- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
canım geçmiş olsun babamda boyle biriydi allah kurtarır sizide inşallahPazar günü feci bir baş ağrım ve mide bulantım vardı yataktan kalkamadım kursa da gidemedim annem babam acile götürdüler sonra evde yatıyordum.
Babam da annemle kız kardeşime bir yeri temizlemelerini söylemiş onlarda halı falan yıkamışlar bir de benimle ilgilenmekten pek vakitleri olmadı.
Babam sürekli içiyor her gece pazar gecesi de bana nasılsın diye soracağı yerde içip içip gelmiş olay çıkardı
ben abdest alıyordum odadan sesler geliyor erkek kardeşim uyuyordu uyandı ben de babamın sürekli bu tavırlarından psikolojim iyice bozulmuş ki bağırmaya başladım çocuğu uyandırdınız yeter noluyo gene diye
babam üzerime saldırdı boğazımı sıkmaya tekmelemeye çalıştı tabi annemle kardeşim önüme geçti
sonra annem ben de onun üzerine gitmeye çalışınca beni bizim odaya aldı kardeşim annem kapıyı kilitledik
annem polisi aramama izin vermedi amcamları çağırdık yan yana evlerimiz
amcam geldi babam bu evden gitmezseniz sizi öldürücem diye bağırdı istemiyorum geçinmicem sizle diye bağırdı
babam 5 ay önce annemi aldattı burda da konu açmıştım annem ayrılmadı bize de çektirdi
şimdi babam sanırım sevgilisiyle kavga etti sevgilisi seni istemiyorum dedi ondan böyle yapıyor yani benim tahminim
düşünsenize biz neden geç kalkmışız ve verdiği iş neden yapılmadı diye kilitlediğimiz kapıyı kırana kadar vurması sizi istemiyorum demesi normal mi
çay demlemiştik tam içecektik ortada kaldı
amcam da babama bağırdık diye allah sizin belanızı versin dedi bize ben de böyle amca olmaz olsun dedim
sonra evlerine zorla götürdüler ben tek kelime etmedim özür diledi ne fayda
babam ağlamış üstüme geldiler benim demiş
dün işe gelmedim kız kardeşim ve annem de işe gitmedi
ev aradık saatlerce ev aradık ayaklarımız şişti şuan deli gibi ağrıyorlar
bulduk bir tane ama benim istediğim mevkide değil şimdiki evimize yakın orada teyzem var küçük erkek kardeşimi teyzeme emanet etmek için annem orayı tercih etti çünkü üçümüz de çalışıyoruz
10 güne kadar boşaltacaklarmış evi oraya yerleşicez ama o on gün nasıl geçecek
babam herkese ağlıyormuş şimdi millette duyuyorum bizi suçluyorlarmış
umrumda da değil
dava açsak kazanabilir miyim babamın emekli maaşı var ve evimiz var kirada kirayı da alıyor bir de dükkanı var ordan kazanıyor şimdi de depo yaptı orayı kiraya verdi annemin maaşını da alıyordu
biz zamanın da çok aç yattık çok sıkıntılar çektik sesimizi çıkarmadık
babam parayı gördükçe hep bizi aşağıladı istemiyorum sizi dedi
Konu sahibi siz şu anda annenizi mi düşünüyorsunuz . Anneniz boşanmaya kendi karar versin . Şimdi ev tutup birlikte yaşayabilirsiniz .Peki yarın öbür gün evlendiğinizde ya da kardeşleriniz evlendiğinde yoluna gittiğinde ne olacak ya eşiniz sizin annenize yardım etmenize izin vermediği vs . bir durumla karşılaşırsanız ne olacak . Kusura bakmayın ben bu konularda biraz gerçekçiyimdir . Hemen öyle boşan demem . Çok fazla böyle örnek gördüm annenize boşan demek yerine anne ne yapmak istiyorsun demenizi tavsiye ederim .
Şimdi iyiler mi ailenÇok az kadındır katlanan ki çalışıp çocuklarına bakabilir, benim annem de böyleydi lafta bizim için çekiyordu aklım etmeye başlayınca çekme dedim beni bahane etme dedim, bunu bize bi minnet gibi yansıtıyodu bak ben sizin için nelere katlanıyorum e katlanma, ama gene boşanmadı çünkü rahattı para ganiydi
nasıl kurtuldunuz ?canım geçmiş olsun babamda boyle biriydi allah kurtarır sizide inşallah
bu ilk değil ama çok sabrettikKonu sahibi siz şu anda annenizi mi düşünüyorsunuz . Anneniz boşanmaya kendi karar versin . Şimdi ev tutup birlikte yaşayabilirsiniz .Peki yarın öbür gün evlendiğinizde ya da kardeşleriniz evlendiğinde yoluna gittiğinde ne olacak ya eşiniz sizin annenize yardım etmenize izin vermediği vs . bir durumla karşılaşırsanız ne olacak . Kusura bakmayın ben bu konularda biraz gerçekçiyimdir . Hemen öyle boşan demem . Çok fazla böyle örnek gördüm annenize boşan demek yerine anne ne yapmak istiyorsun demenizi tavsiye ederim .
anneniz ve siz sürünüyorsunuz zaten. babanız o kadınla sefasını sürüyor. ha evli ha boşanmış farketmiyor aslında anneniz için. cefa sizde, sefa babanızla sevgilisinde.bu ilk değil ama çok sabrettik
nasıl kurtulucaz annem rahmetli oldu kızkardeşim ve ben evlendik,ama anne baba geçimsizliği çok kötü,yıllar geçiyor bosu bosuna,,insan bazen isyan etmek istiyor o dönemde neden herkes mutlu yuvasında benim cezammı bu diyenasıl kurtuldunuz ?
EVET Ama bu da bir sınavdır sabrediyoruznasıl kurtulucaz annem rahmetli oldu kızkardeşim ve ben evlendik,ama anne baba geçimsizliği çok kötü,yıllar geçiyor bosu bosuna,,insan bazen isyan etmek istiyor o dönemde neden herkes mutlu yuvasında benim cezammı bu diye
evet gerçekten hayatını yaşıyor istediği saatte gelip istediği arkadaşlarıyla takılıyor ve istediği her şey evde hallediliyor dışarı bile çıkmamıza izin verilmiyor asıl sürünen bizizPf çok biliyor dışardakiler, ne sürünmesi? Adam hayatını yaşıyor. Sürünen annen.
Adam zaten evden atıyor..
Hayatı zehir ediyor..
Boşanmaktan başka yolu yok ki bunun..
Annenin boşanmama nedeni başka kadına kaptırmamak..
Nerde kaldı onur, gurur?
Üstelik anne çocuklarına ne yapalım demiyor ki..
bir anne önce evlatlarını düşünür kendini değil..
Pazar günü feci bir baş ağrım ve mide bulantım vardı yataktan kalkamadım kursa da gidemedim annem babam acile götürdüler sonra evde yatıyordum.
Babam da annemle kız kardeşime bir yeri temizlemelerini söylemiş onlarda halı falan yıkamışlar bir de benimle ilgilenmekten pek vakitleri olmadı.
Babam sürekli içiyor her gece pazar gecesi de bana nasılsın diye soracağı yerde içip içip gelmiş olay çıkardı
ben abdest alıyordum odadan sesler geliyor erkek kardeşim uyuyordu uyandı ben de babamın sürekli bu tavırlarından psikolojim iyice bozulmuş ki bağırmaya başladım çocuğu uyandırdınız yeter noluyo gene diye
babam üzerime saldırdı boğazımı sıkmaya tekmelemeye çalıştı tabi annemle kardeşim önüme geçti
sonra annem ben de onun üzerine gitmeye çalışınca beni bizim odaya aldı kardeşim annem kapıyı kilitledik
annem polisi aramama izin vermedi amcamları çağırdık yan yana evlerimiz
amcam geldi babam bu evden gitmezseniz sizi öldürücem diye bağırdı istemiyorum geçinmicem sizle diye bağırdı
babam 5 ay önce annemi aldattı burda da konu açmıştım annem ayrılmadı bize de çektirdi
şimdi babam sanırım sevgilisiyle kavga etti sevgilisi seni istemiyorum dedi ondan böyle yapıyor yani benim tahminim
düşünsenize biz neden geç kalkmışız ve verdiği iş neden yapılmadı diye kilitlediğimiz kapıyı kırana kadar vurması sizi istemiyorum demesi normal mi
çay demlemiştik tam içecektik ortada kaldı
amcam da babama bağırdık diye allah sizin belanızı versin dedi bize ben de böyle amca olmaz olsun dedim
sonra evlerine zorla götürdüler ben tek kelime etmedim özür diledi ne fayda
babam ağlamış üstüme geldiler benim demiş
dün işe gelmedim kız kardeşim ve annem de işe gitmedi
ev aradık saatlerce ev aradık ayaklarımız şişti şuan deli gibi ağrıyorlar
bulduk bir tane ama benim istediğim mevkide değil şimdiki evimize yakın orada teyzem var küçük erkek kardeşimi teyzeme emanet etmek için annem orayı tercih etti çünkü üçümüz de çalışıyoruz
10 güne kadar boşaltacaklarmış evi oraya yerleşicez ama o on gün nasıl geçecek
babam herkese ağlıyormuş şimdi millette duyuyorum bizi suçluyorlarmış
umrumda da değil
dava açsak kazanabilir miyim babamın emekli maaşı var ve evimiz var kirada kirayı da alıyor bir de dükkanı var ordan kazanıyor şimdi de depo yaptı orayı kiraya verdi annemin maaşını da alıyordu
biz zamanın da çok aç yattık çok sıkıntılar çektik sesimizi çıkarmadık
babam parayı gördükçe hep bizi aşağıladı istemiyorum sizi dedi
umarım dediğiniz gibi olur artık çok yoruldukSizi anlıyorum. Varsın sürünün ama artık kendinizi kurtarmak için ne gerekiyorsa yapın. Anneniz çekiyor size de çektiriyor. Sizin rol modeliniz anneniz ve annenizi örnek almayınız. Hiç kimse sizin için sizin adınıza karar veremez maalesef. Biz burada ne dersek diyelim siz kendinizi kurtarmak istemezseniz kimse sizi kurtaramaz. Kimse kolay olduğunu söylemiyor fakat birşeyleri kazanmak için fedakarlık yapmak gerekiyor. Bugün yapacağınız fedakarlık yarınızı size verecekse hiç durmayın. Hayat gerçekten çok acımasız. İnsanların size lütfettiği hayatı yaşamaktansa kendi kararınızın neticesini yaşamak daha iyidir. Hayatınızın iplerini elinize alın...
Bazen insan onur ,gurura göre değil kendini garantiye alacak şekilde hareket eder . Affetmek zorunda değil eşini ama illaki niye boşanması gerek . Yaşasın çocukları ile kafasını dinlesin . Bende yorumu çevremden gördüklerim doğrultusunda yapıyorum . Bir anne evlatlarını düşündüğü kadar kendi geleceğini de düşünmek zorundadır .
o adam ona bir gelecek veremezBazen insan onur ,gurura göre değil kendini garantiye alacak şekilde hareket eder . Affetmek zorunda değil eşini ama illaki niye boşanması gerek . Yaşasın çocukları ile kafasını dinlesin . Bende yorumu çevremden gördüklerim doğrultusunda yapıyorum . Bir anne evlatlarını düşündüğü kadar kendi geleceğini de düşünmek zorundadır .
evet hepsi geçmişte kalıcak tatlım,hatta unutucaksın,kardeşlerinle aynı evde geçirdiğin zamanı ve annenle özleyeceksinEVET Ama bu da bir sınavdır sabrediyoruz
anneler eski jenerasyon sağlıklı düşünemeyebilir,sen ve kardeşinmi çalışıyorsunuz,kaç yaşındasıno adam ona bir gelecek veremez
Hangi gelecekten hangi garantiden bahsediyorsunuz. Adam zaten kadına hayatı zindan etmiş. En sonunda da evden kovmuş. Sürekli içip sarhoş olan ve kadını aldatan aleni sevgilisi olan bi adamdan bahsediyoruz. Kadın asıl o evde durarak hayatını ve geleceğini karartıyor. Konu sahibinin eski konusunu okumanızı tavsiye ediyorum.Bazen insan onur ,gurura göre değil kendini garantiye alacak şekilde hareket eder . Affetmek zorunda değil eşini ama illaki niye boşanması gerek . Yaşasın çocukları ile kafasını dinlesin . Bende yorumu çevremden gördüklerim doğrultusunda yapıyorum . Bir anne evlatlarını düşündüğü kadar kendi geleceğini de düşünmek zorundadır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?