelen yorumlara karşı da aynı hassasiyeti gösterirseniz güzel olur
Aynen öyle. Yorum istediğim konunun dışına çıkılarak yorum yapilirsa had aşılmış olunur ve bana cevap şansı doğar.

Bende 35 yıllık evliyim ilk evlendiğimde tek gitmiştim eşim çalışıyor izin durumu yok onu neden bekleyim demi.
Artık evli kızımla tatile gidiyoruz keyfi anlatılmaz yaşanır ancak:))
Evet eşler duymasın :)onlar olmadan tatil çok keyifli oluyor tatile gittiğim zaman her gün disardayim kardeşlerimle gez dolaş offf özledim

Ya siz konu sahiplerine ifrit oluyorum arada isine gelmiyorsa engelle konuya yazamasin kimse.. hakaret kufur yok bisey yok, bu kadar cikismak
Manasiz. Babana veremedigin tepkiyi verme bosuna.

Kendisinin başka kadınlara karşı art niyet beslediğine yemin edebilirim ama ispat edemem.
Eşinizle giderseniz anneme huzur vermez diyorsunuz. Tek gidin birkaç gün annenizi kardeşlerinizi görüp dönün ya da otelde falan kalabilirsiniz diyeceğim ama babanız onada sıkıntı çıkarır görüşme konusunda muhtemelen.

Son düzenleme:
Okudum sadece tebessüm ettim ne kadar egoluymuşum dedim kendime,yeşil çayımdan bir yudum aldım içtim.
Herşeyide ben bilirmişim ne kadar mükemmelim dedim,bel altı vurmam hakaret etmem mesela.
Beni ben yapan karakterimdir saygımdır karşımdaki kişiyi kırmamaktır.
Damarıma basan olursa inceden inceye nezakatle yazarım anlayana tabi o kısımda.
Arkadaşlık kurma çünkü tarzım değilsin benim saygısızsın..

Ya siz konu sahiplerine ifrit oluyorum arada isine gelmiyorsa engelle konuya yazamasin kimse.. hakaret kufur yok bisey yok, bu kadar cikismak
Manasiz. Babana veremedigin tepkiyi verme bosuna.
O kadar gurursuz mu karşıdaki ben yorum yazma dediğim halde yazacak ? Ben hangi konuda yoruma danışmışım o gelmiş saçma sapan yorum yapiyor. Kusura bakmada bu tarz insanlar haddini aşıyor eleştirmek için yorum yapiyor ve tepkiyi hak ediyorlar. Ayrıca verdiğim tepkiyi babamin davranisindan dolayi sanman gerçekten acizce oldu. Allah sizin gibilerden korusun.

Evde anne ve kız kardeşleriniz olabilir de bir baba nasıl bunu düşünebilir? Elin oğlu diye düşünüyor demek ki hala oğlu olması gerekirdi artık. Benim annem babam nişan olduktan sonra sevgilim şehir dışında yaşadığı için bizim şehre geldiğinde biz de kalır diyor ki benim iki de kız kardeşim var. Muhafazakar aileyiz ama bizimkiler hiç bir şekilde güvenmese zaten evliliğimize izin vermezlerdi.

Saygıyı sizden öğrenecek değilim. Büyük büyüklüğünü bilmeli ve sonra saygı beklemeli..

Ne kadar sacma yorumla rvar yeni evli ve birlikte gitmek istiyor gayet normal. Siz esinizle mesela a yerine birlikte girmek istemediniz mi?
Benim esim mesela bensiz annesigilin oraya gitmez he gidelim dediignde de hep giderim ama adam biz aileyiz birlikte gideriz diyor.
Belki birlikte gezecekler yasadiklarj sehri belki evlendi hayati degisti.
Es sonucta adi ustunde. Biraz fikirlere saygi duyun.

Babana gelince dusuncesi defisene kadar gitme. Esinede soyleme ilerde sorun olur

Babanız muhtemelen gidişinizi sindirememiş damadı göresi gözü yok. Tavrınızı koyun, benim artık bir ailem daha var eşimi istemiyorsanız ben de gelemem de ve gitme. Yok namahrem falan ne alaka. Ailenizi özlediniz ama babanızın bu yaptığına cevap vermezseniz sonu hiç iyi gelmeyecek.

Haklısınız desteğiniz için teşekkür ederim. İnsanlar kırmak açık yakalamak eleştirmek için konuşuyor. Dediğiniz gibi eşime asla söyleyemem zaten çok üzülür ve düşman olur.

sen yeni evlisin beraber gitmek istemen gayet normal

babanın düşüncesi aşırı saçma ,

ama madem çok özledin bir kaç günlüğüne gidip dönebilirsin ,

hee benım fikrimi sorarsan babam çağırana kadar gitmem o net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…