babam beni cok sasirtti :(

:26:B
hesabı dondurman iyi olmuş,açma bir daha..peki baban kendisi hesap açabilir mi habersiz?

annen hastaysa bişey deme bence yazık kadıncağıza.babana da hesabını dondurdum dersin anlar o..

amcamın dikkatini çekti demek ki sanal alemdeki saçma sapan insanlar..bir de dolandrıcı tipler de var dikkatli olun.

yalnız en çok ablana şaşırdım ne var falan demesi çok entresan.normal görmesi ilginç..
Kadesays katılıyorum hem dondurman çok zekice olmuş, hemde kadesinin dediği gibi Facebook'kunu kapatim dersen, cok bile demiş olursun.. Yuh yani ya, diyecek kelime bulamadım..

Ya facebooku kapatsa ne olacak, kapatmasa ne olacak,
adam niyeti bozduktan sonra her yerde yapar.

Zaten tuyan dün eklediği kızı silmiş, ertesi gün yine eklemiş babası...

Bence hiç öyle dondurdum vs diyip anlamasını bekleme.

Ara söyle, baba kendine gel, kaç yaşında adamsın,
umreye gittin, dini bütünsün sana hiç yakıştıramadım de.
Bu yaştan sonra anneme reva gördüğün bu mu ? vs vs de.

Zaten kızından duyarsa yerin dibine girer, o da ona yeter yani.

Şahsen ben olsam öyle yapardım...

Hatta daha beter can alıcı cümleler kurardım :)
Bende arayip saydirmayi dusundum ama esimin duymasini istemedim. Yarin yuzyuze gelince kendimi tutamayip soylerim belki. Herkesin ekledigi kizlari gordugunu bilmiyo heralde. Babam ne olursa olsun tereyag gibi su ustune cikan tiplerden. Minareyi kilifina uydurmaya calisir yine. Anneme duyurmadan derim diyecegimi annemin ogrenmemesi lazim.
Birde babam yine umreye gidicem camide namazi kacirinca uzulen bi insandi :( 50 sinden sonra azmak genlerinde var heralde. Babasida 2. Hatuna giderken olmus :(

aksam aksam moralim oyle bozuldu ki aklim allak bullak oldu. Facebookta babamin mini etekli bir kizi arkadas olarak ekledigini ve birde hemsire bir kadini ekledigini gordum. Bu hemsire kadina birde mesaj atmis merabalar ... Hanfendi diye :((
babama facebook hesabini ben acmistim. Oyle pismanim ki :( hic aklima boyle seyler yapacagi gelmemisti :( hemen sifresini degistirip hesabi dondurdum.
Olaydan anneme bahsetmeyi dusunmuyorum. Ablama anlattim birde kucuk kiz kardesime. Annem tansiyon hastasi anlatirsam cok uzulur. Ablam ne var erkekler genelde ekliyo kizlari falan dedi ama ben cok sinirlendim. Hatta babamdan sogudum tiksindim. Babamla bu konuyu yuz yuze konusamam. Hesabini dondurdum ama yine acarsa hesap :( of nasil engel olcam ben bu adama :( 55 yasina gelmis yaptigi seye bak :((

canım iyi yapmıssın dondurmakla ve annnene sölememkle..sanmıyorum tekrar açamaz pcyi çok iyi bilmiodur 55 yasında adam. Olaki açsa bile sürekli geçmişi kontrol edersin. Baktın hala devam ediyor tepkini koy baban dahi olsa

Ne illet birşeymiş şu face de.

İyiki eşimde bende kullanmıyoruz.

Bu arada ben sizin yerinizde olsam alır karşıma konuşurdum, utanurdı belki. :53:

Canim hakaret etsem nolacak kadin beni sikayet ederse al basina belayi :s

Babam eklemis kizida kadinida. Ben hesabi surekli takip ediyodum napiyo bu kimlerle mesajlasiyo diye. Arada onun sifresiyle giriyodum falan. Sildigim kizi dun yine eklemis.

canım seni değil babanı şikayet edecek
babanın hesabından girip yap diyorum ben
kızlar direk silip engellerse baban da bi süre sonra vazgeçer bence

Geçen aylarda dayım açık saçık bir bayana yorum yapmış 'çok güzelsiniz' gibi bişeydi sanırım. :53:

Şok oldum cidden.. Dayım ne alkol bilir ne bişey edepli eşine inanılmaz bağlı hala ilk gün gibi, işten eve, evden işe bir adamdır. 19 yaşındada çocuğu var.

Ama dayım bile öyle birşey yazdıysa herkezden beklerim :53:
Annene söyleme bence arkadaşım. Bu hiç hoş bişey değil tabi ama kendine bu kadar stresde yapma. Allah korusun aldatma falan mevzu değil.
Ne biliyim artık etrafa, gençlere falan özenmiştir, eğlenmek isteniştir, bu seferlik görme derim.

Tanidiginin kizi olamaz surtugun teki :( mini etekle arkadan poz vermis :( hemsire kadinda mini etekli bacak bacak ustune atip poz vermis :( profillerine baktim. Reelde yaparsa ne yaparim bilmiyorum annemi uzerse ben neler yaparim babama bilmiyorum :( annem bunlari haketmiyo ya hayatini adadi kadina yaptigina bak :(

Sakin ol bi önce. Direk aldatacak annemi diye psikolojiye sokma kendini. Telefonunda bir kadınla mesajları olduğunu falan görsen en ağır tepkiyi koy yani.
Şuan daha sakin olmayı dene ve gözlemle zamanla.

Yaş kaç canım? 7 veya 70'i hiç fark etmez, erkekleri çok tanımıyorsun sen sanırım. Benim dedem babaennem öldü 40ı çıktı, ertesi gün banba eş bulun diye dolandı ortalıkta. Düşünebiliyor musun?
Ben büyük küçük hiç bir erkeğin melek gibi olacağına inanmıyorum. Bişey yapmasa bile gözü kaymıyorsa bende neyim yani.

Aksam aksam moralim oyle bozuldu ki aklim allak bullak oldu. Facebookta babamin mini etekli bir kizi arkadas olarak ekledigini ve birde hemsire bir kadini ekledigini gordum. Bu hemsire kadina birde mesaj atmis merabalar ... Hanfendi diye :((
Babama facebook hesabini ben acmistim. Oyle pismanim ki :( hic aklima boyle seyler yapacagi gelmemisti :( hemen sifresini degistirip hesabi dondurdum.
Olaydan anneme bahsetmeyi dusunmuyorum. Ablama anlattim birde kucuk kiz kardesime. Annem tansiyon hastasi anlatirsam cok uzulur. Ablam ne var erkekler genelde ekliyo kizlari falan dedi ama ben cok sinirlendim. Hatta babamdan sogudum tiksindim. Babamla bu konuyu yuz yuze konusamam. Hesabini dondurdum ama yine acarsa hesap :( of nasil engel olcam ben bu adama :( 55 yasina gelmis yaptigi seye bak :((

bak şimdi madem teknolojinin nimetlerinden faydalanıyoruz.git +44..... lü numaralardan bedava SMS atan siteden bana mesaj at.aklına yatarsa içeriği düşünürüz.

Son düzenleme:
bak şimdi madem teknolojinin nimetlerinden faydalanıyoruz.git +44..... lü numaralardan bedava SMS atan siteden bana mesaj at.aklına yatarsa içeriği düşünürüz.

Annemgilin internet d smile. Kardesimle gorustum guvenli internete gecicek.
Bu arada babam aksam giremeyince surati asilmis ama bisey dememis. Kardesim gitti geldi bilgisayara ofladi pufladi dedi :))

Sakin ol bi önce. Direk aldatacak annemi diye psikolojiye sokma kendini. Telefonunda bir kadınla mesajları olduğunu falan görsen en ağır tepkiyi koy yani.
Şuan daha sakin olmayı dene ve gözlemle zamanla.

Yaş kaç canım? 7 veya 70'i hiç fark etmez, erkekleri çok tanımıyorsun sen sanırım. Benim dedem babaennem öldü 40ı çıktı, ertesi gün banba eş bulun diye dolandı ortalıkta. Düşünebiliyor musun?
Ben büyük küçük hiç bir erkeğin melek gibi olacağına inanmıyorum. Bişey yapmasa bile gözü kaymıyorsa bende neyim yani.

Yasim 26 bende erkeklere guvenmeyenlerdenim. Ama duzgun erkeklerde yok degil. Yada onlarda oyle gorunuyo bilmiyorum ya :s babam kendisininde kizinin oldugunu dusunmeliydi.

Bu erkekler neden böyle..
Yahu gelmıssın 50 küsür yasına ortalama ömrünün son ceyregındesın ve hala bır kız ayarlasam, dur suna slm(!) yazaym derdındeler.Bunları bananız ıcın demıyorum erkeklerın genelı boyle antropozo gırdıklerı ıcın 50 den sonra boyle oluyorlar.Hele bırde elın kadınına kırıla kırıla konusmazlar mı hanfendı vs. dıyerek sınır oluyorum daha evdekı hanımına canım dememıs baska kadınlara Allah ne verdıyse ınceldıkce ıncelıyorlar.
Eve ılk pc aldıgımızda babam geldı yanıma banada ogretsene dedı bende mahsustan tam ogretmedım yanlıs ve eksık anlattım babamda ben bunu yapamıyorum dıye kalktı basından cok sukur.Eger ogretseydım benım de buraya BABA temalı konu acmam an meselesıydı ne yazıkkı:(:5:

Tekrar face hesabı acarsa, sende kendine sahte bir face hesabi ac ve mesaj yolla soyle yaz

/ X dayi ben senin memleketten biriyim, bu kadinlari eklemissin butun hemsehrilerin goruyor, kocaman adamsin, abdestli namazli hic yakistimi bu sana? yengeye soylerim devam edersen/

o da utancindan ne yapacagini bilemez/ bir daha da eline almaz bence

evli birinin face açmasına bende karşıyım.
kusura bakma ama babamın duruma halk arasında 40ından sonra azanı diye başlayan bir atasözü kullanırlar.

Bu erkekler neden böyle..
Yahu gelmıssın 50 küsür yasına ortalama ömrünün son ceyregındesın ve hala bır kız ayarlasam, dur suna slm(!) yazaym derdındeler.Bunları bananız ıcın demıyorum erkeklerın genelı boyle antropozo gırdıklerı ıcın 50 den sonra boyle oluyorlar.Hele bırde elın kadınına kırıla kırıla konusmazlar mı hanfendı vs. dıyerek sınır oluyorum daha evdekı hanımına canım dememıs baska kadınlara Allah ne verdıyse ınceldıkce ıncelıyorlar.
Eve ılk pc aldıgımızda babam geldı yanıma banada ogretsene dedı bende mahsustan tam ogretmedım yanlıs ve eksık anlattım babamda ben bunu yapamıyorum dıye kalktı basından cok sukur.Eger ogretseydım benım de buraya BABA temalı konu acmam an meselesıydı ne yazıkkı:(:5:

Benden kendisi rica etti ne biliyim böyle sapıtacağını! Yeni hesap falan alamaz daha @ nasıl yazılıyo klavyede onu bilmiyodu. zar zor öğrendi. hotmail hesabı falan alamaz. arabalara falan bakabiyo sadece. bundan sonra sıkı takipteyim yakalarsam yüzüne karşı söyliycem.
Tekrar face hesabı acarsa, sende kendine sahte bir face hesabi ac ve mesaj yolla soyle yaz

/ X dayi ben senin memleketten biriyim, bu kadinlari eklemissin butun hemsehrilerin goruyor, kocaman adamsin, abdestli namazli hic yakistimi bu sana? yengeye soylerim devam edersen/

o da utancindan ne yapacagini bilemez/ bir daha da eline almaz bence

bizim memleketin erkekleri genelde babamdan daha beter olduğu için anlar babam sahte olduğunu. :50:

Ben özetin özetini geçeyim. Babamın feysine girdim. Bir sürü şeye şahit oldum. Babamın facesini kapattım. Babam naptı etti kendi imkanlarıyla açtı, hepimizi engelledi. Babama sanalda ulaşamıyoruz. :52:

Sen benım fıkrımı yabana atma. Yazdıgın kadarıyla baban geleneksel baba. bu yaslarda baskalarına rezıl olmaktan korkarlar. o sanıyorkı yazdıklarını kımse gormuyor. ben bu face ten kımlerın ne yazılarını gordum. hatta bır tanıdıgımız orta yaslarda basıt bır kadına bacaklarınız cok guzel x hanım tanısabılırmıyız yazmıs. Sonra kım soyledıyse onları sıldı sımdı hanımıyla resmı var profılınde. tabıı bız anladık karakterını. Senı de cok ıyı anlıyorum. ınsan babasından sogur ya. offf neyse derıne dalmayım boyle gıderse senı ıyıce sınır edecegım.

nasılsa face den anlamıyodur. eğer sorarsa niye kapandı diye. baba seni şikayet etmişler face de . rahatsız etmişsin birilerini. hayırdır? filan diye sor.

utanır o zaten kalkışmaz bidaha :)

Ben özetin özetini geçeyim. Babamın feysine girdim. Bir sürü şeye şahit oldum. Babamın facesini kapattım. Babam naptı etti kendi imkanlarıyla açtı, hepimizi engelledi. Babama sanalda ulaşamıyoruz. :52:

Dun annemlerdeydim. Aksam babam bilgisayarin basina oturdu. Sonra kardesimi cagirdi acilmiyo face diye. Dun aciliyodu noldu dedi. Facebook da gelismeler olmus ben eski sifreyi girdim bilerek sifreyi su tarihte su saatte degistirdiniz yazisi cikti:((
Hemen ileri tusuna bastim eski sifreyle acti hesabi sok oldum :s hesabi kapatmak iyi fikir degilmis. Sonucta yeni hesap alirsa sizin dediginiz gibi takip edemeyiz babami.

Babamada tanimadigin kisilerimi ekledin sifreni kirmislar bi daha ekleme dedim. Bide heryere yorum yazma herkes goruyo yazdiklarini dedim sesini cikarmadi. Hemsireye attigi mesaji silmis. Mesaj silmeyide ogrenmis. Silinen mesajlari gorebiliyomuyuz arkadaslar??? Arsive baktim yoktu onceden silinenler arsive gidiyodu.

Dun annemlerdeydim. Aksam babam bilgisayarin basina oturdu. Sonra kardesimi cagirdi acilmiyo face diye. Dun aciliyodu noldu dedi. Facebook da gelismeler olmus ben eski sifreyi girdim bilerek sifreyi su tarihte su saatte degistirdiniz yazisi cikti:((
Hemen ileri tusuna bastim eski sifreyle acti hesabi sok oldum :s hesabi kapatmak iyi fikir degilmis. Sonucta yeni hesap alirsa sizin dediginiz gibi takip edemeyiz babami.

Babamada tanimadigin kisilerimi ekledin sifreni kirmislar bi daha ekleme dedim. Bide heryere yorum yazma herkes goruyo yazdiklarini dedim sesini cikarmadi. Hemsireye attigi mesaji silmis. Mesaj silmeyide ogrenmis. Silinen mesajlari gorebiliyomuyuz arkadaslar??? Arsive baktim yoktu onceden silinenler arsive gidiyodu.

ben görünmüyo diye biliyorum
ama maile geliyo mudur acaba mesajlar

Back
X