Babam birisi ile kanlı bıçaklı oldu

rainpain

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2023
93
22
3
21
Babam çok sorunlu birisi bi kaç gün önce de muavin olarak çalışıyordu başka bi çalışana bıçak çektiği için kovuldu. Az önce de adamı aradı anne bacı sövdü. Adam Kürt sıkıntılı yani yarın otogara gelicem senin anneni s****m falan dedi babam ben artık bıktım bu tür şeylerden sizce ne olucak.
Daha önce de tefeciden para aldı yine adama böyle sövdü saydı sonra adam bizim evimizi buldu bi ton araba geldi evin önüne o sırada da annemle evde tektik bu sorun yüzünden başka şehire taşındık

Ailesini bu kadar tehlikeye atan adamla anneniz neden evli kalmayı sürdürüyor?
Hani ne bileyim bunlar çok normal durumlar değil. İnsan birlikte çalıştığı birine bıçak çeker mi? Gerçi hiçkimseye bıçak çekmeye kimsenin zaten hakkı yok da, bu kadar öfke kontrolsüzlüğü hiç normal değil.
Bence kendinize sağlıklı bir hayat kurun.
Ve lütfen sırf Kürt diye insanları ötekileştirmeyin. Sizin babanız nereli mesela?
Biz de onlardan sıkıntılı diye söz edelim çünkü sıkıntının büyüğünü sizin babanız çıkarıyor.

Yanlıs anlattım kendimi kusura bakmayın öyle dememin sebebi Kürtlerin kalabalık olması birisine laf atarsan hepsi seninle ugrasır diye öyle dedim. Annem de babama takıntılı bosanmıyor cok konustum bosanması icin

Yanlış ab

Babanızı bilmem ama anneniz neden boşanmıyor?
Babanız size değer verse asla böyle bir pozisyona sokmaz.
Çekirge bi sıçrar iki sıçrar.
Allah korusun delidolu birine denk gelirsiniz size zarar verir babanı çeker vurur.

Annemi inanın bende bilmiyorum o kadar şey yaptı adam ama hâlâ bırakmıyor evimize saldırırlar diye korkuyorum

Cidden kasıtlı yazmadıysan şu Kürt sıkıntılı biri cümlesini düzelt bu konu çok farklı yerlere gider.(Düzenlemek serbest mi bilmiyorum.)
Yaşını bilmiyorum ama annen böyle biriyle niye hala evli? Kendisini geçtim çocukları içinde mi korkmuyor, düşünmüyor.
Düşünmüyorsa sende kimseyi düşünme eğer yaşın küçükse üniversite dönemini büyükse ayrı ev yurt düşün derim.Tırmalayarak çalış,hem paranı kazan hem oku ama bu adamdan uzak dur hayır gelecek bir tip değil.
Canı çıkmadan huyu çıkmayacak belliki.

Öbürsğleştirmedim kendimi yanlış anlattım soruma cevap yazdım okursanız neyi kast ettiğimi anlarsınız
Öbürsüleştirmeniz hiç iyi olmadı.

Konuya gelince ecel çağırıyo derler. Su testisi su yolunda kırıldı derler...

Çoluk çocuk sahibi, evli barklı insanların böyle şeylere nasıl cesaret ettiği benim için her zaman çok büyük bir soru işareti ya, 3.5 yaşında kızım var. Eskiden deli gibiydim, rahatsız edici şekilde bakan erkeklere bile dönüp cevap verirdim, önüne bak falan, şimdi asla yapamam.
Herkes manyak ne yazık ki, başıma bir şey gelirse kızım ne yapar diye düşünmekten kendimi geri çekiyorum aşırı bir şey olmadıkça.
İnsan düşünmez mi karım var, kızım var, çocuğum var. Babanız kendi başını yaksa neyse ama etraf psikopat kaynıyor. Ucu size de dokunur diye bir an düşünemiyor mu?
Tek çare annenizin boşanması ve şehir değiştirmeniz

Yemin ederim ayrım yapacak bir insan değilim bir sürü Kürt tanıdığım var çevrem de sadece kalabalık oldukları için öyle yazdım benim hayatıma aldıgım erkek arkadaşım da Diyarbakırlı . Evin tek çocuğuyum ama annem düşünmüyor bunları babama sadece milleti benim başıma sarma kapıma gelmesinler dedi

Herkes mi problemli ailede?
Ayrıca haksızlık karşısında birlik olmak, sıkıntı değil dayanışmadır ve tüm ırklarda bu durum yaşanabilir.
Benim sevgilim de Kürt diyorsunuz ama bilinç altınızda bir önyargı var işte. İnsanın içi dışına yansır.
Anneniz boşanmaya yanaşmıyorsa sizin ya o aileden kopup ayaklarınızın üzerinde durmanız lazım, ya da katlanacaksınız.
Anne babanıza ebeveynlik yapamazsınız. Koskoca insanlara bu yaştan sonra yol göstermek işe yaramaz. Babanız bunca zaman başını belaya sokmadan hayatta kalmayı başarmış ama bunun sonu iyi görünmüyor. Üzgünüm adınıza.

Ne alaka ne alaka ya

Hayır yargı değil Kürtler kalabalık olur babamı döverler onun için öyle dediö benim erkek arkadaşım da Kürt zaten
Babanız canlı bomba gibi. Gittiği yere bela götürüyor anlaşılan. Millete bıçak çekip küfredecek bir de yanına kar mı kalacak? Su testisi su yolunda kırılır. Ha bugün olmaz ama yarın olur.

Bu 2. Şehir değiştirmemiz daha önce de tefeciye bulaştı. Babam sadece kendini düşünen herkese diklenen birisi annem ona sadece milleti benim başıma sarma kapıma gelmesinler dedi

Babanız canlı bomba gibi. Gittiği yere bela götürüyor anlaşılan. Millete bıçak çekip küfredecek bir de yanına kar mı kalacak? Su testisi su yolunda kırılır. Ha bugün olmaz ama yarın olur.
İşte bende çok rahatsızım suç tamamen babamda bu adam nasıl akıllanır 40 yaşına gelecek bulaştığı şeylere bak

Bu 2. Şehir değiştirmemiz daha önce de tefeciye bulaştı. Babam sadece kendini düşünen herkese diklenen birisi annem ona sadece milleti benim başıma sarma kapıma gelmesinler dedi
Babanızla beraber şehir değiştirmeyeceksiniz, anneniz boşanacak siz ve anneniz şehir değiştireceksiniz başka yolu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…