babam benim adıma kredi çekmek istiyor

Bu arada Kına gecen olacaktır dimi? eşin dostun gelecek nasılsa. Masraf daha azdır hem de kendi şehrinde olacak.
 
Güvenmemekte haklısın da işin varsa zaten gerekiyorsa senin kredi çekip eksiğini alman ya da düğününü yapman gerekmiyor mu? 2 düğün gereksiz elbette ama düşünceniz de önemli. Kendi memleketiniz de düğün gibi kına da yapabilirsiniz, mesela benim ki öyle olmuştu.
 
Çekme tatlım baban kolundan tutup zorla götürecek değil ya kredi vermediler diye ne bahane üreteceğin hakkında bir bilgi veremiyorum ama çekme gerekirse sende demişsin kredi ile olacaksa ben bizim tarafa düğün yapmam diye bu lafının arkasında dur en kötü eşim istemiyor aramızda sorun çıkmasın lütfen bu konu yüzünden deyip babanı bi şeklde bağla en kötü annen konuşsun tatlım, benimde düğünüm 2 taraflı olacaktı eşimin ailesi tüm çevresi şehir dışında benim istanbul da baktık iki taraflı düğün daha riskli vazgeçtik sadece eşimin tarafında düğünümüzü yaptık iyi ki de bu şekilde oldu kendi tarafım içinde babam 4 otobüs tuttu benim tarafımı getirdik götürdük bu şekilde olabilir çokta temiz oldu şükürler olsun sorunsuz şimdi 2 bucuk senelik evliyim neredeyse darısı sana ve tüm isteyenlere olsun tatlım :KK36:
 
Kredi çekmeyin.. bence yanlış bu durumda
Diğer tarafta zaten düğün yapılacakmış. Kına gecesi gibi bişey yapın siz.
 
bir şey soracağım. takı mevzusu açıldı mı? düğünden sonra eşinin ailesi kalkıp da düğünü biz yaptık masraflar için en azından parayı biz alacağız vs deme ihtimali var mı?
eğer varsa böyle bir durum siz de düğünde takılan parayı kendi memleketinizdeki düğüne harcayabilirsiniz...

istemiyorsanız çekmezsiniz kredi; zorla bankaya götürüp çektirecek hali yok babanızın...

Eğer çalışıyor olsaydım evlenirken; ailemden hiçbir şey beklemez her şeyimi kendim yapmaya çalışır gerekirse borçla evlenirdim. sonuçta çalışıyorum ve ben ödeyeceğim o borcu olurdu... borçsuz evlenen kaç kişi var ki?
Borçla gelme diyen nişanlınız hiç borçsuz mu olacak siz ona giderken?
 
kızlar merhaba..

dün gece gözüme uyku girmedi resmen yaza düğünüm var 2 düğün olacak yatak odası ve bi düğünü biz karşılayacağız.dedem düğünümü yapacaktı dün tartıştık düğünü ben yapıyorum madem tarihi ben belirlerim falan dedi herşeye kendi karar veriyo mekan tarih benim ne düşündüğümü sormuyo bile.bende çok kırıldım dün istemiyorum düğün falan iyiki bi düğün yapcan vs dedim.bu yüzden babam yaza doğru kredi çekerim dedi bende gerek yok baba ben size borç bırakıp gitmek istemiyorum. yatak odamı kendim alırım eğer paramız varsa burda bi düğün yaaprız yoksa da yapmayız zaten eşimin tarafında bi düğün olacak dedim.

yok ben kredi çekcem dedi. senin adına çekcem merak etme ben öderim dedi bende kesinlikle istemiyorum eşimde istemiyor babama bu konuda pek güvenemiyorum bugüne kadar kaç kere icralık olduk borçlarını ya zamanında ödemedi yada hep sıkıntı çıktı.annemle bu yüzden kaç kere kavga ettiler. olmaz dedim yaaa ben ödüycem size ödetmiycem ki dedi bende olsun yinede ne senin ne de benim krediyle düğün yapmasını istemiyorum dedim bişey demedi 4-5 ay sonra başvururuz hallederiz herşeyi dedi.

babam çok iyi niyetli bi insandır ama malesef ve malesef iş konusunda çok ayran gönüllü sürekli iş değiştiriyo sürekli kredi çekiyo borçlar icralar ben kendimi bildim bileli böyle. dün ben üzüldüm diye böyle bişey söyledi ama kredi çekme olayı daha sıkıntılı eşim kesin sorun çıkarır borçla geleceksen çekme der ki bunu hep söylüyo kredi çekme işine çok karşı düğün yapmayın o zaman diyo. yatak odasını da taksitle alırız falan dedi. babamı kırmak istemıyorum ama kredi çıkmaması için elimden geleni yapmam lazım. ne yaapsrsam kredi başvuruma red cevabı alırım?

ayrıca nolur; ayy baban o senin güvenmen lazım çok ayıp vs diye fetva verecekler yorum yapmasın yeterince moralim bozuk.
Bu devirde babana bile güvenmicen
 
krediyle düğün mü yapılır, alt tarafı hayatınızı birleştiriyorsunuz, 2. düğün yani eğlence için para saçmaya ne gerek var borç içinde.... yapmayın 2. düğünü nolacak sanki... boşa stres...
 
Aynisini yasadim diyebilirim babamda dugunume bi kac ay kala uzerimden kredi cekcekti fikrimi bile sormadan kesinlikle cvpim hayir oldu cunku benim babamda eve cok haciz getirtti o yuzden asla guvenim yoktur odemiceni biliyordum. Sen beni rezilmi etceksin borclumu ginderceksin dedim kaldiramadi gurur yapti uzun sure konusmadi benimde unrumda olmadi kendi konustu zaten misafirdim nereye kadar trip yapicaktiki
 
Bunda sikinti yapacak bir sey yok ki hadi babani kiramadin gider basvurursunuz sonra bir telefonla iptal edersin babanada vermediler dersin olur biter krediyi oyle hemen vermiyorlar zaten.
 
Back
X