Babam bizi evden attı.

çok haklısın sanırım artık kendimi düşünme vaktim geldi

Haklısınız ben de bir şeyler dicek oluyorum gene de babadır sus diyorum

babamda bizi kapının önüne koymuştu yıllar önce..
sonuç, nurtopu gibi evlilikten korkan ben..

Valla Cute artık çok korkuyorum evlenince kocam da babam gibi olacak annemin kaderini yaşıcam diye

babamda bizi kapının önüne koymuştu yıllar önce..
sonuç, nurtopu gibi evlilikten korkan ben..

Kendi ayaklarınızın üzerinde durduktan sonra bundan korkmamalısınız bence. Bende korkuyordum. Evlilik mi bana uzak olsun vs derdim. Şimdi hem evliliğe hemde bir çocuğun sorumluluğunu alabileceğime inanıyorum. Allah iyi, hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi...

zaten o psikolojiyle hayata 4 elle sarıldım.. tüm zorluklara rağmen kendi ayaklarımın üzerinde durdum.. kendim için iyi şeyler yapmak için uğraştım.. bitiyor mu? yine bir yerlerde bir korku var..
hayırlı ve doğru insanlar inşallah

Kendi adıma konuşayım. Anne ve babanın yaptığı hatalar kabaca tabir edersek elalemden yenilen kazıktan daha ağır oluyor. Benim aklımda hep şu soru vardı. "Benim babam, bana bunu yapıyorsa elalem neler yapar?" İçimde derin bir yalnızlık hissi oluştu. Hiç kimseye güvenemeyeceğim her insanın her şeyi yapma potansiyeli olduğunu kabul ettim. O noktada başkalarına muhtaç olmamam gerektiğini anlamıştım.
Sizin adınıza sevindim hayata tutunabildiğiniz için. Benim de içimde korku hala var.
Sevdiğim bir yazarın sözü var. Hayata dair değil ama saf korku hakkında. "Korku sizi hayatta tutar; umursamazlıksa öldürür." Gerçekten buna inanıyorum.

usuyenprenses umarım sende hayata tutursun iyi insanlarla karşılaşırsın. Senin de kendi hayatın için 4 elle sarılman gereken kırılma noktası bu olaylar...

kesinlikle bu beni güçlü yaptı.. yani kötü şeyler yaşadım ama bu beni hırslı yaptı. hırslı olmamda beni hayata tutundurdu. kendim için birşeyler yaptım. çok şükür şuan iyi durumdayım.

Kardeşim önce annenin ikna olması gerek; Sonra boşanma davası acın gerekırse. Maddı gucunuz yetmezse barodan avukat tAlep edin.Annenız sineye cekmez inşallah Hakkınızda hayuırlısı olsun.

biz annem kız kardeşim ben çalışıyoruz ben 24 kız kardeşim 22 yaşında annem 46 yaşında

Anneniz benden iki yaş büyükmüş.
Ben iki minnacık çocukla, 40 yaşında , binbir sorunla boşandım..
Çocuklarımı huzurla büyütmek için..
Gururum için..
Anneniz istese yapar..
Hele bi de iki kocaman destek olan ve para kazanan evlatlarıyla..

babamın konuşma detaylarına baktım içimden o kadınla konuştuğu için bize sinirle saldırdığını düşündüm ve evet o kadınla konuşmuş pazar günü şimdi anneme anlattım gerçekten diyor şimdi kesinlikle gitmek istiyorum

Anneniz inşallah boşanmayı seçer . Güzel bir tazminatla boşar babanızı .

Ben annenizin boşanacağına inanmıyorum. Allah yardım etsin...

Bendeki baba müsvettesinin kardeşi herhalde bu pislik.
ALLAH büyük.
Aynısını bende yaşadım.
Çok değil 3 ay önce.
Evden kovulmalar falan.
Çok detay girmiyeyim buradan istersen özelden yazarım.
Ama bol bol dua et.
Bizde bi tek aldatma durumu yoktu.
O amcanın hala versiyonu var.
Benim namusuma kadar iftira attılar.
Şuan inanılmaz sinirlendim.
Çıkın kurtulun.
İnşALLAH sizin gerizekalıda, bizimki gibi ölüm tehtidi etmez

HEP EDİYOR ÖLDÜRÜRÜM SİZİ DİYE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…