Babam bizi evden attı.

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.378
4.001
373
Pazar günü feci bir baş ağrım ve mide bulantım vardı yataktan kalkamadım kursa da gidemedim annem babam acile götürdüler sonra evde yatıyordum.
Babam da annemle kız kardeşime bir yeri temizlemelerini söylemiş onlarda halı falan yıkamışlar bir de benimle ilgilenmekten pek vakitleri olmadı.
Babam sürekli içiyor her gece pazar gecesi de bana nasılsın diye soracağı yerde içip içip gelmiş olay çıkardı
ben abdest alıyordum odadan sesler geliyor erkek kardeşim uyuyordu uyandı ben de babamın sürekli bu tavırlarından psikolojim iyice bozulmuş ki bağırmaya başladım çocuğu uyandırdınız yeter noluyo gene diye
babam üzerime saldırdı boğazımı sıkmaya tekmelemeye çalıştı tabi annemle kardeşim önüme geçti
sonra annem ben de onun üzerine gitmeye çalışınca beni bizim odaya aldı kardeşim annem kapıyı kilitledik
annem polisi aramama izin vermedi amcamları çağırdık yan yana evlerimiz
amcam geldi babam bu evden gitmezseniz sizi öldürücem diye bağırdı istemiyorum geçinmicem sizle diye bağırdı
babam 5 ay önce annemi aldattı burda da konu açmıştım annem ayrılmadı bize de çektirdi
şimdi babam sanırım sevgilisiyle kavga etti sevgilisi seni istemiyorum dedi ondan böyle yapıyor yani benim tahminim
düşünsenize biz neden geç kalkmışız ve verdiği iş neden yapılmadı diye kilitlediğimiz kapıyı kırana kadar vurması sizi istemiyorum demesi normal mi
çay demlemiştik tam içecektik ortada kaldı
amcam da babama bağırdık diye allah sizin belanızı versin dedi bize ben de böyle amca olmaz olsun dedim
sonra evlerine zorla götürdüler ben tek kelime etmedim özür diledi ne fayda
babam ağlamış üstüme geldiler benim demiş
dün işe gelmedim kız kardeşim ve annem de işe gitmedi
ev aradık saatlerce ev aradık ayaklarımız şişti şuan deli gibi ağrıyorlar
bulduk bir tane ama benim istediğim mevkide değil şimdiki evimize yakın orada teyzem var küçük erkek kardeşimi teyzeme emanet etmek için annem orayı tercih etti çünkü üçümüz de çalışıyoruz
10 güne kadar boşaltacaklarmış evi oraya yerleşicez ama o on gün nasıl geçecek
babam herkese ağlıyormuş şimdi millette duyuyorum bizi suçluyorlarmış
umrumda da değil
dava açsak kazanabilir miyim babamın emekli maaşı var ve evimiz var kirada kirayı da alıyor bir de dükkanı var ordan kazanıyor şimdi de depo yaptı orayı kiraya verdi annemin maaşını da alıyordu
biz zamanın da çok aç yattık çok sıkıntılar çektik sesimizi çıkarmadık
babam parayı gördükçe hep bizi aşağıladı istemiyorum sizi dedi

Eski konunu biliyorum canim.
Allahim kolaylik versin size, azmi cektiniz o adamdan.
Kendi kendine bagirsinn cagirsin zirlasin o baba bozuntusu.
Sakin ama sakin geri donmeyin.
Annen ayrilmak istemiyordu, bu bi firsat, bosansin annen artik.
Ne guzel bide ev bulmussunuz.
Hersey guzel olucak, insallah,artik yuzunuz gulucek Allahin izniyle.
Annen ve kardesler birbirinize sarilin.
Siz birbirnize yeterde artarsiniz bile.
Annenizin maasini calan bi herif yok artik.
Cokta guzel gecinirsiniz.

Insallah artik bundan sonra hep ama hep gulersiniz. Agzi icki kokan adamdan uzak ve huzurlu olursunz, evinizden nese kahkahalari yukselir insallah birgun.
Amin. Allahim yardimcin olsun.

kimin ne dediği umrunuzda olmasın..hepiniz çalışıyorsunuz evi geçindirirsiniz..hemen boşansın annen o adamdan...huzurunuz olur bari..

Aslında anneniz düşünse..
O adamdan ayrıldığında huzurlu olacak..
Eve korkmadan kaygılanmadan gidecek..
Parasını kendisine harcayacak..
Ve herşeyden önemlisi evlatları mutlu huzurlu olacak..
Lütfen annenizin bunu bilmesini sağlayın..

annen korkuyor belki.
işte eski zihniyette. "dul kadın başıma genç kız, küçük çocuk baş edebilir miyim ?? "!! diye düşünüyor bence.
annene biraz durumun vahim olduğunu, senin de kardeşinin de psikolojinizin bozulduğunu, gerekirse kuru ekmek yiyeceğinizi ama mutlu olacağınızı anlat.
sizi ordan oraya geçici kararlarla sürüklememesini, kararının arkasında durmasını söyle.. hem içiyor hem eziyet ediyor hem de aldatıyor. böyle bir adamı neden çekesiniz?? nerden tutsak elde kalıyor.

Öncelikle hepinize teşekkür ederim ama anneme diyorlar ki boşanma sakın o kadınla evlenemesin sürünsünler annemin gene kafası karıştı ama ben boşansınlar istiyorum :/

Annen bu sefer ayrilmak istiyor mu?
Nedense yine geri donecek gibi dusunuyorum.
Annene guvenip is yapma, gerekirse tek cik ama o evden kurtul.
Uzme kendini belki hayirlisi budur.

Annen inşallah şimdi gerçekleri görür de mahkemeye verir boşanır.
Sizi suçlamaları ne kadar ilginç ya,komple kafasız bunlar herhalde

Boşanma davası açsın anneniz, nafakasını ve tazminatını alsın. Yeni bir hayat kurun kendinize

Ev tutmakla iyi yapmışsınız. Annenizde boşansın hep beraber o adamsız mutlu yaşarsınız. O da pişman olacaktır. Ama iş işten geçmiş.

Annenizin ikna olması için Allah muhafaza illa katliammı yapması lazım babanızın....hemen yeni bir hayata başlamak zor olmasa gerek bu durumda....

Bence de dava açın kazanırsınız bide annen aldatildigini ispatlarsa.

Çok şey söylemek geçti içimden,sustum.Müstehakkını bulsun.
Sen kendini kurtarmaya bak o evden,annen hala polisi aramana izin vermiyor,Rabbim sınamasım böyle şeylerle kimseyi.

Her serde bir hayir vardir.Cok guzel olmus anneniz mecbur kalsinki sizi de kendini de kurtarsin bu rezil yasamdan...

kimin ne dediği umrunuzda olmasın..hepiniz çalışıyorsunuz evi geçindirirsiniz..hemen boşansın annen o adamdan...huzurunuz olur bari..

Kolay gelsin. Yeni evde en azından huzurlu olursunuz.

Sürekli didişmektense, akılli bir karar verin annenizle birlikte ayrı eve geçcekseniz ,sevgi sayğınin bittiği yerde yaşamak zor ,hepiniz gerginsiniz nereye kadar

O kadınla evlense nolacak..
Size yaptıklarını bir süre sonra ona da yapacak..
Babanız evlenmesin diye kendisine ve özellikle size eziyet çektirmeye hakkı var mı annenizin?
Babanızı düşündüğü kadar sizi de düşünsün azıcık..
Akıl verenler yaşamıyor sizin yaşadıklarınızı..
Siz yaşıyorsunuz..
En güzel zamanlarınız geçip gidiyor..

evet haklısın zaten babam bize hep baskı yaptı dışarı bile çıkarmaz

evet haklısın zaten babam bize hep baskı yaptı dışarı bile çıkarmaz

Ve ilaveten anneniz gururlu olsun..
Sevgi bitmiş saygınlığını korusun..
Adam istemediği halde sırf o kadınla evlenmesin diye boşamamak çok çirkin..
Ve ben en çok sizler için üzüldüm..
Verdiği karar sadece kendisini bağlamıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…