Babam bizi evden attı.

canım geçmiş olsun babamda boyle biriydi allah kurtarır sizide inşallah

Adam zaten evden atıyor..
Hayatı zehir ediyor..
Boşanmaktan başka yolu yok ki bunun..
Annenin boşanmama nedeni başka kadına kaptırmamak..
Nerde kaldı onur, gurur?
Üstelik anne çocuklarına ne yapalım demiyor ki..
bir anne önce evlatlarını düşünür kendini değil..

Şimdi iyiler mi ailen

bu ilk değil ama çok sabrettik

Böyle aldatılıp dayak yiyen, kendi maaşı olduğu halde boşanmayan kadınlara müstahak diyorum aslında ama olan siz çocuklarına oluyor.
Tek üzüldüğüm siz ve kardeşinizsiniz.
Umarım anneniz tekrar dönmeye kalkmaz o eve.

bu ilk değil ama çok sabrettik
anneniz ve siz sürünüyorsunuz zaten. babanız o kadınla sefasını sürüyor. ha evli ha boşanmış farketmiyor aslında anneniz için. cefa sizde, sefa babanızla sevgilisinde.
bence anneniz yerine siz kararlı olun, yine kavga çıkarsa anneniz karşı gelse de polisi arayın ve tutanak tutturun. belki babanız annenize kinlenir de barışmak için çabalamaz, siz de kurtulursunuz.

nasıl kurtuldunuz ?
nasıl kurtulucaz annem rahmetli oldu kızkardeşim ve ben evlendik,ama anne baba geçimsizliği çok kötü,yıllar geçiyor bosu bosuna,,insan bazen isyan etmek istiyor o dönemde neden herkes mutlu yuvasında benim cezammı bu diye

EVET Ama bu da bir sınavdır sabrediyoruz

Pf çok biliyor dışardakiler, ne sürünmesi? Adam hayatını yaşıyor. Sürünen annen.
evet gerçekten hayatını yaşıyor istediği saatte gelip istediği arkadaşlarıyla takılıyor ve istediği her şey evde hallediliyor dışarı bile çıkmamıza izin verilmiyor asıl sürünen biziz

Bazen insan onur ,gurura göre değil kendini garantiye alacak şekilde hareket eder . Affetmek zorunda değil eşini ama illaki niye boşanması gerek . Yaşasın çocukları ile kafasını dinlesin . Bende yorumu çevremden gördüklerim doğrultusunda yapıyorum . Bir anne evlatlarını düşündüğü kadar kendi geleceğini de düşünmek zorundadır .

Sizi anlıyorum. Varsın sürünün ama artık kendinizi kurtarmak için ne gerekiyorsa yapın. Anneniz çekiyor size de çektiriyor. Sizin rol modeliniz anneniz ve annenizi örnek almayınız. Hiç kimse sizin için sizin adınıza karar veremez maalesef. Biz burada ne dersek diyelim siz kendinizi kurtarmak istemezseniz kimse sizi kurtaramaz. Kimse kolay olduğunu söylemiyor fakat birşeyleri kazanmak için fedakarlık yapmak gerekiyor. Bugün yapacağınız fedakarlık yarınızı size verecekse hiç durmayın. Hayat gerçekten çok acımasız. İnsanların size lütfettiği hayatı yaşamaktansa kendi kararınızın neticesini yaşamak daha iyidir. Hayatınızın iplerini elinize alın...

umarım dediğiniz gibi olur artık çok yorulduk

Adam huzur vermiyor..
Zaten adamın malı da var paylaşılabilir..
Kadın çalışıyor muhtemelen emekli olacak...
Mutlu, huzurlu çocuklar görmek benim garantimden daha önemlidir..
Onurum da öyle..
Anne garantiden çok diğer kadını mutlu etmemek için boşanmıyor..
Bunu gözardı edemeyiz..
Elbette ki sizin düşünceniz de farklı olabilir..

o adam ona bir gelecek veremez

Allah yardımcısınız olsun inşallah kurtulun o evden ve bir daha eve gitmeyin baban pişman olup kapınıza gelse bile. Baban ne iş yapıyor dava açıp nafaka alın kesinlikle tazminata kadar alın elinizden geleni yapın ama dikkat edin kendinize inşallah bi çaresini bulursunuz

Hangi gelecekten hangi garantiden bahsediyorsunuz. Adam zaten kadına hayatı zindan etmiş. En sonunda da evden kovmuş. Sürekli içip sarhoş olan ve kadını aldatan aleni sevgilisi olan bi adamdan bahsediyoruz. Kadın asıl o evde durarak hayatını ve geleceğini karartıyor. Konu sahibinin eski konusunu okumanızı tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…