kızlar merhaba..
dün gece gözüme uyku girmedi resmen yaza düğünüm var 2 düğün olacak yatak odası ve bi düğünü biz karşılayacağız.dedem düğünümü yapacaktı dün tartıştık düğünü ben yapıyorum madem tarihi ben belirlerim falan dedi herşeye kendi karar veriyo mekan tarih benim ne düşündüğümü sormuyo bile.bende çok kırıldım dün istemiyorum düğün falan iyiki bi düğün yapcan vs dedim.bu yüzden babam yaza doğru kredi çekerim dedi bende gerek yok baba ben size borç bırakıp gitmek istemiyorum. yatak odamı kendim alırım eğer paramız varsa burda bi düğün yaaprız yoksa da yapmayız zaten eşimin tarafında bi düğün olacak dedim.
yok ben kredi çekcem dedi. senin adına çekcem merak etme ben öderim dedi bende kesinlikle istemiyorum eşimde istemiyor babama bu konuda pek güvenemiyorum bugüne kadar kaç kere icralık olduk borçlarını ya zamanında ödemedi yada hep sıkıntı çıktı.annemle bu yüzden kaç kere kavga ettiler. olmaz dedim yaaa ben ödüycem size ödetmiycem ki dedi bende olsun yinede ne senin ne de benim krediyle düğün yapmasını istemiyorum dedim bişey demedi 4-5 ay sonra başvururuz hallederiz herşeyi dedi.
babam çok iyi niyetli bi insandır ama malesef ve malesef iş konusunda çok ayran gönüllü sürekli iş değiştiriyo sürekli kredi çekiyo borçlar icralar ben kendimi bildim bileli böyle. dün ben üzüldüm diye böyle bişey söyledi ama kredi çekme olayı daha sıkıntılı eşim kesin sorun çıkarır borçla geleceksen çekme der ki bunu hep söylüyo kredi çekme işine çok karşı düğün yapmayın o zaman diyo. yatak odasını da taksitle alırız falan dedi. babamı kırmak istemıyorum ama kredi çıkmaması için elimden geleni yapmam lazım. ne yaapsrsam kredi başvuruma red cevabı alırım?
ayrıca nolur; ayy baban o senin güvenmen lazım çok ayıp vs diye fetva verecekler yorum yapmasın yeterince moralim bozuk.