- 22 Aralık 2014
- 5.378
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
çok haklısın sanırım artık kendimi düşünme vaktim geldiAnneniz babanız olmadanda yapamıyor. Farkında olmayabilirsiniz ama sorunlu ortamda yaşamak hergün ölmek gibi. Siz kendinizi öldürüyorsunuz. Babanızın düzeleceği yok. Annenizin boşanacağı yok. Bu noktada zor bir karar vermeniz gerekiyor. Yorumum size radikal gelmiş olabilir, bende babamla ilgili problemler yaşadım, yapılması gereken neyse yapmak gerekiyor... Bu tür ailevi ilişkileri kangren gibi görüyorum. Evet bizim ayrılmaz bir parçamız, o parçamız olmazsa eksik olacağız ama kesip atmazsak bizde o parçamızla beraber öleceğiz...
Bu noktada kendinizi düşünmeniz gerekiyor.
Haklısınız ben de bir şeyler dicek oluyorum gene de babadır sus diyorumkonu sahibi hatırladım seni. fırsat bu fırsat anneni ikna et boşansın. nafaka+tazminat ne varsa alsın lütfen ya sizinki de hayat. daha yazmıyım yazacaklarım baban hakkında güzel şeyler olmayacak çünkü ban yemeyim
Valla Cute artık çok korkuyorum evlenince kocam da babam gibi olacak annemin kaderini yaşıcam diyeNe zor hayatlar ...
İşte o yuzden yogurdu üfleyerek yiyeceksin canımValla Cute artık çok korkuyorum evlenince kocam da babam gibi olacak annemin kaderini yaşıcam diye
Valla Cute artık çok korkuyorum evlenince kocam da babam gibi olacak annemin kaderini yaşıcam diye
babamda bizi kapının önüne koymuştu yıllar önce..
sonuç, nurtopu gibi evlilikten korkan ben..
zaten o psikolojiyle hayata 4 elle sarıldım.. tüm zorluklara rağmen kendi ayaklarımın üzerinde durdum.. kendim için iyi şeyler yapmak için uğraştım.. bitiyor mu? yine bir yerlerde bir korku var..Kendi ayaklarınızın üzerinde durduktan sonra bundan korkmamalısınız bence. Bende korkuyordum. Evlilik mi bana uzak olsun vs derdim. Şimdi hem evliliğe hemde bir çocuğun sorumluluğunu alabileceğime inanıyorum. Allah iyi, hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi...
Şimdi nasılsınız hayatınızda biri var mı umarım her şey istediğiniz gibi olur ama ben hayatıma kimseyi alamıyorumbabamda bizi kapının önüne koymuştu yıllar önce..
sonuç, nurtopu gibi evlilikten korkan ben..
zaten o psikolojiyle hayata 4 elle sarıldım.. tüm zorluklara rağmen kendi ayaklarımın üzerinde durdum.. kendim için iyi şeyler yapmak için uğraştım.. bitiyor mu? yine bir yerlerde bir korku var..
hayırlı ve doğru insanlar inşallah
Kendi adıma konuşayım. Anne ve babanın yaptığı hatalar kabaca tabir edersek elalemden yenilen kazıktan daha ağır oluyor. Benim aklımda hep şu soru vardı. "Benim babam, bana bunu yapıyorsa elalem neler yapar?" İçimde derin bir yalnızlık hissi oluştu. Hiç kimseye güvenemeyeceğim her insanın her şeyi yapma potansiyeli olduğunu kabul ettim. O noktada başkalarına muhtaç olmamam gerektiğini anlamıştım.
Sizin adınıza sevindim hayata tutunabildiğiniz için. Benim de içimde korku hala var.
Sevdiğim bir yazarın sözü var. Hayata dair değil ama saf korku hakkında. "Korku sizi hayatta tutar; umursamazlıksa öldürür." Gerçekten buna inanıyorum.
usuyenprenses umarım sende hayata tutursun iyi insanlarla karşılaşırsın. Senin de kendi hayatın için 4 elle sarılman gereken kırılma noktası bu olaylar...
biz annem kız kardeşim ben çalışıyoruz ben 24 kız kardeşim 22 yaşında annem 46 yaşında
babamın konuşma detaylarına baktım içimden o kadınla konuştuğu için bize sinirle saldırdığını düşündüm ve evet o kadınla konuşmuş pazar günü şimdi anneme anlattım gerçekten diyor şimdi kesinlikle gitmek istiyorum
babamın konuşma detaylarına baktım içimden o kadınla konuştuğu için bize sinirle saldırdığını düşündüm ve evet o kadınla konuşmuş pazar günü şimdi anneme anlattım gerçekten diyor şimdi kesinlikle gitmek istiyorum
Ben annenizin boşanacağına inanmıyorum. Allah yardım etsin...
en azından şimdilik evden çıkmak için kesin kararlı buna da şükür sağol canımBen annenizin boşanacağına inanmıyorum. Allah yardım etsin...
Pazar günü feci bir baş ağrım ve mide bulantım vardı yataktan kalkamadım kursa da gidemedim annem babam acile götürdüler sonra evde yatıyordum.
Babam da annemle kız kardeşime bir yeri temizlemelerini söylemiş onlarda halı falan yıkamışlar bir de benimle ilgilenmekten pek vakitleri olmadı.
Babam sürekli içiyor her gece pazar gecesi de bana nasılsın diye soracağı yerde içip içip gelmiş olay çıkardı
ben abdest alıyordum odadan sesler geliyor erkek kardeşim uyuyordu uyandı ben de babamın sürekli bu tavırlarından psikolojim iyice bozulmuş ki bağırmaya başladım çocuğu uyandırdınız yeter noluyo gene diye
babam üzerime saldırdı boğazımı sıkmaya tekmelemeye çalıştı tabi annemle kardeşim önüme geçti
sonra annem ben de onun üzerine gitmeye çalışınca beni bizim odaya aldı kardeşim annem kapıyı kilitledik
annem polisi aramama izin vermedi amcamları çağırdık yan yana evlerimiz
amcam geldi babam bu evden gitmezseniz sizi öldürücem diye bağırdı istemiyorum geçinmicem sizle diye bağırdı
babam 5 ay önce annemi aldattı burda da konu açmıştım annem ayrılmadı bize de çektirdi
şimdi babam sanırım sevgilisiyle kavga etti sevgilisi seni istemiyorum dedi ondan böyle yapıyor yani benim tahminim
düşünsenize biz neden geç kalkmışız ve verdiği iş neden yapılmadı diye kilitlediğimiz kapıyı kırana kadar vurması sizi istemiyorum demesi normal mi
çay demlemiştik tam içecektik ortada kaldı
amcam da babama bağırdık diye allah sizin belanızı versin dedi bize ben de böyle amca olmaz olsun dedim
sonra evlerine zorla götürdüler ben tek kelime etmedim özür diledi ne fayda
babam ağlamış üstüme geldiler benim demiş
dün işe gelmedim kız kardeşim ve annem de işe gitmedi
ev aradık saatlerce ev aradık ayaklarımız şişti şuan deli gibi ağrıyorlar
bulduk bir tane ama benim istediğim mevkide değil şimdiki evimize yakın orada teyzem var küçük erkek kardeşimi teyzeme emanet etmek için annem orayı tercih etti çünkü üçümüz de çalışıyoruz
10 güne kadar boşaltacaklarmış evi oraya yerleşicez ama o on gün nasıl geçecek
babam herkese ağlıyormuş şimdi millette duyuyorum bizi suçluyorlarmış
umrumda da değil
dava açsak kazanabilir miyim babamın emekli maaşı var ve evimiz var kirada kirayı da alıyor bir de dükkanı var ordan kazanıyor şimdi de depo yaptı orayı kiraya verdi annemin maaşını da alıyordu
biz zamanın da çok aç yattık çok sıkıntılar çektik sesimizi çıkarmadık
babam parayı gördükçe hep bizi aşağıladı istemiyorum sizi dedi
HEP EDİYOR ÖLDÜRÜRÜM SİZİ DİYEBendeki baba müsvettesinin kardeşi herhalde bu pislik.
ALLAH büyük.
Aynısını bende yaşadım.
Çok değil 3 ay önce.
Evden kovulmalar falan.
Çok detay girmiyeyim buradan istersen özelden yazarım.
Ama bol bol dua et.
Bizde bi tek aldatma durumu yoktu.
O amcanın hala versiyonu var.
Benim namusuma kadar iftira attılar.
Şuan inanılmaz sinirlendim.
Çıkın kurtulun.
İnşALLAH sizin gerizekalıda, bizimki gibi ölüm tehtidi etmez
HEP EDİYOR ÖLDÜRÜRÜM SİZİ DİYE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?